петак, 9. фебруар 2018.

Slušaj svoje srce....Merkur konjukcija JMČ opozicija SMČ....



Petak je....Venerin dan...Venera je na 28* Vodolije, polako se priprema za skok u vodu Riba...
Još uvek je u aspektu preterivanja (kvadrat Jupiter), ali i u aspektu koji joj neda da bude obična, dosadna :)) i sl. (sekstil sa Uranom)!!! Okrenula je Suncu leđa :)), Sunce je na 20* Vodolije....Ona će pre Sunca i promeniti znak - u nedelju 11.februara će preći u Ribe!!!



Merkur je taman tamo gde treba u Vodoliji, danas na 14*!!!
Početak igara se poklapa sa konjukcijom Merkura i RxJMČ u Vodoliji na 14* i opozicijom Merkura sa RxSMČ u Lavu na 14*!!! Sve ovo se dešava neposredno pre pomračenja Sunca, koje će se dogoditi 15.februara!!! 
Merkur kao nebeski glasnik ovde nas priprema za neke događaje koji slede....
Danas (i narednih dana) Merkur se susreće sa prošlošću....naravno i mi sa njim!!! Neka vas taj susret sa prošlošću ne plaši....Da nije prošlosti nebi bilo ni nas....Budite hrabri....budite otvorenog uma (Merkur) jer ovo je dobro za sve nas...dobro za novi put koji očekuje svakog od nas, ali i sve nas zajedno (Vodolija)!!! Nemojte se zaglaviti u prošlosti, ovde u preteranom razmišljanju (Merkur) o prošlosti (RxJMČ)....



  • Merkur konjukcija Južni Mesečev Čvor
  • Merkur opozicija Severni Mesečev Čvor
U ovom aspektu Merkur je u Vodoliji (energija društvenosti, grupe, iznenadnih dešavanja...) i RxSMČ u Lavu (energija ega, pojedinca, kreativnog bića, energija srca i emocija....). Merkur ovde razmišlja grupno, sve u stilu "svi za jednog jedan za sve", preko puta njega je RxSMČ u Lavu, koji nudi rešenje i izlaz kroz pojedinca, kroz emociju....nudi energiju "slušaj srce šta ti govori".
Merkur u Vodoliji uvek razmišlja ispred svog vremena, nudi mentalnu nezavisnost i originalnost, ali u konjukciji sa RxJMČ i potrebu da se sa nekim mislima, načinom razmišljanja raskrsti...prepusti prošlosti!!! RxSMČ u Lavu nudi priču o budućnosti....i energiju (za)voli sebe, voleće vas tada i drugi, oni oko vas!!! Opozicija svakako donosi frustriranost, nervozu, nemir...Ne birajte strane....pomirite strane ove opozicije. Raskrstite sa prošlošću i krenite napred ka budućnosti...
Južni Mesečev Čvor (Vodolija) ovde govori o našim slabostima i uglavnom nosi negativnu energiju. U konjukciji sa Merkurom ovo je energija mentalne nesigurnosti, strah od komunikacije, nekih informacija i sl. Ova konjukcija (i opozicija) se događaju šest dana pre Mladog Meseca u Vodoliji i delimičnog pomračenja Sunca!!! Zapravo od danas kreće uticaj pomračenja!!!
Budite otvoreni i spremni....za neku vest, informaciju, poruku, komunikaciju (Merkur)....
Šta god to bilo....vest, poruka ili samo vaše misli budite spremni da prošlost ostavite iza sebe....Bilo da je to neka osoba, neki događaj ili vaše razmišljanje...15.februara nas sve zajedno očekuje nova šanasa i mogućnost za neki Novi Početak!!!




Merkur će pre ovog događaja 13.februara biti u kvadratu sa Jupiterom, koji će nam doneti energiju preterivanja, rasejanosti ("zbogom pameti" :), pokušajte da ne uđete u neku vrstu euforije (preterana veselost, bezbrižnost, optimizam bez pokrića) jer posle ovakvih stanja može doći do sasvim suprotnih osećanja... Na sam dan Mladog Meseca i pomračenja Sunca 15.februara, Merkur će biti u sekstilu sa vladarem Vodolije Uranom...originalnost pre svega u mislima, komunikaciji....

Kao što vidite Merkur će imati veliku ulogu neposredno pre ali i za vreme Mladog Meseca i pomračenja Sunca u Vodoliji!!! Energija Vodolije i Uran (vladar) su gotovo nepredvidljivi, ali to nas ne sprečava da se pripremimo za buduće uticaje i događaje!!!




Нема коментара:

Постави коментар