понедељак, 26. март 2018.

Nedeljni horoskop 26.mart - 2.april


Šta rade zvezde u periodu od 26.marta do 2.aprila
29.mart  02:47: Venera konjukcija Uran
29.mart 16:16: Sunce kvadrat Saturn
31.mart  06:53: Venera ulazi u Bika
31.mart 14:37: Pun Mesec u Vagi na 10*
01.april 17:52: Sunce konjukcija Merkur


Ulazimo u poslednju nedelju marta....na kraju nedelje nam se smeši april...
Na početku nedelje sve do četvrtka ne očekuju nas novi aspekti, borićemo se sa starima iz prošle nedelje!   Prvi egzaktni aspekt je u četvrtak, još jedna konjukcija u Ovnu, sada Venere i Urana. Venera je na početku nedelje na 24*, Uran na 27*....dakle, konjukcija zapravo traje od početka do kraja nedelje...kulminacija je 29.marta. Na vrlo pompezan način Venera prelazi u Bika. Posle Venerinih kvadrata, prvo sa Saturnom (13.mart), pa sa Plutonom (24.mart), Venera se susreće sa Uranom i predstoji neko oslobađanje simbolično ili stvarno ostaje vam da saznate. Posle svega što su ovu kvadrati doneli i još uvek donose, na kraju dolazi neko iznenađenje, nešto nepredvidljivo, neočekivano, može biti eksplozivno, šokantno....Koliki će intezitet ove konjukcije biti po vas, zavisi od ostatka vašeg horoskopa, šta se događalo u vreme Venerinih kvadrata i još nekih "sitnica"....I ova konjukcija kao i sve druge ima i pozitivan i negativan uticaj, koji će biti oslobođen kod vas zavisi od vašeg karaktera (natalni)...Jedno je sigurno, ako ste "zaglavili" negde u vremenu i prostoru, ako ste upali u kolotečinu, rutinu (dosada), evo prilike da iz svega toga izađete!
Jedan bitan detalj: Venera i Uran se poslednji put susreću (konjukcija) u Ovnu....Uran će ove godine preći u Bika, sledeće godine 18.maja sledeća konjukcija Venere i Urana ali u Biku na 3*!!!
U četvrtak Sunce kvadrat Saturn, posle Marsa sada i Saturn. Još jedna neharmonična energija koja poručuje stop, zastani malo pa kreni dalje....I tako je to....sa jedne strane Uran želi i pruža slobodu, ponegde donosi iznenađenja, uzbuđenja, neki šok....sa druge strane Saturn pruža i donosi limite, ograničenja, zastoj...Jedan kaže kreni, drugi kaže stani....
U subotu Venera se vraća kući :)), prelazi u Bika čiji je vladar!!! Uživaće Venera, uživaćemo i mi sa njom u svim ovozemaljskim čulima...krenuće i promocija bika Ferdinanda na interentu :))...Mnogo će biti stabilnija naša Venera nego što je bila u Ovnu, staloženija, praktičnija...voleće se sa energijom Jarca i planetama u njemu :)).....U subotu drugi po redu Pun Mesec u martu!!! Pun Mesec u Vagi, Venera u Biku....dobra kombinacija. Venera u konjukciji sa Uranom...moguća su razna iznenađenja!!!

Pun Mesec u Vagi:
Sunce u Ovnu opozicija Mesec u Vagi na 10*
Sa jedne strane pored Sunca u Ovnu Merkur i Uran, sa druge strane u Jarcu Mars i Saturn i Pluton!!! Ove dve energije su već u sukobu u kvadratima, sada će i Mesec biti u kvadratima sa Marsom i Saturnom u Jarcu u vreme Punog Meseca i kasnije sa Plutonom!!!
U nedelju kreće april....sve sa Aprili li... :))), sve sa konjukcijom retrogradnog Merkura i Sunca u Ovnušalu na stranu ovo je njihov prvi susret u Ovnu! Svaki susret Merkura i Sunca je generalno novi ciklus....Pre ovog susreta sreli su se 17.februara u Vodoliji na 28*, ovaj susret u aprilu će zaokružiti neku priču!!!
Ove nedelje preko Venere u prvom planu su naši odnosi i veze!!!
Na kraju nedelje, meseca i dalje jake energije Ovna i Jarca...
Početak nedelje sa Marsom u Jarcu (uzvišen) Saturnom u Jarcu (sedište) i Plutonom u Jarcu i sa planetama u Ovnu Sunce, Merkur, Venera i Uran!!! I dalje traje njihovo nadmetanje, sudaranje, sukobi...Na kraju nedelje Venera prelazi u Bika, dolazi kući, lepo joj je u toj energiji. Energija Bika se slaže sa energijom Jarca....ali o tom po tom....u aprilu!!!
Tu negde je svo vreme RxJupiter u Škorpiji....koji kopa i iznosi razni "prljavi veš"....Tu negde je i konjukcija Marsa i Saturna koja i dalje vreba!!!Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: Vama su dragi Ovnovi i dalje planete u vašem znaku poređane k'o vojnici :)), Sunce, Merkur, Uran i Venera. Tako je na početku ove nedelje. U subotu Venera izlazi iz vašeg znaka prelazi u Bika u vaš sekstor - kuću materijalnog, novca, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti!!! Venera će tu boraviti do 24.aprila. Pre toga u četvrtak Venera i Uran u konjukciji u vašem znaku u vašoj 1.kući!!! Zaokružiće ova konjukcija neke emotivne priče, nešto što ste uradili (ili niste) kvadrati Venere sa Saturnom i Plutonom od ranije!!! Zaokružiće se i neka pitanja u vezi vaše karijere (Saturn i Pluton u 10.kući). Očekuje vas neko iznenađenje, povoljno ili nepovoljno saznaćete. Ovo mogu biti i drastične promene od fizičkog izgleda do odnosa prema drugim ljudima, posebno prema onima sa kojima ste u nekoj emociji. Ovo je poslednji susret ovih planeta u vašem znaku i to mora nešto da znači! Tek sada rođeni Ovnovi mogu ovaj susret očekivati za 80 godina :). U četvrtak Sunce u vašem znaku u kvadratu sa Saturnom u Jarcu iz 10.kuće, neka priča na relaciji vi - vaša karijera biće u žiži interesovanja. Energije kažu zastanite malo, odmorite ima vremena za bitne odluke. Budite posebno oprezni kada su autoriteti u pitanju od roditelja pa do šefova ako radite ili profesora ako još učite.  U subotu Pun Mesec u Vagi, preko puta vašeg znaka u 7.kući, doneće neku vrstu kulminacije u vašim odnosima i vezama, pre svega u braku ili dužoj vezi. Zaokružiće ovaj Pun Mesec neka dešavanja iz marta, posebno na relaciji vi i oni preko puta vas. U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašem znaku i ona će vama lično doneti neko preispitivanje, neke staro-nove informacije, reorganizaciju....nešto Jovo nanovo!!! 
Akcenat ove nedelje je na konjukciji Venere i Urana u vašem znaku, ali i na kvadratu Sunca u vašem znaku sa saturnom u Jarcu!!!

BIK: Najlepša vest za vas Bikove je da će Venera vaš vladar u subotu preći u vaš znak! Blago vama :)). Procvetaće priroda ali i vi :)). Venera je u Biku svoja na svome, gde uživa u svim čulima, uživaćete i vi. Bikovi su "izmislili" hedonizam, sa Venerom u vašem znaku vreme je za uživanja!!! Pre toga u četvrtak Venera će imati svoj poslednji susret u Ovnu sa Uranom u vašoj 12.kući, podsvesti, tajni, "ostave" i tu će doneti neke promene. Možda će neku tajnu razotkriti ili ćete baš suprotno iznenađujuće ući u neku tajnu, tajnu vezu pre svega, ali u obzir dolaze i sve ostale tajne. Istog dana Sunce u Ovnu iz 12.kuće i Saturn u Jarcu iz 9.kuće biće u kvadratu i nagovestiti vam da je potrebno da malo zastanete, sačekate, prikočite posebno na relaciji 12.kuća nešto skriveno i 9.kuća nešto široko, ekspanzivno! Ovo je veliki izazov, sačekajte malo pa krenite tamo gde ste stali kada ove energije prođu. Čuvajte tajne, i svoje i tuđe, budite oprezni sa autoritetima od roditelja do šefova, profesora i drugih. Sačekajte sa putovanjima, pauzirajte učenje, razmislite još malo o nekim životnim pitanjima, filozofiji, moralu, etici...Budite oprezni i sa zakonom, kaznama i sl.  U subotu, Pun Mesec u Vagi dogodiće se u vašoj 6.kući, svakodnevice, rutine, obaveza, posla, zdravlja, navika...Tu možete očekivati neku vrstu kulminacije. Preko puta je 12.kuća i opet tajne, podsvest...Neki odnosi emotivni, poslovni biće u energiji kulminacije, nešto će se završiti da bi moglo nešto novo da počne. U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 12.kući, neke stvari koje ste potisnuli, sakrili, neke tajne i sl. biće u prilici da se ponove, da revidirate nešto, preispitate i sl.
Akcenat ove nedelje je na ulazak Venere u vaš znak, gde će boraviti do 24.aprila!!!

BLIZANCI: Vama je glavna vest i dalje da je vaš vladar Merkur retrogradan :)) u vašoj 11.kući, društvenosti, prijateljstva, želja, ideja, nadanja, iznenadnih dešavanja! U toj kući će se dogoditi konjukcija Venere i Urana u Ovnu u četvrtak, jako bitna energija za sve znakove, koja se događa pre ulaska Venere u Bika! Sa ovom konjukcijom možete očekivati razna iznenađenja, emotivne prirode pre svega, kraj, početak već prema vašem horoskopu. Iznenadni susreti, iznenadni rastanci. Prijateljstva pomešana sa ljubavnim emocijama. Potreba za slobodom i oslobađanjem velika!  Svakako društvenost u prvom planu. Tu su i tehnika i društvene mreže. Nešto novo i originalno! Ovo je i poslednji susret ovih planeta u Ovnu!!! Istog dana Sunce u Ovnu iz 11.kuće i Saturn u Jarcu iz 8.kuće biće u kvadratu, budite oprezni sa prijateljima, nekim novcem (tuđ novac), sa autoritetima roditeljima, šefovima, profesorima itd. Zastanite malo, prikočite posebno jer je Saturn u 8.kući, moguće su razne krize, posebno čuvajte zdravlje i svoje i zdravlje vama bliskih ljudi. Sa nekim prijateljima nešto teži i komplikovanji odnos. Moguća su i neka neprijatna iznenađenja. Sve se dešava na relaciji 11.kuća i 8.kuća!!! U subotu Venera prelazi u Bika u vašu 12.kuću, podsvesti, skrivenog, tajni...Takve će vam i emocije biti, nešto zatvorenije, povučenije, mogući su i neki tajni odnosi i veze. Možda samo vreme u kojem ćete uživati ali daleko od očiju drugih! To će trajati do 24.aprila, kada će Venera preći u vaš znak!!! Istog dana, Pun Mesec u Vagi dogodiće se u vašoj 5.kući, emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece...Tu negde je i kulminacija. Preko puta je 11.kuća pa se sve dešava na relaciji 5.kuća i 11.kuća. U kulminaciji i donos davanja i primanja! Moguća su iznenadna dešavanja na ljubavnom planu. Ovde je posebno bitno to što će Venera preći u Bika i u vašu 12.kuću. Možda je vreme za odmor, pravi odmor, meditaciju i sl., a možda je vreme za tajne ljubavi i osećanja!!! U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 11.kući, vreme je da revidirate neke želje, ideje, nadanja. Vreme je da revidirate i neke društvene odnose, posebno prijateljske, ali i ako pripadate nekim grupama. 
Akcenat ove nedelje je na retrogradnom Merkuru vašem vladaru, nekim društvenim odnosima, ljubavnim dešavanjima, tajnama!!! 

RAK: Vama Rakovima i dalje je u prvom planu vaša 7.kuća, odnosa, veza, svih onih preko puta vas, je su i dalje u žiži interesovanja planete u Jarcu preko puta vas!!! Prvi važniji događaj je u četvrtak konjukcija Venere i Urana u Ovnu u vašoj 10.kući, ega, karijere, društvenog statusa i položaja, autoriteta, načina na koji vas drugi vide! Tu vas očekuje neka iznenadna promena. Da li ćete promeniti nešto u ljubavnom odnosu, karijeri, statusu ili od svega po malo, ostaje vam da saznate. Šta god bilo biće značajno, jer ovo je poslednji susret ovih planeta u Ovnu!!! Istog dana Sunce u Ovnu iz 10.kuće i Saturn u Jarcu iz 7.kuće praviće kvadrat, sve će se dešavati na relaciji ovih kuća. Budite oprezni kada su karijera i vaš ljubavni život u pitanju. Mogući su nesporazumi, nepriajtne situacije zbog karijere i vaših emotivnih odnosa. Nešto trpi ili karijera ili veza! Ovo je i neharmoničan odnos sa autoritetima posebno ako se bavite nekim javnim poslom. Svađe sa partnerima, bilo da ste u vezi ili braku. U subotu Venera prelazi u Bika u vašu 11.kuću, društvenih odnosa, prijateljstva, grupa kojima pripadate, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Moguće su iznenadne ljubavi, ono kada se najmanje nadate, generalno iznenadni susreti i nova prijateljstva. Moguće su neke ljubavne promene, svakako originalne i drugačije nego što ste navikli. Vreme je za više druženja, uživanja, lepih trenutaka sa prijateljima, gde se možda "krije" i neka nova ljubav. Uživanje (Venera) u društvu (11.kuća). Istog dana, Pun Mesec u Vagi dogodiće se u vašoj 4.kući, doma, porodice, privatnog...tu je neka kulminacija. Preko puta je 10.kuća i vaša karijera...kuća, pos'o ....Ne birajte strane već pronađite ravnotežu. Vama Rakovima su dom i porodica jako bitni, ali ovde je naglasak na ravnoteži. U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 10.kući, vreme je da revidirate neke stvari vezane za karijeru, položaj koji imate u društvu. Neke ponovne razgovore, pregovore, posebno sa šefovima, i nadređenima.
Akcenat ove nedelje vam je na planetama preko puta vas u Jarcu, posebno na kvadratu Saturna u Jarcu sa Suncem u Ovnu!!! Akcenat je i na karijeri i domu!!! Društveni život takođe jer ćete tu procvetati!!!

LAV: Vama Lavovi odgovara energija Ovna i planete u njemu, ali vas svakako muče energije u Jarcu i planete u njemu. Prilično osećate sukob ovih energija. U četvrtak vaš vladar Sunce u Ovnu u 9.kući u kvadratu sa Saturnom u Jarcu u 6.kući obeležiće ovu nedelju. Ovo je neharmonična i nekada vrlo teška energija. Čuvajte pre svega zdravlje (6.kuća) pa onda i sve ostalo. Vaše poglede na svet, vaše vidike, filozofiju, moral, etiku, pravna pitanja (9.kuća). Budite oprezni sa starijim ljudima, njihovim zdravljem, budite oprezni sa autoritetima, roditeljima, šefovima, profesorima itd. Budite oprezni ako učite, ako se spremate za ispite, možda i za neko putovanje. Zastanite malo, prikočite, donosite odluke kada ova energija prođe!!! Istog dana konjukcija Venere i Urana u Ovnu u vašoj 9.kući. Energija emotivnog iznenađenja. Nove ljubavi, nova iskustva, novi vidici. Neka emotivna promena koja svakako zbog kuće može biti pozitivna, optimistična i ako ste u vezi i ako niste. Možete upoznati nekog ili samo proširiti vidike i horizonte. Iznenadna odluka za neko putovanje u bliskoj budućnosti :)). U dvoje ako ste u vezi ili bilo kakavo putovanje a radi uživanja i odmora. Ova priča je posebno interesantna jer ovo je poslednji susret Venere i Urana u Ovnu!!! U subotu Venera prelazi u Bika u vašu 10.kuću, ega, karijere, profesije, društvenog statusa i položaja, autoriteta, načina na koji vas drugi vide! Procvetaćete u očima drugih :). Dobra energija za profesiju, za finasije, za emotivne veze kroz karijeru. Posebno je dobra energija ako se bavite nekim kreativnim poslom. Uživanje u profesiji. Istog dana, Pun Mesec u Vagi dogodiće se u vašoj 3.kući, komunikacije, misli, reči, pokreta, saobraćaja, braće, sestara, komšiluka...tu je neka kulminacija. Preko puta je 9.kuća i tkz. viši um, daljine, horizonti, duhovnost...Ne birajte strane, istina je negde na sredini!!! Kulminacija u razmišljanu pre svega, mislima...U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 9.kući, vreme je da revidirate misli pre svega (Kakave su vam misli takav vam je život), neke poglede na svet i okolinu, vidike, stavove...Neki stari putevi su vam otvoreni. Ponovo do neke istine!
Akcenat ove nedelje je na Suncu vašem vladaru i njegovom kvadratu sa Saturnom! Budite oprezni generalno a posebno sa zdravljem!!!

DEVICA: Vama je glavna vest i dalje da je vaš vladar Merkur retrogradan :)) u vašoj 8.kući, strasti, intime, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena... U toj kući će se u četvrtak dogoditi konjukcija Venere i Urana u Ovnu, jako bitan događaj ove nedelje! Ova konjukcija donosi pre svega neko iznenađenje, u ovoj kući bi to mogao da bude kraj nekog odnosa u fizičkom smislu ali i nekog načina na koji neki odnos traje. Svakako stoji mogućnost da će nešto "umreti da bi se nešto rodilo", neki kraj i novi početak!!! U emotivnom smislu pre svega, ali i u finansijskom!!! Ovo je posebno bitna priča zbog toga što će se ove planete poslednji put sresti u Ovnu!!! Istog dana Sunce u Ovnu iz vaše 8.kuće i Saturna u Jarcu iz 5.kuće praviće kvadrat, sve na relaciji 8.kuća i 5.kuća biće u prvom planu. Budite oprezni u emotivnom životu, intimnom....ali i u finansijskim realacijama. Izbegavajte sukobe sa starijim osobama, autoritetima, roditeljima, šefovima, profesorima. Izbegavajte sukobe sa emotivnim partnerom, decom...Svakako dajte sebi priliku da se odmorite, zastanite malo, prikočite, ne donosite bitne odluke sve dok ova energija ne prođe. U subotu Venera prelazi u Bika u vašu 9.kuću, daljina, vidika, morala, filozofije, etike, duhovnosti, učenja, putovanja... Venera u ovoj kući doneće više radosti i uživanja pre svega. Mogućnost putovanja, ljubav iz inostranstva ili u inostranstvu. Ljubavna istina, ljubavni ideal!!! Uživajte bilo da ćete stvarno negde putovati ili ćete putovati u svojim snovima. Istog dana, Pun Mesec u Vagi dogodiće se u vašoj 2.kući, materijalne i emotivne sigurnosti i bezbednosti, novca, lične zarade, vrednostima....tu je neka kulminacija. Preko puta je 8.kuća i opet neke finansije, partnerov novac, neki drugi tuđ novac, ali i intima i mogućnost suštinske promene. Iskoristite ovu energiju da nešto promenite, da se nešto završi i da krenete u nešto novo. Iskoristite ovu energiju i za regeneraciju i transformaciju. Uskladite ove suprotne energije posebno u materijalnom smislu, a onda i za sve ono što treba promeniti. U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 8.kući, vreme je da revidirate neke stvari u vezi vaše finansijske situacije generalno. Možda vam je potrebno neko refinansiranje, otplata nekog duga. Razmotrite sve mogućnosti, vi možete tražiti neki dug ako vam neko duguje, ali ne pozajmljujte!
Akcenat ove nedelje je na retrogradnom Merkuru vašem vladaru, posebno kroz konjukciju sa Suncem u Ovnu u vašoj 8.kući!!!

VAGA: Glavni događaji ove nedelje se vrte oko Venere vašeg vladara. U četvrtak Venera će biti u konjukciji sa Uranom u Ovnu u vašoj 7.kući, onoj preko puta vas, gde su svi oni drugi, odnosi vaši, veze, brakovi, javnost itd. Ova konjukcija može doneti značajne promene sa faktorom iznenađenja. Ovo je osim energije iznenađenja i energija potrebe za slobodom i oslobađanjem. Posle kvadrata Venere sa Saturnom i Plutonom iz 4.kuće ovo će biti neki vid razrešenja i zaokruženja priče. Pre svih ljubavne priče, emotivne i bračne veze, porodične priče i odnosi. Ova konjukcija je i jako bitna jer je poslednja u Ovnu, poslednji susret ovih planeta u Ovnu!!! Sa ovom energijom mogući su i sastanci i rastanci, već prema pojedinačnom horoskopu. Istog dana Sunce u Ovnu iz 7.kuće biće u kvadratu sa Saturnom iz 4.kuće. Još tenzija na relaciji brak - porodica, veze - porodica!!! Sukobi sa autoritetima posebno sa roditeljima. Sukobi sa partnerima. Budite oprezni, radije malo usporite, prikočite, zastanite pa kada ova energija prođe donosite bitne odluke. U subotu Venera prelazi u Bika u vašu 8.kuću, intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena. Uzbudljiv strastveni period je pred vama sve do 24.aprila! Budi se strast ali i velika potreba za čulnim uživanjima. Želje su ovde velike i jake, intezivne! Dobor je za one koji trebaju da "podgreju" strasti u vezama, brakovima. Mogućnost upoznavanja nekog gde će preovladati strast. Dobra energija za tkt. tuđ novac i podršku (partnerov novac, kredite, zajmove, stipendije...). Mogućnost i da se neki odnos prekine (8.kuća - kraj) ali i da krenete u nešto novo posle toga! Istog dana, Pun Mesec u Vagi u vašoj 1.kući u vašem znaku!!! Nešto jači uticaj nego na ostale znakove! Tu je i kulminacija, pre svega vama lično u izgledu, karakteru, vitalnosti, odnosu prema drugim ljudima. Preko puta je 7.kuća i svi odnosi i veze. Iskoristite ovu energiju da izbalansirate odnose, možda u njih unesete dozu kompromisa. Nije dobro da birate strane ni ono JA ni ono TI (VI)....pronađite ravnotežu!!! U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 7.kući, imaćete priliku da revidirate neke vaše odnose i veze, ponovo razmotrite neke stavove, ponovo razgovarate sa nekim o nečemu što nije dovršeno a odnosi se pre svega na partnera sa kojim ste u vezi ili braku, ali i sa bilo kim ako je taj odnos za vas zbog nečega jako bitan!!!
Akcenat ove nedelje je na Veneri vašem vladaru (Vaga), njenoj konjukciji sa Uranom ali i sa prelaskom iz Ovna u Bika!!! Zatim na Punom Mesecu u vašem znaku, na vašim odnosima, vezama emotivnim ali i porodičnim!!!

ŠKORPIJA: Vi ste svakako još uvek pod utiskom retrogradnog kretanja Jupitera kroz vaš znak, prošlonedeljnom inkonjukcijom sa Venerom u Ovnu i kvadratom Venere i Plutona (Pluton vaš vladar)....Prvi važniji događaj ove nedelje je konjukcija Venere i Urana u Ovnu u vašoj 6.kući, svakodnevnog života i rutine, navika, obaveza, posla, zdravlja.... Tu možete očekivati neko iznenadno dešavanje! Ako ste bili dobri :), ako niste previše preterivali (inkonjukcija Venere i Jupitera) možda vas čeka neko pozitivno iznenađenje. Iznenađenja, promene možete očekivati i u navikama i u poslu i u zdravlju! Nešto novo, drugačije, originalno, oslobađajuće! Neko će promeniti posao, neko neku (lošu) naviku, neko će se na poslu ili preko posla zaljubiti. Nekome sledi možda neki iznenadni prihod. Šta god bilo, na neki način zavisiće od toga šta se dešavalo nekih nedelju dve pre ovog susreta (Venera i Uran)! Ovo je jako bitna energija jer je ovo poslednji njihov susret u Ovnu! Istog dana Sunce u Ovnu iz 6.kuće i Saturna u Jarcu iz 3.kuće biće u kvadratu. Zastanite malo, prikočite, budite oprezni, u poslovnim odnosima u komunikaciji, saobraćaju. Ovo je energija koja gura u sukobe sa autoritetima, sa podređenima i nadređenima, od kolega do šefova, ali i sa roditeljima i nekim starijim ljudima! Nešto teža i komplikovanija komunikacija generalno! Sačekajte da ova energija prođe pa tek onda donosite bitne odluke! U subotu Venera prelazi u Bika u energiju koja je preko puta vas (opozicija) u vašoj 7.kući!!! Dobra je ovo energija za odnose sa ljudima, za veze, brakove, odnose sa javnošću!!! Ovo je neka vrsta popularnosti (7.kuća), posebno ako se bavite javnim poslom. Ovo su i razne protekcije, zapaženost u javnosti čak vam ni neprijatelji neće moći da odole :).  Dobar odnos sa partnerom, stabilan odonos pre svega. Potreba da se uživa u dvoje. Ako ste sami možda upoznate nekog ko bi mogao da vam pruži emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Istog dana, Pun Mesec u Vagi u vašoj 12.kući, podsvesti, skrivenog, tajni...tu je neka vrsta kulminacije! Preko puta je 6.kuća i ptrebno je da pronađete ravnotežu između skrvenog i javnog, posebno u vezama (Vaga) ali i poslovima (6.kuća). Nađite ravnotežu i što se zdravlja tiče i nekih navika. Potreba je i da se uklope brak, veza i poslovni život!!! Posebno ako nešto krijete!!! U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 6.kući, imate priliku da nešto revidirate, ponovo razmotrite, pregovarate, ugovarate....Sve što ste ranije započeli u vezi posla, zdravlja, navika sada bi mogli ponovo da razmotrite!!!
Akcenat ove nedelje je na komunikaciji, poslovnom svetu i odnosima u njemu, zdravlju, navikama...Pripremite se i za skorašnju konjukciju Marsa (vaš vladar) sa Saturnom u kući komunikacija....

STRELAC: Vama ovaj nepriajteljski odnos energije Ovna i Jarca ne prija baš najbolje. Prvi značajniji aspekt ove nedelje konjukcija Venere i Urana u Ovnu u vašoj 5.kući, emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece... može doneti začajne promene ali i iznenađenja. Ljubavni odnosi i veze mogu dobiti neku energiju iznenađenja, originalnosti. Ovo je i snažna energija slobode i oslobađanja. Iznenadni ljubavni događaji, sastanci ali i rastanci, sve zavisi šta se događalo unazad neko vreme! Oni koji su u vezi mogu nešto značajno da promene, da budu drugačiji i originalniji. Oni koji su sami mogu iznenada ući u neku vezu! Ovde iznenađenja idu i od dece ako ih imate ili pitanje dece dođe u prvi plan ako ih nemate ali na neki iznenađujući način! Istog dana Sunce u Ovnu u vašoj 5.kući i Saturn u Jarcu u vašoj 2.kući mogu doneti neke probleme u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti! Sukob zbog materijalnog ali nešto povezano sa osećanjima. Budite oprezni, bolje malo zastanite, prikočite i sačekajte da ova energija prođe, pa tek onda donosite bitne odluke. U subotu Venera prelazi u Bika i u vašu 6.kuću, svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja...tu vas u narednom periodu očekuju neka uživanja (u svim čulima - Bik). Bolji odnosi na poslu, bolje zdravlje, bolji prihodi (sve ako su i ostali aspekti povoljni). Neko bi mogao da se zaljubi na poslu ili preko posla. Svakako ugodniji period za one koji rade. Samo budite oprezni jer vas ova energija može navesti da preterano uživate u hrani, piću...kilogrami koje dobijete u ovom periodu teže ćete skinuti kada to budete poželeli. Istog dana, Pun Mesec u Vagi u vašoj 11.kući, društvenosti, prijateljstva, grupama kojima pripadate, nadanjima, željama, iznenadnim dešavanjima...tu je i neka vrsta kulminacije! Preko puta je 5.kuća i potreba da uravnotežite odnos davanja i primanja. Da uskladite ljubav i prijateljstvo, da napravite balans u vašem emotivnom životu. U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 5.kući, ovo je prilika da revidirate neke ljubavne priče i stavove, da ponovo razgovarate sa vašim emotivnim partnerom o nečemu od ranije, ili sa decom....ili o deci!!! 
Akcenat ove nedelje je na emotivnoj priči, poslovnoj i zdravstvenoj, na finansijskoj situaciji i prilikama...

JARAC: Vi ste već neko duže vreme pod snažnim uticajem planeta u vašem znaku! Naročito od ulaska Marsa u vaš znak! U isto vreme snažan uticaj planeta u Ovnu donosi vam ogroman izvor nervoze i napetosti. U četvrtak konjukcija Venere i Urana u Ovnu u vašoj 4.kući, dom, porodica, privatno, domovina, roditelji...doneće neku energiju promena ali i iznenađenja. Kakve će promene biti zavisi od ranijih odnosa (kvadrati) planeta iz vašeg znaka i Ovna! Nekako u poslednje vreme na relaciji vi lično i porodica nije sve u najboljem redu. Ova konjukcija može doneti promene na bolje ali i na gore. Ovde se radi o nekoj potrebi za slobodom i oslobađanjem. Sloboda je divna stvar samo ako nije zloupotrebljena. Ova energija je jako bitna jer je ovo poslednji susret ovih planeta u Ovnu! Istog dana Sunce u Ovnu iz 4.kuće i Saturn u vašem znaku iz 1.kuće biće u kvadratu, napet odnos na relaciji vi i porodica. Zastanite malo, prikočite, budite oprezni, porodica je po rodica!!! Tek kada prođe ova energija donosite bitne odluke!!! U subotu Venera prelazi u Bika i u vašu 5.kuću, emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece... tu ćete u narednom periodu uživati. Ljubavni odnosi bolji, svakako strastveniji, čulniji. Potreba da se uživa u svim čulima (hedonizam), potreba i želja za ljubavlju! Više flerta, uživanja, kreativnosti. Ovo je i energija plodnosti. Dobar odnos sa decom ako ih imate. Ako ste sami ovo je prilika da upoznate nekog ko vam može pružiti emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbenost!!!  Istog dana, Pun Mesec u Vagi u vašoj 10.kući, ego, karijera, profesija, društveni položaj i status, kako vas drugi vide....tu je neka vrsta kulminacije. Preko puta je 4.kuća i ovde se radi o tome da bi bilo dobro da pomirite, uravnotežite ove dve strane, profesionalni i porodični život!!! U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 4.kući, ovo je dobra prilika da ponovo revidirate porodične odnose, privatne stvari, neke situacije iz prošlosti, obavite neke razgovore koje ste ranije započeli i sl. 
Akcenat ove nedelje je na stelijumu u Jarcu, i na kvadratu Sunca u Ovnu sa Saturnom u Jarcu!!! Na vašim porodičnim odnosima, profesiji i na ljubavnoj priči!

VODOLIJA: Ove nedelje vama je u prvom planu konjukcija vašeg vladara Urana sa Venerom u Ovnu u vašoj 3.kući, misli, uma, reči, komunikacije, pokreta, saobraćaja, braće, sestara, komšiluka....Pokrenuće ova konjukcija neku promenu, neku iznenadnu emotivnu priču i komunikaciju. Iznanadni ljubavni susret, prijateljski susret...Mešaće se negde ljubav i prijateljstvo a to bi za vas moglo da bude baš iznenađenje. Neka vrsta slobode i oslobađanja. Drugačija, originalna i generalna komunikacija i ljubavna! Istog dana Sunce u Ovnu iz vaše 3.kuće i Saturn u Jarcu iz 12.kuće biće u kvadratu. Ipak budite oprezni u komunikaciji posebno ako nešto krijete, ako imate neku tajnu, jer bi sada tajne mogle više da ne budu tajne, a da se iz toga izrodi neki sukob. Budite oprezni u komunikaciji sa starijim ljudima, sa autoritetima, roditeljima, šefovima, profesorima...Prikočite malo, zastanite i tek kada ova energija prođe donosite bitne odluke. Sačuvajte tajne ako je to moguće. Budite oprezni i u odnosima sa muškarcima, posebno sa onima koji kriju nešto ili su "mutni". U subotu Venera prelazi u Bika i u vašu 4.kuću, doma, porodice, roditelja, domovine, privatnog, prošlosti....u narednom periodu najugodnije ćete se osećati u kući u svom domu. Ono dome slatki dome! Ljubav u domu. Dobra energija za uređenje doma, ulepšavanje i sl. Bolji odnosi sa porodicom. Istog dana, Pun Mesec u Vagi u vašoj 9.kući, daljina, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, duhovnosti, putovanja, obrazovanja....tu je neka vrsta kulminacije. Preko puta je 3.kuća, misli, komunikacija u suprotnosti su tkz. viši i tkz. niži um! Treba ih pomiriti i uravnotežiti. Niti misliti suviše usko niti previše široko. Potreban vam je balans u misaonom i mentalnom smislu. U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 3.kući, odlična prilika da revidirate neke stavove, razmišljanja, komunikaciju sa ljudima. Da obnovite neku komunikaciju iz prošlosti, neke pregovore, ugovore i sl. Mogli bi da prikupite neke informacije koje vam fale. Obnovite odnose i komunikaciju sa braćom i sestrama ili nekim vama bliskim ljudima.
Akcenat ove nedelje je na konjukciji Urana (vaš vladar) i Venere u Ovnu! Kao i na komunikaciji, nekim tajnama!!!

RIBE: I ako ste do nedavno bili u centru zbivanja skoro svih dešavanja (dok su neke planete prolazile kroz vaš znak) sada je vaš novčanik u prvom planu :)), zapravo 2.kuća, kuća novca, materijalne i emotivne sigurnosti i bezbednosti. U ovoj kući u četvrtak dogodiće se konjukcija Venere i Urana u Ovnu! Moguća su razna iznenađenja na ovu temu emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Novi prihodi, iznenadna primanja i sl. Moguća je i neka nova emotivna priča, gde je partner spreman da vam pruži baš to i emociju i materijalnu sigurnost. Možda dobijete i neki poklon iznenađenja (prsten sa nekim kamenom). Istog dana Sunce u Ovnu iz vaše 2.kuće i Saturn u Jarcu iz 11.kuće biće u kvadratu, što baš i nje dobra energija za novac. Iznenadni troškovi (možda je bolje da kupite manji poklon:), šalu na stranu ali sa novcem ste bar neko vreme u težoj priči, pa malo prikočite, sačekajte neko vreme. Budite oprezni dakle sa novcem, bar još neko vreme. Nemojte da se sukobljavate sa starijim ljudima, autoritetima posebno ako su oni biti za vaš finansijski status. U subotu Venera prelazi u Bika i u vašu 3.kuću, razmišljanja, uma, reči, komunikacije, pokreta, saobraćaja, braće, sestara, komšiluka....u narednom periodu sledi vam svakako bolje raspoloženje, lepše misli, lepša emotivnija komunikacija i sa ljubavnim partnerom i sa vama najbližim ljudima. Lepa druženja, ugodna uz uživanje u svim čulima, od kafice sa prijateljicom do romantičnog ručka ili večera sa partnerom. Pričaćete i pisati više o ljubavi ili na lep i kreativan način. Moguća su kraća putovanja i izleti, ljubavna upoznavanja na tim putovanjima, posebno ako ste sami. Venera ovde voli i da koketira, flertuje....stog dana, Pun Mesec u Vagi u vašoj 8.kući, strasti, intime, tkz. tuđeg novca i podrške (partnerov novac, krediti, pozajmice, stipendije, zajmovi...), kriza, suštinskih promena i trasformacije....tu je neka vrsta kulminacije. Ovo je takva kuća da navodi na neki kraj i neki početka, nešto treba da "umre da bi se nešto rodilo". Preko puta je 2.kuća i ovo je prilika da se ove suprotne strane usklade, da napravite neku ravnotežu i balans u vašem finansijskom i materijalnom delu života. U april ulazite sa konjukcijom RxMerkura i Sunca u vašoj 2.kući, dobra prilika da revidirate neke stavove oko novca, da se reorganizujete, dobro promislite, obavite neke razgovore, dođete do nekih informacija koje su zapravo novo-stare. 
Akcenat ove nedelje je na finasijama, budite strpljivi, ulaskom Venere u Bika neke stvari će se promeniti na bolje!!!


Нема коментара:

Постави коментар