среда, 3. мај 2017.

"Keep calm and move it"...Merkur u Ovnu kreće u direktan hod...★Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Lavu
04:46 Mesec kvadrat Sunce (Prva Četvrt)
08:58 Mesec sekstil Jupiter
01:17 (4.April) Mesec trigon Merkur
★Planete danas:
Merkur u Ovnu kreće u direktan hodMesec je u Lavu, od jutros na 15*...prespavali smo (ili nismo) Prvu Mesečevu Četvrt, kvadrat Meseca i Sunca na 13*!!! Prva prepreka od Mladog Meseca u Biku 26.Aprila,  i svega onog što se tiče novog početka! Ovo je energija nervoze, nemira....događa se na 12* Sunce u Biku, Mesec u Lavu, a njaviše će ovu energiju osetiti: mi Lavovi (nisam se baš naspavala), Bikovi, Vodolije i Škorpije, ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 12* ovih znakova!!!
Srećom jutro nas je dočekalo sa sekstilom Meseca i RxJupitera u Vagi....na vidiku optimizam, lepa energija, povezana možda za neka sećanja iz prošlosti (RxJupiter)...Jedan sat posle ponoći još jedna lepa energija trigon Meseca i Merkura u Ovnu....tada već direktnog!!!★Glavni današnji zvezdani događaj je Merkurov direktan hod!!!
Merkur u direktan hod kreće sa 24* Ovna!!!
Sve sam već napisala u nedeljnom izveštaju, ovde mogu samo da dodam da nam sada ostaju retrogradne tri planete: Jupiter, Saturn i Pluton!!!
Najbitnije od svega je što će uskoro Merkur biti u egzaktnoj konjukciji sa Uranom u Ovnu 10.Maja!!! Ova konjukcija će se tada dogoditi po treći put!!! Oni su već sada u konjukciji, ona će najjača biti oko 10.Maja!!! Danas u toku dana (pred kraj dana) Merkur konjukcija Uran u Ovnu trigon Mesec u Lavu, trigon RxSaturn u Strelcu - Veliki vatreni trigon!!! Jako lep dnevni aspekt, ali zanimljiva konfiguracija za rođene u ovo vreme!!!
Merkur konjukcija Uran 10.Maj
Merkur trigon RxSaturn 11.Maj
★Merkur izlazi iz retrogradne senke 21.Maja sa 4* Bika!!!
Sledeći Merkurov retrogradni ciklus (da se pripremite) je 13.Avgusta kada će Merkur krenuti u retrogradni hod sa 11* Device!!! U retrogradnu senku će ući 24.Jula sa 28* Lava!!!

★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:


Нема коментара:

Постави коментар