среда, 28. март 2018.

Stani malo.....Sunce kvadrat Saturn....započinjem let.....Venera konjukcija Uran

Stani malo jer posmatram krug
u kom se vrti ovaj svet
nema druge započinjem let
spokojan jer čekaćeš me ti


Sreda je...Merkurov dan...
Merkur je retrogradan na 15* Ovna
On i Venera su još uvek zajedno (konjukcija) ali sada na većoj udaljenosti, sve manje osećamo njihov zajednički uticaj....Međutim RxMerkur je sve bliži (konjukcija) Suncu u Ovnu - 01.april!
RxMerkur posle susreta sa Suncem 04.aprila pravi kvadrat sa Marsom u Jarcu, 05.aprila i kvadrat sa Satrurnom u Jarcu!!! Ranije sam već najavila ove kvadrate:
Već smo imali jedan kvadrat Merkura i Saturna 11.marta, uskoro nas očekuje drugi, i treći je pred kraj aprila!!! Dugo će ove energije biti prisutne zbog Merkurovog retrogradnog kretanja!!! Kada jedan asekt imamo tri puta u jednom periodu sigurno to nešto znači za sve nas!!!
Imali smo i kvadrat Merkura i Marsa ranije (01.mart), samo što su oni tada bili u drugim znacima, sledeći je u isto vreme kada i kvadrat sa Saturnom!!! Treći kvadrat ovih planeta nas čeka tek u novembru kada će opet biti u drugim znacima!!! I da...tu je i konjukcija Marsa i Saturna!!!
Nije loše utvrditi gradivo:))
Generalno, probajte da se suzdržite, da budete što staloženiji i mirniji! Pokušajte da suzbijete svaki vid besa, ljutnje, agresije (i pasivne i aktivne). Pokušajte i da izbegnete melanholiju, tugu, depresiju...Setite se: na jednoj strani je energijja Ovna, na drugoj Jarca!!!


Sutra nas očekuje još jedna konjukcija u Ovnu:
Venera konjukcija Uran na 27* Ovna - 02:47 CET
Kada se sretnu boginja ljubavi i lepote Venera i veliki buntovnik, revolucionar nebeski alarm Uran...
Na vidiku su promene...u odnosima, vezama, ljubavnim pričama, novcu...
Problem je :))), što se sa Uranom nikada ne možemo biti sigurni...Kakvi će ovo vetrovi promena biti...Negde će ova konjukcija doneti promene u postojećim vezama, negde bi mogle neke veze da se završe...Neko bi mogao da dobije neki iznenadni novac, neko iznenada da izgubi...Kakava god promena bude kod vas....negde je tako trebalo da bude....to možete shvatiti i prihvatiti kada se to dogodi, a možete to zaključiti tek kada neko vreme prođe...I kako je Uran sloboda, potreba za slobodom...pustite sve što hoće da ode, ili idite vi ako vam fali sloboda....
Ova konjukcija ide posle kvadrata Venere i Saturna (13.mart) i posle kvadrata Venere i Plutona (24.mart), možda ono što će se događati ili već događa i nije iznenađenje....Da li se Venera baš ohladila, smorila....zahvaljujući Saturnu, da li je poludela od ljubomore ili neke druge opsesije zahvaljujući Plutonu...da li je dobila odgovor: da li me voli ili me ne voli....vreme je da saznamo odgovore na ta pitanja. Za nekog će odgovor biti iznenađenje, neko će dobiti možda očekivan odgovor....ali neočekivanu reakciju....  




Sutra nas očekuje i jedan od najavljenih kvadrata:
Sunce kvadrat Saturn - 16:16 CET
Saturn ozbiljno testira našu volju, ego (Sunce)... Znate već priču kada je Saturn u kvadratu tu su prepreke, zastoji, kašnjenja, kočnice...Savet je da se malo zastane....jer nije vreme za ubrzavanje stvari....Imajte na umu da će i to proći....

Nedeljni horoskop 26.mart - 2.april




Нема коментара:

Постави коментар