понедељак, 24. септембар 2018.

Nedeljni horoskop od 24.septembra do 01.oktobra...


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


OVAN: 

Dragi Ovnovi, Pun Mesec ove nedelje u vašem znaku u vašoj 1.kući...sa svim pratećim aspektima Merkura i Sunca i Mesečevih čvorova...Kulminacija i raskrsnica i biranje puta...Preko puta vas je Vaga (7.kuća), energija koja ove nedelje dominira. Vaši odnosi i veze u prvom planu. Očekuje vas razgovor ili razgovori sa partnerom ako ste u vezi ili sa nekim ko je bitan u vašem životu (oni preko puta vas). Neke kočnice, zastoj idu iz sekstora karijere, položaja i statusa (Saturn u Jarcu u 10.kući) i utiču na vaše odnose i epotivne i poslovne. Neke stare rane aktivirane, nešto vrlo lično a u vezi nekog odnosa (RxKiron u vašem znaku). Iznenadne hrabre odluke (Mars u Vodoliji u 11.kući), možda i pomoć prijatelja...tu je i RxJMČ u Vodoliji ali srce je ono koje će najverovatnije doneti odluku (RxSMČ u Lavu u 5.kući). To što je Pun Mesec u vašem znaku doneće vam nešto jači intezitet u svim oblastima života. U naredne dve nedelje vi ćete jasnije videti svoj put. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor tajni, skrivenog, podsvesnog (12.kuća)...možda dolazi period povlačenja i skupljanja energije sve do 18.februara 2019. kada će ponovo ući u vaš znak. Ovaj prelazak Kirona iz vašeg znaka u Ribe sada će najviše uticati na vas. Obratite pažnju na Saturna i vaš profesionalni život, naravno i na partnerske odnose, pokušajte da sve ovo uklopite i budete što mirniji i staloženiji neko vreme.
Trenutno ove energije najviše utiču na vas Ovnove!!!BIK:

Dragi Bikovi, ove nedelje u prvom planu je Pun Mesec u Ovnu...u vašem sektoru tajni, skrivenog, podsvesti, svega zatvorenog i dalekog (12.kuća)...sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova, donosi neku vrstu kulminacije, tu je i raskrsnica i biranje puta. Vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje pod snažnim uticajem Vage (6.kuća), pa vaganje, balansiranje, kompromis u najavi. Saturn u Jarcu u vašoj 9.kući otežava priču, donosi zastoj, kočnice, teške misli...neraspoloženje. Očekuju vas teški i komplikovani razgovori u vezi posla, zdravlja...povezano sa životnim stavovima, moralom, zakonom, pravdom, daljinama, obrazovanjem...Neke stare rane (RxKiron u Ovnu u 12.kući), nešto što ste ranije sakrili, potisnuli sada je tu da vas iskušava i testira. Čuvajte pre svega psihofizičko zdravlje, sve ostalo dođe i prođe. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, grupa kojima pripadate (11.kuća) i ponovo će tu priču staviti u prvi plan sve do 18.februara 2019. Pun Mesec od vas traži ravnotežu i balans, on će osvetleti simbolično neke vaše skrivene stvari, u naredne dve nedelje znaćete šta je to što više ne možete skrivati jer neke tajne više ne žele da budu tajne. Izlaz i rešenje su negde na relaciji dom, porodica, privatno (RxSMČ u Lavu 4.kuća) i karijera, položaj, status (RxJMČ  u Vodoliji 10.kuća). Slušajte srce ono zna put...tu je i Mars u Vodoliji (10.kuća) budite hrabri u donošenju nekih poslovnih odnosa. Obratite pažnju na ono što ste potisnuli, "gurnuli pod tepih", sakrili...na vaše psihofizičko zdravlje....rešenje je negde na potezu privatno i profesionalno, tu vam je potreban balans.
Ovan je u vašem "komšiluku" (polusekstil), možda ćete manje burno doživeti ove energije, najviše zbog činjenice da se sve dešava u 12.kući...BLIZANCI:

Dragi Blizanci, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru socijalnosti, društvenosti, prijateljstva, grupa kojima pripadate, ideja, ciljeva, iznandnosti (11.kuća)...sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Preko puta u Vagi koja dominira ove nedelje je vaša 5.kuća i emocije će biti na iskušenju, odnos davanja i primanja. Tu na potezu 11. i 5.kuća potreban vam je balans i ravnoteža. Saturn u Jarcu u vašoj 8.kući doneće vam neku vrstu krize, potrebu da nešto menjate ali ujedno i neke kočnice, zastoj, manjak energije posebno na intimnom planu. Možda će u igri biti i neki zajednički novac i problem oko toga. Obratite pažnju na zdravlje, čuvajte se stresa. Neke stare rane sa RxKironom u Ovnu u vašoj 11.kući mogu biti simbolično osvetljene. Neko iskušenje sa prijateljima ili generalno u društvenom životu. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor karijere, statusa, položaja (10.kuća) i tu oblast života staviti u prvi plan sve do 18.februara 2019. Možda dolazi vreme u kome treba da dovršite neke stvari posebno ono što vas boli a u vezi je vašeg profesionalnog statusa. Budite hrabri (Mars u Vodoliji u 9.kući), budite spremni za iznenadne promene, životnih stavova pre svega, tu su i daljine, obrazovanje, moral, zakon, pravda...Dobro razmislite, uključite i vaš tkz. niži i viši um, razgovarajte, pregovarajte...izlaz i rešenje su negde na potezu 9.kuća (RxJMČ u Vodoliji) i 3.kuća (RxSMČ u Lavu)....slušajte srce ono zna put...
Trenutno ove energije na vas mogu delovati podsticajno, da promenite neke stvari u vašem životu, jer se energije Blizanaca i energije Ovna slažu (sekstil).RAK:

Dragi Rakovi, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru karijere, položaja, statusa, ega, i kako vas drugi vide (10.kuća)......sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 4.kući...Tu je potrebna ravnoteža i balans, na relaciji 10. i 4.kuća. Potrebno je da pomirite te dve strane i oblasti života, nikako da birate samo jednu stranu. Ne pomaže Saturn u Jarcu u vašoj 7.kući, baš suprotno može da vam oteža život iskušenjima, kočnicama, zastojima u vašem partnerskom životu. Teško je naći balans u vreme Punog Meseca sa ovom energijom. Budite strpljivi, ne donosite bitne odluke. Neke stvari vezane za karijeru biće dodatno opterećene jer se RxKiron u Ovnu nalazi u 10.kući i aktivira neke stare rane. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor životnih vidika, daljina, obrazovanja, morala, zakona, pravde (9.kuća) i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Budite hrabri (Mars u Vodoliji u 8.kući) krenite u suštinske promene, krenite u akciju, razgovarajte, pregovarajte sve u vezi vaše karijere, očigledo je da je ona sada u prvom planu, ali pokušajte i da izbalansirate i vaš porodični život. Nalazite se i na raskrsnici RxJMČ u Vodoliji u 8.kući i RxSMČ u Lavu u 2.kući. Sve na relaciji vaš intimni život, promene, zajednički resursi i vaša emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost. Kojim putem ići....srce zna...
Trenutno ove energije možda na vas deluju nešto teže, jer energije Ovna i Raka se ne slažu najbolje (kvadrat)!!!LAV:

Dragi Lavovi, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru životnih vidika, filozofije, morala, zakona, pravde...daljina, obrazovanja, duhovnosti (9.kuća)...sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 3.kući... Nađite ravnotežu između tkz. nižeg i višeg uma, ravnotežu u mislima, rečima, delima...Ne razmišljajte ni previše usko (3.kuća) ni previše široko (9.kuća). Zlatna sredina je trenutno najbolja za vas. Saturn u Jarcu u vašoj 6.kući, dodatno vam otežava mogućnost da balansirate. Neka težina, zastoj, manjak energije u svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju...Naravno pre svega čuvajte zdravlje. Probajte da se odmarate kada je to moguće. Čuvajte se stresa koju najčešće donosi komunikacija sa ljudima. Dodatno priču ove nedelje otežava RxKiron u Ovnu u vašoj 9.kući i budi neke stare rane...Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor intime, suštinskih promena, kriza, zajedničkih resursa...i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Budite hrabri (Mars u Vodoliji u 7.kući), krenite u promene sve u vezi vaših odnosa i veza sa ljudima. Budite odlučniji. Jasno postavite neke granice u komunikaciji. Kažite NE, tamo gde je potrebno. Komunicirajte i sa partnerom jasnije i odlučnije i sa ljudima sa kojima ste u nekoj vezi. Nalazite se i na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji u 7.kući i RxSMČ u vašem znaku u 1.kući...vama je lako...slušajte svoje srce ono će vam pokazati put kojim treba ići.
Trenutno ove energije deluju podsticajno na vas, energije Ovna i Lava se slažu (trigon) iskoristite to i menjajte šta treba da se menja.
DEVICA:

Drage Device, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru intime, suštinskih promena, kriza, zajedničkih resursa (8.kuća)...sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 2.kući. Potrudite se da izbalansirate ove dve oblasti života i da nađete svoju emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost, zapravo da utvrdite šta je vredno a šta nije u vašem životu. Novac je bitan to nije sporno ali i emocije i sve to u ravnoteži. Tu priču će dodatno otežati Saturn u Jarcu u vašoj 5.kući, doneće nemir, nervozu zbog nekog zastoja, čekanja, strahova nekih. Biće vam teško da budete u emotivnoj i materijalnoj ravnoteži. Ne mešajte ljubav i novac, jer to u ovom trenutku svakako nije dobro. Na sve ovo tu je i RxKiron u Ovnu u vašoj 8.kući koji budi neke stare rane i možda donosi jedan stresan period, period krize. Čuvajte najpre psihofizičko zdravlje. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor partnerstva, veza, odnosa sa ljudima....i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Možda je to vraćanje dobro da bi sredili neke partnerske a bolne odnose. Budite hrabri ove nedelje (Mars u Vodoliji u 6.kući), pregovarajte sve u vezi posla, novca, ličnih primanja. Možda je vreme za drugi posao. Razmotrite i svoje navike (posebno ako ima onih loših), promenite nešto. Razmotrite i svoje zdravlje i koliki je uticaj novca presudan za vaše psihofizičko stanje. Nalazite se na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji 6.kuća i RxSMČ u Lavu 12.kuća, tu negde je vaš put...Saslušajte šta ima vaša podsvest da vam kaže, šta ima vaše srce da vam poruči i hrabro krenite napred. 
Trenutno ste u periodu prilagođavanja, jer su energija Ovna i energija Device u inkonjukciji.VAGA:

Drage Vage, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru partnerstva, veza, odnosa sa ljudima, ugovora, odnosa sa javnošću (7.kuća)... sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Ove nedelje dominira vaš znak koji je preko puta Meseca u Ovnu, toliko da ovaj Pun Mesec osim na Ovnove i na vas vrši snažan uticaj! Možda i više od ostalih morate da pronađete mir, ravnotežu i balans pre svega u sebi a onda i u odnosima i vezama koje imate. Dodatno će vam sve ovo otežati Saturn u Jarcu u vašoj 4.kući, otežati i vaš porodični život. Neka težina, zastoj, strahovi u vezi doma, porodice, porodičnih odnosa. Težak period je pred vama ako ne uspete da pronađete svoj mir. Tu je i RxKiron u Ovnu u vašoj 7.kući i neke stare rane koje se sada aktiviraju. Bolne priče iz partnerskog života (ako ste u vezi) ili bolni odnosi sa nekim ljudima (bilo koja veza ili odnos vama bitan). Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor navika, rutine, posla, zdravlja...i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Posebno obratite pažnju na vaše zdravlje u ovom periodu, vaše ili nečije (neko vama drag). Budite hrabri u ovom periodu (Mars u Vodoliji u vašoj 5.kući), stavite vaš emotivni, ljubavni život u prvi plan. Budite kreativni, budite originalni i drugačiji. Budite odlučniji. Ljubav, deca (ako ih imate ili razmišljate da ih imate) su najjača pokretačka snaga u ovom periodu. Uživajte i zabavljajte se više, družite se više. Nalazite se na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji 5.kuća i RxSMČ u Lavu 11.kuća, tu negde je vaš put...Nađite balans između ljubavi i prijateljstva...i slušajte srce ono vas može odvesti na neki iznenadni put (put srca).
Trenutno ove energije na vas deluju možda burnije nego na ostale, jer energija Ovna je suprotno od vaše energije (Vaga). Možda se sada ove energije gledaju "preko nišana" (opozicija). Pronađite balans i ravnotežu!!!
ŠKORPIJA:

Drage Škorpije, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, navike, posla, zdravlja (6.kuća)... sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 12.kući. Potrudite se i izbalansirajte ove suprostavljene strane i energije. Neke tajne i nešto što ste od ranije potisnuli sada mogu biti simbolično osvetljeni ovim Punim Mesecom. Budite pažljivi ako nešto krijete. Posvetite posebnu pažnju vašem psihofizičkom zdravlju. Saturn u Jarcu u vašoj 3.kući dodatno će otežati ovu priču. Moguće je neko neraspoloženje, tuga, melanholija, potreba za povlačenjem, neki strahovi...ili samo neko osećanje prepreke, zastoja. Ne donosite odluke u ovom periodu. Čuvajte tajne. Tu je i RxKiron u Ovnu u vašoj 6.kući koji otvara neke stare rane. Da li su to navike (one loše), posao, zdravlje, tek obratite pažnju. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor emocija, kreativnosti, uživanja, zabave, dece...i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Pronađite svoj kluč i lek očigledno je da su ove dve oblasti života povezane u nekom periodu unazad. Sada budite hrabri (Mars u Vodoliji u vašoj 4.kući), završavajte sve privatne poslove, povežite privatno i poslovno, punite baterije u svom domu. Komunicirajte sa članovima porodice, razgovarajte o predstojećim promenama. Nalazite se na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji 4.kuća i RxSMČ u Lavu 10.kuća, tu negde je vaš put... Slušajte srce (Lav) ono uvek zna put!!!
Trenutno ste u energiji prilagođavanja, energija Škorpije i energija Ovna su u inkonjukciji, spremite se za ono što dolazi...
STRELAC:

Dragi Strelčevi, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru emocija, kreativnosti, uživanja, zabave, dece (5.kuća)... sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 11.kući. Pokušajte da pronađete balans i ravnotežu posebno između davanja i primanja emocija, ljubavi i prijateljstva...Izbalansirajte svoje emocije. Ovaj Pun Mesec bi mogao simbolično da osvetli neki emotivni problem, problem u vezi dece...Pronađite ravnotežu, ne birajte strane. Saturn u Jarcu u vašoj 4.kući dodatno će otežati stvari. Neka težina, nemir, strahovi u domu, porodici, porodičnim odnosima... Odmarajte više, ne donosite bitne odluke u ovom periodu!!! Tu je i RxKiron u Ovnu u vašoj 5.kući, koji u ovom periodu otvara neke stare rane. Imajte na umu da je on ujedno i ključ i lek za rane. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog....i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Ove dve oblasti života preko Kirona su povezane, do februara imate vremena da pronađete lek za vaše rane. Budite hrabri u ovom periodu (Mars u Vodoliji 3.kuća) razgovarajte, komunicirajte, tražite izlaz i rešenje, možda je to neka pomoć prijatelja, neka nova ideja, želja, cilj...Budite otvoreni za iznenadne promene, puteve...akcije. Nalazite se na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji 3.kuća i RxSMČ u Lavu 9.kuća, tu negde je vaš put... Slušajte srce (Lav) ono zna put...
Trenutno ste u energijama koje se slažu sa vašim znakom, energije Strelca i energije Ovna sarađuju (trigon) iskoristite to...
JARAC:

Dragi Jarčevi, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog (4.kuća)... sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 10.kući. Ovde je potreba da pronađete balans i ravnotežu između ovih oblasti života velika. Ne birajte stranu, nađite zlatnu sredinu. Saturn u Jarcu u vašem znaku u vašoj 1.kući dodatno će vam otežati ovaj period. Moguć je neki zastoj, umor, neraspoloženje, mogući su i neki strahovi. Na sve ovo tu je i RxKiron u Ovnu u vašoj 4.kući koji budi neke stare rane. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor misli, reči, komunikacije, braće, sestara, komšiluka, kretanja, akcije, učenja, putovanja....i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Ove dve oblasti života su preko Kirona povezane, tu negde je i lek za vaše rane. Sada budite hrabri (Mars u Vodoliji u vašoj 2.kući), pokrenite promene u vezi vaše karijere, vaših ličnih primanja...Povratite samopouzdanje, jer ovde se radi i o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Kada imate novac, imate i slobodu izbora. Nalazite se na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji 2.kuća i RxSMČ u Lavu 8.kuća, tu negde je vaš put... Slušajte srce (Lav) ono uvek zna put, a pred vama je put suštinskih promena!!!
Trenutno ste u energijama koje se ne slažu, energija Jarca i energija Ovna su u sukobu (kvadrat), možda ćete ovaj period Punog Meseca doživeti nešto burnije.
VODOLIJA:

Drage Vodolije, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru misli, reči, komunikacije, braće, sestara, komšiluka, kretanja, akcije, učenja, putovanja (3.kuća)... sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 9.kući. Ovde su suprostavljene energije između vašeg tkz. nižeg i višeg uma. Pronađite ravnotežu, ni previše usko, poznato, blisko (3.kuća) ni previše široko, daleko (9.kuća). Nađite balans u svojim mislima, rečima, komunikaciji...Ovu priču će posebno otežati Saturn u Jarcu u vašoj 12.kući!!! Mogući su neki strahovi, zastoj, kočnice, potreba da se povučete, potreba da se usamite. Čuvajte svoje psihofizičko zdravlje pre svega, a onda i neke tajne, nešto što skrivate, nešto što ste "zakopali" u podsvesti. Ovaj Pun Mesec bi mogao simbolično da osvetli neki problem! Tu je dodatno i RxKiron u Ovnu u vašoj 3.kući koji otvara neke vaše stare rane. Ovo su bolne misli i bolne komunikacije pre svega. Kiron se ove nedelje vraća u vaš sektor novca, vrednosti, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti....i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Ove dve oblasti života su preko Kirona povezane, tu negde je i lek za vaše rane. Probudite se....budite hrabri, Mars je u vašem znaku i daje vam velike mogućnosti da nešto promenite u svom životu! Budite otvoreniji pre svega, manje povlačenja, manje potrebe da se usamite...Krenite u akciju, komunikaciju...gledajte šire i dalje, učite, putujte ili pokušajte da daljinu približite vama... Nalazite se na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji 1.kuća i RxSMČ u Lavu 7.kuća, tu negde je vaš put...Slušajte srce ono uvek zna...možda je srce baš negde preko puta vas....pogledajte malo bolje :).
Trenutno ste u energijama koje su povoljne po vas...Energija Vodolije se slaže sa energijom Ovna (sekstil). 
RIBE:

Drage Ribe, ove nedelje Pun Mesec u Ovnu je u prvom planu...u vašem sektoru novca, vrednosti, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti (2.kuća) ... sve sa pratećim aspektima Merkura, Sunca i Mesečevih čvorova...Doneće vam neku vrstu kulminacije, raskrsnice i biranje puta...Vaga koja dominira ove nedelje je preko puta u vašoj 8.kući. Potrudite se da pronađete ravnotežu i balans i da "pomirite" ove dve oblasti vašeg života. Pomirite odnos moje - tvoje - naše. Nađite zlatnu sredinu. Novac je bitan ali bitne su i emocije! Saturn u Jarcu u vašoj 11.kući otežaće ovu priču. Mogući su neki problemi, iskušenja, neprijatni iznenadni događaji. Saturn bi mogao i da probudi neke strahove u vezi novca. Na sve ovo tu je i RxKiron u Ovnu u vašoj 2.kući koji će probuditi neke stare rane i pokrenuti vašu nesigurnost. Kiron se ove nedelje vraća u vaš znak u vaš sektor ličnosti, ličnih stvari...i ponovo vraća tu priču u vaš život sve do 18.februara 2019. Kiron se vraća da bi imali priliku da dovršite neke stvari. Ključ i lek su zapravo u vašim rukama. Radite posebno na svom samopouzdanju!!! Mars u Vodoliji je u vašoj 12.kući, on će vam dati snagu i hrabrosti da se suočite sa nekim stvarima koje ste nekada potisnuli ili sakrili. Radite na sebi (Mars 12.kuća) istražujte, komunicirajte (Vaga 8.kuća), pokušajte da suštinski promenite neke stvari. Ovo je dobara energija za regeneraciju i transformaciju. Nalazite se na raskrsnici između RxJMČ u Vodoliji 12.kuća i RxSMČ u Lavu 6.kuća, tu negde je vaš put...Slušajte svoje srce (Lav) ono najbolje zna put...put ozdravljenja....
Ovan je u vašem "komšiluku" (polusekstil), možda ćete manje burno doživeti ove energije... 

Нема коментара:

Постави коментар