недеља, 4. фебруар 2018.

Breakfast at Tiffanys, Confessions of a Shopaholic....nedelja i Venera kvadrat Jupiter....



Nedelja je, dan Sunca, Sunca nigde....sakrilo ga sivo nebo i neka sumaglica...vesti kažu da je u regionu pravo zimsko vreme...vesti kažu haos u regionu....na snazi crveni meteoalarm, kod nas žuti...
U mojoj sobi svetlo, da razbije sivilo....muzika letnja, note me vode ka toplijim krajevima...
Mesec je u Vagi....neodlučan kao i uvek....ja sam Vaga u podznaku tokom sutrašnjeg dana preći će preko mog ASC (Da, Možda, Ne..)...Odlično se slaže ovaj Mesec sa mojim planetama u vatrenim i vazdušnim znacima, u sekstilu je sa mojim Suncem i Merkurom u Lavu i u trigonu sa mojim Marsom u Blizancima i Saturnom u Vodoliji....Sve je ok...ali Mesec u Vagi je takav da su pitanja: da li da popijem još jednu kafu...:), pre nego nastavim....da li ću da prošetam pre ručka ili posle :)), da li ću da odmaram ili sređujem kuću....Ovaj Mesec je društven, voli da se druži...možda (opet reč koju ovaj Mesec voli) je najbolje danas prihvatiti poziv na kafu :))....ma, videću :))) kada završim ovaj tekst!!!

Mesec u Vagi je od jutros u sekstilu sa Marsom u Strelcu, trigonu sa Merkurom u Vodoliji, sve ide u prilog druženja (Vodolija), komunikacije (Merkur), akcije (Mars)....avanture (gde je Strelac tu je i avantura)...Sa ovakvim aspektima i nije teško doneti odluku...još ako su vam aspekti Meseca lepi sa Nat planetama (kao meni) ...bingo :))).

04.februar 07:06: Venera kvadrat Jupiter


Doručak kod Tifanija
"Doručak kod Tifanija mera je za sreću i uspeh mlade Holi Golajtli. Ona živi punim plućima, uživa u životu, netipična je, ponekad malo nestabilna i, što je najvažnije, traži bogatog muža. U njenoj zgradi živi i mladi pisac Pol, a njihovi će se životni putevi ukrstiti na vrlo neobičan način. S vremenom, između ovo dvoje ljudi razvija se divno prijateljstvo, privrženost i ljubav...." 
Ispovest kupoholičarke
"Rebeka Blumvud je novinar. Posao joj je da savetuje druge kako da upravljaju svojim novcem.Slobodno vreme provodi u... kupovini."


Na zvezdanom nebu danas jedan egzaktan aspekt:
  • Venera kvadrat Jupiter

Mesec u Vagi, Vagom vlada Venera....
Kada na današnje Mesečeve aspekt dodamo ovaj aspekt kvadrata....moguća su raznorazna preterivanja... Neodlučni Mesec (i sa dobrim i sa manje dobrim aspektima), aspekt iskušenja (Venera kvadrat Jupiter) i sve je moguće: da se pretera u hrani....gde je ona čokolada koju ste sakrili :)), frižider danas najprimamljivija stvar u kući :-))...Nedelja je tržni centri danas će biti puni....još ako su i novčanici takvi...eto potrebe da se troši....još jedne cipele :)), parfem....možda čaše za šampanjac :)), ko zna šta vam može pasti na pamet....
Ako ste danas malo euforični....šta mari....niko nije savršen :)), ne pokušavajte dijetu danas....ostavite za sutra i onako je ponedeljak :-)). 
Ako vas mame svetla na sledećem bregu....razmislite :)), ne radite ništa što ne biste voleli da rade vama....avanture dođu i prođu, ali šta ostaje....
Ako baš morate da kupite nešto :)), neka to bude neka sitnica...od toga vas neće zaboleti glava...



Doručak kod Tifanija...ili Ispovest kupoholičarke...su meni pali na pamet kada je ovaj aspekt u pitanju....Ako ste lenji (još jedan uticaj ovog aspekta) za bilo koju akciju, pogledajte ove filmove, samo pripazite bez puno sladoleda, grickalica i sl.:))).

Još o ovom aspektu:



Нема коментара:

Постави коментар