уторак, 3. новембар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 2.Novembra do 9.Novembra...

Zvezde na nebu sviraju muziku. Kad bismo samo imali sluha da je čujemo.Merkur ove nedelje prelazi u Škorpiju Venera u Vagu. Mars i Venera u konjukciji. Dva lepa aspekta ove nedelje Sunce sekstil Pluton i Merkur trigon Neptun. Ova nedelja doneće nam jake, intezivne i strastvene misli, ali i takvu komunikaciju. Intezivne muško ženske odnose, mada to negde znači i višak energije pa pripazite da ne uđete u sukobe i svađe. Imaćemo i mogućnost za više mašte, kreativnosti....jaču intuiciju i instikte. Venera se "vraća kući" i predstoje nam lepši i ugodniji odnosi i emotivni i svaki drugi.

Šta rade zvede u periodu od 2.Novembra do 9.Novembra...


Ove nedelje za vaš znak i podznak:

_____________________________________
OVAN:

Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor krize i trasformacije, intime, strasti, seksualnosti, regeneracije, smrti i ponovnog rađanja, tkz. tuđeg novca, raspolaganja sa tuđim novcem, (pozajmice, krediti, stipendije, porezi), tuđe podrške i psihološke i materijalne, razvoda, alimentacije, zavisnosti, nasledstva, mističnih i okultnih stvari...Duboka razmišljanja, strastvena i intimna komunikacija. Nesigurnost, strahovi, teške reči, ponekad takve i misli. Nervoza, čuvajte živce da ne narušite zdravlje. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam više strasti, bolje prihode, mogućnost regeneracije, jaku intuiciju i sagledavanje onog što drugima može promaći. Venera i Mars u Devici u konjukciji, energija strasti i fizičke i svake druge. Jake emocije u svakodnevnom životu, ali i na poslu (ko radi). Iskoristite ovu energiju za bolje zdravlje, fizičku spremnost, vežbanje, navike. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor odnosa, partnerstva, udruživanja, jedan na jedan odnosa - poslovni, emotivni, brak i bračni odnosi, ortaci, posrednici, klijenti, svih ugovora poslovni, pravni (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, javnost i naš odnos prema javnosti, u narednom periodu možete očekivati bolje odnose, uravnotežene, više druženja. Ako ste sami možda neka nova veza.

_____________________________________
BIK:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor odnosa, partnerstva, udruživanja, jedan na jedan odnosa - poslovni, emotivni, brak i bračni odnosi, ortaci, posrednici, klijenti, svih ugovora poslovni, pravni (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, javnost i naš odnos prema javnosti...Strastvena komunikacija sa partnerom, ali i sa svim drugim partnerima. Direktni razgovori, negde neprijatni. Sumnjičavost, mračne teme, zajedljivost. Imajte na umu da reči ovde imaju i intezitet i moć. Pokušaj otkrivanja nekih tajni. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam bolje odnose, posebno sa partnerom, ali i sa autoritetima, jačanje veza, iznanadna lepa dešavanja u vezama, više mašte, kreativnosti, romantike. Venera i Mars u Devici u konjukciji, doneće vam više strasti u emotivnom životu, druženja, uživanja, zavodljivost, nekima od vas napetost sve zavisi od kvaliteta emotivne veze. Mogućnost zaljubljivanja vašeg ili vaše dece, negde začeća. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor svakodnevnog života, rutine, rada, posla, zaposlenja, kolega, odnos sa kolegama, usluga, zdravlja, terapija, lečenja, higijene, ishrane, dijete, brige o sebi i drugima, odevanja, u narednom periodu lepši svakodnevni odnosi, bolje zdravlje i zdravstvene navike, obnavljanje garderobe, bolji odnos sa kolegama ako radite. Nekima od vas moguća nova ljubavna veza preko posla.

_____________________________________

BLIZANCI:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor svakodnevnog života, rutine, rada, posla, zaposlenja, kolega, odnos sa kolegama, usluga, zdravlja, terapija, lečenja, higijene, ishrane, dijete, brige o sebi i drugima, odevanja...Razmišljanje, komunikacija uglavnom vezana za ove oblasti vašeg života, sve sa dozom strasti, dubine, intuicije, "čitanja između redova". Čuvajte živce, pluća, generalno disajne organe. Imajte na umu da reči ovde imaju moć. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam više energije za obavljanje svakodnevnih poslova, posebno onih rutinskih, mogućnost regeneracije i boljeg zdravlja. Više mašte, intuicije, predosećanja posebno kada je vaša karijera u pitanju, ali i odnos sa roditeljima ili sa nekim autoritetom u vašem životu. Venera i Mars u Devici u konjukciji, strastveni porodični odnosi, ako ima viška energije mogući su sukobi i svađe. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor samoizražavanja, kreativnog i umetničkog izražavanja, uživanja, zabave, zadovoljstva, ljubavi, ljubavni veza, romantike, dece, trudnoće, svih tkz. slobodnih aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor, u narednom periodu mogući su lepši i ugodniji emotivni odnosi, više druženja i zabave, ali ako ste sami moguće su nove ljubavne veze.


_____________________________________

RAK:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor samoizražavanja, kreativnog i umetničkog izražavanja, uživanja, zabave, zadovoljstva, ljubavi, ljubavni veza, romantike, dece, trudnoće, svih tkz. slobodnih aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor...Strastvena emotivna komunikacija, direktna i duboka komunikacija. Negde sumnjičava, nervozna, opsesivna. Pokušaj otkrivanja nekih tajni. Reči ovde imaju intezitet i moć. Saslušajte šta emotivni partner ili vaša deca imaju da vam kažu. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam više energije u emotivnom i partnerskom životu, više strasti ali i energiju promena. Energiju čišćenja. Više kreativnosti i mašte u vašem ljubavnom životu, ali i načinu na koji uživate. Odmorite se uz dobru muziku, ples ili već nešto što volite. Venera i Mars u Devici u konjukciji, doneće vam vrlo intezivnu i strastvenu komunikaciju. Mogućnost kraćeg putovanja. Kako ovde ima i viška energije moguće su i ljubavne svađe, svadljiva komunikacija sa partnerom ali i bližom okolinom. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, sigurnost, roditelja, prošlosti, u narednom periodu lepši i ugodniji odnosi u porodici, mogućnost da se oni uravnoteže, više druženja sa članovima porodice, ulepšavanje životnog prostora, romantika u domu, ljubav u domu. Negde bolje finansije pre svega u okviru porodice ili od nekog privatnog posla.

_____________________________________
LAV:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, sigurnost, roditelja, prošlosti...Vrlo intezivna porodična komunikacija. Razmišljanje o domu i porodici posebno ako ste udaljeni od njih. Napeta i nešto nervoznija komunikacija u porodici, negde duboka i direktna. Negde neprijatna komunikacija, sumnje, pokušaj otkrivanja nekih tajni. Pripazite jer ovde reči imaju i intezitet i moć. Moguće su grube reči, bez uvijanja. Misli koje vode u opsesiju, posebno ako se brinete za roditelje ili nekog drugog člana porodice. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam više energije posebno ako se bavite privatnim - porodičnim poslom ili radite za nekog privatnika. Doneće vam bolje zdravlje, više fizičke energije i vitalnosti. Više mašte i kreativnosti u intimnom životu, mogućnost regeneracije, meditiranja. Bolje finansije posebno one tkz. tuđe, mogućnost tuđe podrške. Venera i Mars u Devici u konjukciji, doneće vam više energije kada se radi o vašoj emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Bolju zaradu ali i više rada. Moguće su rasprave oko nekog novca ako su upletene i emocije. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor uma, razmišljanja, inteligencije, komunikacije, govora,  pisanja, svake interakcije, bliskih ljudi, svakodnevnog okruženja, braća, sestre, komšiluka, kraćih putovanja, saobraćaja, nižeg obrazovanja, medija, u narednom periodu lepša i ugodnija komunikacija generalno. Lepa i emotivna komunikacija. Ako ste sami mogućnost nove veze u krugu najbližih ljudi ili na nekom kraćem putu.

_____________________________________

DEVICA:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor uma, razmišljanja, inteligencije, komunikacije, govora,  pisanja, svake interakcije, bliskih ljudi, svakodnevnog okruženja, braća, sestre, komšiluka, kraćih putovanja, saobraćaja, nižeg obrazovanja, medija...Komunikacija direktana bez mnogo uvijanja, nećete ništa uzimati zdravo za gotovo....Moguća je krajnje direktana, gruba i sumnjičava komunikacija. Negde i neprijatna. Reči ovde imaju intezitet i moć. Pripazite jer reči ovde ili mogu nekog da "podignu" ili da "ubiju". Moguće su i mračne  misli i teme. Jaka intuicija, površnost ovde nije opcija. Traganje za istinom, otkrivanje tajni će biti izazov. Misli duboke, fokusirane, ponekad vode u opsesiju. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam jaku emotivnu energiju, jake želje, strastvenu omunikaciju sa emotivnim partnerom, decom. Više mašte, kreativnosti i romantike u vašem emotivnom i partnerskom životu. Venera i Mars u vašem znaku u konjukciji, doneće vam jaku energiju, jake želje i potrebe. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor vrednosti, odnosa prema vrednostima, novca, ličnh finasija, zarade, osećanja sopstvene vrednosti, u narednom periodu očekuju vas bolje lične finansije, lepše prilike za zaradu, bolji odnos prema vrednostima generalno.

_____________________________________
VAGA:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor vrednosti, odnosa prema vrednostima, novca, ličnh finasija, zarade, osećanja sopstvene vrednosti... Misli, komunikacija usmerene na ovu oblast vašeg života. Šta je vredno, šta nije vredno. Duboke misli, intezivne, moćne, možda i opsesivne. Sumnja, možda i mračne misli o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i situaciji. Ipak jaka intuicija, otkrivanje nekih tajni vezano za novac i lične finansije. Komunikacija direktna i bez uvijanja. Dubokim istraživanjem do novca. Ideje i planovi kako do novca. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam jaku energiju za novac i finasije, povezano pre svega sa porodicom. Više mašte, kreativnosti, intuicije u vezi novca i posla kojim se bavite. Kreativan pristup svakodnevnom životu i rutinskim navikama, zdravstvenim navikama, ishrani, oblačenju. Venera i Mars u vašem znaku u konjukciji, doneće vam jaku emotivnu energiju, možda i neku emotivnu tajnu ili neko povlačenje. Venera će preći u vaš znak na kraju nedelje u vaš sektor identiteta, ega, karakter, temperamenta, izgleda, tela, prvog utiska, načina na koji želimo da nas drugi vide, početak svih naših poduhvata, u narednom periodu vi ćete biti miljenici neba. Sreća, radost, uživanje, druženje to su samo neke od mogućnosti. Možda uradite nešto za svoj izgled, možda se zaljubite ako ste sami, možda će finansije biti vaš prioritet. U svakom slučaju jedan ugodan period pred vama, period lepote, kreativnosti, uživanja.


_____________________________________
ŠKORPIJA:
Merkur prelazi u vaš znak ove nedelje u vaš sektor identiteta, ega, karakter, temperamenta, izgleda, tela, prvog utiska, načina na koji želimo da nas drugi vide, početak svih naših poduhvata...Komunikacija direktana bez mnogo uvijanja, nećete ništa uzimati zdravo za gotovo....Moguća je krajnje direktana, gruba i sumnjičava komunikacija. Negde i neprijatna. Reči ovde imaju intezitet i moć. Pripazite jer reči ovde ili mogu nekog da "podignu" ili da "ubiju". Moguće su i mračne  misli i teme. Jaka intuicija, površnost ovde nije opcija. Traganje za istinom, otkrivanje tajni će biti izazov. Misli duboke, fokusirane, ponekad vode u opsesiju. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam jaku energiju za komunikaciju, moć, superiornost, energiju liderstva. Jaka energija za donošenje odluka, za promene. Više mašte i kreativnosti, intuicije u emotivnom životu, zabavi u odnosu sa decom. Venera i Mars u vašem znaku u konjukciji, doneće vam razna iznenađenja u ljubavnom ali i prijateljskom životu. Višak energije može vas uvesti u neke rasprave. Iznenadni prihodi. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, snova, sve zatvorenih ustanova, zatvori, mesta gde se osamljujete, udaljujete, tajnih neprijatelja, podsvesti, onog što smo sakrili od sebe ili drugih, naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti, u narednom periodu moguće emotivno povlačenje, tajne veze. Duhovnost, potisnuta osećanja, kopanje po posdsvesti. 

_____________________________________
STRELAC:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, snova, sve zatvorenih ustanova, zatvori, mesta gde se osamljujete, udaljujete, tajnih neprijatelja, podsvesti, onog što smo sakrili od sebe ili drugih, naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti....Moguće su mračne misli, opsesivne i sumnjičave. Neke tajne mogu biti otkrivene ili vama dostupne. Neprijatne vesti. Tajna komunikacija. Jaka intuicija, duboko istraživanje. "Kopanje" po podsvesti. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam jaku energiju za lične finansije, nešto tajno i skriveno. Više mašte i kreativnosti u vezi porodice, porodičnog života. Mogućnost povlačenja u svoj dom. Meditiranje, odmor, uz muziku ili nešto drugo što vam prija. Venera i Mars u vašem znaku u konjukciji, doneće vam moćnu energiju za vašu karijeru i društveni položaj. Ljudi će vas videti drugačije. Moguće emocije u okviru karijere. Višak energije vas može uvući u neki sukob ili na emotivnom planu ili na finansijskom. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor istomišljenika, društvenosti, socijalnosti, grupa, klubova, organizacija, prijateljstva, nadanja, ciljeva, želja, ideala, ljubavi koju dobijamo, iznenadnih dešavanja, penzije, usvojene dece, pastoraka, u narednom periodu moguća su razna emotivna iznenađenja. Nove ljubavne veze, prijateljske. Više ugodnih druženja, možda i pristupanje nekoj grupi koja se bavi nekom vrstom kreativnosti ili umetnosti.

_____________________________________
JARAC:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor istomišljenika, društvenosti, socijalnosti, grupa, klubova, organizacija, prijateljstva, nadanja, ciljeva, želja, ideala, ljubavi koju dobijamo, iznenadnih dešavanja, penzije, usvojene dece, pastoraka... Strastvena emotivna i prijateljska komunikacija, direktna i duboka komunikacija. Negde sumnjičava, nervozna, opsesivna. Pokušaj otkrivanja nekih tajni. Reči ovde imaju intezitet i moć. Izneadne vesti, informacije. Saslušajte šta emotivni partner ili vaša ili tuđa deca imaju da vam kažu. Razmišljanje o tome da li dobijate onoliko koliko pružate u emotivnom smislu. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam jaku energiju za promene, "čišćenje" životnog prostora. Iznenadne odluke da nešto menjate u emotivnom i prijateljskom životu. Više mašte i kreativnosti, intuicije u komunikaciji. Lepe iznenadne vesti, informacije, poruke, pisma. Venera i Mars u vašem znaku u konjukciji, doneće vam jaku emotivnu energiju, bolje raspoloženje, mogućnost nekog puta ili vam neko dolazi sa nekog puta. Ljubavne veze povezane sa daljinama. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor profesije i karijere, položaja u društvu, statusa, ugleda, uspeha, autoriteta, roditelja, pretpostavljenih države, vlasti, u narednom periodu doneće vam mogućnost boljeg položaja, bolje finasije, uslove za zaradu. Ljudi vas mogu videti drugačije, izglledaćete im lepše, negovanije. Možda i neka nova veza preko karijere. Lepši odnos sa autoritetima, roditeljima.

_____________________________________
VODOLIJA:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor profesije i karijere, položaja u društvu, statusa, ugleda, uspeha, autoriteta, roditelja, pretpostavljenih države, vlasti...Vrlo intezivna poslovna komunikacija. Razmišljanje o karijeri, položaju i statusu. Napeta i nešto nervoznija komunikacija sa pretpostavljenima, državom, roditeljima.  Negde duboka i direktna. Negde neprijatna komunikacija, sumnje, pokušaj otkrivanja nekih tajni. Pripazite jer ovde reči imaju i intezitet i moć. Moguće su grube reči, bez uvijanja. Misli koje vode u opsesiju, posebno ako se brinete za svoj položaj, karijeru ili za roditelje. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam jaku energiju za promene, ali nešto skriveno i tajno. Tajne odluke, tajni savezi. Više kreativnosti, mašte, intuicije u vezi vaših finansije, emotivne i materijalne sigurnosti. Bolji protok novca, ako slušate intuiciju i instikte. Venera i Mars u vašem znaku u konjukciji, doneće vam jake strasti. Veze iz strasti. Jaka energija u vezi tkz. tuđeg novca i podrške. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor višeg uma, verovanja, životne filozofije, mudrosti, širenja vidika, duhovnosti, vere i verskih uverenja, morala, etike, daljine, inostranstva, dalekih putovanja, visokog obrazovanja, istine, izdavaštva, zakona, trgovine, avanture, daljih rođaka, unuka, u narednom periodu doneće vam više radosti, raspoloženja. Nekome sledi neki put, nekome ljubav u inostranstvu ili preko inostranstva, interneta i sl. 

_____________________________________
RIBE:
Merkur prelazi u Škorpiju ove nedelje u vaš sektor višeg uma, verovanja, životne filozofije, mudrosti, širenja vidika, duhovnosti, vere i verskih uverenja, morala, etike, daljine, inostranstva, dalekih putovanja, obrazovanja, istine, izdavaštva, zakona, trgovine, avanture, daljih rođaka, unuka..Komunikacija direktana bez mnogo uvijanja, nećete ništa uzimati zdravo za gotovo. Moguća je krajnje direktana, gruba i sumnjičava komunikacija. Negde i neprijatna. Reči ovde imaju intezitet i moć. Pripazite jer reči ovde ili mogu nekog da "podignu" ili da "ubiju". Moguće su i mračne  misli i teme. Jaka intuicija, površnost ovde nije opcija. Traganje za istinom, otkrivanje tajni će biti izazov. Misli duboke, fokusirane, ponekad vode u opsesiju. Aspekti Merkura i Sunca doneće vam jaku energiju za promene pre svega na pogled o svetu i okolini. Jaku energiju za donošenje nekih bitnih iznenadnih odluka koje su u vezi vaše životne filozofije ili prijatelja. Više mašte, kreativnosti, intuicije u vezi vašeg pogleda na život, mogućnost putovanja, ili duhovnog meditiranja. Venera i Mars u vašem znaku u konjukciji, doneće vam jake strasti u partnerskim odnosima. Pripazite jer ovo je i višak energije koji vas može uvući u sukobe ili svađu posebno ako ste u dužim vezama. Venera će preći u Vagu na kraju nedelje u vaš sektor krize i trasformacije, intime, strasti, seksualnosti, regeneracije, smrti i ponovnog rađanja, tkz. tuđeg novca, raspolaganja sa tuđim novcem, (pozajmice, krediti, stipendije, porezi), tuđe podrške i psihološke i materijalne, razvoda, alimentacije, zavisnosti, nasledstva, mističnih i okultnih stvari, u narednom periodu više strasti, ali i mogućnost transformacije i regeneracije. Bolje materijalne prilike. Neko nasledstvo. Tajne strastvene veze.


2 коментара: