понедељак, 6. новембар 2023.

Nedeljna astrološka prognoza - Šta rade zvezde u periodu od 06. do 13.novembra



Moto nedelje:
"Ne dozvolite da ponašanje drugih
uništi vaš unutrašnji MIR"


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

06.novembar 15:37: Venera trigon Pluton
07.novembar 02:36: Merkur trigon Neptun
08.novembar 10:31 Venera ulazi u Vagu
08.novembar 22:13 Venera inkonjukcija Saturn
09.novembar 01:16: Merkur sekstil Pluton
10.novembar 07:25 Merkur ulazi u Strelca
★10.novembar 16:07: Merkur kvadrat Saturn
★11.novembar 22:11: Mars opozicija Uran


Zanimljiva nedelja je pred nama! 
Astro dešavanja bukvalno dan za danom od ponedeljka do subote!
Venera i Merkur pre promene znakova u trigonima, Venera sa Plutonom u Jarcu, Merkur sa RNeptunom u Ribama na poslednjim stepenima! 
A onda...Venera ulazi u Vagu gde je svoja na svome (kod kuće),  Merkur ulazi u Strelca gde je u egzilu ili suprotno od svoje kuće. I obe planete će imati priču (aspekte) sa Saturnom u Ribama, Venera će biti u inkonjukciji, Merkur u kvadratu!
Udarna astro vest je ipak opozicija Marsa i RUrana!

Idemo redom....ovako izgleda ova nedelja:

Početak nedelje 
"Nabijen" intezitetom kroz trigon Venere i Plutona, jer gde je Pluton tu je i intezitet, strast, moć, magnetizam...Ovo je ona energija "sve ili ništa", ovde u trigonu ima pozitivnu konotaciju...Ovaj aspekt sam nazvala - Zavedi me...i dodala.. Ozdravi me, Osnaži me...

Dan posle ponedeljka
Još jedan trigon...između Merkura i RNeptuna, a gde je Neptun (u harmoničnom aspektu) tu su magija, čarolija, tu je mašta...tu su i Čuda ko u njih veruje.

Na sredini nedelje 
Venera prelazi u Vagu ili vraća se kući...Svuda pođi kući dođi...Tu kod kuće one je svoja na svome, voli da voli, da se druži, sarađuje, teži partnerstvu...Želi mir u svetu, mir među ljudima, ravnotežu koja je ključna reč za ovu Venereu! 
I istog dana praviće inkonjukciju (aspekt prilagođavanja za trigon koji će doći kada Venera pređe u Škorpiju). Sada je to "nešto između" opozicije u kojoj je bila sa Saturnom i trigona koji dolazi u decembru). Svaki aspekt sa Saturnom je provera stvarnosti imajte to na umu!

U četvrtak 
Posle Venere i Merkur u aspektu sa Plutonom ali u sekstilu...i ovo je intezitet tek da shvatimo da je Znanje moć i da je vreme za suštinske odluke...Ali ovde će i neke tajne "izaći na videlo", sve se dešava pre promene znaka pa je intezivnije i moćnije!

U petak 
Merkur prelazi u Strelca... Iz dubokih i nemirnih voda Škorpije prelazi u vatrenu energiju Strelca "gde je samo nebo granica"...gde je sve šire, veće...od vidika do idela...Vreme je da odapnemo svoje strele jer..... Istina je tamo negde...

Za kraj nedelje 
Da se ne opustimo previše Merkur će biti u kvadratu sa Saturnom (sada direktan) i Mars će biti u opoziciji sa RUranom kao što je Merkur bio prošlog vikenda! Još jedan nervozan vikend.
Nervozan, konfliktan, stresan...Naoružajte se strpljenjem....
Merkur kvadrat Saturn donosi određenu težinu, tugu, zastoj, i onaj nevidljivi znak "Stop"...

Udarna vest je Mars u Škorpiji opozicija RUran u Biku - Prasak!!!
I zaista budite spremni i Očekujte neočekivano...ma koliko "izlizana" ova rečenica je prava!
Ovo je energija "kratkog fitilja", pobune, besa, nasilja...Ovo je figurativni ekspres lonac koji svakog časa može da eksplodira...Uskoro poseban tekst!

☆☆☆
Neka vam zvezde budu naklonjene...





Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com



Нема коментара:

Постави коментар