уторак, 27. фебруар 2018.

I Put A Spell On You....Venera sekstil Pluton...



Utorak je, Marsov dan...
Mars je na 19* Strelca....Još uvek je u kvadratu sa Venerom u Ribama (egzaktno 25.februara), uskoro će biti u kvadratu sa Merkurom u Ribama (egzaktno 01.mart), odavno je u vrlo nezgodnom kvadratu sa Neptunom u Ribama (egzaktno 17.februara)....
Laki je malo nervozan....
Dakle, Laki (Mars) je poprilično nervozan, i mi sa njim! Kako ko, već prema svom karakteru (natalnom horoskopu)!!! 
Mars je u Strelcu od 26.januara... Ušao je u taj znak neposredno pre Punog Meseca u Lavu i totalnog pomračenja Sunca (31.januar)....Negde na sredini februara je krenula ova nervozna energija, kada je formirao kvadrat sa Neptunom, nastavila se ta energija nervoze kvadratom sa Venerom, sada i sa Merkurom....Tako je to...energija vatre (Strelac) i vode (Ribe) se ne slažu baš najbolje (kvadrat)....Marsu ne odgovara tolika količina vode....previše je to za njega (Venera, Merkur, Neptun u Ribama)....Pripazite ovih dana!!! Da ne bude ono: "Svađalice moja mala" :-))))) Bez šale, pripazite u međuludskim odnosima....Sa ovim energijama imamo predispoziciju za verbalne konflikte posebno ovih dana (Merkur kvadrat Mars), ali i ostali aspekti (Mars kvadrat Venera, kvadrat Neptun) utiču na naše odnose i donose verbalne konflikte!!! Nema osobe koja se bar jednom u životu nije posvađala sa nekim :)). To je u ljudskoj prirodi!! Gore od ovog je da se verbalni sukob pretvori u fizičko (Mars) nasilje (kvadrat)!!!


Razmislite šta nas sve uvede u svađu: subjektivnost, tvrdoglavost, predrasude, neobaveštenost, različit pogled na neku stvar, biranje strana....itd. Nekada se posvađamo jer se osećamo nemoćni, nekada obrnuto jer se osećamo da smo nadmoćniji. Toliko je razloga za svađu, a malo dobrih aspekata da svađu spreče (trenutni tranziti)!!!
U ovom trenutku (i neko vreme još) Mars je u takvom položaju da nas može uvući u nepotrebne sukobe, svađe, nasilje....Naravno ne sve nas i ne sve na isti način!!!
Ovolika energija Riba (Juno, Sunce, Neptun, Merkur, Venera i Kiron), malo kome prija....Guši ova energja sve nas bez razlike... a onda nekoga više (Strelčeve, Blizance, Device....same Ribe), nekoga manje (Bikove, Jarčeve, Rakove, Škorpije)!!!
U celoj ovoj priči o energijama ovih dana, tu su Saturn i Pluton u Jarcu, koji nam pružaju pomoć i ruku da nas iz te vode (Ribe) izvade na čvrsto tlo!!! Saturn sekstil Sunce, Pluton sekstil Merkur, Venera!!!
Od juče je Neptun ušao u retrogradnu senku...pa je sve još malo nezgodnije....Gde je Neptun tu je uvek neka magla, nejasnoća, greška, neistina, obmana, fantazija, razočarenje...Pa pripazite i više nego obično....Pre nego uđete u neki sukob, dobro ispitajte situaciju!!!

Mesec je od 05:41 u Lavu!!!
Prvi aspekt Meseca nas čeka tek sutra 04:20 CET!!!
Danas imamo jedan egzaktan aspekt



  • 11:20 Venera sekstil Pluton
Dakle dok ovo pišem on je u ekspanziji (najjači)!!!
Kako će ovaj aspekt pomoći? Ako dobro razmislite, on bi mogao da pomogne u trenutku kada Mars ima ovoliko negativne energije!!!
Sa jedne strane imamo nervoznog Marsa (u Strelcu): kvadrat Neptun, Merkur, Venera (u Ribama), sa druge strane imamo Veneru u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu!!! Šta izabrati? Odgovor je jasan, nema dileme!!! Mada je lakše reći nego učiniti!!! Međutim, gde ima volje ima i načina :))
Nije samo Neptun zadužen za magiju, čaroliju i sl. Tu je i Pluton!!! Različite su magije u pitanju :)).
U ovoj priči je i Venera...pa možemo pričati o ljubavnoj magiji....U mesečnom izveštaju ja ovu energiju videla ovako:

I Put A Spell On You

Ima u ovoj energiji neke privlačnosti, ne obične....one magnetske, magijske...:))), hipnotizirajuće!!!

Pluton u dobrim aspektima (ovde sekstil) je: strast, sex, senzualnost, magija, magnet, vamp, alhemičar :)), regeneracija, transformacija....Već sam napisala da Pluton u kontaktu sa Venerom donosi priču o sudbinskim vezama...Ono....čim sam ga, čim se je....spazio/spazila....znao sam/znala sam da je ta/taj :))). Sa ovom energijom bilo da ste u vezi ili niste, postajete šarmantniji, senzualniji, sexualniji, magnetski privlačni....Ili ćete takve osobe privlačiti!!! Nije ovo obična energija, sve je samo to nije!!! Ona će "podgrejati" strasti tamo gde je nema ili je utihnula...ili će ako ste sami na vaš životni put dovesti osobu koja će vas "oboriti sa nogu"!!!
Ovih dana vas sa nogu može oboriti neko "neodoljiv, neumoljiv" :))). Ovih dana možete doživeti intezivna emotivna iskustva!!!


Za neke neodoljiv....:-))

Poznati sa Venera sekstil Pluton: Alain Delon, Greta Garbo, Simone Signoret, Ingrid Bergman, Rainier III, Prince of Monaco, Marguerite Duras, Barry White, Vanessa Paradis, Roman Polanski Meg Ryan....
Koliko vas ima koji ste vodili ljubav uz pesme Barry White.....:)))





I put a spell on you
Because you're mine


Нема коментара:

Постави коментар