понедељак, 4. септембар 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 4.Septembra do 11.Septembra...




05.Septembar 07:27: Sunce opozicija Neptun
05.Septembar 13:30: Merkur u Lavu kreće u direktan hod sa 28*
05.Septembar 11:34: Mars ulazi u Devicu
06.Septembra 09:03: Pun Mesec u Ribama na 13*
09.Septembar 12:45: Sunce trigon Pluton
10.Septembar 04:51: Merkur ulazi u Devicu


⭐Nedelja počinje sa Mesecom u Vodoliji, od jutros je Mesec na 18*, 🌙danas će biti u sekstilu sa Saturnom u Strelcu na 21* i trigonuu sa Jupiterom u Vagi na 22*....⭐Jupiter i Saturn su već u sekstilu od ranije...egzaktno 27.Avgusta!!! Današnji aspekti Meseca sekstil Saturn, trigon Jupiter su neka vrrsta "okidača" za sekstil Jupitera i Saturna...Ovaj aspekt je bio aktuelan u punoj snazi prošle nedelje, biće on još aktuelan (pisala sam o tome), sada na početku nedelje će nas ponovo podsetiti na sebe...što je jako dobro, posebno za one koji možda još nisu osetili njegov uticaj!!! Sa Mesecom u Vodoliji je sve moguće, posebno je jaka energija grupnih dešavanja, iznenadnih dešavanja, dešavanja u vezi prijatelja...Društvenost je takođe deo ove energije. Sektil će se dogoditi u 15:03 CET, stabilna i odgovorna energija, stabilna, odgovorna, disciplinovana osećanja i potreba da se organizujemo...trigon će se dogoditi u 17:44 CET, još jedna lepa energija koja nam donosi dobro i optimistično raspoloženje....Sve su ovo lepe energije za početak jedne radne nedelje ali i uvod u ono što će se dogoditi sutra, u Utorak 5.Septembra....
Sutra će dan krenuti pomalo nejasno, kako drugačije kada je u pitanju ⭐RxNeptun, pa još u opoziciji sa Suncem u Devici i baš na 12*!!! Zbunjujuća energja, i pitanje "šta nam to zaklanja Sunce"...I ako za sutra (ovde kod nas) ne predviđaju oblake, ipak će "oblaka" biti....pa sanjari vidimo se na nekom oblaku :))).....tamo da dočekamo :)):
⭐Merkur sutra u 13:30 CET kreće u svoj direktan hod, najavljivan danima ranije ;)), sa onog 28* Lava na kome su se dogodile razne stvari a o kojima sam takođe pisala:
Naglasiću još jednom, Merkur će krenuti direktno sa 28* Lava, na tom stepenu smo imali 🌚21.Avgusta Mlad Mesec u Lavu i Totalno Pomračenje Sunca!!! Merkurovo direktno kretanje će pokrenuti tu priču, mnogo toga će nam biti jasnije i na globalnom i na ličnom nivou!!!
Istog dana, Utorak ⭐Mars će preći iz Lava u Devicu i tu će boraviti sve do 22.Oktobra...Posle energije Lava koja nam je bila izvor zabave, uživanja, ljubavnih dešavanja, odmora....ona Lavovska "dečija" energija, gde su se "deca u nama" igrala, ali i sva deca (Lav) su bila u prvom planu, Mars od sutra će boraviti u praktičnoj energiji Device i vreme je za svokodnevni život, rutinu, poslove, brigu o zdravlju....Vreme je da radimo :)), bez obzira što su mnogi već odavno krenuli na posao (posle odmora), sada sa više energije...Vreme je za dijete posebo za one koji su na letovanju preterali :)), vreme je za vraćanje u fitnes centre....generalno vreme je za brigu o zdravlju, zdravu ishranu i sl. a sve u duhu u "zdravom telu zdrav duh" :))
U Sredu 6.Septembra, čeka nas 🌕Pun Mesec u Ribama na 13*, redovan Mesečev ciklus...Još jedna "provera" onog što se dogodilo sa 🌑Mladim Mesecom u Lavu na 28* (totalno pomračenje Sunca). Još jedna provera (prva je Merkurovo direktno kretanje), u smislu šta će am se događati u narednim mesecima....Pun Mesec je uvek neka vrsta kulminacije i nagoveštaj ispunjenja onog što je započeto Mladim Mesecom....Zbog totalnog pomračenja Sunca ovde imamo i period od nekoliko meseci....U vreme Punog Meseca u Ribama (opozicija Meseca u Ribama i Sunca u Devici) čeka nas i opozicija Meseca i RxNeptuna na 12*....opozicija Sunca i Neptuna (sa početka nedelje) je takođe tu....⭐dakle RxNeptun će imati veliku ulogu ove nedelje!!! Zbog opozicije ta energija je zbunjujuća, nejasna, tajanstvena, mistična, haotična...ponegde će doneti i neka razočarenja! 
⭐Pun Mesec u Ribama će posebno uticati na Ribe (konjukcija), Device (opozicija), Blizance i Strelčeve (kvadrat) kao i na sve one koji imaju neke planete na oko 12/13* ovih znakova....Ovo su inače ⭐promenljivi znaci (Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe), znaci koji obeležavaju kraj nekog godišnjeg doba....Promenljivost ovih znakova je u njihovoj prilagodljivosti, svestranosti, fleksibilnosti....ovo će se pokazati u pozitivnim aspektima, u negativnim to je nepostojana i nepouzdana energija, sklona obmanama....
U Subotu, 9.Septembra Sunce u Devici u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu....podiže se nivo energije, posebno posle opozicije Sunca i RxNeptuna!!!
U Nedelju, 10.Septembra pored Marsa i ⭐Merkur će preći u Devicu, samo što je Merkur već boravio u ovoj energiji...i boraviće kraće od Marsa (22.Oktobar) u Devici do 30.Septembra!!! Neko vreme ćemo imati snažan uticaj Device: Merkur, Mars i Sunce u Devici!!!

O svim aspektima i promenama više ovde:

Želim vam sretnu i uspešnu nedelju!!!
Zvezdana





Нема коментара:

Постави коментар