понедељак, 18. јун 2018.

Nedeljni horoskop od 18.juna do 25.juna...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:

19.jun 01:27: Neptun kreće u retrogradni hod 
19.jun 21:42: Merkur trigon Jupiter
21.jun 05:58: Merkur trigon Neptun
21.jun 12:07: Sunce ulazi u Raka
21.jun 18:53: Venera opozicija Mars
23.jun 07:57: Sunce sekstil Uran
23.jun 11:26: Merkur opozicija Pluton


Još jedna nedelja juna sa puno zvezdanih događaja!!!
Najznačajniji događaji su Neptunov redovni (godišnji) retrogradni hod, prelazak Sunca u Raka - dolazak leta ovde i zime tamo daleko, u bitne događaje svakako spada i opozicija Venere i Marsa, ali i Veliki Vodeni Trigon (Merkur, Jupiter, Neptun)!!!




  • 19.jun (utorak) 01:27: Neptun kreće u retrogradni hod 

"Budućnost pripada onima koji vjeruju u svoje snove.” 
Neptun nekako uvek u ovo vreme u junu kreće u svoj redovni godišni retro hod...Nekako taman na vreme ili u vreme leta - godišnjeg doba u kojem se uglavnom odmaramo...Vreme je za letnje meditiranje...vreme je za snove, maštu, kreativnost...Sa Neptunom je uvek vreme za sve ovo što sam navela, ali u vreme retrogradnog hoda sve je intezivnije....Neptun je u Ribama "svoj na svome" u retrogradnom hodu kanal ka kosmosu je jači, upijaćemo intezivnije kao morski sunđeri ono što nam šalje kosmos...i kolektivno i pojedinačno....Neptunovi talasi će biti intezivniji i jači...

19.jun/25.novembar

26.februara 07:43: Neptun je ušao u retrogradnu senku sa 13* Riba
19.juna 01:27: Neptun kreće u retrogradni hod sa 16* Riba 
 25.novembara 02:08: Neptun će krenuti u direktan hod sa 13* Riba
15.marta 2019. 20:32: Neptun će izaći iz retrogradne senke sa 16* Riba


Svake godine u ovo vreme Neptun krene u retrogradni hod...u petomesečnu plovidbu nemirnim vodama...Zapljuskivaće nas talasi Neptuna celo leto i jesen...Da li će nas Neptun uvući u još iluzija, obmana, laži....(negativni aspekti sa RxNeptunom) ili će nam baš suprotno pomoći da ostvarimo neke snove, ideale, da otkrijemo neke istine, odvojimo laž od istine...(pozitivni aspekti sa RxNeptunom), naravno zavisi i od tranzitnih aspekta Tran Neptuna sa Tran planetama (kolektivni uticaj) i od aspekata Tran Neptuna sa Nat planetama (lični uticaj)!!! Na Blogu ćete moći da pratite one prve aspekte...Najznačajniji aspekt je svakako TRIGON Jupitera u Škorpiji sa RxNeptunom u Ribama na 15* (treći po redu) 19.avgusta!!! Ovo je dugotrajni aspekt i samim tim najznačajniji. Ostali aspekti koje će RxNeptun praviti su kratkotrajni i biće spomenuti kada za njih dođe vreme!!!
Generalni savet je: Slušajte svoj unutrašnji glas...
Kretanje Neptuna unazad.... osetiće nešto više naravno Ribe, zatim oni kojima Neptun tranzitira oko ASC, ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 16*  Riba, i svi ostali tamo gde im se Tran Neptun sada nalazi....Ribe (konjukcija), Device (opozicija)Blizanci i Strelčevi (kvadrat)Bikovi i Jarčevi (sekstil)Rakovi i Škorpije (trigon), Lavovi i Vage (inkonjukcija)Ovnovi i Vodolije su u "komšiluku" (polusekstil)....Narvno posebno će uticati na one koji u ovim znakovima imaju neke planete na oko 16*!!! Te planete će formirati neke od ovih aspekata i aspekti će odrediti uticaj (dobar, manje dobar....). Kuće u kojoj se nalazi RxNeptun ali i planete u aspektu su oblasti života gde će se dešavati određene stvari.....psihološki uticaji ili događaji!!!! 

Merkur, naš nebeski glasnik će najaviti dolazak leta na jedan lep način!!!


  • 19.jun (utorak) 21:42: Merkur trigon Jupiter
  • 21.jun (četvrtak) 05:58: Merkur trigon Neptun
Vi sa malo više iskustva i znanja već vidite da je ovde reč o Velikom Vodenom Trigonu!!! Merkur u Raku, RxJupiter u Škorpiji i RxNeptun u Ribama!!!

Jupiter već retrogradan, Neptun sada retrogradan već su u trigonu (od 25.maja po drugi put), Merkur sa svakim od njih u dva dana praviće trigone i eto Velikog Vodenog Trigona....pred sam ulazak Sunca u Raka i dolazak leta!!! Merkur će ovde dodatno aktivirati trigon Jupitera i Neptuna!!!

Jupiter u Škorpiji trigon Neptun u Ribama drugi put!!!


Pokrenuće Merkur najpre sa Jupiterom energiju srećnih, optimističnih misli ali i komunikacija će biti takva. Zatim će Merkur probuditi i maštu, kreativnost, verovanje u čuda, magiju, čaroliju!!! RxJupiter i RxNeptun zajedno zaista mogu doneti čuda (ona lepa) u vaš život...Duhovnost, ideali, snovi....Gde ima volje ima i načina....Potrudite se da u vreme ovog Velikog Vodenog Trigona ove nedelje iskoristite maksimum....Blago onima koji će biti rođeni u vreme ove konfiguracije!!!
***To što će Merkur na samom kraju nedelje biti u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu ne mora obavezno da znači problem!! Pokušajte da PREĆUTITE....što više možete i sve će biti kako treba. Oni koji ne mogu da "drže jezik za zubima" bar priznajte sebi da tako morate...:)) i onda vam niko neće biti kriv!!!



Dan najKRAĆE noći...

Jedan od važnijih ako ne i najvažniji događaj je ulazak Sunca u Raka!!!
"Leto nije avantura, leto je mesto solarnog principa, tada ti je najbliže. " 
  • Najduži dan u godini i početak leta 21.juna (četvrtak) 12:07 CET!
Počinje vladavina Raka...U Raku je i Merkur....sve do 29.juna!!! Period u kome će nam dom, domovina, porodica, privatno, sećanja, koreni biti najvažniji...Kuća/kuće kroz koju nam prolazi Rakovsko Sunce biće oblast života gde ćemo zasijati!!!
Sunce će boraviti u Raku do 22.jula!!!
Sunce će u subotu 23.juna biti u sekstilu (prvi aspekt Sunca u Raku) sa Uranom u Biku!!! Lepa i uzbudljiva, originalna najava leta pred nama!!!


I za kraj nešto što će se dogoditi na sredini nedelje:
  • 21.juna (četvrtak) 18:53: Venera opozicija Mars
O ovoj energiji sam već pisala ranije da bi se pripremili:

Nije ovo samo obična opozicija Venere i Marsa, u igri su i Mesečevi Čvorovi (RxSMČ u Lavu i RxJMČ u Vodoliji), u igri su dve suprostavljene energije LAV - VODOLIJA!!! Mnogo toga je u igri tako da ako vas ne mrzi :)), pročitajte još jednom (ili više puta) tekst o opoziciji Venere i Marsa!!!

⭐⭐⭐


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
O svim aspektima više:


OVAN: Ovnovi, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 12.kući, dublje u prošlost, podsvest, sve što je skriveno, tajne...Obratite pažnju na vaše snove, intuiciju...posvetite pažnju vašem duhovnom i kreativnom biću...moguće su i nove tajne. Pripazite da vas ova energija ne odvede u neku zavisnost, pripazite na dijagnoze, ne usamljujte se više nego što je potrebno...Preispitajte sve u šta verujete, podsvest takođe (ono gurnuto "pod tepih"), sve tajne...Inače tranzit Neptuna kroz ovu kuću je jedan od najpovoljnijih tranzita, jer se Neptun tu oseća udobno i svoj na svome!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 4.kuća, RxJupiter 8.kuća i RxNeptun 12.kuća....moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Vreme je za bolju komunikaciju u domu, spremnost za promene, sve negde daleko od očiju javnosti...
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, neki nemir zbog posla, karijere, statusa!!! Kontrolišite reči!
Sunce ulazi u Raka u vašu 4.kuću (dom, domovina, ognjište, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji, sećanja...), tu ćete želeti da zasijate i imaćete najviše energije u narednom periodu.
Venera u Lavu 5.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 11.kuća...pokušajte da izbalansirate ove energije, pomirite energiju ljubavi sa jedne strane i energiju prijateljstva sa druge strane...bitna je i ljubav, bitna je i društvenost, ni jedna strana ne treba da prevagne...nije dobar ni kompromis, već iskrena povezanost ovih energija...Što se Mesečevih Čvorova tiče, tu je jasnije, treba težiti ka RxSMČ u Lavu 5.kuća, prošlost RxJMČ u Vodoliji 11.kuća ostaviti u prošlosti!

BIK: Bikovi, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 11.kući, društvenost, socijalnost, prijateljstvo na iskušenju i introspekciji...preispitivanje prijateljskih odnosa, društvenih veza, moguće razočarenje u prijatelje, u grupe kojima pripadate, otkrivanje istine koja nije prijatna...Pokušajte da izbegnete prevare, haos, obmane u koje vas drugi ljudi uvlače, prijatelji ili oni za koje mislite da su vam prijatelji. Preispitajte svoje nade, želje, očekivanja, društvenu svest i pripadanje grupama, istomišljenicima...Preispitajte vašu lojalnost određenim ljudima. Posebno obratite pažnju ako ste se priključili nekim sumnjivim grupama.
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 3.kuća, RxJupiter 7.kuća i RxNeptun 11.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Razmišljajte sa više optimizma, pričajte sa partnerom ili sa nekim vama bitnim (neki odnos), razmenjujte ideje, nade, želje, priključite se nekoj grupi istomišljenika i nadajte se lepim iznenađenjima.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, nemir i neprijatnost zbog nekih misli, nešto opsesivno i uznemirujuće. Kontrolišite misli i reči!
Sunce ulazi u Raka u vašu 3.kuću (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja...), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 4.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 10.kuća... ljubavni odnosi, oni napeti i nervozni, na relaciji dom - karijera. Ne treba birati strane, pokušajte da ih pomirite, uklopite...Ne unosite nervozu sa posla iz karijere u vaš dom i ljubav...Što se Mesečevih Čvorova tiče, težite ka RxJMČ u Lavu 4.kuća, neka vam dom bude tamo gde je srce, RxJMČ u Vodoliji ostavite iza sebe, nervozu zbog položaja i karijere, borbu...koja je na uštrb doma i srca!

BLIZANCI: Blizanci, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 10.kući, položaj, status, karijera, ego u narednom periodu pod introspekcijom... da li ste razočarani, sumnjate li u svoj status i položaj, da li previše lutate u karijeri, obmanjujete li sebe i druge...Ima li konfuzije, haosa, neodlučnosti..Možda vas drugi ne vide kako treba, imaju pogrešnu sliku o vama. Nejasne i zamršene situacije sa autoritetima. Zagledajte se dublje i setite se koji je vaš profesionalni san, vreme je da ga obnovite...Preispitajte gde ste kada su čast i ugled u pitanju!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 2.kuća, RxJupiter 6.kuća i RxNeptun 10.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Povežite emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost, otkrijte nove izvore zarade, krenite da ostvarujete neke vaše profesionalne snove.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, uznemirujuća energija u vezi nekih finasija i vaših i tuđih. Pripazite šta ćete reći na tu temu.
Sunce ulazi u Raka u vašu 2.kuću (vrednosti, novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima...), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 3.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 9.kuća... ovo je više nego nervozna komunikacija, oštra, zapaljiva, nervozna...različiti pogledi na život, svet, vidike....razmislite od kada niste na istoj talasnoj dužini. Pomirite ove strane, nađite se negde na zlatnoj sredini, spustite loptu. Zapamtite "ubi nas prejaka reč". Što se Mesečevih Čvorova tiče, težite ka RxSMČ u Lavu 3.kuća, pričajte više o ljubavi, izgovorite češće ljubavne reči...napustite energiju RxJMČ u Vodoliji 9.kuća, ostavite neke stavove, posebno one moralne, etičke, zakonske iza sebe...

RAK: Rakovi, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 9.kući, vreme je da preispitate vaše životne vidike, filozofiju, etiku, moral, duhovnost...posebno ako vam je već neko vreme sve ovo nejasno i pod nekom maglom...ako ste prihvatili neke neobične, mistične kulture i stavove. Da li vam se čini da ste previše lutali. Da li ste u nekoj zabludi. Možda je vreme da preispitate vaš odnos prema daljinama, inostranstvu, obrazovanju, zakonu, pravdi...Da li je istina ovde ili negde tamo...Da li ste predugo bežali od stvarnosti, bavili se na pogrešan način duhovnim traganjem, pogrešnim učenjem...vreme je da se vratite na pravi put. Generalno da li dobro vidite neke stvari!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 1.kuća, RxJupiter 5.kuća i RxNeptun 9.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Unesite u vaš život više sreće, osmeha, ljubavi...pričajte na tu temu, planirajte neki dalji put, proširite generalno vaše vidike.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, vrlo uznemirujuća energija, gde je potrebno da "držite jezik za zubima", ne morate baš reći sve što mislite onima preko puta vas.
Sunce ulazi u Raka u vašu 1.kuću (ličnosti, izgleda, karaktera, vitalnosti...)u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 2.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 8.kuća... dobro izvagajte vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, ni previše novca, materijalnog ni svog ličnog ni tuđeg...nađite ravnotežu. Ljubav ne treba da trpi zbog novca i vašeg odnosa prema njemu. Izbegnite svađe oko novca...ko više daje i doprinosi i sl. Što se Mesečevih Čvorova tiče, krenite ka RxSMČ u Lavu 2.kuća, novac posmatrajte kao ličnu slobodu, iza sebe ostavite energiju RxJMČ u Vodoliji 8.kuća i previše oslanjanja na tuđu pomoć i podršku...

LAV: Lavovi, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 8.kući, duboko u vaš intimni svet, u suštinu svega, suštinu života...introspekcija strasti, intime, sexulanog života, nagona, želja. Da li ste predugo bežali od stvarnosti, imate li neke loše navike, da li ste zavisni od nečega (alkohol, cigarete, droga, lekovi...). Da li vodite računa o zdravlju imate li jasnu predstavu o svom zdravlju ili sebe obmanjujete. Pored preispitivanja ovih duboko intimnih stvari, vreme je da preispitate i sve što je u vezi tkz. tuđeg nova i podrške, nasledstva...Da li se osećate prevareno, obmanuto...u vezi neke zajedničke imovine, novca. Da li imate podršku iz nekog tajnog izvora. Generalno da li ste spremni za preispitivanje suštine vašeg života, da li ste spremni za regeneraciju!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 12.kuća, RxJupiter 4.kuća i RxNeptun 8.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Povežite ove energije, oslonite se na vašu intuiciju, obavite neke tajne razgovore, i pokušajte da napunite baterije, da se regenerišete i trasformišete kroz neku suštinsku promenu!
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, obratite pažnju na tajne, moglo bi da se dogodi da ih ne sačuvate, brzopletošću. Obratite pažnju i na zdravlje!
Sunce ulazi u Raka u vašu 12.kuću (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 1.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 7.kuća... poprilično nervozna i napeta energija na relaciji vi i partner...energija razdvajanja. Nađite ravnotežu u odnosu, potrudite se da ne budete previše svako na svojoj strani priče. Što se Mesečevih Čvorova tiče, izlaz je u RxSMČ u 1.kući u vašem odnosu prema ljubavi, ostavite iza sebe prošlost, sve ono što ne valja i oko čega ste "vodili ratove" - RxJMČ u Vodoliji 7.kuća; partner, vaš odnos prema partnerstvu!

DEVICA: Device, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 7.kući, duboko u vaše odnose, veze, saradnju sa drugim ljudima (onih preko puta vas), partnerstvo (brak, duge veze), javnost...Vreme za preispitivanje onog dela vaše ličnosti koje projektujete kroz neki odnos...Da li ima nekih nejasnih ugovora, pogodbi, parnica...Da li su vam odnosi u skladu ili neskladu, haosu, nejasnoći...ima li laži, prevara, obmana. Da li ste zaneseni partnerom, da li ste ga idealizovali, ima li on neke probleme...ili ako nemate partnera da li čeznete za idelanim partnerom. Da li predugo čekate da se neko promeni, ima li razočarenja u vašim odnosima, zbog nerealnih očekivanja. Ima li neverstva, neiskrenosti, obmana. Kakvu sliku pravite u javnosti!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 11.kuća, RxJupiter 3.kuća i RxNeptun 7.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Razgovarajte više, komunicirajte šire i dalje, iznenadite i sebe i druge, porukama, rečima...sve ovo se odnosi i na prijatelje i na partnere. Krenite i na neki kraći put ili izlet, pričajte, budite u akciji.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, da zbog nekih opsesivnih misli, reči ne pokvarite neku emotivnu priču.
Sunce ulazi u Raka u vašu 11.kuću (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja),  u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 12.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 6.kuća... napetost na relaciji vaša podsvest, neka tajna i svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Neka ljubavna tajna ne želi više da bude tajna. Problemi u ljubavi se odražavaju na vaše psihofizočko zdravlje. Pronađite ravnotežu izbeđu potrebe da se usamite i potrebe da budete u svakodnevnoj akciji. Rešenje je na sredini! Što se Mesečevih Čvorova tiče, izlaz i rešenje je u RxSMČ u Lavu u 12.kući, prikupljanje energije, povlačenje radi emotivnog oporavka, biti sam nije najgora stvar koja može da vam se dogodi. Bolest jeste. Ostavite iza sebe RxJMČ u Vodoliji 6.kuća i energiju koja vas sputava navikama, energiju gde je posao najbitnija stvar. Napustite neko štetno ponašanje po vaše zdravlje!

VAGA: Vage, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 6.kući, duboko u vaše dužnosti, navike, rutinu, svakodnevni život, rad, posao, zaposlenje, zdravlje (bolesti), higijenu, brigu o sebi i drugima...Vreme je za duboko preispitivanje i analizu. Koliko se žrtvujete radi drugih. Gde ste kada je zdravlje u pitanju....da li ste hipohondar, umišljate li neke bolesti. Izbegavate li neke dužnosti, obaveze, obmanjujete li sebe ili druge...Ima li pogrešnih dijagnoza ili bolesti koje je teško dijagnosticirati. Šta se dešava u vašem poslovnom svetu, ima li haosa, prevara, obmana, intriga, ogovaranja. Imate li osećaj da nešto nedostaje u vašem poslu. Da li nemate volju za radom, radije ne biste ništa radili.
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 10.kuća, RxJupiter 2.kuća i RxNeptun 6.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Povežite ove energije na radost vašeg posla, karijere, novca. Razmenite misli, ideje sa kolegama, nadređenim, autoritetima. Unesite više optimizma, mašte u vaš svakodnevni život, navike.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, nervozna energija koja bi mogla da pokvari vaš mir i ravnotežu na relaciji posao - porodica.
Sunce ulazi u Raka u vašu 10.kuću (karijere, statusa, položaja, ega, načina na koji vas drugi vide), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 11.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 5.kuća... napeta energija i atmosfera na relaciji davanje i primanje ljubavi, odnos prema ljubavi, na relaciji ljubav - prijateljstvo...Ovo je i energija ljubomore, drame, napetosti, svađa....Pomirite ove dve energije, nađite ravnotežu u vašem odnosu i zaista vodite ljubav a ne rat! Što se Mesečevih Čvorova tiče, krenite ka RxSMČ u Lavu 11.kuća, nove želje, ideje, ideali, nadanja...nova prijateljstva, nov način na koji primate nečiju ljubav. Ostavite iza sebe RxJMČ u Vodoliji 5.kuća, vaš odnos prema ljubavi, način na koji dajete ljubav...pokušajte da tu nešto promenite!

ŠKORPIJA: Škorpije, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 5.kući, duboko u vaše samoizražavanje, kreativnost, uživanje, zabavu, ljubav, ljubav koju dajete, ljubavne veze, romantiku, decu, trudnoću, sve vaše slobodne aktivnosti...odmor. Vreme za preispitivanje i retrospektivu, vaših ljubavnih odnosa pre svega, da li ste i koliko zadovoljni u ljubavi. Da li ste zapravo zaljubljeni u ljubav. Ima li obmana, prevara, nejasnih osećanja. Da li ste razočarani u ljubav. Da li previše idealizujete svog emotivnog partnera. Da li ste u nekoj zabludi, tajnoj ljubavi. Idealizujete li vaš odnos prema deci, trudnoći. Ima li tu nekih nejasnih situacija (vambračna deca i sl.). Koliko uspevate da kanališete vaše slobodne aktivnosti, uživanje, zabavu...Da li se prepuštate boemskom životu ili uspevate da sve kanališete kroz umetnost, kreativnost. Generalno da li je vreme da obnovite neke svoje snove.
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 9.kuća, RxJupiter 1.kuća i RxNeptun 5.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Razmišljajte šire i dalje, optimističnije nego do sada. Razgovarajte sa emotivnim partnerom, decom (ako ih imate). Uživajte više, planirajte neki dalji put, nešto romantično u dvoje.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, budite oprezni sa mislima i rečima, posebno onim opsesivnim. Ne morate baš da izgovorite sve što mislite.
Sunce ulazi u Raka u vašu 9.kuću (horizonta, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, vere, duhovnosti, obrazovanja, daljina),  u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 10.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 4.kuća... nervoza, napetost, svadljivost na relaciji posao/karijera - dom, porodica. Pomirite ove dve suprostavljene strane...podjednako su važni, ljubav, karijera, položaj...i vaša porodica i odnosi u porodici. Ljubavne svađe u porodici zbog karijere bilo čije nije dobra energija. Što se Mesečevih Čvorova tiče, izaberite RxSMČ u Lavu 10.kuća i ljubav prema karijeri, ali i ljubav i karijeru uklopljenu jedno u drugo. Ostavite iza sebe RxJMČ u Vodoliji 4.kuća, neke pogrešne obrasce u vaspitanju, probleme sa porodicom a u vezi vašeg ljubavnog statusa.

STRELAC: Strelčevi, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 4.kući, duboko u vaša osećanja, korene, dom, domovinu, porodicu, porodične odnose, emotivne obrasce (detinjstvo, vaspitanje), tradiciju, privatne stvari, sigurnost, prošlost...Vreme je za preispitivanje i introspekciju najdubljih osećanja, osećanja pripadnosti (porodica), sigurnosti, bezbednosti (dom, porodica). Da li imate osećanje da su ovi odnosi nejasni, pod nekim velom tajni, magle...Da li ste razočarani u nekog u porodici, porodičnim odnosima, modelom vaspitanja. Da li imate osećanje da ste pogrešno vaspitavani, bežite li od roditeljskog modela vaspitanja. Ima li krize, haosa u vašim odnosima sa roditeljima, nekim članom porodice. Ima li neiskrenih odnosa, nekih porodičnih tajni! Da li se osećate da ste nečija žrtva. Ima li problema sa domom, stanom, nekretninom. Curi li negde voda, ili vam "cure" planovi, ciljevi. Generalno imate li potrebu da se otisnete negde daleko od doma svog.
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 8.kuća, RxJupiter 12.kuća i RxNeptun 4.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Povežite ove moćne energije, napunite baterije, budite otvoreni za suštinske promene, razgovarajte sa porodicom, iskoristite energiju za priču o nekretninama, zajedničkim resursima, oslonite se na tuđu pomoć i podršku.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, nervozna energija a sve zbog nekog novca, tkz. tuđeg ili vašeg. Opsesivne misli i reči, ljutnja. Pripazite šta ćete uraditi ili reći a da ima veze sa vašom materijalnom situacijom.
Sunce ulazi u Raka u vašu 8.kuću (intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 9.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 3.kuća... ovde je moguć nesklad u razmišljanju vašem i vašeg partnera i pitanje da li ste na istoj talasnoj dužini. Ne mogu svi da misle isto, pokušajte da pronađete balans i da se nađete negde na sredini. Što se Mesečevih Čvorova tiče, izlaz i rešenje je u RxSMČ u Lavu 9.kuća, vaš pogled na život, vidike, svet oko sebe, možda i odlazak negde daleko, na neki put, obrazovanje i sl. Ostavite iza sebe usko i poznato razmišljanje, energije RxJMČ u Vodoliji u 3.kući. Da bi krenuli dalje ostavite neka razmišljanja u prošlosti.

JARAC: Jarčevi, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 3.kući, duboko u vaše misli, razmišljanje, "niži um", svest, govor, reči, pisanje, komunikaciju, bliske ljude, svakodnevno okruženje (braća, sestre), komšiluk, kraća putovanja, saobraćajna sredstva, niže obrazovanje, medije...Vreme je za preispitivanje i introspekciju najpre vaših intelektualnih stavova, vaših misli i reči. Da li vam je pažnja oslabljena, odlutate li često negde u mislima, da li ste zamišljeni, nepraktični, nelogični. Da li previše idealizujete svet oko sebe, posebno onaj najbliži (bliska okolina). Udaljujete li se od bliskih ljudi ili oni od vas. Da li često grešite u komunikaciji. Gubite li stvari. Vidite li sve oko sebe kao u iskrivljenom ogledalu. Kakvi ste u saobraćaju zbog česte zamišljenosti. Generalno da li razlikujete istinu od laži!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 7.kuća, RxJupiter 11.kuća i RxNeptun 3.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Razgovarajte više sa svima, sa prijateljima, partnerom, bliskim ljudima. Povežite se u ovoj moćnoj energiji, razmenite ideje, želje, ciljeve, nadanja. Očekujte neočekivano. Budite u stalnoj akciji, krećite se, družite se....
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, vrlo nervozna komunikacija, opsesivna, ljuta na relaciji vi i oni preko puta vas. Budite oprezni, posebno sa partnerskim odnosima, ne morate baš sve da kažete što mislite.
Sunce ulazi u Raka u vašu 7.kuću  (odnosa, veza, partnerstva, brakova, odnosa sa javnošću), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 8.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 2.kuća... nemir i nervoza, možda i sukob oko novca, oko materijalne sigurnosti i bezbednosti...Napravite balans između tkz. tuđeg novca i podrške i vašeg novca, lične zarade. Nije dobro da se ljubav i novac mešaju do te mere da dolazite u sukob sa emotivnim partnerom. Makar se samo radilo o vašoj emotivnoj sigurnosti koju vidite kroz novac. Što se Mesečevih Čvorova tiče, izlaz i rešenje je u energiji RxSMČ u Lavu 8.kuća u suštinskoj promeni vašeg odnosa prema ljubavi i podršci koju tražite. Ostavite iza sebe vaš stav i odnos prema vrednostima, naučite da nije sve u novcu - RxJMČ u Vodoliji 2.kuća!

VODOLIJA: Vodolije, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 2.kući, duboko u vaš odnos prema vrednostima, novcu, finanasijama, mogućnostima zarade, samovrednovanju, duboko u vaše osećanje vrednosti, u emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Vreme je za preispitivanje i introspekciju stava prema vrednostima. Da li se indetifikujete sa novcem, da li se previše oslanjate na vrednosti i materijalno. Da li ste razočarani u vašu emotivnu i materijalnu sigurnost. Da li imate nejasan odnos prema novcu, "klizi li vam kroz prste". Imate li nerealne snove u vezi novca. Probleme sa novcem zbog pogrešnih investicija. Da li ste pokradeni, prevareni, razočarani. Generalno da li su vaši sistemi vrednosti održivi!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 6.kuća, RxJupiter 10.kuća i RxNeptun 2.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Obogatite svoj svakodnevni život, razgovarajte, pregovarajte u vezi posla, karijere, finansija. Budite u svemu ovome maštovitiji, kreativniji, radoznaliji. Menjajte navike.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, neprijatna energija koja vam misli boji opsesijom, nervozom, nemirom. Pripazite ako imate tajne, pripazite na psihofizičko zdravlje.
Sunce ulazi u Raka u vašu 6.kuću (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 7.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 1.kuća... velika napetost, nervoza, svađalačka energija na relaciji vaš partner i vi, ali i svi oni preko puta vas i vi...Energija strasti koja prelazi u svađu, mogućnost prekida odnosa. Što se Mesečevih Čvorova tiče, rešenje je u RxSMČ u Lavu 7.kuća u vašem partnerstvu. Ako ste sami da prihvatite da vam je partnerstvo potrebno. Ostavite iza sebe energiju RxJMČ u Vodoliji 1.kuća, vaš lični borbeni stav, vaš ratnički nagon i ljutnju.

RIBE: Ribe, Neptun kreće u retrogradni hod u utorak u vašoj 1.kući, duboko u vaš identitet, karakter, ego, temperament, izgled, utisak i način na koji želite da vas drugi vide, početak svih vaših poduhvata. Vreme je za preispitivanje i introspekciju pre svega onoga što mislite da jeste. Da li imate nov identitet u smislu da se drugačije predstavljate od onog što zaista jeste. Imate li neko neobično ponašanje, nosite li neku nevidljivu masku, oreol misterije. Da li ste povučeni u neki samo vaš svet. Koliko često "pobegnete na neki oblak". Da li sigurnost pronalazite u nekom svom svetu mašte, fantazije...Koliko idealizujete sebe. Da li imate štetne navike, neku vrstu zavisnosti. Da li ste spremni da se suočite sa obmanama, iluzijama, lažima. Da li previše (kao sunđer) upijate negativna osećanja onih oko vas. Generalno preispitajte potrebu za bežanjem!
Veliki Vodeni Trigon kod vas: Merkur 5.kuća, RxJupiter 9.kuća i RxNeptun 1.kuća...moćna energija da napravite više reda u ovim oblastima života, više optimizma, sreće, mašte, snova, ideala...Povežite ove energije, sanjajte više, pričajte više o ljubavi, osećanjima. Uživajte, planirajte neki dalji put nešto romantično. Pošaljite neku poruku, ljubavnu, romantičnu.
Na kraju nedelje obratite pažnju jer će Merkur biti u opoziciji sa RxPlutonom, nervoza, opsesivne misli, na relaciji prijateljstvo - ljubav. Ne pokušavajte da trenirate moć, ne namećite svoju volju ni prijateljima ni ljubavnom partneru. Ne kvarite ljubavni odnos.
Sunce ulazi u Raka u vašu 5.kuću (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece...), u ovoj oblasti života ćete želeti da zasijate i tu ćete najviše primati i trošiti energiju.
Venera u Lavu 6.kuća u opoziciji sa Marsom u Vodoliji 12.kuća... dramatična, napeta energija na relaciji svakodnevni život, navike, posao, zdravlje... i ono što je skriveno, tajne, podsvest. Potencijalni problem je neka tajna...problem mogu biti i navike, dosada...pa pobuna zbog svega toga. Najbolje je naći duševni mir i ravnotežu, pre svega zbog psihofizičkog zdravlja koje bi moglo da bude ugroženo. Što se Mesečevih Čvorova tiče, krenite ka RxSMČ u Lavu 6.kuća, potrudite se da ulepšate svoj svakodnevni život, da više brinete o sebi svojim navikama, zdravlju i naravno da što više volite svoj posao i ono što radite. Ostavite iza sebe u prošlosti energiju RxJMČ u Vodoliji 12.kuća, neke tajne koje vas opterećuju, preteranu povučenost i potrebu za samoćom....


Нема коментара:

Постави коментар