субота, 10. фебруар 2024.

Jedna rasejana subota....Merkur kvadrat Jupiter
Moto dana:
Setite se poslovice - "Obećanje, ludom radovanje"

Zvezdani(n) zapis 3976

Subota, dan Saturna...Saturn je u Ribama na 7°31’
Trenutno prilično iskušava Blizance i Strelčeve (kvadrat) i Device (opozicija) Sunce u ovim znakovima na oko 7°...ali i sve vas koji imate neke planete (Merkur, Venera, Mars, Jupiter....itd) na oko 7° ovih znakova. Iskušava, testira....(m)uči....

Jutro posle Mladog Meseca u Vodoliji....
Mesec je u Praznom hodu do 14:42 kada će preći u Ribe
Mesec danas nema aspekte....odmorite dušu....

Ali budite i oprezni jer danas imamo egzaktni kvadrat Merkura u Vodoliji sa Jupiterom u Biku
Egzaktno u 14:24 CETDanašnji kvadrat Merkura i Jupitera prepoznaćete po preterivanjima!

Ovaj kvadrat donosi (pre)velike ideje, velike govore... 
Ali i aroganciju, nedostatak koncentracije pa su moguće razne greške.
Sa ovim aspektom mnogo tog bi moglo da izmakne kontroli, mogli bi da precenite sebe.
Budite oprezni sa obećanjima i onim koji vi dajte i onim koje dobijate od drugih.
Setite se poslovice - "Obećanje, ludom radovanje"
Sa ovom energijom razni prodavci vam mogu prodati bukvalno svašta.
Sa ovom energijom moguća su razna blefiranja..."bacanje prašine u oči"Ova energija utiče na razumevanje, znanje, na vaša uverenja. 
Gde je Jupiter tu su i preterivanja. Previše samopouzdanja, optimizma koji ne odgovaraju realnom stanju! Daje se previše informacija, preterano i previše objašnjava nešto.
Sa ovim aspektom vrlo je moguće da ćemo u najmanju ruku biti rasejani, on će nam smanjiti i opažanje, svu energiju i vreme uglavnom ćemo trošiti na neke "sitnice". 

Zastoj u učenju. Mogući su manji neuspesi, nepoverenje u sebe, kompleksi (mada to mora da ima potvrdu u vašim horoskopima), negde je to samo povlačenje. Ovaj aspekt ne umanjuje talenat, on je čak povoljan za umetnike, narav sa ovim aspektom je dobra, samo eto mnogi će osetiti malo ili više rasejanosti. 

Šta još: odsustvo razmišljanja najblaže rečeno, preterivanja, blefiranje, neke bele laži, netaktičnost, problemi sa zakonom (kazne i sl.), konflikti....Ovo je i energija preteranog optimizma ili pesimizma....biće ono što Jupiter "dotakne".... Mozak na paši
Ovaj aspekt donosi razne izazove, trošenje energije na sve strane i mentalne i fizičke, nedostatak mentalne i misaone koncentracije....Sigurna sam da ste čuli za izraz Mozak na paši....ili pusti mozak na pašu...tako nekako je sa ovim aspektom :), rekla bih "lenji mozak"

Ovo je i drska komunikacija, izbrblja se nešto bez razmišljanja (bla...bla...)
Namere ovde mogu biti bolje od dela! 
Kažu da je ovo dobar aspekt za političare!
(Jacques Chirac, David Cameron, Condoleezza Rice, Mohammad Reza Pahlavi, Leon Trotsky, Recep Tayyip Erdogan, Nicolás Maduro, Juan Peron...)

Razmislite dobro dok izgovarate (Merkur) svoju istinu (Jupiter) ili dok slušate (Merkur) tuđu istinu (Jupiter)...da ne budete žrtva preterivanja!
Ovo nije najbolje vreme za kupo - prodaju, trgovinu, razmenu saveta...

P.S. Imajte na umu da su ovo uopšteni opisi...kako će ove energije uticati na vas zavisi od vašeg ličnog horoskopa...mada sasvim sigurno ćete osetiti nešto na ovaj ili onaj način u nekim područjima (kuće) vaših života!

Tranzitni Jupiter u Biku kvadrat natalni Merkur u Vodoliji i Lavu!
Ovaj tranzit kratko traje, međutim mnogo intezivnije i duže traje tranzit Jupitera u Biku prema vašem natalnom Merkuru. Svi vi koji imate Merkura u Vodoliji na oko 8° ili u Lavu....sada imate ovaj tranzit...i onda redom...9, 10, 11° Merkura.... 

I da budete spremni....svi vi koji imate natalnog Merkura u Devici i Ribama kada Jupiter pređe u Blizance imaćete tranzitni kvadrat Jupitera i Merkura!

Za kraj ću ponoviti nešto što uvek napišem kada imamo neki aspekt preterivanja:
"Umerenost ti omogućava da uživaš a da ne upropastiš sebi uživanje."☆☆☆
Neka vam zvezde budu naklonjene...

Pesma dana:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар