среда, 10. мај 2017.

"Biti ili ne biti"...zadržati ili pustiti, sve ili ništa, kraj ili početak..Pun Mesec u ŠkorpijiDanas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Mesec je u Škorpiji na 13*
10:39 Mesec trigon Neptun
21:29 Mesec sekstil Pluton
23:42 Mesec opozicija Sunce (Pun Mesec)
Mesec u praznom hodu od 23:42 do 18:59 (11.Maj)
★Planete:
07:19 Merkur konjukcija Uran
9.Maj Sunce trigon Pluton
11.Maj Mars kvadrat Neptun
11.Maj Merkur trigon Saturn


Mesec trigon Neptun

Mesec je u Škorpiji od jutros na 13*
....Noćas nas čeka Pun Mesec....u strastvenoj energiji Škorpije...Jutro nas dočekuje energijom ★trigona Meseca i Neptuna na 13*, dakle dešava se upravo sada dok pišem ovaj tekst...
Osećanja obojena maštom. Nema granica kada su osećanja u pitanju....granice rastače Neptun. Ovo je ona energija kada se osećanja prepliću, kada je nemoguće razaznati gde počinju osećanja jedne osebe i gde se prelivaju na neku drugu osobu.... Emocije kao sunđer...osetljivost na druge ljude i situacije. Osećanje samilosti jako. Pojačana intuicija. Duhovno povezivanje sa ljudima...
Ovo je i idealna prilika da se pobegne negde...na krilima mašte...
Bežanje od realnosti i realnog života...kroz kreativan i umetnički izraz. Blago umetnicima ovo je njihova energija. Mada ne moramo biti umetnici da bi osetili ovu energiju. U svakome od nas "čuči" neki umetnik.... Vreme je za muziku, boje, snove, ples.... Neptun nudi razne mogućnosti....Slikajte, crtajte, plešite, fotografišite....Uređujte dom (Mesec)....
Ovde je prisutna jaka energija vode - Škorpija, Ribe...Izađite negde pored vode. Ovo je i jaka energija duhovnosti, obiđite neki verski hram... 

Tako će biti većim delom dana....a onda polako u energiju Punog Meseca, pre toga pre tog inteziteta kao uvod u intezitet je ★sekstil Meseca i Plutona...vrlo jaka energija!!! Mesec u aspektu sa vladarem Škorpije Plutonom!!! U isto vreme i ★Sunce je (još uvek) u trigonu sa Plutonom...Zaista snažene energije koje provociraju neku promenu (Pluton)....Sa retrogradnim Plutonom možda i neko vraćanje u prošlost i neko dovršavanje....Pluton ovde ima i ulogu transformacije i regeneracije, duboko istraživanje i "kopanje"....predstavlja i neku vrstu "metle" :))... Vreme je za čišćenje!!!

Merkur konjukcija Uran

Od jutros susret Merkura i Urana egzaktno 07:19
★Merkur konjukcija Uran
Vreme je za istinu....Snažan bljesak istine, intuicije, ideje....Ovo su senzacije, iznenađenja, iznenadne misli, reči, saznanja....Neko buđenje....jer u pitanju je nebeski alarm - Uran!!! ★Uran je u Ovnu, Ovnom vlada Mars, Mars je u Blizancima na 13*....koliko sutra u egzaktnom kvadratu sa Neptunom!!! Problemi sa istinom!!! Neiskrenost je deo ove energije!!! I eto problema!!! Međutim uskoro će ★Mars već 12.Maja biti u egzaktnom trigonu sa RxJupiterom i eto izlaza i rešenja....Izlaz uvek postoji..."izlaz u slučaju opasnosti"... ★Merkur učesnik današnje konjukcije sutra će biti u egzaktnom trigonu sa RxSaturnom, što je jako dobra energija, energija mudrosti i stabilnosti....još jedan izlaz!!!
I sve ovo, sve ove energije u vreme Punog Meseca u Škorpiji!!!

Mesec u Škorpiji sam po sebi (bez da je u fazi Punog Meseca) nosi intezitet....strast, veliku energiju....tajnu ili tajnovitost, intuiciju, trasformaciju i regeneraciju... Nekoga intezitet raduje, nekoga plaši....Šta reći....koliko nas toliko i različitih stavova....Sa Mesecom u Škorpiji sve je nekako duboko na ličnom nivou, sa njim nema mesta za površnost...sa njim se ide duboko u srž stvari....
A onda takav kakav je .....bude kao danas Pun Mesec....energija kulminacije.....završetak jednog ciklusa i početak jednog novog ciklusa....I sve što se dešava kao da se dešava pod reflektorima .... Za nekoga neki događaj koji bude iznenađenje....za nekoga nešto očekivano! Mada ako bolje razmislite svako iznenađenje se na neki način i nije iznenađenje...jer sve ima svoju istoriju!
Događaji ili psihološki uticaji Punog Meseca u Škorpiji su u kućama (ili na osi) gde se nalaze Mesec (Škorpija) i Sunce (Bik).....***odgovor za one koji su me to pitali ("gde će meni da bude ovaj Pun Mesec") i usput samo da napomenem.... kada bi svakom ko me je ovo pitao "otvarala" kartu i pisala tako nešto ne bih stigla ništa drugo da radim :-))). Mesec opozicija Sunce (Pun Mesec)

Nasuprot Meseca (otuda nam Pun Mesec) je Sunce u Biku... sasvim suprotna energija (a suprotnosti se privlače)....energija gde caruju čula, gde je bitno da znate da uživate u svemu....što vam život nudi...pa ko šta voli....ili u emocijama, ili u stvarima, ili u vrednostima...ili u svemu tome....I te dve energije su jedna naspram druge....Pun Mesec!!! Pun Mesec kao i svaki drugi....ovaj sa ovakvim energijama....kao i svaki donosi kulminaciju nečega.....i mogućnost da krenemo u nešto novo...
Neko će više neko manje osetiti ovu energiju!!!
Svi vi koji imate planete na oko 20* Škorpije, te planete će biti u konjukciji sa Punim Mesecom, i vi ćete ovu energiju osetiti najjače!!! Osetiće ovu energiju i oni koji imaju neke planete na oko 20* Lava i Vodolije jer će te planete graditi kvadrat sa Punim Mesecom!!! Vi koji imate planete na oko 20* Bika one će praviti opoziciju sa Punim Mesecom. Ako imate planete na oko 20* ali u Raku ili Ribama one će praviti trigon sa Punim Mesecom i ako imate planete na oko 20* u Devici ili Jarcu one će praviti sekstil sa Punim Mesecom!!!!
Ako ste jedan od ovih "slučaja" tu je i opis nekih mogućih događaja ili nekog uticaja!!! Bitne su naravno i kuće...nešto više 1/7/4/10.....
Nadam se da će svi koji su me nešto pitali u vezi ovog Punog Meseca pronaći smernice za odgovor....naravno i svi ostali!!!


Mislim da ovaj Pun Mesec donosi neke dileme tipa biti ili ne biti, zadržati ili pustiti, sve ili ništa, kraj ili početak....Deluje prilično komplikovano kao neki elementi Španske serije :-)))), ali ne mora da bude tako....Suočavanje sa problemom (ako ga ima) je već pola rešen problem :-))).
Energija Škorpije i traži duboko "kopanje"....i sve zavisi šta ćete "iskopati".... da li postoji nešto čega se treba "rešiti"....stvari, osećanja, ljudi... Često spomenem da postoje stvari koje stavimo u orman, ili pod tepih ili u neke kutijice....naravno u prenosnom smislu.... vreme je da se sa tim suočite....neko sa više uspeha, neko sa manje....ali svi bi trebali da pokušate!!! Neko od vas u tim "kopanjima" može doći i do nekih strahova....i to je za ljude....ali ne samo strahova nego i potisnutih želja... Međutim energija Škorpije nosi i moć trasformacije i regeneracije....to svakako treba da imate na umu!!!Ima još nešto što je bitno u vreme Punog Meseca u Škorpiji!!!
To je energija Velikog Vatrenog Trigona:
Bitan učesnik ove konfiguracije je RxSMČ u Lavu na 29*!!! U Velikom Vatrenom Trigonu su još i Merkur i Uran u Ovnu na 25* (danas u konjukciji) i RxSaturn u Strelcu na 26*. Ovaj trigon nije egzaktan ali je vrlo jak i moćan!!! I spada u još jedan izlaz!!! I kao što vidite izlaz uvek postoji...samo ga treba potražiti....smireno, oprezno i pažljivo.....zamislite da ste u nekoj "opasnosti" i da tražite izlaz....vrata na kojima piše izlaz!!!
I svi su tu....RxSaturn kooji nudi stabilnost, odgovornost, preuzimanje sudbine u svoje ruke...., Merkur i Uran nude buđenje, blesak istine i neko iznenađenje....tu je SMČ u Lavu da vam pruži ruku ali pre toga da poslušate svoje srce....zapravo on je taj izlaz...SMČ u Lavu su naša vrata!!!

Kasnim sa tekstom danas.....vodim se mišlju da nikada nije kasno :)))"Osećam nešto čudno u vazduhu

Ceo svet na jednom jastuku

Na postelji od punog meseca

Nikom se ovde nespava"

Нема коментара:

Постави коментар