уторак, 12. јун 2018.

U susret Mladom Mesecu...blokade puteva, fudbal....priča o Marsu i još ponešto...


Utorak je....Marsov dan....

Mars je u Vodoliji na 7*....
Još uvek je Mars u kvadratu sa Uranom....i da ne znamo da jeste vesti su takve da ovaj kvadrat ima potvrdu da "radi"!!! 
Ovaj kvadrat je prisutan od 16.maja!!!
Mars je ušao u Vodoliju 16.maja! Dan posle ulaska Urana u Bika!
Istog dana 16.maja Mars i Uran su formirali kvadrat!!!

Ovde kod nas najaktuelnija priča trenutno je blokada puteva! Tuče, pljačke....Čitam da se na društvenim mrežama glasa za mesto blokade...izglasana je Gazela...Ne idem ovih dana u grad i ne znam kako to izgleda, nije baš da želim....ali samo mogu da zamislim kako je kada na 30* sediš u autu i čekaš...a krenuo si na posao, u bolnicu, voziš malu decu negde ili si jednostavno krenuo negde (privatna stvar)! 
Ja sam ovaj kvadrat nazvala "eksplozija" ili aspekt "kratkog fitilja"....što on očigledno i jeste.
Između ostalog o ovom aspektu sam pisala ovako:
"Svuda oko nas u vreme ovog tranzita tvrdoglavi ljudi, bundžije... ekscentrici... nervno rastrojeni, egoistični. U najboljem slučaju zajedljivi ili samo neraspoloženi... Problemi (Mars) sa prijateljima (Uran), ali poremećeni odnosi i sa drugima iz okruženja... Problemi u odnosima sa autoritetima (pobuna protiv njih). Ovde je potrebno puno samokontrole... kloniti se potencionalno kriznih situacija, svađa, sukoba... jer ova energija traži svoje kanale za pražnjenje... Ipak teže od tog psihičkog problema su mogući fizički problemi... povrede, nezgode i slično..."
O Marsu u Vodoliji:
"To su i grupe ljutih (besnih) ljudi, okupljanje ljudi koji su nezadovoljni nečim..."




Čitam ostale vesti: 
Vlada Velike Britanije upozorila je svoje građane da u Turskoj postoji velika opasnost od terorističkih napada, zbog čega im savetuje da izbegavaju tu zemlju. Rumun uhapšen zbog pljačke 15 bankomata u Srbiji ....Ubio ženu, pa se obesio o drvo....Sasvim je dovoljno....

Problem kod ovog aspekta je što će dugo trajati i što ćemo ga imati ukupno tri puta:
16.maja 09:03: Mars u Vodoliji, Uran u Biku na 0* (prvi - još uvek traje)
02.avgusta 04:38: RxMars u Vodoliji, Uran u Biku na 2* (drugi)
19.septembra 01:01 Mars u Vodoliji, RxUran u Biku na 1* (treći)

Tri puta ga imamo zbog Marsovog retrogradnog kretanja....
Mars ovog meseca, tačnije 26.juna kreće u retrogradni hod sa 9* Vodolije!!!
Mars će (ponovo) ući u Jarca 13.avgusta
Mars će krenuti direktno 27.avgusta sa 28* Jarca
Mars će (ponovo) ući u Vodoliju 11.septembra

Pored ovog kvadrata Marsa i Urana....aktuelan je još jedan Marsov aspekt:
Mars opozicija RxSMČ u Lavu (Mars konjukcija RxJMČ u Vodoliji)
Ovo će se egzaktno (tačno) dogoditi 14.juna!!!
Kao i Mars kvadrat Uran i Mars opozicija SMČ imaćemo tri puta:
14.juna 01:29: Mars direktan, JMČ retrogradan na 8*
18.jula 18:04: Mars retrogradan, JMČ retrogradan na 6*
22.septembra 11:30: Mars direktan, JMČ retrogradan na 2*

Svako će se na svoj način suočiti sa prošlošću (RxJMČ i RXSMČ). To suočavanje je neophodno da bi na što bezbolniji način krenuli dalje!!!
Uticaj tranzitnog Marsa je očigledan...i dugotrajan!!!Ako pogledate datume ovih bitnih aspekata sve se dešava u periodu maj - septembar ove godine!!!
Ali ako uzmemo u obzir da je Mars u retrogradnoj senci od 12.maja (sa 28* Jarca) a da će iz retrogradne senke izaći 08.oktobra (sa 9* Vodolije) onda je zapravo to od maja do oktobra!!!

Tekstovi koji su bitni za ovu priču:

Majka Zemlja....U istom danu Mlad Mesec u Biku i ulazak Urana u Bika!!!

"I'lltake you...Right into the Danger Zone"....Mars ušao uVodoliju....Mars kvadrat Uran...

Nedelja je i svi ste tu.....Danas na zvezdanom nebu....






Mesec je u Blizancima od 08:52 CET
Idemo u susret Mladom Mesecu - sutra u 21:43 CET na 22* Blizanaca!!!
Idemo ka energiji novog početka...
Jedan ciklus je završen....počinje novi...
Ova energija je fokusirana na komunikaciju, informacije, informisanost, radoznalost, učenje, razmišljanje...na mentalnu akciju, mentalno razumevanje svega oko nas....na usavršavanje naše veštine komunikacije...
Okretanje novog lista životne knjige svakog od nas
Energija Mladog Meseca je odlična energija za novi početak, bilo čega, posla, novog projekta, novog odnosa, nove ljubavi, nove rutine, namere, želje....ili nečeg samo vama bitnog!!!
Prethodni Mlad Mesec bio je u Biku 15.maja
Sledeći Mlad Mesec je u Raku 12.jula (plus delimično pomračenje Sunca)....

Okruženje u vreme Mladog Meseca



Mesec konjukcija Sunce u Blizancima - Mlad Mesec - Novi početak:
  • Mesec i Sunce inkonjukcija RxPluton - energija prilagođavanja, energija čišćenja i suštinskih promena...Ovde je potrebno da se nešto "počisti"...energija je takva da je potrebno prilagođavanje onome što će tek doći...a to je opozicija Sunca i RxPlutona 12.jula, pisala sam o tome da se ne ponavljam!!!  Ušli smo u proces čišćenja koji ima neke veze sa prošlošću (RxPluton), dešava se u vreme Mladog Meseca i novog početka i ta energija inkonjukcije ima uticaj na novi početak...Neće ga sprečiti, ali bar znamo gde je zapelo!!!
  • Mesec i Sunce kvadrat Neptun - već sam napisala da će Neptun figurativno slati talase sumnje, idealizma, obmana, laži, prevara... Nije lako započeti nešto sa ovakvim energijama...Budite oprezni to je jedini savet...Razočaraćete se onoliko koliko ste bili očarani...Neptun je neodređen, često dvosmislen...ne voli granice....Ne verujte u sve što čujete...i nije sve onako kako na prvi pogled izgleda....neka vam ovo bude na umu kada nešto u ovo vreme započinjete!!! Sunce kvadrat Neptun imali smo ranije, pre Mladog Meseca, i sada je tu nešto slabije ali je tu!!! Pročistite svoje misli od iluzija i zabluda...potrudite se da ne bude idealizacije....
Merkur vladar Blizanaca:
  • Merkur kvadrat Kiron - kada reč/reči (Merkur) zabole (Kiron)...Kiron je simbol naših unutrašnjih rana...Sada je u Ovnu i prosto moramo da se suočimo sa njima...Da razmišljamo, pričamo (Merkur) o njima...samo oprezno jer ovde komunikacija može biti više nego napeta.
  • Merkur sekstil Uran - lepa energija, poslušajte intuiciju...ovo je onaj bljesak misli i ideje...nešto originalno, drugačije...
  • Merkur opozicija RxSaturn - možda neko NE početku, neki zastoj, kočnica...."zid"...Ovaj aspekt nije egzaktan u vreme Mladog Meseca, dolazi posle njega...mogao bi da nas uvuče u tugu, melanholiju, strahove...Ne opirite se previše (RxSaturn) ali bar budite svesni onoga što vam se dešava....
Mars i Mesečevi Čvorovi:
  • Mars konjukcija RxJMČ / opozicija RxSMČ - sa jedne strane nešto što treba napustiti (RxJMČ) sa druge strane nešto čemu treba težiti (RxSMČ)!!!

Pred nama je prilika da napravimo promene u našim životima...
Ovaj Mlad Mesec će nešto više od ostalih osetiti Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe!!! Kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 22* ovih znakova!!!



P.S. Ima još jedna vest :))), uskoro počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu :-)))), nije da se razumem i tek sam juče ukapirala da počinje...ali kada smo kod fudbala, takmičarskog sporta opet se vraćamo na Marsa....Jedna vest mi je zapala za oko...Specijalci naoružani do zuba sačekali našu reprezentaciju...Druga...Švajcarci ismevaju "orlove" – "Srbi na Mondijal otišli sa uspavankom!"
Šta reći....:))), pesmu je napisao Robert Pešut, poznatiji kao Manjifiko, pre nekoliko godina za potrebe filma "Montevideo, Bog te video"!!! 
Švajcarci mogu da pričaju šta hoće :)), ja se naježim kada čujem ovu pesmu....
Orlovi su odleteli za Rusiju....uskoro sledi euforija....i nama ovde u kraju sa četir kafića...sigurno vrlo uzbudljivi dani i noći....(od 14. juna do 15. jula)...



Нема коментара:

Постави коментар