понедељак, 28. септембар 2015.

Šta rade zvezde u periodu od 28.Septembra do 5.Oktobra...

28.09. 4:50: Pun Mesec u Ovnu (Totalno pomračenje Meseca)
30.Septembar: 05:18: Merkur inkonjukcija Neptun
30.Septembar: 16:38: Sunce konjukcija Merkur
01.Oktobar: 05:04: Sunce inkonjukcija Neptun

..........



Pred nama je nedelja koja počinje intezivnom energijom Punog Meseca i Totalnog Pomračenja Meseca....koja će se nastaviti energijom konjukcije retrogradnog Merkura i Sunca u Vagi i njihovim inkonjukcijama sa retrogradnim Neptunom u Ribama....
Nema smaka sveta, sem takvih naslova, naslova od kojih mi se nekada želudac okrene....Ja se na naslovima zadržim dalje ne idem....čuvam zdravlje :))). Moram jer se ovaj Pun Mesec smestio kod mene na osi 6/12 kuća....Aspekti su svi da "kucnem u drvo" dobri, tako da nastavljam u svom fazonu.....pronaći i zrno dobrog u svemu što se dešava....a zna se "zrno po zrno ...pogača" :))

Ponedeljak dan kada se Mesec "sakrio"
Pun Mesec u Ovnu i Totalno Pomračenje Meseca....
Da se vratimo ovoj nedelji. 
Ona počinje jednom snažnom energijom, energijom promena...Energijom gde je moguć neki završetak...Sa završetkom obično ide novi početak!!! Da zanemarimo (mada je to zapravo nemoguće) globalni uticaj i da se posvetimo ličnom uticaju:
Ovaj Pun Mesec najviše utiče na: Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve, kao i na sve one koji imaju neku planetu ili planete na oko 4* ovih znakova!!!
Ovaj Pun Mesec je četvrti po redu u nizu (tetrade), prvi je bio 15.Aprila 2014.!!! I ako ostavimo po strani sve što ide oko ovakvih retkih pojava....natpise, biblijska proročanstva, ako se vratimo na astrološki uticaj na pojedinca možemo zaključiti da je ova pojava važna za svakog od nas....Tamo gde se ova pojava nalazi u našim horoskopima. Ona se nalazi na osi Ovan - Vaga! Mesec u Ovnu na 4*, Sunce u Vagi na 4*. Pun Mesec i Pomračenje su snažna energija koja utiče na naša osećanja, energija koja pojačava naše emocije!!! 
Važnu ulogu u ovom Pomračenju imaju Mesečevi Čvorovi. 
Južni Mesečev Čvor u Ovnu - prošlost, naša prošlost ona lična koja zbog ove energije Ovna ponegde izaziva ljutnju, bes, nervozu, uznemirenost....Ovnom vlada Mars a on je u Devici u kvadratu sa Saturnom u Strelcu: još besa, bes iz nekog straha obično, još ograničenja, kočnica...JMČ je retrogradan - još prošlosti....Kod mnogih je možda otvoren kanal nekih bolnih situacija i osećanja... Najbolje rešenje je suočavanje!!! Preko puta u energiji Vage je Severni Mesečev Čvor i mesto gde se nalazi rešenje ili izlaz...mesto gde počinje budućnost, mesto gde stremimo...svesno ili nesvesno. 
Preko puta Meseca u Ovnu je i retrogradni Merkur....ova opozicija navodi na moguće nesporazume, nejasnoće, takvu i komunikaciju sa nama dragim ali i svim drugim ljudima....Obmane, laži, neistine....neizrečene stvari i osećanja...Sve ovo je osvetleo Pun Mesec....Pomračenje je dodalo intezitet!!!
Energija Ovna je energija ličnosti, energija JA svakog od nas. Energija Vage je energija onih preko puta nas energija TI!!! Ličnost nasuprot onih drugih nama bitnih na bilo koji način! Opozicija ili borba za neka naša prava ili uverenja....Što je i lako i teško.... Teško pre svega jer ne živimo sami u ovom svetu...Ovan preko Marsa vladara je ratnik, neko ko želi sve odmah i sada i za sebe.... Vaga preko Venere je za mir, ravnotežu, diplomatiju, finoću, saradnju..... I te dve energije treba pomiriti. I lako i teško....Možda bi bilo lakše da nije okruženja kakvo jeste (ostali aspekti). Lično mislim da je moguće....Želim vam da pronađete način da se izborite za sebe (Ovan), ali da budete i u skladu sa drugima (Vaga)...
Ovde je u pitanju situacija: Šta možemo uraditi za sebe ali u sklopu života i saradnje sa ostalim ljudima u našem okruženju... Kada to shvatimo i prihvatimo sve ide lakše....

Sve o ovoj prirodnoj i astrološkoj pojavi imate ovde:
Uskoro sledi tekst o uticaju Punog Meseca u Ovnu i Pomračenja Meseca po znacima (Nedeljni horoskop za znake zodijaka)

Merkur, Sunce i Neptun u akciji.....
(jedna konjukcija i dve inkonjukcije)

Vesti iz prošlosti....
Dva dana posle ovog događaja u sredu sledi...
Inkonjukcija RxMerkura u Vagi sa RxNeptunom u Ribama....Energija prilagođavaja....jer niti je opozicija (180*) niti je trigon (120*) između ovih planeta već inkonjukcija (150*)...Prilično zbunjujuća situacija. Merkur već neko vreme retrogradan sa energijom zbunjivanja, obmana, laži, prevara, kašnjenja....itd. Sada sve to pojačano energijom retrogradnog Neptuna....Zbunjivanje na kvadrat :)))
Istog dana još zbunjivanja....
Konjukcija Sunca i RxMerkura u Vagi....I dalje u fokusu, u centru pažnje naši - ODNOSI (Vaga). Samo dva dana posle intezivne energije Punog Meseca i Pomračenja energija konjukcije....gde glasnik Merkur može doneti određene vesti i globalno i lično. Vesti iz prošlosti....vesti u vezi neke prošlosti....Budite oprezni. U vreme retrogradnog Merkura vesti, informacije su konfuzne, zbunjujuće, obmanjujuće.... Poluistine, neistine i sl. Sačekajte, ne donosite nagle i ishitrene odluke....Mnogo je bolje sačekati da Merkur krene direktno. Dotle se organizujte, pripremite, dovršite nedovršeno....Ako ste primorani da donosite odluke ili da delujete, budite spremni na dodatke, na vraćanje, kašnjenje i sl.  Konjukcija se dešava u Vagi - odnosi. Odnosi sa ljudima sa kojima imate neki emotivni, porodični, prijateljski odnos....Pripazite, jer Merkur bi mogao da vas zbuni, obmani, prevari....



Prvi dan Oktobra kreće energijom inkonjukcije Sunca i Neptuna....
Nastavlja se trend zbunjivanja :)), opet energija prilagođavaja....jer niti je opozicija (180*) niti je trigon (120*) između ovih planeta već inkonjukcija (150*)...Nekog će dočekati neko razočarenje, nekog neka obmana, laž....nesprazum, konfuzija. Negde je to kriza identiteta, manjak samopouzdanja, manjak energije....zato je lakše pobeći, odlutati... Neko u mislima, neko stvarno... Promeniti sliku stvarnosti.... Neko to može tako što samo zažmuri....neko mora da se posluži nečim.... Da li je to piće, ili nešto drugo zavisi od karaktera...svako će posegnuti za onim što inače koristi u takvim situacijama..
Ove nedelje dobro otvorite oči, uši....razmislite šta ćete reći....



Pun Mesec na osi 6/12....


"Postoji tajna vještina
biti jedno za drugo"


Нема коментара:

Постави коментар