недеља, 25. фебруар 2024.

Venera kvadrat Jupiter....Vežbajte umerenostMoto dana:
"Umerenost ti omogućava da uživaš 
a da ne upropastiš sebi uživanje."

Zvezdani(n) zapis 3991

Nedelja. Dan Sunca. Sunce je u Ribama na 6°10’
Sezona Riba, u Ribama mala "gužva": 
Merkur, Sunce, Saturn na početku Riba i Neptun pri kraju Riba.
Čeka nas trostruka konjukcija Merkura, Sunca i Saturna 28.februara!

Zvezdano nebo danas:
05:00: Venera u Vodoliji kvadrat Jupiter u Biku na 10°30’

Znate već, aspekt preterivanja i precenjivanja....i velikih očekivanja!
Ovde su u aspektu dve planete sreće, Venera "mala Sreća" i Jupiter "velika Sreća", ali aspekt je kvadrat, dakle neki izazov, možda nervoza, stres...ili akcija! Ovde su energije Vodolije i Bika, energije u sukobu!


Volimo više, jedemo više, trošimo više... ili previše!

Osnova ovog aspekta je preterivanje....u svemu....od ljubavi do novca....i nešto između :)
Teško je ovde postaviti granice....od onog još samo ovaj zalogaj do još samo ove cipele (ili šta već)...
Nekako se svodi na nedostatak samodiscipline!

Osim pojačanog apetita u hrani i kupovini ova energija ima i pojačan apetit u ljubavi!
Osim što može izazvati mamurluk, stomačne tegobe...ovaj aspekt može izazvati i veliku (preteranu) potrebu za ljubavlju...pa ako je nema u vezi ima je negde na drugom mestu!

Ovo je i aspekt iskušenja...
Frižider bi mogao da bude najprimamljivija stvar u kući...od danas kreće vikend pa će iskušenja biti veća i dostupnija...Tržni centri će biti puni, a tu je i večiti problem "nemam šta da obučem"...Tržni centri puni...ali da li su i novačanici puni...Iskušenje da se troši novac ovde je prilično istaknuto...još jedne cipele, parfem, kravata, sat....nek ide život...Ovde se troši kao da sutra ne postoji!!!

Ako ste danas i ovih dana malo euforični....šta mari....niko nije savršen, ne počinjite dijetu sada pokušajte da se kontrolišete koliko god je moguće, vi koji ste već na dijeti ovo su oni dani kada se obično "zgreši"...
Ako vas mame svetla na sledećem bregu ("zabranjene ljubavi"), razmislite, ne radite ništa što ne biste voleli da rade vama....avanture dođu i prođu, ali šta ostaje.
Ako baš morate da kupite nešto, neka to bude neka sitnica...od toga vas neće zaboleti glava.
Ako ste lenji (još jedan uticaj ovog aspekta) za bilo koju akciju, pogledajte ove filmove, samo pripazite bez puno sladoleda, grickalica i sl...Doručak kod Tifanija
"Doručak kod Tifanija mera je za sreću i uspeh mlade Holi Golajtli. Ona živi punim plućima, uživa u životu, netipična je, ponekad malo nestabilna i, što je najvažnije, traži bogatog muža. U njenoj zgradi živi i mladi pisac Pol, a njihovi će se životni putevi ukrstiti na vrlo neobičan način. S vremenom, između ovo dvoje ljudi razvija se divno prijateljstvo, privrženost i ljubav...." 

Ispovest kupoholičarke
"Rebeka Blumvud je novinar. Posao joj je da savetuje druge kako da upravljaju svojim novcem.Slobodno vreme provodi u... kupovini."

I kada smo već kod astrosimbolike
Ne mogu da se ne setim knjige  Dnevnik Bridžet Džouns, ona najbolje oslikava ovu priču o kvadratu Venere i Jupitera...

Poznati sa ovim aspektom: Miley Cyrus, Harry Styles, Jeffree Star, Monica Bellucci, Catherine, Princess of Wales, Jack Nicholson, Kris Jenner, Kylie Minogue, Dolly Parton, Audrey Tautou, David Lynch, Stanley Kubrick, Barbra Streisand, Recep Tayyip Erdogan, Morgan Freeman, Gerard Piqué, Françoise Sagan, Michael J. Fox, Tina Turner, Marie Curie, Vincent van Gogh, Mao Zedong....
Mesec je i dalje u Devici (dan posle Punog Meseca), vidljiv 99.4%
Probudili smo se sa trigonom Meseca i Jupitera u Biku...u drugoj polovini dana Mesec u trigonu i sa Uranom u Biku. Lepa energija za ovaj dan koji je za većinu nas dan odmora....i očekujte lepa iznenađenja....ili ne čekajte, već iznenadite i sbe i druge!

Savet: Uživajte ali budite i umereni. Smanjite očekivanja, apetite bilo koje vrste...Vežbajte umerenost

☆☆☆
Neka vam zvezde budu naklonjene...

Pesma dana:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.comНема коментара:

Постави коментар