петак, 5. мај 2017.

Ni na nebu ni na zemlji.....Današnji aspekti...


"Ne vidimo stvari kakve jesu – vidimo stvari kakvi jesmo."

★Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Devici
05:15 Mesec kvadrat Mars
13:27 Mesec opozicija Neptun
16:14 Mesec trigon Sunce
23:56 Mesec trigon Pluton

★Planete danas:
Danas nema egzaktnih aspekata
Juče: Sunce sekstil Neptun
Nedavno 30.Aprila Saturn kvadrat Kiron

Petak je...Venerin dan...Venera na 3* Ovna!!! Sve je dalje od kvadrata sa RxSaturnom u Strelcu 27*!!! Mars je u Blizancima na 9* polako formira kvadrat sa Neptunom u Ribama na 13* - egzaktno 11.Maja!!! Sunce je u Biku na 15* i dalje u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 13* (juče egzaktno)!!! 

Mesec je u Devici, od jutros na 11*... i dalje u kvadratu još od 05:15...nešto pre svitanja 05:22!!! Uznemirujuća energija za buđenje....Od jutros mi pišu prijatelji....nešto u fazonu da ih "sve boli"...posebno ruke, ramena... (Mars u Blizancima), žale se i na stomak (Mesec u Devici)....Sigurno ima i vas koje ništa ne boli ali su nešto nervozni, uznemireni, svađalački nastrojeni....Mogući su konflikti na poslu, sa kolegama...napeti odosi, svađe, nesporazumi sa muškarcima (Mars u Blizancima) ali i sa ženama (Mesec u Devici)!!!Kako se spasiti od ove energije?
Već je na nebu opozicija Meseca sa Neptunom u Ribama, egzaktno u 13:27!!! Velika mogućnost da danas k'o sunđeri upijamo energije...preplavljeni osećanjima...U ovoj energiji nema granica i ako ostali aspekti ne govore o nekim granicama (posebno Saturnovi) moguće je da primimo i neku negativnu energiju....Neptun ovde rastače granice....Ako ste previše otvoreni moguće je da budete povređeni ili razočarani. Neptun vas ovde može odvesti tamo gde ne bi trebalo da budete u osetljivost, zavisnost, razočaranost. Bolje je da pronađete Neptunovu energiju mašte, kreativnosti, čuda, čarolije i da budni sanjate, meditirate...slušajte muziku, gledajte filmove, maštajte....Nikako ne pribegavajte bilo kojem obliku zavisnosti (posebno ako ste skloni tome)!!! Ja sam od jutros preterala sa cigaretama uz jutarnju kafu....:-((
Ovo je i energija nejasnih porodičnih odnosa, pre svega sa majkom, ženskim članovima porodice...Moguće je neko iracionalno ponašanje, bežanje od stvarnosti, istine...Danas bi neko mogao da vas obmane, prevari, razočara....mada i vi sve ovo možete učiniti nekome...Ne mora obavezno da postoji namera, već da to dolazi iz ubeđenja, verovanja u nešto... Danas bi mogli biti skloni nekim glupostima pa imajte to na umu...Bolje je da ovu energiju utrošite kroz maštu i kreativnost....budite umetnici ili budite deo neke umetnosti....
Nemojte odmah da poverujete u nešto...u neke laži i zablude.....sačekajte!!! Reagujte kada se "magla" Neptuna raziđe...Žene danas generalno osetljive, preosetljive...muškarci skloni obmanjivanjima... 
Dakle jedan današnji Mesečev aspekt u prvom planu...

Mesec opozicija Neptun - Anais Nin

"Između dva zla, uvek biram ono koje još nisam isprobala."
"Ne vidimo stvari kakve jesu – vidimo stvari kakvi jesmo."
"Mi putujemo, neki od nas zauvek, kako bismo videli druge države, druge živote, druge duše."

Ni na nebu ni na zemlji....
Pomoći će da ovu energiju lakše preživimo dva trigona Meseca u Devici: Jedan je sa Suncem u Biku u 16:14!!! Ravnoteža Duše (Mesec) i Volje (Sunca)....dve energije zemlje (Devica, Bik) u saradnji...eto črvrstog tla za one koji se neće snaći sa energijom opozicije Meseca i Neptuna!!! Za sve one koji ne vole da fantaziraju, beže od stvarnosti i sl. Drugi trigon je sa RxPlutonom u Jarcu u 23:56...još energije zemlje, čvrstog tla i oslonca...ali i energije "sve ili ništa"!!!

U pozadini dva aspekta zbunjujuća jednako kao današnji Mesečevi spekti: Juče: Sunce sekstil NeptunNedavno 30.Aprila Saturn kvadrat Kiron!!!
U pozadini još jedan aspekt....egzaktan tek 18.Maja ali prisutan: inkonjukcija RxJupitera u Vagi sa Neptunom u Ribama!!!


O svim aspektima više ovde:

Нема коментара:

Постави коментар