уторак, 11. септембар 2018.

"Take My Breath Away"....Mars je ponovo u Vodoliji, Sunce u sekstilu sa Jupiterom i trigonu sa Plutonom.....



"Take My Breath Away"


Zvezdani(n) zapis 2326...
"Svemir, konačna granica"

Utorak je, dan Marsa....
Mars je prešao u Vodoliju i danas je glavna zvezda!!!



Danas na zvezdanom nebu:
11.septembar 02:55: Mars ulazi u Vodoliju
11.septembar 14:09: Sunce sekstil Jupiter
11.septembar 17:31: Sunce trigon Pluton


★Mars je u Vodoliji PONOVO....njegovim ulaskom u ovaj znak još jednom, zaokržiće se Marsov retrogradni ciklus!!! Mars ponovo ide istim putem gde će i doći do stepena (9°) sa kojeg je krenuo u retrogradni ciklus - 08.oktobra i tada će potpuno izaći iz retrogradne senke!!! 
★Čeka nas još nešto, nejegov treći kvadrat sa RxUranom u Biku na 1°!!! Prvi je bio na 0°, drugi na 2°...dakle ovi stepeni će ponovo biti aktuelni...Šta se sve događalo i šta će se još dogoditi i na globalnom i na ličnom planu u ovom Marsovom kretanju napred, nazad... i sada napred, od maja, avgusta i sada u septembru, ostaje nam da vidimo. Neko zaokruženje priče sledi!!!
Više o Marsu u Vodoliji:
Interesantno je da će poslednji aspekt Marsa u Vodoliji biti njegov sekstil sa Uranom 15.novembra, kada će Mars biti na 29° Vodolije, RxUran na 29° Ovna!!! Obe planete na 29° sada u dobrom aspektu (sekstil), neke stare priče imaće mogućnost da se dovrše ili obnove!!! Istog dana 15.novembra Mars će KONAČNO preći u Ribe i u ovom znaku će biti do kraja ove godine, 01.januara 2019. preći će u Ovna i krenuće novi ciklus Marsa!!!
Uran iz ove priče (RxUran u Ovnu) će ponovo ući u Bika tek 06.marta 2019.!!!
★★★Dakle, svakako moramo obratiti pažnju na njihov (Mars i Uran) treći kvadrat koji sledi 19.septembra!
Često sam tokom leta spominjala septembar posebno u vezi nekih globalnih dešavanja....mislim da će sredina septembra biti vrlo bitna za sve nas generalno!!!
26.06.2018. promovisan je trailer za film Top Gun 2, baš u vreme Marsovog kretanja unazad (retro)...film je najava za premijeru 2019.

Ušao je Mars ponovo u Vodoliju....a ja prosto moram da se setim mog miljenika....sa Marsom u Vodoliji, vrlo originalnog glumca Gerard Butlera :)))). Šta da radim slaba sam na čoveka :))), a i sam se nametnuo jer mi iskače na svim obaveštenjima (google vesti)....on i Nole slave Noletovu pobedu....i poznati uzvik: Ovo je Spartaaaa.....


Danas na nebu i nešto kao uvertira za sutrašnji aspekt Jupitera u Škorpiji sa RxPlutonom u Jarcu. Sutra je njihov treći sekstil po redu!!! Danas Sunce u Devici pravi aspekte sa ovim planetama (zbog toga uvertira)!!! Sunce je danas u sekstilu sa Jupiterom i u trigonu sa Plutonom!!!
Ovo su energije koje nam svakako mogu pomoći....




Sunce u Devici na 18° danas je u centru pažnje!!!
Jupiter u Škorpiji je tu da pokrene neku priču, da nešto proširi, donese neku vrstu ekspanzije....Lep je aspekt u pitanju aspekt saradnje, vole se i slažu Škorpija i Devica (voda i zemlja)....Ovo je aspekt koji nam može ukazati na ono što već sigurno znamo a to je da je Život lep....Tu je i RxPluton u Jarcu da omogući neke promene, to što je retrogradan ukazuje na neku prošlost ili na nešto od ranije što se želeli da menjate....Slažu se Devica i Jarac (zemlja i zemlja), tu su da pre ostalog donesu neku dobru priču u vezi posla, karijere, položaja, navika, zdravlja....
Prava ekspanzija ide od sutra kada će Jupiter i Pluton biti u egzaktnom sekstilu!!!
★Do kraja nedelje i Merkur u Devici će biti u istim aspektima sa Jupiterom (sekstil) i RxPlutonom (trigon) i naravno i on će pojačati (na svoj način: misli, reči, komnikacija....) energiju sekstila Jupitera i RxPlutona!!! Da, sve se vrti oko ovog aspekta ove nedelje ali i ovog meseca....ovaj aspekt spada u dugotrajne....
★Nema opuštanja, najviše zbog kvadrata Marsa u Vodoliji sa RxUranom u Biku!!!



Šta rade zvezde u periodu od 10.septembra do 17.septembra...




Нема коментара:

Постави коментар