уторак, 19. септембар 2017.

Sutra je novi dan, danas je opozicija Sunca i Kirona....
Danas je utorak...Utorkom vlada Mars a on je u Devici na 8*...Nije sam Mars u Devici, tu je blizu njega i Merkur na 11*, Mesec na 15* i Sunce na 26*!!! Jaka energija Device!!! Tu je i Venera na 29* Lava, spremna za "skok", sutra u 03:15 CET prelazi i ona u Devicu!!! Od juče je vrlo aktivna, na specifičan način, vrlo originalan i jedinstven će preći u Devicu tri sata posle ponoći :)). Pisala sam o tome: 
Pisala sam i o konjukciji Merkura i Marsa u Devici, kao i o aspektima koji dolaze:

⭐Jedino nisam pisala o opoziciji Sunca u Devici sa RxKironom u Ribama koja će nam se događa danas, egzaktno u 09:32 CET, dakle taj uticaj upravo proživljavamo, svako na svoj način!!!
U vreme jake energije Device, konjukcije Merkura i Marsa, njihove opozicije sa RxNeptunom u Ribama, tu je i ova današnja opozicija:
Umor od svega....što se ovih dana dešava. Danas na sve kao "so na ranu" i egzaktna opozicija Sunca u Devici sa RxKironom u Ribama na 26*....
Oslabljena volja...volja za životom (Sunce)!!! 
Sunce "osvetljava" neku staru ranu (RxKiron), neku bol, slabost, tugu, osetljivost....kao da vam je neko "uperio svetlo u oči" i tera vas na neko priznanje...Možda i jeste rešenje u priznanju...ali da priznate sebi sami najpre da vas nešto muči a onda i šta vas muči. To je već pola rešenja!!!
Kada kažem umor od svega...mislim na energiju konjukcije Merkura i Marsa u Devici i njihovu opoziciju sa RxNeptunom u Ribama! ⭐Sutra će Merkur opozicija Neptun biti egzaktna, na kraju nedelje i opozicija Marsa i Neptuna će biti egzaktna!!! Mnogo je sumnji, neprijatnosti, razočarenja...i mnogo toga ne izgleda kako jeste pa zbunjuje....Sve se dešava u Devici, pa se prenosi na teren svakodnevnog života, rutine, posla, zdravlja, naših navika!!! Tu je i Merkur naše misli, reči, komunikacija....tu je i Mars naša energija, vitalnost, akcija, borbenost....i tu je Neptun da zamuti, zamagli, razočara!!!
⭐A sada još na sve to i ovo sa Kironom...mnoge će da zaboli!!! Ali mora da boli...nema drugog načina da se otkrije ključ-lek-Kiron-izlečenje ili bar zaceljivanje rana...Kiron je bio učitelj i iscelitelj i pre nego što je ranjen...Kiron nosi ključ izlečenja....mi taj ključ moramo da pronađemo...
Otkrivanje osetljivih mesta u srcu, duši, na telu....otkrivanje da bi oni mogli da budu izlečeni!!! Priča o Kironu već napisana, ali da utvrdimo gradivo:
Kada duša pati, telo boli....
"Koliko puta smo u životu čuli...duša boli....Na žalost, ja sam to čula više puta u svojoj praksi...ko zna koliko puta! Bolela je duša i mene...Da su duša i telo povezani to nam je svima jasno...Sve ono što skupljamo u sebi, potiskujemo, ni sa kim ne delemo, nismo preboleli...odrazi se u nekom trenutku na naše telo...Najjednostavniji primer su promene na koži....najpre koža odreaguje na ono što nas muči, kada nam se uzburkaju misli i emocije...Meni pocrveni vrat....:)).
Ako se u nama akumulirao bes, često nam se dogode neke upale....i da ne nabrajam...kada duša boli, reaguje telo...Najčešće ipak zaljubljeni kažu duša boli...na žalost nesrećno zaljubljeni...one situacije kada samo jedan voli, kada nema povratnih osećanja...kada je neko ostavljen, prevaren...i sl.

Kiron je u Ribama od Aprila 2010. i tu će boraviti do Aprila 2018.
Kiron - ključ: isceliteljstvo, simbol Kirona i liči na ključon predstavlja vrata koja se otvaraju u bezizlaznoj situaciji, on predstavlja nešto novo originalno ili paradoksalno rešenje, alternativno rešenje. Kirona smatraju zaštitnikom alternativne medicine...
Kiron u Ribama u tranzitumašta, filmske ljubavi, saosećajnost, i podrška drugima, kreatvno povlačenje, traženje unutrašnje harmonije, zadovoljstvo u duhovnim stvarima, pomoć drugima i pozitivan uticaj na okolinu...

U natalnoj karti ukazuje na područje u kome je duša ranjena u prošlosti. Ima prirodu Meseca samo mnogo dublju, iscelitelj je.... Transformacija ranjenika u iscelitelja.
Kiron se nalazi između Saturna i Urana - prošlost i budućnost. Nije previše ograničen prošlošću, nije sasvim u stanju da se vine u budućnost, tu je negde između. Kiron je vrlo mudar učitelj i vrlo darovit iscelitelj... 
Kiron je bio u Ribama šezdesetih godina, taj znak je napustio 1969.
Rođeni šezdesetih imaju i Kirona u Ribama :)).Generacije šezdeset i neke sada doživljavaju Kironov povratak!!!
Kao i svaka planeta koja se vraća na natalnu poziciju i Kiron donosi neke lekcije...Osim ako neko doživi stotu uglavnom se doživi jedan Kironov povratak oko pedeset i neke godine života :))...Kada se to dogodi kada se Kiron vrati kući imamo priliku da zavirimo u svoje rane iz prošlosti... Ako tada shvatimo da neke rane nikada se ne izleče verovatno smo uspeli u savlađivanju lekcija i možemo dalje... Ja sam baš sada u sred Kironovog povratka...koji traje već oko dve godine (vrti se oko mog Nat Kirona)...Vreme ja da i ako se neke rane ne mogu izlečiti da se prihvate mirno i staloženo...Vreme je za mir u duši :). Jedan od razloga zašto ja obožavam vodu...je očigledno i Kiron u Ribama... voda je za mene oduvek bila lek..."

"Zbog tebe nikom ne dam da me voli,
A duša boli, a duša boli..."


Kiron je sada retrogradan na 26* Riba
Kako Kiron utiče na sve nas....
Svaki tranzit Kirona utiče na nas na neki način...Neku vrstu ranjivosti svi osećamo bez izuzetka...Samo nekog boli više, nekog manje. Neko je svestan svoje ranjivost, neko nije. Ako uspete da potražite to u sebi i nađete biće vam lakše... Ima li nešto što vas muči, boli...gde ste ranjivi....Što dublje kopate ili ovde ronite (Ribe) pre ćete saznati, ako već ne znate....Nešto iz bolne prošlosti....Da li je to duša, dom (Mesec), da li je to stuktura, odgovornost, položaj (Saturn), da li je to volja, vitalnost, život (Sunce)....tek Kiron je tu zapravo da pomogne...da zaleči, izleči....Uvek treba imati na umu bol je da se odboluje, bol ne treba potiskivati...Suočavanje sa bolom je suočavanje sa Kironom....
Ovih dana je RxKiron u izazovnim aspektima opozicija sa Suncem - danas, uskoro će Kiron biti u opoziciji sa Marsom i Merkurom!!! Hteli ne hteli...moraćete da otkrijete izvor bola!!!
Ali ne birajte strane (opozicija)...mirno preduzmite nešto.... 
 
Vaša priča je tamo gde sada prolazi - tranzitira Kiron u Ribama...
Kuća ili kuće kroz koje prolazi su oblasti života gde se nešto dešava. Aspekti Kirona sa vašim planeta ma će reći još više na ovu temu...Naravno bitne su i kuće gde prolaze Sunce u Devici, kasnije Merkur i Mars u Devici, gde vam je volja trenutno (Sunce), gde vam je energija (Mars), gde su vam misli (Merkur)....

Opozicija Sunca i Kirona: prihvatanje ograničenja, prihvatanje bola, osetljivost na ljudsku patnju, ovde Sunce ne voli da bude u centru pažnje, ne želi na pijedestal....naprotiv, neki neprijatan osećaj u sopstvenoj koži, saznanje da bi nešto trebalo uraditi od života ali ne i šta bi to trebalo da se uradi (konkretno), smanjena vitalnost, potraga za isceliteljem, shvatanje da konvencionalno lečenje nije ono pravo zato i eksperimentisanje, traženje alternativnih metoda, osetljivi odnosi sa očevima, muškarcima (Sunce), ranjeni muškarci u vašem životu (takvi vas privlače), indentifikacija sa ljudima koji pate, neko bi mogao da postane iscelitelj, vi se možete izlečiti tek kada shvatite ko ste (Sunce), kada stupite u kontakt sa sobom....Sve ovo se dešava u vreme trigona Venere i Urana, što je dobro kao "mala pomoć prijatelja", ali dešava se i u vreme opozicije Merkura i Neptuna, što otežava rasuđivanje....Dešava se međutim i u vreme Mladog Meseca u Devici (sutra) u vreme konjukcije Sunca i Meseca i njihove opozicije sa Kironom u Ribama!!! Novi početak (Mlad Mesec) je pred nama....nove mogućnosti su tu!!!
Sutra i Venera prelazi u Devicu. Čaka nas niz promena, ali tu je i ova opozicija sa Kironom. Tu je Kiron da nas potseti na neke bolne događaje ili trenutke!!!
Ne paničite, budite staloženi....i pronađite svoj ključ, svoje izlečenje!!!

Nikada ne reci nikada, sutra je novi dan!!!


Нема коментара:

Постави коментар