недеља, 9. септембар 2018.

"September Blue".....Mesec je danas Mlad, Venera prelazi u Škorpiju....


September Blue


Zvezdani(n) zapis 2324
"Svemir, konačna granica"

Nedelja je, dan Sunca...
Sunce je u Devici na 16°...
Sunce je od juče u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama...ego ugrožen, nivo energije smanjen...
Sunce je u sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji i u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu egzaktno će se to dogoditi sledeće nedelje - 11.septembra!!! Ojačaće Sunce lagano, sekstil će doneti više radosti i optimizma, trigon snagu i energiju promena (rano pred jesenje čišćenje)...

Mesec je od juče u Devici, sada je na 11°...
54' posle ponoći Mesec je u konjukciji sa Merkurom...možda je neko noćas pričao u snu :))...
★Mesec će danas u 16:48 CET biti u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama...
U 20:01 CET Mesec će biti u konjukciji sa Suncem u Devici na 17°

  • Mlad Mesec u Devici - Novi početak...
Kada je Mlad Mesec na nebu mi zapravo ne vidimo Mesec...nebo je u mraku...a mi pričamo o Novom početku. Ima smisla....posle noći uvek dolazi dan....
Ovo je energija Device, fokus je na svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju, higijeni...
Idealno vreme da se najpre (po)brinete za sebe, onda ćete lako da se brinete i za druge....Da pogledate i razmislite gde ste kada su vaše navike u pitanju, kako ide vaš svakodnevni život....gde ste u poslu (ako radite), zašto ne radite (ako ste radno sposobni)....Da li ste zadovoljni na poslu, da li je vaš odnos sa kolegama zadovoljavajući...Vreme da vidite u kakvom ste psihofizičkom stanju (zdravlje). Možda je vreme i da se pobrinete za kućne ljubimce...Energija Device uvek nosi sa sobom potrebu da se brinemo za druge one oko nas...U vreme Mladog Meseca Mesec će biti u sekstilu (22:23) sa Jupiterom u Škorpiji i u trigonu (23:03) sa RxPlutonom u Jarcu!!! Odlične energije za priču o novom početku!!!
Jupiter je tu da donese optimizam, da donese ekspanziju...lakše je krenuti u nešto novo sa ovakvim aspektima...Tu je i RxPluton koji će nam omogućiti i da krenemo u suštinske promene...To što je on retrogradan može da znači da priča nije nova, ali da je možda sada vreme da se krene u ostvarivanje cilja koji ste nekada zacrtali...Mlad Mesec je u Devici samim tim i detalji će biti bitni....obratite pažnju na neke detalje...Obratite pažnju i na energiju RxNeptuna u Ribama!
Da, tu preko puta (Meseca i Sunca) je RxNeptun u Ribama (opozicija)....
Da, moramo da budemo oprezni....Koliko god je energija Device energija zemlje i koliko god čvrsto stajali na zemlji...tu je RxNeptun u Ribama i energija vode, energija preosetljivosti, snova, mašte, ideala, energija "ružičastih naočara", energija koja nas može pretvoriti u žrtve i mučenike, energija koja nas može odvesti do nekog razočarenja....Tamo gde vam se nalaze Mesec i Sunce u Devici na 17° tu se i nalazi mogućnost za novi početak, ta kuća, ta oblast života je u fokusu...Kuća preko puta gde vam se nalazi RxNeptun odatle ide neka vrsta magle, iluzija, osetljivosti, nejasnih stvari i situacija...Možda su to i neke osobe neko ko vam oduzima energiju, neko ko ima ulogu žrtve, ili ste vi nečija žrtva....možda su to neke vaše loše navike, možda vas Neptun zove u beg, beg od stvarnosti....Najbolje je da je Neptun tu za vas u vidu kreativne energije, energije mašte i intuicije...Imajte sve ovo na umu i lagano krenite u nešto novo, već prema vašem horoskopu (životu)!!!

  • Danas u 11:25 CET Venera će preći u Škorpiju....
To će još pojačati energiju Mladog Meseca....kroz intezivne, strastvene emocije....Sve u vezi Venere: emocije, ljubav, lepota, odnosi, veze, uživanje, žene, novac....biće obojeno energijom strasti, inteziteta....


Venera će boraviti u Škorpiji do 31.oktobra!!!
Venera se vraća u Vagu 31.oktobra, ponovo će ući u Škorpiju 02.decembra 

★Da li je rano ili nije...ali evo nekoliko tehničkih stvari u vezi retrogradne Venere:

03.septembara 05:20: Venera je ušla u retrogradnu senku sa 25° Vage
  • 05.oktobara 21:05: Venera kreće u retrogradan hod sa 10° Škorpije

16.novembara 11:51: Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage
18.decembara 04:28: Venera izlazi iz retrogradne senke sa 10° Škorpije


Najozloglašeniji :)) retrogradni ciklus je svakako retrogradnost Merkura....sa Venerom je to malo drugačije...Ona je retrogradna na svakih 18 meseci pa nije tako često kao Merkur (tri do četiri puta godišnje), ovo je i najbitnija razlika!!!
Sve o Veneri imate ovde:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2016/07/venera.html

Venera će u retrogradni hod krenuti iz Škorpije!!! Pojačaće se priča o intezitetu i strastima....Zakuvaće se kod mnogih sve ili nešto u vezi onog što Venera predstavlja!!! Krenuće i energija preispitivanja, razmatranja...pre svega emocija, emotivnog statusa a onda i sve ostalo...Krenuće i procenjivanje (ponovo) vrednosti, one emotivne  materijalne sigurnosti i bezbednosti kojima svi težimo....Procenjivaće se ljudi, materijalne vrednosti....ono što volimo generalno....Venera će preći u Vagu (retrogradno) 31.oktobra i biće retrogradna u Vagi do 16.novembra. Tada će se energija preusmeriti na odnose, veze sa ljudima generalno ali vrlo posebno to će biti ljubavne veze i odnosi!!!

Zbog čega pišem sada o retrogradnoj Veneri? Zbog retrogradne senke u koju je ušla 03.septembra! To samo znači da nas tu negde iza nekog "ćoška" već vreba ova energija, pa da budete spremni!!! Možete da računate da je retrogradni ciklus krenuo i pre zvaničnog datuma!!!


ZVEZDE U SEPTEMBRU
And every time I see that star
I will say a prayer for you
Now and forever 
September BlueНема коментара:

Постави коментар