понедељак, 19. фебруар 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 19.februara do 26.februara




Ove nedelje na zvezdanom nebu:      


21.februar 19:41: Venera konjukcija Neptun
21.februar 21:23: Merkur sekstil Saturn
25.februar 13:01: Venera kvadrat Mars
25.februar 13:25: Merkur konjukcija Neptun
25.februar 18:45: Sunce sekstil Saturn


Good morning beautiful
How was your night

Kasnim.....tako je to ovih dana.....
Jutros me je mogao probuditi samo alarm....sve sa melodijom Good Morning Beautiful :)))....Jedva sam otvrila oči....onda se uspavala....srećom pa sam zakazan termin imala sa nekim ko me poznaje i ko me je sačekao 10 min da se sredim :))). Juče sam najavila da ćemo se probuditi sa kvadratom Meseca u Ovnu sa Saturnom u Jarcu.....Srećom tu je i trigon Meseca sa RxSMČ u Lavu....Izlaz uvek postoji.....on je u pozitivnoj energiji....Ja sam Lav pa mi ovo prija.....ovaj trigon će biti egzaktan u 15:34 CET, taman što se mene tiče u pravo vreme....Trend pozitivne energije se nastavlja u 16:18 CET Mesec će biti u trigonu sa Marsom u Strelcu....Intezivna vatrena energija....Ako je dan počeo kako je počeo....sigurno će se završiti mnogo bolje :))).....



Ova nedelja počinje sa Mesecom u Ovnu....tu na kraju ove energije "čeka" ga Uran na 25* Ovna, taj susret je "zakazan" za 12:11 CET sutra!!!
Nedelja će se završiti sa Mesecom u Raku!!!
Juče su Merkur i Sunce prešli u Ribe!!! Sada je društvo u Ribama ovakvo: Sunce 0*, Merkur 2*, Venera 10*, Neptun 13* i Kiron 26*... Stelijum u Ribama!!! Vreme Riba, sezona Riba.....i vladavina energije Riba!!!
U Jarcu su kao i do sada Saturn na 6* i Pluton na 20*!!!
Jupiter je naravno i dalje u Škorpiji na 22*
Mars je u Strelcu na 14*
RxSMČ u Lavu, preko puta njega je RxJMČ u Vodoliji na 14*
I to je to kada su planete u pitanju....
Kao što vidite u ovom trenutku nema retrogradnih planeta, u retrogradnom hodu su samo Mesečevi Čvorovi!!!
***Mala napomena: Jupiter u Škorpiji je u retrogradnoj senci od 12.decembra 2017. (09.marta kreće u retrogradni hod); Saturn u Jarcu je ušao u retrogradnu senku 10.januara 2018. (18.aprila kreće u retrogradni hod), Pluton u Jarcu je ušao u retrogradnu senku 31.decembra 2018. (22.aprila kreće u retrogradni hod)!!!



Aspekti planeta ove nedelje:


  • 21.februar 19:41: Venera konjukcija Neptun

Prvi aspekt ove nedelje je u sredu 21.februara, srešće se Venera i Neptun u Ribama....
I ako je njihov egzaktan susret u sredu, ovu energiju ćemo osećati tokom cele ove nedelje!!!
Ko voli romantiku, magiju, čaroliju....ovo je vreme u kome ćemo uživati :)))
Ko sanja o idealnom partneru, srodnoj duš i sl. .....ovo je vreme za takve susrete!!!

Zbogom pameti...slušaćemo srce... Ili ćemo tražiti "pravu ljubav" ili se pitati da li je to što imamo prava ljubav.... Već nas vidim sve sa ružičastim naočarima... kroz njih je svet lepši...ali i ljubav, i ljubavni partner... sve je lepo, sve je savršeno, sve je idealno... Ovo će biti vreme za maštanje, romantiku, idealizaciju, vreme za tajne ljubavi....Ljubav (Venera) biće obavijena velom tajni (Neptun)...u Ribama - još tajni! Neverstvo je moguće pod uticajem ove konjukcije....Možda upoznate nekog ko ubrzo posle toga mora da ode negde daleko....Ili poželite nešto neuhvatljivo....udaljeno i daleko...Čuvajte se iluzija, i svega što može da vas prevari i zavede...i ne zaboravite da je vrlo moguće da sve i svakoga možete zbog onih ružicastih naočara videti drugačije nego što zapravo jeste....Želećemo više da uživamo (Venera), ali na jedan poseban način.....kroz maštu, iluzije, muziku, tajne (Neptun).....na nekim skrivenim ili udaljenim mestima...Ovo je idealno vreme da se obidju manastiri, ili da odete negde ako volite da plešete, da poslušate neku dobru muziku, da pogledate neku dobru izložbu.....Ili da se povučete negde na neko usamljeno i udaljeno mesto....Ili da odete do mora, ko sebi to može da priušti...ili do nekog SPA centra sa tkz. slanom sobom, đakuzijem i sl.....Ipak pripazite da ne preterate u uživanju....., posebno kada je alkohol u pitanju..., čuvajte se ljubavnih razočarenja, idealizacije onih koje volite...*Pisaću, nadam se još o ovom aspektu...

Istog dana, u sredu 21.februara, jedan egzaktan aspekt koji može da pomogne :))


  • 21.februar 21:23: Merkur sekstil Saturn
Najbitnije kod ovog aspekta je da nam donosi ozbiljnost, mudrost, organizovanost, disciplinu...Mada ne treba zaboraviti da je Merkur u Ribama!!! Ova energija može pomoći kod konjukcije Venere i Neptuna, da ne odlutamo previše, da budemo što prizemniji zahvaljujući Saturnu u Jarcu. Da ako u nekom trenutku voda Riba bude previše duboka, široka, zavodljiva....imamo i čvrsto tlo....Da stavimo prst na čelo i dobro i mudro razmislimo....

Posebno jer nas posle konjukcije Venere i Neptuna očekuje i Venerin kvadrat sa Marsom, egzaktno u nedelju 25.februara....Inače baš u nedelju nas očekuje najviše ehzaktnih aspekata i egzaktnih uticaja planeta.....

  • 25.februar 13:01: Venera kvadrat Mars

Posle opojne energije konjukcije Venere i Marsa, dolazi u neku ruku otrežnjenje!!! Kvadrat je uvek uznemirujuća energija. Ovde se energija Riba (Venera) i energija Strelca (Mars) ne vole baš previše. Voda i Vatra!!! Ne ide to....ali mora :)). Ovo je veliki nalet energije koju moramo dobro kanalisati ako ne želimo probleme!!! Biće ovo kao u narodnoj poslovici "Udario tuk na luk" :)). Muško - ženski odnosi uzavreli i napeti...Da li vatra može da gori na vodi....Može! Da li voda može da ugasi vatru...može, ali ponekad jako teško!!! Budite oprezni svi...i vi koji ste u emotivnim vezama i vi koji niste. Ovde su u pitanju sve veze koje imamo....posebno one bitne. Naravno da moraju da budu bitne, jer na koga se obično ljutimo nego na one koji su nam bitni u životu! Mada ovde ova energija može da se prelije i na nekog koga ne poznajemo....Recimo, upoznate nekog...taj neko vam se na samom početku neće svideti, ljutićete se, možda priču početi kroz svađu.....ali setite se kažu "ko se svađa taj se voli" :)). I ne zaboravite Venera tokom cele nedelje ima konjukciju sa Neptunom. U kombinaciji sa kvadratom Venere i Marsa biće vrlo zanimljivo!!!

Sve je još interesantnije zbog konjukcije Merkura i Neptuna istog dana...


  • 25.februar 13:25: Merkur konjukcija Neptun

Posle sekstila Merkura i Saturna, tu je energija koja nema čvrsto tlo....Opet je dominantna energija Riba!!! Energija mašte....pa kažemo "Mašta može svašta"....Lepo je maštati, lepo je "odlutati", samo probajte da ne preterate....Jer ova konjukcija kao i svaka ima dve strane medalje....Čuvajte se iluzija, obmana, dezinformacija, laži, prevara....nesporazuma!!!

I na kraju istog dana, posle Merkura, naravno i Sunce će biti u sekstilu sa Saturnom!!!


  • 25.februar 18:45: Sunce sekstil Saturn
Ova energija nam poručuje da nikada ne odustajemo...Da budemo uporni, stabilni i čvrsti u svojim stavovima i odlukama!!! Budite istrajni!!!

U istoj nedelji Venera i Merkur će biti u konjukciji sa Neptunom u Ribama!!!....U sredu Venera i Neptun, u nedelju Merkur i Neptun....Energija Riba na delu!!! U istoj nedelji Merkur i Sunce u sekstilu sa Saturnom u Jarcu!!!.... U sredu Merkur i saturn, u nedelju Sunce i Saturn!!!  Venera će u nedelju biti u kvadratu sa Marsom!!! Pored jake energije Riba (voda), tokom nedelje će nam se naći energija Jarca (zemlja) i Saturn da nam puži ruku ako nam je potrebno čvrsto tlo!!! U sve će se umešati Mars :)), koji je u energiji Strelca (vatra), da malo začini priču!!! 
Nedelja pred nama je tu da malo ili više maštamo, budemo sanjari....uživamo u vodama Riba....kao pomoć tu nam je da se nađe zemlja (Jarac) da budemo ipak što stabilniji....Što se Marsa tiče....:))), pripazite....budite što staloženiji i mirniji, posebno ako krene nalet besa i ljutnje!!!

Još o svim aspektima ove nedelje ovde:






Нема коментара:

Постави коментар