уторак, 10. новембар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 9.Novembra do 16.Novembra...





 „Život je poput vožnje biciklom, da biste održali ravnotežu morate se stalno kretati“
 Albert Einstein.




Šta rade zvezde u periodu od 9.Novembra do 16.Novembra...


Ove nedelje za vaš znak i podznak:


_____________________________________
OVAN:

Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru krize i trasformacije, intime, strasti, seksualnosti, regeneracije, smrti i ponovnog rađanja, tkz. tuđeg novca, raspolaganja sa tuđim novcem, (pozajmice, krediti, stipendije, porezi), tuđe podrške i psihološke i materijalne, razvoda, alimentacije, zavisnosti, nasledstva, mističnih i okultnih stvari... Imate jaku energiju i mogućnost regeneracije, boljeg finansijskog stanja, materijalne i psihološke podrške vašeg partnera ili je to neka druga podrška. Bolji intimni odnosi. Moguća je i mala napetost zbog Urana u vašem znaku i aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa energijom novog početka. Moguća su razna iznenađenja, neka možda i ne tako prijatna. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima posla, zdravlja i karijere doneće vam mogućnost rešavanja nekih problema, mogućnost pre svega boljeg zdravlja, više posla i samim tim bolje finasije. Generalno bolje raspoloženja koje će i drugi videti. Dobar odnos sa kolegama, pretpostavljenima. Ako se prilagodite nekim manjim iznenadnim dešavanjima ovo je dobra energija za novi početak i za neke suštinske promene u vašem životu. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor odnosa, partnerstva, udruživanja, jedan na jedan odnosa - poslovni, emotivni, brak i bračni odnosi, ortaci, posrednici, klijenti, svih ugovora poslovni, pravni (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, javnost i naš odnos prema javnosti... Moguća je napetost između vas i partnera ili napetost u bilo kom partnerskom odnosu. Pokušajte da preusmerite energiju na rešavanje odnosa.

_____________________________________
BIK:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru odnosa, partnerstva, udruživanja, jedan na jedan odnosa - poslovni, emotivni, brak i bračni odnosi, ortaci, posrednici, klijenti, svih ugovora poslovni, pravni (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, javnost i naš odnos prema javnosti... Ovo je jaka energija novog početka u okviru postojećih odnosa, ali i energija novih veza i odnosa. Mogli bi da okrenete novi list u odnosima sa ljudima, onim vama bitnim. Budite oprezni zbog Uranovog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa ovom energijom novog početka jer su moguća razna iznenađenja posebno ako imate neku tajnu ili ako nešto skrivate. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima emocija, uživanja, dece i daljina, pogleda na svet uneće u vaš život lepe emocije, radost, jaku intuiciju i neke sasvim nove životne vidike. Opustite se i uživajte u nekom novom početku. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor svakodnevnog života, rutine, rada, posla, zaposlenja, kolega, odnos sa kolegama, usluga, zdravlja, terapija, lečenja, higijene, ishrane, dijete, brige o sebi i drugima, odevanja...Mogući su nesporazumi, tenzije sa kolegama, svađe na radnom mestu, posebno sa muškim kolegama. Preusmerite energiju na vežbanje i bolji odnos prema zdravlju, i pokušajte da ne istrošite svu energiju na rad. Rad je dobra stvar ali i umerenost.

_____________________________________
BLIZANCI:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, rada, posla, zaposlenja, kolega, odnos sa kolegama, usluga, zdravlja, terapija, lečenja, higijene, ishrane, dijete, brige o sebi i drugima, odevanja... Jaka energija novog početka pre svega u svakodnevnom životu ali i u poslovnom, zdravstvenom. Krenite u neki novi režim ishrane, krenite na vežbanje, možda vas čekaju i neki novi poslovi, zadaci, novi odnos sa kolegama ako radite. Moguća je neka vrsta napetosti, nervoze zbog Uranovog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa ovom energijom novog početka, moguća su razna iznenađenja i napetosti sa prijateljima ili nešto u vezi vaših želja i nadanja. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima dom, porodica, porodičnih odnosa, tuđeg novca i podrške uneće u vaš život neke lepe trenutke, pre svega podršku porodice i moralnu i finansijsku. Radost, lepi događaji, zdravlje, novi poslovi, novi početak, bolje finansije, regeneracija, suštinske promene. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor samoizražavanja, kreativnog i umetničkog izražavanja, uživanja, zabave, zadovoljstva, ljubavi, ljubavni veza, romantike, dece, trudnoće, svih tkz. slobodnih aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor...Energija usmerana na ljubavna dešavanja, seksualnost, negde moguć i višak energije, neka vrsta pasivne agresije, ljubomore. Jače želje, potreba za zabavom, provodom. Moguće su i nove veze, u starim napetost i sukobi. Usmerite energiju na sport, hobi, rad sa decom.

_____________________________________
RAK:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru samoizražavanja, kreativnog i umetničkog izražavanja, uživanja, zabave, zadovoljstva, ljubavi, ljubavni veza, romantike, dece, trudnoće, svih tkz. slobodnih aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor... Jaka energija novog početka u okviru starih emotivnih priča, priča koje traju, nov početak na novim osnovama. Negde nove ljubavne priče, strastvene i intezivne. Možda i neka priča o deci. Zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom moguće su neke napete situacije i iznenađenja u vezi karijere, nekog statusa i sl. Možda će ljubavni život trpeti zbog poslovnog. Novi početak uzdrman nekim nepredviđenim događajima. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima misli, komunikacije i partnerstva, mogu olakšati energiju novog početka. Lepe misli i komunikacija, optimizam, pre svega u ljubavnom životu, intezivne promene u partnerskom životu. Oslonite se na intuiciju pre svega. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, sigurnost, roditelja, prošlosti... Moguća je energija sukoba, svađa u okviru porodice, neki porodični problemi, posebno u odnosu sa roditeljima ili je to možda neslaganje samih roditelja. Višak energije u domu. Negde i želja za napuštanje doma. Najbolje je da ovu energiju usmerite na rad u kući, ili zasucite rukave i popravite nešto konkretno u domu.

_____________________________________
LAV:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru  doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, sigurnost, roditelja, prošlosti... Energija novog početka u okviru doma i porodice, nešto novo što vas može pokrenuti. Počnite najpre od nekog čišćenja, čišćenja same kuće a onda i porodičnih odnosa. Moguća je i neka doza napetosti, nervoze zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora daljina, životne filozofije, pravde, istine. Mogući su i neki iznenadni događaji vezani za porodicu posebno ako je to nešto povezano sa daljinama. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima emotivne i materijalne bezbednosti, posla, zdravlja, rutine mogu olakšati ovu energiju novog početka. Bolje finansije, bolje i raspoloženje. Novi poslovi za koje je potrebno uključiti intuiciju ili poslušati intuiciju. Bolje zdravlje, mogućnost izlečenja tamo gde je potrebno. Više samopouzdanja, lepši period kada se rad o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Lepe vesti koje dolaze iz porodice ili u vezi porodice. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor uma, razmišljanja, inteligencije, komunikacije, govora,  pisanja, svake interakcije, bliskih ljudi, svakodnevnog okruženja, braća, sestre, komšiluka, kraćih putovanja, saobraćaja, nižeg obrazovanja, medija... Ova energija nagoveštava više kretanja, vi stalno u nekom pokretu, nekoj akciji. Mnogo direktnija komunikacija. Spustite ipak loptu ponekad, budite oprezni i u saobraćaju. Ovu energiju usmerite na kretanje, šetnju i sl., tu se "ispraznite". Pripazite na odnos sa braćom i sestrama.

_____________________________________
DEVICA:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru uma, razmišljanja, inteligencije, komunikacije, govora,  pisanja, svake interakcije, bliskih ljudi, svakodnevnog okruženja, braća, sestre, komšiluka, kraćih putovanja, saobraćaja, nižeg obrazovanja, medija... Jaka energija novog početka posebno kada su vaše misli u pitanju. Mogućnost nove, drugačije komunikacije. Ovo je prilika da nešto promenite kada je vaša komunikacija u pitanju. Budite oprezni jer u procesu promena mogući su razni stresovi i razna iznenađenja zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora suštinskih promena. Moguće su neke krize. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa ličnim sektorom, sektorom koji predstavlja vas lično, kao i sektorom vaših emocija, jubavnog života, uživanja, zabave, dece uneće u vaš život više optimizma, sreće, radosti, lepih momenata, vesti i sl. Moguće su negde i nove emotivne veze. U svakom slučaju jedna bolja, intuitivnija emotivna komunikacija.  Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor vrednosti, odnosa prema vrednostima, novca, ličnh finasija, zarade, osećanja sopstvene vrednosti... Više rada, bolje finasije, samo probajte da ne preterujete. Mogući su rizični potezi kada su finasije u pitanju, neki sukobi oko novca ili zbog novca ali i emocija. Čuvajte se pogrešnih investicija i materijalnih i emotivnih. Iskoristite ovu energiju za nove poslove koje donose bolje prihode.

_____________________________________
VAGA:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru vrednosti, odnosa prema vrednostima, novca, ličnh finasija, zarade, osećanja sopstvene vrednosti... Energija novog početka u sistemu vrednosti. Vreme je da vidite šta je u vašem životu vredno a šta više nije. Vreme je za neke promene. Budite oprezni u energiji novog početka zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora partnerstva, partnerskih odnosa. Moguća je energija napetosti, nervoze, iznenadnih neprijatnih događaja posebno u partnerskim odnosima i onim emotivnim i svakim drugim.  Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima skrivenog, tajni, podsvesti i doma, porodice uneće u vaš život intuiciju, duhovnost, povlačenje radi skupljanja pozitivne energije. Energija je u vašem domu, porodici. Da bi krenuli u energiju novog početka na najbolji način najpre obnovite energiju, "napunite" baterije. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor identiteta, ega, karakter, temperamenta, izgleda, tela, prvog utiska, načina na koji želimo da nas drugi vide, početak svih naših poduhvata... Ova energija će vam omogućiti da se uhvatite u koštac sa svim problemima. Usmerite ovu energiju na nešto korisno, sport recimo. Bolje to nego da krenete u potragu za preteranim uzbuđenjima. Probajte i da izbegnete agresivnost jer ovo je i višak energije.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru identiteta, ega, karakter, temperamenta, izgleda, tela, prvog utiska, načina na koji želimo da nas drugi vide, početak svih naših poduhvata... Ova energija vama Škorpijama najviše prija. Sa ovom energijom vi možete krenuti u bilo koji novi početak ali i u neku suštinsku promenu. Krenite najpre od vas samih. Budite oprezni zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora svakodnevnog života, posla, zdravlja. Mogući su neki poslovni ali i zdravstveni problemi. Nervoza, stres su vaši neprijatelji. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima društvenosti, prijateljstva, nadanj, želja i sektora misli i komunikacije uneće u vaš život bolje i optimističnije raspoloženje, optimizam, bolje misli i komunikaciju. Sa ovim energijama lakše ćete izaći na kraj sa energijom promena i novog početka. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, snova, sve zatvorenih ustanova, zatvori, mesta gde se osamljujete, udaljujete, tajnih neprijatelja, podsvesti, onog što smo sakrili od sebe ili drugih, naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti.... Ova energija može biti okidač za neke vaše potisnute stvari, tajne i sl. Možete imati problema sa negativnim emocijama. Ovo je energija koja privlači negativnu energiju i negativne ljude. Probajte da vežbate miri i strpljenje dokle ova energija boravi ovde.

_____________________________________
STRELAC:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, snova, sve zatvorenih ustanova, zatvori, mesta gde se osamljujete, udaljujete, tajnih neprijatelja, podsvesti, onog što smo sakrili od sebe ili drugih, naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti.... Da bi krenuli u novi početak potrebno je da rasčistite neke stvari, posebno ono nešto što ste potisnuli ili gurnuli "pod tepih". Najpre utvrdite šta je to a onda krenite u promene. Budite oprezni zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora emocija, ljubavi, uživanja, dece. Moguća su razna iznenađenja. Negde je moguć i neki završetak ili kraj veze. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima karijere i emotivne i materijalne sigurnosti olakšaće vam život. Mogućnost napredovanja, boljih finansija, bolji sistem vrednosti i vrednovanja. Neke lepe vesti nešto što će uvećati vaše samopoštovanje. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor istomišljenika, društvenosti, socijalnosti, grupa, klubova, organizacija, prijateljstva, nadanja, ciljeva, želja, ideala, ljubavi koju dobijamo, iznenadnih dešavanja, penzije, usvojene dece, pastoraka... Sa ovom energijom mogući su sukobi sa prijateljima. Moguć je i nešto agresivniji pristup kada su vaše želje i nadanja u pitanju. Pokušajte da budete korektniji. Izbegavajte rizične planove, ideje. Usmerite ovu energiju na društveno koristan rad.

_____________________________________
JARAC:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru istomišljenika, društvenosti, socijalnosti, grupa, klubova, organizacija, prijateljstva, nadanja, ciljeva, želja, ideala, ljubavi koju dobijamo, iznenadnih dešavanja, penzije, usvojene dece, pastoraka... Energija novog početka kada su vaše ideje, želje i nadanja u pitanju. Iznenadna dešavanja. Nova prijatljstva, pristupanja nekim grupama. Negde je to i neka nova ljubav ili novi početak u okviru stare veze. Budite oprezni zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora doma, porodice. Mogući su  napetost i nervoza u porodičnim odnosima. Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima vaše ličnosti i vašeg pogleda na život koji će doneti bolje raspoloženje, više radosti, optimizma. Tu je i jaka intuicija koju treba da iskoristite za neke suštinske lične promene.  Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor profesije i karijere, položaja u društvu, statusa, ugleda, uspeha, autoriteta, roditelja, pretpostavljenih države, vlasti... Sa ovom energijom mogući su sukobi sa autoritetima, roditeljima i sl. Borba da dođete do bolje pozicije u karijeri. Pripazite da ne ugrozite svoj položaj i status u karijeri i društvu. Pokušajte da ne provocirate ili da budete isprovocirani. 


_____________________________________
VODOLIJA:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru profesije i karijere, položaja u društvu, statusa, ugleda, uspeha, autoriteta, roditelja, pretpostavljenih države, vlasti... Energija novog početka u vašoj profesiji i karijeri pre svega. Energija čišćenja i promena. Budite oprezni zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora misli, komunikacija. Moguća su razna neprijatna iznenađenja, napeta komunikacija, negde i neki prekid komunikacije. Vodite se onom poslovicom "ispeci pa reci". Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima tuđeg nova i podrške, skrivenog, tajni, podsvesti uneće u vaš život pozitivnu energiju pre svega da do nekih dubljih promena zaista dođe. Ovo su dobre energije pre svega za vaše materijalne prilike. Neke stvari će se dešavati i "daleko od očiju" drugih. Iskoristite jaku intuiciju i instikte. Neke tajne će biti aktuelne. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor višeg uma, verovanja, životne filozofije, mudrosti, širenja vidika, duhovnosti, vere i verskih uverenja, morala, etike, daljine, inostranstva, dalekih putovanja, obrazovanja, istine, izdavaštva, zakona, trgovine, avanture, daljih rođaka, unuka... Ovo je energija fanatizma i skolonost raznim idejama. Budite oprezni ako putujete. Ne namećite svoje viđenje, svoj pogled na svet i život, ne isterujte pravdu na silu. Žene bi mogle da upoznaju nekog muškarca u inostranstvu.

_____________________________________
RIBE:
Mlad Mesec u Škorpiji i energija novog početka ove nedelje u vašem sektoru višeg uma, verovanja, životne filozofije, mudrosti, širenja vidika, duhovnosti, vere i verskih uverenja, morala, etike, daljine, inostranstva, dalekih putovanja, obrazovanja, istine, izdavaštva, zakona, trgovine, avanture, daljih rođaka, unuka...Energija novog početka pre svega u pogledu na svet i život oko vas. Energija spoznaje neke istine.  Budite oprezni zbog aspekta prilagođavanja (inkonjukcija) sa Uranom iz sektora emotivne i materijalne sigurnosti jer su moguća razna neprijatna iznenađenja posebno u vezi vašeg sistema vrednosti. Napetost i nervoza oko novca ali i emocija.  Međutim dobri aspekti Merkura, Sunca i Meseca sa sektorima partnerstva, partnerskih odnosa ali i prijateljstva uneće u vaš život pozitivnu energiju. Bolje odnose sa partnerom ili mogućnost nove emotivne veze ili prijateljstva. Oslonite se na intuiciju kada su nove ideje i želje u pitanju. Ove nedelje Mars će preći u Vagu u vaš sektor krize i trasformacije, intime, strasti, seksualnosti, regeneracije, smrti i ponovnog rađanja, tkz. tuđeg novca, raspolaganja sa tuđim novcem, (pozajmice, krediti, stipendije, porezi), tuđe podrške i psihološke i materijalne, razvoda, alimentacije, zavisnosti, nasledstva, mističnih i okultnih stvari... Ovo je energija velikog erotskog naboja. Mogućnost sukoba, svađa oko tuđeg novca, pre svega se ovde misli na partnera ali i na svaki drugi novac...pozajmice, krediti i sl. Pokušajte da ne budete fanatični i ratoborni, bolje je da tu energiju iskoristite za regeneraciju i transformaciju.

Нема коментара:

Постави коментар