среда, 16. септембар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 14.Septembra do 21.Septembra
Ove nedelje prvo će Jupiter i Neptun će biti u egzaktnoj opoziciji, zatim će Merkur u Vagi krenuti unazad u istom danu 17.Septembra. Dan posle 18.Septembra Saturn (ponovo) ulazi u Strelca.... Ovo su najvažniji događaji na zvezdanom nebu ove nedelje, a kako će oni uticati na vas možete pogledati ovde....

***Imajte na umu da je ova prognoza rađena na osnovu prirodnog horoskopa, da je uopštena ali da svakako može pomoći da se pripremite za period koji je pred vama. Opozicija Jupitera i Neptuna je nešto dugotrajniji aspekt i tranzit, Merkur će se kretati unazad oko tri nedelje, a Saturn će u Strelcu boraviti sve do kraja 2017. godine. Dakle ovo nije samo prognoza za ovu nedelju, ovo je nešto dugoročnija prognoza (ona je kasnila jer sam se razbolela :((. ). Pogledajte dakle prognozu za vaš znak, ali i za znak u kome vam je podznak.

***Više o svemu što se dešava i ove nedelje ali i duže ovde: Šta rade zvezde u periodu od 14.Septembra do 21.Septembra

_____________________________________
OVAN:

Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 6/12 kuća i možda bi bilo dobro da obratite pažnju na vaše i fizičko i duhovno zdravlje. Naravno i sve drugo što ove kuće predstavljaju, međutim ako je zdravlje dobro biće i sve ostalo, i vaš svakodnevni život i onaj poslovni. Nađite ravnotežu između ovih energija i sve će biti dobro. Ne zatvarajte se previše ali nađite i vreme za meditaciju i odmor. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru partnerstva, budite oprezni jer biće teško održavati harmoniju u odnosima posebno onim "jedan ja jedan". Mogući su nesporazumi, nejasnoće, čudne situacije i sa partnerom i sa drugim vama bliskim ljudima. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika, obrazovanja, morala, zakona, pravde...tu negde je vaša prilika da uradite nešto na duže staze, da budete odgovorniji, disciplinovaniji, drugim rečima da preuzmete sudbinu u vaše ruke. Energije Ovna i Strelca se slažu, iskoristite to da u vaš život uđe više realnog optimizma, da osnažite i um i vitalnost, da napravite dugoročne planove, možda u vezi nekog inostranstva ili obrazovanja ili generalno životne filozofije.

_____________________________________
BIK:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 5/11 kuća, možda bi trebalo da obratite pažnju na odnos davanja i primanja, emocija ili bilo čega vama bitnog. Obratite pažnju i na odnos emocija i prijateljstva. Napravite balans i ravnotežu. Da ne bi došlo do razočarenja napravite sklad i balas ovih energija i ovih oblasti vašeg života. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru svakodnevnog života i rutine, posla, zdravlja. Budite oprezni jer Merkur će ovde doneti nejasnoće, zabune, odlaganja i sl. Budite oprezni i u komunikaciji generalno, ali i posebno u poslovnom svetu, budite oprezni i kada je zdravlje u pitanju, proverite svaku informaciju više puta (zatražite i drugo mišljenje). Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor promena onih suštinskih, sektor regeneracije i transformacije, intime, strasti, tuđeg novca i podrške (krediti, pozajmice, dugovanja, stipendije, sponzorstvo...), predstoji vam period prilagođavanja, jer tako reaguje energija Bika na energiju Strelca. Energija Strelca donosi energiju daljina, inostranstva, životne filozofije i morala, zakona, pravde. Kada Saturn pređe u Jarca osetićete neki pomak i boljitak, zato sada iskoristite ovu energiju prilagođavanja da napravite neki red u vašem životu posebno onom koji se odnosi na materijalne prilike. Više reda, odgovornosti, discipline i preuzimanje sudbine u svoje ruke to je ono što vas u narednom periodu očekuje. Prihvatite to.


_____________________________________
BLIZANCI:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 4/10 kuća, vreme je da se ove dve suprotnosti uravnoteže, vaš odnos prema domu, porodici i vaš odnos prema karijeri. U svakoj opoziciji je bitno da uslovno rečeno ne brate strane, već da ih "pomirite". Pokušajte nije nemoguće. Uskladite karijeru i vaš privatni život, samo tako neće biti mogućih razočarenja. Merkur (vaš vladar) u Vagi kreće unazad u vašem sektoru emocija, ljubavi, kreativnosti, uživanja, zabave, dece... pripazite neko vreme jer bi moglo da dođe do nejasnoća, zabune, nekih nerešenih situacija i dešavanja iz prošlosti, komplikovane komunikacije i sl. Ako ulazite u nove emotivne veze bar "skinite ružičaste naočari", naravno ako je to moguće sa ovom energijom. Moguće su i neke nerešene emotivne priče iz prošlosti. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor odnosa, partnerstva, dužih veza i brakova, odnosa sa javnošću. Ovo su suprotne energije vaša i energija Strelca, pokušajte da napravite ravnotežu, jer u suprotnom moglo bi da dođe do razmimoilaženja, razdvajanja. Energija Strelca je energija daljina, inostrastva, životne filozofije i vidika, zakona, pravde, morala. Saturn traži više odgovornosti, stabilnosti, dugotrajnosti u vašim odnosima pa razmislite o tome.

_____________________________________
RAK:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 3/9 kuća, možda bi trebalo da napravite ravnotežu između tkz. nižeg i višeg uma, načina na koji razmišljate, komunicirate, učite, putujete. U pitanju je i vaš odnos prema daljinama, najbližoj rodbini, posebno prema braći i sestrama, kao i to da li ste spremni za šire vidike širu sliku sveta oko sebe. Napravite ovde ravnotežu jer u protivnom moguća su neka razočarenja.  Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa... pripazite malo na komunikaciju u okviru porodice, jer ova energija donosi nejasne situacije, zabune, posebno nešto u vezi prošlosti. Budite oprezni i u svim privatnim stvarima, greške su moguće, haos i nesporazumi, neke nerešene stvari iz prošlosti takođe. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor svakodnevnog života, navika, zdravlja, posla...biće ovo period prilagođavanja jer vaša energija i energija Strelca to traže. Posebno obratite pažnju na zdravlje, jer ovo je period u kome vam ono može biti najvažnije. Proširite malo vidike i sliku sveta i okoline. Kada je zdravlje kako treba i sve ostalo (svakodnevni život, navike, posao) biće kako treba. Više odgovornosti, discipline, i konačno i preuzimanje sudbine u svoje ruke to je ono što ova energija i ovaj tranzit Saturna poručuje.

_____________________________________
LAV:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 2/8 kuća, vreme je da obratite pažnju na finansije i one lične i one tkz. tuđe. Vreme je da napravite ravnotežu između ovih energija gde je moguće da ostvarite neki dobitak ali isto tako i neko razočarenje u finansijskom smislu. Budite oprezni neko vreme uskladite ove energije, pokušajte da budete i što je više moguće realni. Vama je potrebna materijalna i emotivna sigurnost, nju ćete ostvariti ako ove dve energije "pomirite", napravite balans i ravnotežu. Ne oslanjajte se previše na tuđu pomoć i podršku i emotivnu i materijalnu. Realno sagledajte svoje mogućnosti kada su finansije u pitanju, ali i emocije. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru misli, komunikacija, komšiluka, saobraćaja...budite oprezni jer ova energija donosi zabunu, konfuziju, haos. Razmislite pre nego što nešto kažete, isto tako dobro poslušajte i šta drugi vama govore. Neka priča i komunikacija iz prošlosti mogla bi da bude aktuelna u ovom periodu. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece....vreme je za više odgovornosti, za dugotrajnost, stabilnost. Energije Lava i Strelca se slažu što je ovde dobra priča, za preuzimanje sudbine u svoje ruke. Možda vam predstoji neka ozbiljna veza, neko putovanje, ozbiljniji odnos sa decom ili njihov život ulazi u fazu odgovornosti i ozbiljnosti. Energija Strelca doneće više optimizma, drugačiju životnu filozofiju, energiju daljina i inostrastva, zakona, pravde, morala, istine.

_____________________________________
DEVICA:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 1/7 kuća, vreme je da obratite pažnju na vaše odnose sa drugim ljudima, sa ljudima koji su preko puta vas. Vaša energija i energija Riba su u suprotnosti, najbolje bi bilo da ih "pomirite". Misliti samo na sebe ili i na druge mogla bi biti vaša dilema. Ako ste spremni na neki kompromis ovo ne mora da bude komplikovan period za vas. Međutim može doći i do razočarenja ako jedna strana ovde prevagne. Merkur (vaš vladar) u Vagi kreće unazad u vašem sektoru ličnih finansija, materijalne i emotivne bezbednosti...pripazite jedno vreme jer ova energija donosi nejasnoće, zabune, nesporazume, komplikacije. Pripazite na protok informacija, dokumenta i sl. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, jednog roditelja....Gde god se Saturn nađe traži više odgovornosti, discipline, stabilnosti. Energija Device i energija Strelca su aspektu nervoze, sukoba, pa pripazite. Možda je vreme da se više posvetite porodici, nekome posebno, možda je vreme da se povučete i da vam privatne stvari budu neko vreme prioritet. Energija Strelca je energija daljina, inostranstva, zakona, pravde, morala, istine.

_____________________________________
VAGA:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 12/6 kuća, neke skrivene stvari, tajne, ono što je vaša podsvest sada bi mogli da budu predmet vaše pažnje. Ovde su u suprotnosti dve energije koje mogu uticati na vaše fizičko i duhovno zdravlje, pokušajte da napravite ravnotežu. Merkur u vašem znaku kreće unazad i najpre vama lično donosi konfuziju, zabune, nejasnoće i u mislima i u komunikaciji sa ljudima. Budite oprezni, sačekajte sa donošenjem važnijih odluka. Rešavajte situacije i poslove koje ste ranije započeli, nove ostavite za period direktnog kretanja Merkura. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor misli, komunikacija, saobraćaja, komšiluka, braće, sestara, učenja, u tkz. sektor nižeg uma. Vreme je za ozbiljne odluke, za više odgovornosti i preuzimanje sudbine u svoje ruke. Kako se ulazak Saturna u Strelca poklapa sa retrogradnim Merkurom, neko vreme dok traje retrogradnost budite oprezni, biće vremena za ozbiljne odluke i odlučivanja jer će Satrun dugo boraviti u Strelcu. Energije Vage i energije Strelca se slažu tako da možete očekivati dobar ishod ovih energija. Energija Strelca donosi energiju daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 11/5 kuća, u narednom periodu vi bi mogli da budete na iskušenju u priči davanja i primanja, ko daje više a ko daje manje u emotivnom smislu ali i svkom drugom. Bitan je podjednako i emotivan i prjateljski, društveni život, neka vrsta rastrzanosti između energija. Mešanje emocija i prijateljstva. Moguća su i neka iznenadna dešavanja, razočarenja ukoliko ne pomirite ove dve suprostavljene strane. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, što bi moglo da donese konfuziju, nejasnoće, posebno oko nečeg što je tajna ili što pokušavate da sakrijete. Neke tajne bi sada mogle da budu otkrivene. Ovo je i neka vrsta povlačenja, više snova i duhovnosti. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor ličnih finansija, materijalne i emotivne bezbednosti i donosi energiju dugotrajnosti, ozbiljnosti, odgovornosti. Posle dužeg boravka u vašem znaku Saturn sada donosi neke nove mogućnosti, ulazite u prelazni period gde bi mogli da napravite neke dugoročne planove za budućnost posebno u emotivnom i materijalnom smislu. Energija Strelca donosi energiju daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine.


_____________________________________
STRELAC:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 10/4 kuća, koja bi mogla da produbi dilemu karijera, društveni položaj, ego ili dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvari. Kao i u svakoj opoziciji bilo bi dobro ne birati strane već ih "pomiriti". Pronađite ravnotežu između ovih energija i ovih oblasti vašeg života i tako bi svakako mogli da izbegnete moguće razočarenje koje donosi izbor samo jedne strane. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja. Budite oprezni jer energija konfuzije, zabuna, nejasnoća bi mogla da vas uvede u neke situacije koje ne želite. Budite oprezniji u komunikaciji sa prijateljima ali i generalno u grupama kojima pripadate. Neke želje, ideje, planovi u ovom periodu mogu biti poremećeni, moglo bi doći do zakašnjenja, nesporazuma i sl. Ne žurite sa odlukama. Saturn ponovo ulazi u vaš znak. U vaš lični sektor. U narednih par godina ovo će biti važan period za vas, period lične odgovornosti i period preuzimanja sudbine u svoje ruke. Vreme je za ozbiljnost, odgovornost, samodisciplinu, vreme je za lični rast i razvoj u svemu onome što energija Strelca znači: energija daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine.

_____________________________________
JARAC:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 9/3 kuća, vreme je za širenje vidika, za širu sliku sveta i okoline, menjanje životne filozofije... Od vas zavisi koliko ste spremni da promenite neke misli, koliko ste spremni za optimizam i kretanje dalje i šire. Ovo su dve suprostavljene energije i trebalo bi da nađete ravnotežu, da izbegnete moguće razočarenje. Vreme je za neka putovanja, stvarna ili u smislu proširivanja slike sveta i okoline. Dileme su moguće i oko obrazovanja, zakona, pravde, morala. Ostati u poznatom ili se otisnuti u neke daljine. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru karijere, društvenog položaja, statusa, ega, mogao bi da u ovu oblast unese konfuziju, nejasnoće, nesporazume. Pripazite na poslovnu komunikaciju, obezbedite se neko vreme jer protok informacija je takav da bi moglo da dođe do nejsnih situacija. Radije završavajte neke poslove nego da počinjete nove. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti i donosi period u kome treba da se pripremite za boravak Saturna u vašem znaku. Period mogućeg povlačenja, rada na sebi, period duhovnosti i sl. Energija Strelca donosi energiju daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine.

_____________________________________
VODOLIJA:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 8/2 kuća, vreme je za ravnotežu u vašem materijalnom svetu, vreme je za sagledavanje materijalnih prilika. Da li imate materijalnu i emotivnu sigurnost i podršku. Da ne bi došlo do razočarenja potrebno je da uskladite ove dve energije, energiju ličnih finasija sa energijom tkz. tuđeg novca i podrške. Pronađite balans ako je to moguće da se ne bi osetili emotivno i materijalno ugroženi. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru daljina, životne filozofije, zakona, pravde, morala, obrazovanja i donosi mogućnost konfuzije, haosa, kašnjenja, iluzija, obmana. Budite oprezni neko vreme i sa mislima i sa komunikacijom. Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja i vreme je za preuzimanje odgovornosti, više discipline, više ozbiljnosti u društvenim odnosima ali i kada su neki vaši planovi u pitanju. Vaša energija i energija Strelca se slažu pa imate i vremena i mogućnosti za jedan nov ciklus i životni period. Energija Strelca donosi energiju daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine.

_____________________________________
RIBE:
Opozicija Jupitera u Devici i Netuna u Ribama, vama se događa na osi 7/1 kuća, mogući su nejasni odnosi između vas i onih preko puta vas, vama bliskih ljudi partnera i emotivnih i svakih drugih (porodica, prijatelji, poslovni partneri). Potrebno je da uravnotežite ove suprotne energije i da pronađete balans da ne bi bilo ni ličnih razočarenja u nekog ali i razočarenja drugih u vas. Merkur u Vagi kreće unazad u vašem sektoru intime, strasti, kriza, tkz. tuđeg novca i podrške, transformacija, promena. Budite oprezni jer ovo je energija koja zbunjuje, donosi nesporazume, iluzije, obmane. Pripazite sa novcem, nekretninama, i dokumentima koji se na ovu oblast odnose. Proverite više puta sve u vezi novca (krediti, porezi, pozajmice, osiguranja, stipendije...). Saturn ulazi u Strelca u vaš sektor karijere, društvenog položaja, statusa, ega. Vreme je za ozbiljniji pristup, za više odgovornosti, samodiscipline. Ove energije vaša i energija Strelca se ne slažu najbolje, pa u narednom periodu boravka Saturna u Strelcu pripazite malo, oslušnite šta to od vas Saturn želi, koje lekcije bi trebalo da naučite. Energija Strelca donosi energiju daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine.***Izvinjavam se što kasnim sa nedeljnim horoskopom iz zdravstvenih razloga. Temperatura i slabost organizma su učinili da juče dan provedem u krevetu. Možda bi trebalo još da odmorim ali posao zove pa krećem tamo gde sam prekinula....


:

Нема коментара:

Постави коментар