недеља, 24. септембар 2017.

"Nedelja, i svi ste tu...." Mars opozicija Neptun....Mesec trigon Kiron



Nedelja je...nedeljom vlada Sunce, Sunce je pre neki dan preško u Vagu, sada je na 1* Vage i nema trenutno aspekte. Venera vladar Vage je u Devici na 5*. Ona je u široj konjukciji sa Marsom u Devici, a Mars u konjukciji sa Merkurom u Devici!!! I ako je Sunce u Vagi označilo vladavinu Vage, energija Device je još uvek jaka!!! Posle opozicije Merkura u Devici sa RxNeptunom u Ribama, danas imamo ⭐egzaktnu opoziciju Marsa u Devici sa RxNeptunom u Ribama!!!
Merkur je u nedelji iza nas izašao iz retrogradne senke, bio je u opoziciji sa Neptunom (više nije), u trigonu sa Plutonom) još uvek je....Venera je ove nedelje prešla u Devicu, Kiron u Ribama je ove nedelje bio aktuelan....prvo je bio u opoziciji sa Suncem u Devici (pre nego što je Sunce prešlo u Vagu), a onda i u inkonjukciji sa Jupiterom u Vagi...Uskoro ćemo imati još jednu opoziciju sa Kironom, Merkur u Devici će biti u opoziciji sa RxKironom u Ribama 27.Septembra!!!



⭐Od danas jedan aspekt će biti više nego aktuelan, još jedna opozicija (dugotrajan aspekt), opozicija Jupitera u Vagi sa RxUranom u Ovnu!!! I ako će on biti egzaktan tek 28.Septembra njegov uticaj kreće od danas!!! Juče inkonjukcija Jupitera u Vagi i RxKirona u Ribama uskoro ova opozicija Jupitera i Urana....dakle, Jupiter u Vagi je rešio da nas malo (ili više) prodrma pre nego što će preći u Škorpiju 10.Oktobra!!!


Čuvajte svoje tajne...

Uzbudljivo, zar ne?!
I tu nije kraj,  danas imamo ⭐opoziciju Marsa i Neptuna!!!

Mars u Devici, RxNeptun u Ribama na 12*
Šta hoće Neptun od Marsa? Da ga zbuni, poremeti u akciji, ali i u izražavanju! Da ga "baci" u sumnju - sumnje! Sa ovom energijom kod mnogih će se javiti sumnja i nepoverenje u želje, akcije, motive... Neke stvari, osećanja, događaji mogu biti obojeni tajanstvenošću... Ponegde se može javiti potreba za manipulacijom...Gubljenje poverenja u ljude. Energija ili blokirana ili se pogrešno koristi i usmerava. Ne budite lakoverni i ne posežite za nekim "tajnim znanjima" pojedinih ljudi. Ne posežite za nedozvoljenim sredstvima!!! Roditelji ne treba da se pretvorite u policajce, ali obratite pažnju šta vaša deca i mladi rade. Mogli bi (naravno ne svi) da potraže "izlaz" iz neke situacije...još ako imaju predispoziciju za tako nešto eto nevolje!!! Ovo je onaj period kada ih radoznalost može odvesti tamo gde izlaza posle nema. 
⭐Ovo je i aspekt nasilja, okrutnosti (negde), destruktivnostitvrdoglavostiAli i aspekt popustljivosti... Aspekt bujne mašte... gde je odlazak u taj svet lak i interesantan.... povratak je težak, ponekad i bolan.
Ono što je savet, ne donosite brzoplete odluke dok traje ovaj aspekt, radije sačekajte pa kada se magla i nejasnoća Neptuna rasčisti onda krenite i u donošenje odluka i akciju... Ako posmatramo Marsa kao bes, ljutnju (što on ponekad jeste) ovako sa Neptunom taj bes može biti usmeren na pogrešnu stranu i na pogrešne ljude!!!...U vreme ovog tranzita posebno sada kada je Mars u Devici (zdravlje) mogli bi dobiti  pogrešne dijagnoze, operacije bi mogle da se iskomplikuju. Treba više nego obično paziti na lekove, terapiju i slično... Upozorila sam vas na "nedozvoljena" sredstva, ali u ovom periodu i cigarete (Neptun) mogu da škode više nego obično... i alkohol (Neptun) naravno. 
⭐Devojke bi mogle da izbegavaju neke problematične muškarce..., mogle bi da privuku neželjenu pažnju (i sexualnu)... Svi mi bi mogli da obratimo pažnju na one koji mogu da pokušaju da nas nešto prevare, manipulišu sa nama... 
⭐Ovaj aspekt je dobar za umetnike, za glumce, pesnike, slikare, pisce, za stvaranje... Ok, nisu svi umetnici... ali svako od vas ovu energiju može kreativno iskoristiti...Međutim ovo je i aspekt dosade, zlovolje... sa ovom energijom moguće su i neke infekcije, pad imuniteta i sl., manjak energije generalno... Sreća je pa ovaj aspekt osete izuzetno osetljivi ljudi... Nadam se da je među vama malo takvih ili ni malo :-))).


Ova opozicija bi mogla da donese mnoge zabune, sumnje, i nevolje...Loše korošćenje energije, velike želje (Mars) a ništa se ne preduzima (Neptun), razočarenja, povređenost, tajni neprijatelji, preteranost u alkoholunikotinu, nekim lekovima može vam naškositi... Neke tajne ne žele da ostanu tajne!!!

⭐Ovih dana je jedno svirepo ubistvo od pre godinu dana u žiži interesovanja. Toliko da je zasenilo neke vrlo bitne događaje za sve nas ovde ali i za sam Balkan!!! Novine bez razlike bile one žute ili bele na naslovin stranama danima provlače priču i nagađanja oko ubistva jedne mlade žene, majke, nečije rođake i prijatelja pa tek onda pevačice...Svi su postali detektivi...inspektori!!! Sve nezvanično i sve u domenu nagađanja i pretpostavki...Svi sve znaju i niko ništa nezna!!! Mislim da će uskoro krenuti i zvanična priča!!! I ne samo ova priča, ovih dana je rubrika hronika puna raznih događaja!!!
⭐Sve ovo se dešava u vreme konjukcije Merkura i Marsa u Devici i njihovih opozicija sa RxNeptunom u Ribama!!! Prisutna je i pojava nekih lažnih proroka, nadrilekara i sl. Mada je to više povezano generalno za Neptuna u Ribama....
Na Blogu sam ranije pisala ovako o ulasku Neptuna u Ribe:
"Neptun je u Ribama od Februara 2012. (do 2026.) i od tada je krenulo buđenje svesti, duhovnosti, idealizma, prisutan je neki novi romantizam, umetnost...a mi se povezujemo sa "izvorom"....Ovo je vreme u kome bi trebalo da se odlučimo kakav svet želimo i da li ćemo nešto uraditi i pojedinačno i kolektivno da to i ostvarimo... Da li će se u međuvremenu pojaviti novi lideri, verske vođe, proroci...ostaje nam da vidimo, dotle mistika, misticizam, okultno, bioenergije mogu biti predmet šireg interesovanja.... Mi usput ili ćemo postati hipersenzitivni, ili možda upadnemo u zamku zabluda, razočarenja... možda se pojave neki novi prevaranti, falcifikatori, kriminalci....ili možda neko otkrije neki novi lek, nešto novo u medicini..."



Mala pomoć, ovu opoziciju Marsau Devici  i Neptuna u Ribama imali smo pre ove današnje 7.Oktobra 2015., Mars je tada bio na 7* Device a RxNeptun na 7* Riba!!! Bilo je to u vreme Jupitera u Devici koji je baš u to vreme bio u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama!!!
Današnja opozicija je na 12* Device (Mars) i 12* Riba (Neptun), Jupiter je u Vagi sada u opoziciji sa RxUranom u Ovnu!!! Sledeća opozicija Marsa i Neptuna nas očekuje 14.Septembra 2019. Tada će Mars biti na 17* Device, a Neptun na 17* Riba, Jupiter će biti u Strelcu i u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama!!!



Mesec je danas u Škorpiji, od jutros na 20*
Noćas je 🌙bio u sekstilu sa RxPlutonom u Jarcu, od jutros je za Dobro jutro :)), 🌙Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Merkurom u Devici na 19* (u 09:32 CET)...Mesec - duša i Merkur - um u skaldu - sekstil!!! Lepa energija da iskažete svoja osećanja....Da ih analizirate (Devica), da istrajete (Škorpija). Lepa energija za misli, reči, komunikaciju!! Praktična (Devica) i strastvena (Škorpija) komunikacija, misli, energija...Sve u nedelju, dan za odmor u većini kultura!!!
Mesec je sada dok pišem ovaj tekst već u praznom hodu (od 09:32 do 06:00 sutra u ponedeljak)...



🌙Kasno večeras nas čeka trigon Meseca i RxKirona u Ribama...

Terapeutska energija...na jedan kreativan način....uz muziku najpre...možda i neki dobar film (neka komedija), uz knjigu, masažu, meditaciju, opuštanje u kadi :))). Sa ovim aspektom često smo više svesni tuđih emocionalnih potreba nego svojih. Instinktivno znamo kako da drugima obezbedimo ono što im je potrebno da bismo se mi lepo osećali....Ovo je aspekt koji bar na kratko može da vas vodi ka emotivnom oslobađanju i isceljenju....a isceljenje ide kroz brigu o drugima....Ovo je i dobar aspekt za psihoterapiju...(Mesec trigon Kiron). Učinite nešto lepo za druge...lepše ćete se osećati to je sigurno....Ovo je i aspekt kolektivno nesvesnog...
Imali su ga Charlie Chaplin, Louis de Funès (Žandar iz San Tropea :)....velikani filmske komedije...


Stevie Wonder, Bik/Vaga sa Mesecom trigon Kiron:


Нема коментара:

Постави коментар