недеља, 17. мај 2020.

"Kad si sretan, i sunce za tobom žuri." Sunce trigon Jupiter...


Zvezdani(n) zapis 2899
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Biku na 27°

Uživa majsko Sunce u Biku...od početka maja do sada Sunce je u harmoničnim aspektima, tako će ostati do kraja maja...Sledeće nedelje Sunce prelazi u Blizance, počinje sezona Blizanaca...Tamo u Blizancima Sunce čekaju Merkur i RVenera..

Danas Sunce u trigonu sa retrogradnim Jupiterom...
Izuzetno lepa i harmonična energija...energija koja nudi optimizam, lepo raspoloženje...
Dobra energija za budućnost...za velika očekivanja, velike snove, velike ciljeve...
Ima ova energija entuzijazam, samopouzdanje, sreću...
Odlična energija za finasije, za emotivnu i materijalnu sigurnost, širi poslovne mogućnosti...
Lepa energija za kraj nedelje ali i za početak sledeće - "Kad si sretan, i sunce za tobom žuri."



Dnevni spekti:
Mesec je u Ribama 

Mesec je od jutros još uvek u sanjivim Ribama...i njemu prija energija trigona između Sunca i RJupitera...Mesec je u sredini između njih i samim tim u sekstilu i sa Suncem i sa RJupiterom! 
I dokle Sunce i RJupiter šire optimizam i sreću, Mesec i Sunce donose harmoniju između duše i volje...lepa energija za porodične odnose i odnose sa vama najmilijim ljudima....Mesec i RJupiter na sve ovo dodaju još sreće i optimizma...energija koja greje dušu, nudi mogućnost rešavanja nekih problema...Zaista lepo buđenje i lep početak dana!
Mesec je od 09:59 do 15:35 CET u praznom hodu....odmorite dušu, uživajte u lepim energijama...
Mesec prelazi u Ovna u 15:35
Menja se energija, zapravo ubrzava se energija...energija koja dodaje "vatru", dodaje želju za akcijom....potrebu za kretanjem, šetnjom, bilo kojom fizičkom aktivnošću...posle "pospanosti" maštanja i lutanja drugi deo dana je otvoren za akciju!
Pred kraj dana Mesec u sekstilu sa RSaturnom u Vodoliji...taman da se dobro organizujete, skoncentrišete na obaveze i odgovornosti koje imate...i da tako mirno dočekate novi dan, novu radnu nedelju...nove izazove....Mesec ide ka Blizancima uvodi nas u neke nove početke...


Нема коментара:

Постави коментар