понедељак, 12. фебруар 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 12.februara do 19.februara...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:

13.februar 23:38: Merkur kvadrat Jupiter
14.februar 03:22: Sunce sekstil Uran
15.februar 16:07: Merkur sekstil Uran
15.februar 22:05: Mlad Mesec u Vodoliji na 27* (Delimično pomračenje sunca)
16.februar 00:19: Venera sekstil Saturn



"Tako je malo ljubavi među ljudima. 
Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi."

Duško Radović


Nedelja ljubavi :)))....
Dragi moji slavili ili ne....Dan D .....je ove nedelje u sredu...
Let talk about love 💖
Nedelja počinje sa planetama u Vodoliji: RxJMČ 14*; Merkur 20* i Sunce 23*!!! 
Ako ste protivnik slavlja na jedan dan....ne brinite tu je energija univerzalne ljubavi (Vodolija), možete voleti ceo svet i ceo svet može voleti vas :)). Budite deo univerzuma, deo većeg plana i uživajte...
Za vas koji ćete slaviti jer volite slavlja, a možda i morate :)))) da slavite nedelja počinje sa Venerom u Ribama, a tu negde je i Neptun da pomogne!!! Venera ljubav, Neptun viša oktava ljubavi....i sve se slaže, sve je kako treba....Posebno jer Venera uživa u vodama Riba....
Ako ste od onih koji vole da poklanjaju, možda vam pomogne ovaj tekst:



Mesec je na početku ove nedelje u praktičnom, poslovnom i ozbiljnom Jarcu!!!
Ponedeljak, jutro osvanulo sa sekstilom Meseca i Neptuna....i budni sanjaju od jutros....Večeras pred spavanje Mesec će biti u konjukciji sa Plutonom, možda preintezivna energija za odlazak u krevet, osim naravno ako se pametno ne iskoristi :)).

Odbrojavanje!!!

U utorak, 13.februara Mesec će preći u Vodoliju u 16:13 CET....polako ćemo biti sve bliže i bliže energiji Mladog Meseca i delimičnog pomračenja Sunca....Odbrojavanje može da počne!!! Merkur koji je između RxJMČ i Sunca u Vodoliji, ima bitnu ulogu u celoj toj priči....
Međutim, neće ovaj kvadrat samo najaviti predstojeće promene kroz energiju Mladog Meseca i pomračenja, već će na neki način i obeležiti Dan Zaljubljenih....
  • 23:38: Merkur kvadrat Jupiter
Posle kvadrata Sunca i Jupitera u nedelju, sada i Merkur kvadrat Jupiter....i opet je reč o preterivanju...Previše svega...misli, reči, komunikacije....informacija!!! I opet euforija....Ne pravite velike planove, ne putujte ako to nije preko potrebno, ne pregovarajte o bitnim stvarima...Ovde je prisutan nedostatak koncentracije....rasejanost je deo ove energije.....i ono "zbogom pameti" :)).
Ako uspete da se skoncentrišete, blago vama....ako vam to ne pođe za rukom, bolje pričekajte....I ne kvarite odnose....ne kvarite komunikaciju, ne preterujte....Neke izgovorene reči se ne mogu vratiti...



U sredu, 14.februara....i ako usred radne nedelje Dan D.....Dan Zaljubljenih....
Dan pre Mladog Meseca u Vodoliji i delimičnog pomračenja Sunca!!! 
Mesec je i dalje u Vodoliji.. u 21:13 CET Mesec u Vodoliji i RxJMČ u Vodoliji na 14* egzaktno u konjukciji!!! Bitan momenat zbog predstojećeg Delimičnog Pomračenja Sunca!!!

Pročitajte i ovaj tekst:

O ljubavi u mesecu ljubavi....U susret Danu Zaljubljenih....iz astrološkog ugla...

(ovde imate uticaj svih energija za sve znakove)

"Ljubav je valjda jedina stvar na svetu,
koju ne treba objašnjavati niti tražiti razlog"

Meša Selimović

Aspekat koji će dominirati ovog dana:
  • 03:22: Sunce sekstil Uran
Vreme je za grupna dešavanja....Vreme je za promene, iznenadna dešavanja....Hoće li ovaj aspekt ovaj dan učiniti drugačijim? Mogao bi da bude drugačiji, originalan, neponovljiv....Sve je na vama ali i na onima oko vas!!! Ova energija pruža priliku da se razbije rutina, prosečnost...Iznenadite najpre sebe a onda i druge!!! Sa ovom energijom za sve postoji kreativno rešenje....
Sunce je u energiji društvenosti - svi za jednog, jedan za sve.....Uran je u energiji JA - Ovan....Budite u društvu ako je to moguće....Ako to nije moguće ili ne želite možda će društvene mreže biti vaš izbor....Kako god, najbolje je da ne budete sami....slavili ili ne slavili ljubav :))).
Budite kreativni i originalni. Mesec će biti u Vodoliji, konjukcija Meseca i RxJMČ na 14* na samom kraju dana, možda pokrene priču o onom šta treba pustiti da ode iz vašeg života! Možda je vreme da razmislite šta vas sputava, ograničava, što vam daje osećanje neslobode!!!

U četvrtak, 15.februara....dan posle slavlja :)), posle Merkura i Sunce u sekstilu sa Uranom....Bljesak ideja, intuicije.....neka vaša Eureka!!!


  • 16:07: Merkur sekstil Uran
Ako niste poslali poruku, pismo....možda to uradite dan posle :)). Ova energija će vam pomoći da razmišljate drugačije, da izađete iz ustaljenih okvira razmišljanja....Vreme je za nove ideje, za nove informacije....Vreme je za promene....Budiite spontani, originalni....Pišite, razmenjujte reči i ideje....razgovarajte. Društvene mreže u prvom planu. Ako je Merkur kvadrat Jupiter pokvario neke stvari, Merkur sekstil Uran ih može popraviti!!! Ova energija može pomoći i kod dileme sa RxJMČ i pričom o "puštanju" nečega ili nekoga!!! Samo budite oprezni jer uvek postoji i ono: "Pustio bih ja njega ali neće on mene"
Naravno sa ovom energijom polako ulazimo u energiju koja će obeležiti ovu nedelju ali nekoliko narednih meseci:


  • 22:05: Mlad Mesec u Vodoliji na 27* (Delimično pomračenje sunca)
Krenućemo na put oslobađanja, spremni za novi početak...
Tamo gde su vam Mesec i Sunce, tu su i dešavanja!!!  Nov početak, nove ideje, želje i nadanja. Tu je i energija "svi za jednog, jedan za sve"... Tu je ljubav spram celog sveta, tu je negde i ideja o univerzalnoj ljubavi, tu su i prijatelji, tu je "pomoć prijatelja". Tu je i ona priča o ljubavi koju dobijate, (Vodolija kao vladar 11. kuće prirodnog horoskopa). Usudite se da budete drugačiji, originalni... "Razbijte" malo rutinu, i sve što je ustajalo... 
Ne čekajte da vam sve "padne sa neba", nešto uradite i vi sami, otvorite se pre svega za ovu energiju. Započnite nešto što će imati svoj rast sve do Punog Meseca u Devici 02.marta 2018.!!!
Kao što možete primetiti u februaru nećemo imati Pun Mesec!!!
Probajte da iz sebe izvučete ono nešto jedinstveno, neki vaš poseban talenat, posebnu osobinu, ono što već imate u vašem karakteru a da je drugačije-posebno!!! Naročito svi vi koji se osećate u poslednje vreme sputano, ograničeno, ili da vas nešto guši sada je vreme oslobađanja! Budite originalni i bićete nagrađeni!!! Budite različiti, jedinstveni... Budite spremni da realizujete svoje nade i želje.... ovde se i poneki rizik isplati. 


Pogledajte u kojoj kući vam se nalazi ovaj Mlad Mesec (Vodolija) i kakve aspekte prave Mesec i Sunce sa ostalim planetama... Pogledajte još i šta "radi" Uran, kakva vam je 11. kuća - prirodna kuća Vodolije...i sve to će vam dati još podataka i uvid u moguća dešavanja!!!
U vreme ovog Mladog Meseca trebalo bi da osetite potrebu za slobodom, da budte spremni za eksperimente i rizike, da budete inovativni i drugačiji....
Ovaj Mlad Mesec je drugačiji jer ćemo u isto vreme imati i Delimično Pomračenje Sunca!!!
Posle Punog Meseca u Lavu i totalnog pomračenje Meseca 31.januara ovo je drugo pomračenje, jer pomračenja uvek idu u paru!!
Mlad Mesec je redovni mesečev ciklus, priča o kraju i početku....njegov efekat će trajati četiri nedelje do novog Mladog Meseca. Efekat pomračenja Sunca (delimično) trajaće oko šest meseci!!!
Prvo sledeće pomračenje Sunca je 12.jula 2018. - Mlad Mesec u Raku!!!
Ovo pomračenje u februaru dešava se u Vodoliji u konjukciji su Sunce i Mesec ali i Merkur u Vodoliji. Merkur će ovde imati bitnu ulogu!!! Kao i sekstili Merkura, Sunca i Meseca sa Uranom u Ovnu!!! Uran je vladar Vodolije, energije u kojoj se nalazi Mlad Mesec i pomračenje, tako da će on doneti mnogo iznenadnih situacija i događaja....Najbitnije je da nudi energiju novog!
Sa druge strane je Jupiter u Škorpiji koji će biti u kvadratima sa planetama u Vodoliji!!! Neka vrsta preterivanja....preteranih osećanja, postupaka!!! Budite oprezni!!!
Od drugih važnijih aspekata Mars u Strelcu će biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama i Venera u Ribama u sekstilu sa Saturnom u Jarcu!!!
Mars i Venera, muško - ženski odnosi!!! Sa ovakvim Marsom nevolje na vidiku!!! 
Tu je i Juno koga povezujemo sa brakom, vezama, partnerima!!!
U sve se umešao i kvadrat sa Jupiterom u Škorpiji!!!


Dobro razmislite šta je potrebno pustiti, ostaviti (Mlad Mesec u konjukciji sa RxJMČ) i kuda bi trebalo da pođete (RxSMČ u Lavu)!!! Dobro razmislite i šta je pokrenuo Pun Mesec u Lavu i totalno pomračenje Sunca 31.januara!!! I setite se sve je krenulo 21.avgusta 2017. sa Mladim Mesecom u Lavu (Totalno Pomračenje Sunca)!!! Od njega je prošlo tačno šest meseci!!!
Efekti sadašnjeg Mladog Meseca u Vodoliji očekuju nas takođe u avgustu ove godine, 11.avgust 2018. Mlad Mesec u Lavu na 18*!!!

U petak, 16.februara....Kineska Nova Godina....Još slavlja :))) Kažu da će ovo biti godina Pasa!!! Ne znam puno o Kineskom horoskopu, ali znam da na kraju ove nedelje dolazi energija koja će smiriti srasti, smiriti sve uznemirene...Ovo je energija koja čuva ljubav....


  • 00:19: Venera sekstil Saturn
Povoljan aspekt za posvećenost vezi, pomirenje (tamo gde je potrebno), veze započete  u vreme ovog tranzita imaju šansu i mogućnost trajanja, partneri starji, odgovorniji, ozbiljniji... Mogućnost poboljšanja nekog odnosa ljubavnog, poslovnog, prijateljskog. Aspekt osim pozitivnog uticaja na ljubavni život, ima i pozitivan uticaj na poslovne stvari, novac...stabilniji prihodi, mogućnost štednje...Tako je uglavnom! Veze u kojima ste mogu da traju, veze koje su u početku mogu da traju... Pronalaze se ozbiljniji i zreliji (stariji) partneri, oni u koje možete da se pouzdate. Moglo bi se reći prave osobe za vas!!! Ovaj aspekt generalno donosi sigurnost, sigurnije se osećamo u vezama. Lepota (Venera) ovde ima nešto tradicionalniji (Saturn) oblik. U vreme ovog tranzita mnogo smo štedljiviji i oprezniji sa novcem, praktičniji u svakom slučaju i realniji, neko nešto ostavi i sa strane :)) Nekada ovaj aspekt vrati u naše živote osobe sa kojima smo nekada bili, sa željom da se veza obnovi...Ostali će uglavnom da procenjuju emocije...i šta je to što želimo od nekog odnosa/veze (Venera)!!! Sagledavaće gde su kada je ljubav u pitanju... nešto kao test.... i šta su naučili (Saturn) kada je ljubav (Venera) u pitanju ali i odnos prema vrednostima (Venera) generalno...



Нема коментара:

Постави коментар