среда, 11. септембар 2019.

Idemo dalje.....



The end (odmor zvanično završen)



Zvezdani(n) zapis 2649
Sreda. Merkurov dan.


Nema više odmaranja :), idemo dalje....
Merkur je u društvu Marsa 14°, Sunca 18° i Venere 26°...
Jaka energija Device je na zvezdanom nebu...Hteli ne hteli moramo da budemo vredni :).
Drugim rečima dužnost zove....
Merkur je u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu od početka ove nedelje - Mentalna snaga!!!
U konjukciji je sa Marsom i Suncem ali ove konjukcije su sve slabijeg uticaja!
Ono što nas uskoro čeka je konjukcija Merkura i Venere - 13.septembra 
Merkur više nije u T-kvadratu i lakše se diše i misli....uskoro i lepše (Merkur/Venera).


Međutim, nema opuštanja :(
Od sutra nas očekuje četvrti T-kvadrat:
  • 12.septembar 11:05: Mars kvadrat Jupiter na 16°
  • 14.septembar 07:25: Mars opozicija Neptun na 17°
  • 21.septembar 18:44: Jupiter kvadrat Neptun na 17°
Pazite šta želite...ne tražite veće...da ne izgubite iz vreće...Budite oprezni i sa novcem, kaznama i sl. Od jutros komunalna policija zaređala po našem kraju i lepi kazne na automobile koji su parkirai na tkz zelenoj površini! Zašto takozvana? Zato što taj deo nije uređen, nema trave, da su hteli (a mogli su) uredili bi i taj deo...Parkinga nema dovoljno za sve nas u naselju...pa ko prvi stigne do njega, ostali se snalaze....Mogu misliti kada vlasnici automobila vide kazne koliko će biti ljuti...
Pripazite i na nivo energije ovih dana...jer ona bi mogla da bude jako niska...Ono nemate energije za posao ili bilo šta drugo...Energija blokirana ili pogrešno korišćena!
Kada je Mars ovako u kvadratu sa Jupiterom i u opoziciji sa RxNeptunom treba obratiti pažnju pre svega na energiju, vitalnost i sl. Obratite pažnju i na novac, tajne...na putovanja, obrazovanje, moral, zakon...istinu!!! Posebno jer su Jupiter i RxNeptun u opoziciji (svi u T-Kvadratu) istina će biti lajt motiv ovog septembra!!! Ovaj kvadrat je bio aktuelan u januaru, junu i sada je u završnoj fazi. Ovog meseca je deo svih T-kvadrata pa je još bitniji i izraženiji!!!
Ako ste u potrazi za nekom istinom....ona je tu....čeka da je otkrijete! 
Ova energija će najviše uticati na Strelčeve, Blizance, Device i Ribe ali i na sve nas koji imamo planete u ovim znacima na oko 17°!!!



Mesečeva magija
(dnevni aspekti uz kaficu)


Mesec je jutros bio u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu, i u inkonjukciji sa Suncem u Decici....ovo je i poslednji aspekt Meseca u Vodoliji...Možda osećate neku napetost zbog ove inkonjukcije.. 

Mene je od jutros kopjuter sludeo skroz...Odavno sam morala da ga "čistim", neka posle odmora mislila sam....I eto od jutros ga čistim da bi brže radio....

Od 07:22 do 11:51 (sutra) Mesec će biti u praznom hodu!!!
Mesečev prazan hod: period izlaska Meseca iz jednog znaka (sada iz Vodolije) i ulazak u drugi znak (sada u Ribe)....Od trenutka poslednjeg aspekta (konjukcija, sekstil, kvadrat, trigon ili opozicija) koji Mesec pravi u određenom znaku pa sve dok ne pređe u sledeći znak Mesec je u praznom hodu!!! Neko ovaj period naziva "negativan Mesec".  Ja neću osporiti da se nešto sa nama dešava ali ne razumem ni savet "ne započinjite posao na prazan Mesec"! Nekada je to prosto nemoguće. Ovaj prazan hod obično traje nekoliko sati (i kome je to bitno i važno može u to vreme zastati i odmoriti se, pod uslovom da prati kada se to dešava). Taj period dakle traje nekoliko sati i ponavlja se svaka dva - tri dana. Ovaj period nekako liči na period Merkurovog retrogradnog hoda. 
Tradicionalno se za ovaj period preporučuje: ne započinjati velike poslove one od sudbinske važnosti, ne zakazivati venčanja, poslove sa nekretninama odložiti, kupovinu automobila, nameštaja, tehničkih stvari, ne vršiti popravke istih (znači bez majstora :-), ne donositi bitne odluke, odložiti važnu komunikaciju, pregovore (slično kao i preporuke u vreme RxMerkura)....
Šta je dobro (uvek ima i dobrog) raditi u vreme praznog Mesečevog hoda: odmarati, meditirati, opuštati se uz one najmilije, maštati, sanjariti, povući se u osamu....ili možete krenuti u sređivanje svog prostora (ono čišćenje, brisanje, peglanje...i sl.), možete dovršiti nedovršene poslove....



Sutra u  11:51 Mesec prelazi u Ribe!
Idemo lagano ka Punom Mesecu u Ribama - 14.septembar!!!

P.S. Ovaj tekst pišem nekoliko sati....potpuno me je izludeo moj Lap - Top...Ali nije on kriv, ja sam kriva :))). Samo je u korpi za otpatke bilo je preko 4000 stavki...Poenta priče: Ne ostavljaj ništa za posle odmora :))). 




Нема коментара:

Постави коментар