понедељак, 10. октобар 2022.

Šta rade zvezde u periodu od 10.oktobra do 17.oktobra...


Moto nedelje:
Neke stvari ne možeš da ubrzaš. Možeš samo da ih čekaš...
ako imaš dovoljno strpljenja...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

11.oktobar 01:51 Merkur ulazi u Vagu
12.oktobar 03:06: Sunce trigon Saturn
12.oktobar 07:46 DMars kvadrat Neptun
12.oktobar 09:23: Merkur opozicija Jupiter
14.oktobar 08:20: Venera trigon Saturn


Iza nas je Pun Mesec u Ovnu neki kraj ali i početak...Pluton je direktan spreman za čišćenje i "čišćenje"...Vraća nas Pluton u januar ove godine na neki način!

Danas je Venera u Vagi u opoziciji sa RKironom u Ovnu. Posle Sunca i Venera u opoziciji sa Kironom. Kiron nas i ove nedelje uči kako da se izborimo sa našim ranama...i kako da dođemo do ključa do nekog izlečenja ili kako da nam rane srca zarastu!
Ispred nas je nedelja koja nas uvodi u sezonu pomračenja...koja nas uvodi i u neka dešavanja koja nas očekuju u novembru....

Merkur je još uvek u Devici (danas na 29°) i još uvek u trigonu sa Plutonom koji je direktno stacioniran pa i najjači...Misli, reči, komunikacija, informacije, vesti, odluke....imaju moć...radi i dalje Detektivski um...mnogo toga je izašlo na površinu...Mnogo toga nam je jasnije, očiglednije!

Merkur će u utorak preći u Vagu, drugi put....jer je već boravio u Vagi od 26.avgusta do 23.septembra. Ponovo će nas ovaj Merkur podsetiti da Nije teško biti fin...i da Lepa reč i gvozdena vrata otvara! Možda je i vreme (ponovo) za neke mirovne sporazume! Ok, biće ovaj Merkur i neodlučan i mi sa njim...jer "Možda" je njegov lajt motiv!
Pročitajte - Da....Ne....Možda....
U sredu će Merkur po treći put biti u opoziciji sa RJupiterom u Ovnu (prvi put 03.septembra, drugi put 19.septembra)...Po treći put imamo energiju preterivanja i precenjivanja...Previše se priča, previše obećava...a malo ima prave akcije! Do vas stiže previše informacija. Previše se uopštava! Mentalna preopterećenost ili "ludilo mozga"!
Pročitajte -  Iz krajnosti u krajnost!
Sunce i Venera se i dalje prate u stopu (stepen)...i ove nedelje prvo će Sunce u sredu, pa Venera u petak biti u trigonu sa RSaturnom u Vodoliji! Ovo su energije koje će povoljno uticati na naše odnose, veze, partnerstva...pojačaće se svakako energija Vage! Sunce i Saturn poručuju Strpljen spašen, a Venera i Saturn poručuju Ljubav može i da traje...Neke stvari, ljudi, događaji imaju dugoročnost!
Pročitajte - Jačanje samopouzdanja i odgovornosti (Sunce trigon Saturn) 
i Zapisano u kamenu (Venera trigon Saturn)
ALI....Sunce i Venera će biti i okidači za kvadrat RSaturna i RUrana...preko inkonjukcije (Sunce i Venera u inkonjukcijama sa RUranom)...Moguća su i neka nepredviđena dešavanja!
I RSaturn i RUran su još uvek na onom 18° (po nekim autorima ozloglašen "đavolji" stepen...jedan od aktuelnih državnika ima Urana u Raku na ovom stepenu)....i još uvek ovaj kvadrat ima veliku snagu...što se i poklapa sa nekim aktuelnim svetskim dešavanjima (eksplozija na Krimskom mostu).

Budite obavešteni i spremni
Kada Sunce i Venera pređu u Škorpiju biće u nekom trenutku u opoziciji sa RUranom...Prvo Venera 05.novembra, a onda i Sunce 09.novembra. Tada će događaji iz ove nedelje (Sunce/Venera inkonjukcija sa RUranom) biti u kulminaciji! Tada bi mogli da očekujemo i kulminaciju neke situacije. U sredini između ovih opozicija dogodiće se 08.novembra Pun Mesec u Biku i Totalno pomračenje Meseca!!!
Dakle, još će nam kvadrat Saturna i Urana disati za vratom i u novembru...

I možda najvažniji događaj ove nedelje u sredu je kvadrat Marsa u Blizancima i RNeptuna u Ribama.
Ovo je prvi od tri kvadrata...ovo je uvod u Proveru stvarnosti...Sa ovim kvadratom neće nam biti najjasnije kuda idemo i šta radimo...Ovo je i vrlo iscrpljujuća energija i fizički i mentalno i na ličnom i na globalnom planu!
Ovo je nedelja pred nama....
Najintezivnije će je osetiti svi oni koji imaju neke planete na oko 26° kardinalnih znakova: Ovan, Vaga, Rak i Jarac...

Pesma nedelje:



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар