уторак, 27. октобар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 26.Oktobra do 2.Novembra...

„Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, ali mi prečesto gledamo u ona zatvorena da ne vidimo ona koja su se otvorila za nas“, Helen Keller.


Na prelazu između dve nedelje....Energije u akciji...."Is this Love"...


Šta rade zvezde u periodu od 26.Oktobra do 2.Novembra


Ove nedelje za vaš znak i podznak:

_____________________________________
OVAN:

Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, Vrlo moguće promene su ovde materijalne i fanansijske prirode. Promene u u sistemu vrednosti. Pitanje "mog" i "tvog" novca, ili šta je moje, a šta tvoje. Pronađite ravnotežu radi svog i emotivnog i materijalnog mira i sigurnosti. Sa jakom energijom Device u sekstoru svakodnevnog života, rutine, zdravlja, zdravstvenih navika, posla, poslovnih odnosa, možda ćete biti okupirani i onim malim sitnicama što život znače, napeti aspekti bi mogli dodatno da unesu nemir u vaš život. Venera u opoziciji sa Kironom doneće neke stare rane, čuvajte zdravlje pre svega, i fizičko i psihičko sve ostalo će doći na svoje mesto. 

_____________________________________
BIK:
Pun Mesec u vašem znaku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, možda ćete biti u prilici da  razmisle o sebi. Da li je možda vreme da promene sliku o sebi. Vi lično i vaše emocije su u prvom planu. Sa jedne strane ste vi sa druge strane su svi oni drugi (partner ako ste u dužoj vezi, svi ostali partneri koji vam nešto znače, prijateljski, porodični, poslovni). Da li treba svoje potrebe staviti u prvi plan u odnosu na potrebe svih drugih? U svakom slučaju promene su lične prirode, i samo ih vi znate. Da li treba da se menjate ili treba da menjate svoj odnos prema drugima, saznaćete. Sa jakom energijom Device u sekstoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, dodatna nervoza, napetost. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle da ožive. Imajte na umu da svaki kraj zapravo znači novi početak.

_____________________________________

BLIZANCI:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora. Ovde su simbolično osvetljene tajne, sve ono što je skriveno, potisnuto, vaš unutrašnji svet. Pun Mesec ovde osvetljava to što je skriveno, a vi treba da se potrudite da otkrijete, ono skriveno ili potisnuto. Ovo je i najteži posao, posebno ako nešto krijete i od vas samih, ujedno jedino vi to i možete uraditi. Mada ponekad je potrebno da potražite nekog bilo stručnjaka bilo onog u koga imate poverenja da do istine dođete. Potrebno je da se suočite sa svojom podsvešću i sa svim onim što ste svesno i nesvesno sakrili. Sa jakom energijom Device u sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, dodatni nemir i nervoza, potreba da se uredi pre svega porodični život. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane mogu da ožive, nešto vezano za vašu porodičnu prošlost.

_____________________________________
RAK:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate. Na testu su prijatelji i socijalnost, sve društvene grupe, za neke i pitanje penzije (oni koji su uspeli da dođu dotle). Ili ćete se pitati da li dobijate onoliko koliko pružate, u centru pažnje biće vaša emotivna i materijalna sigurnost. Ko voli i pruža više vi ili partner? Sa ovom energijom moguća su i neka iznenađenja pre svega emotivne prirode, neka kulminacija. Imajte na umu da je svaki kraj početak nečega novog. Sa jakom energijom Device u sektoru  misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre), sve zbog napetih aspekata moguća je dodatna nervoza, nemir posebno u mislima i komunikaciji. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, neke bolne misli, bolna komunikacija. 

_____________________________________
LAV:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja.
Simbolično će biti osvetljen ovaj deo vašeg života, ali ujedno i vaš porodični život. Da li ste zadovoljni ili niste, da li tu treba nešto menjati, koji su vam ciljevi kada je karijera u pitanju, trpi li vaša porodica zbog vaše karijere ili ako ne radite zbog vašeg ega. Možda će ovo biti jaka želja da napredujete. Možda je vreme da se pokrenete. Neko će se možda suočiti sa svojim egom, neko sa pretpostavljenim, neko sa roditeljima ili sa bilo kojim autoritetom. Sa jakom energijom Device u sektoru ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima i nekim napetim aspektima možda će vaša potreba za emotivnom i materijalnom sigurnoću biti na neki način ugrožena. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, nešto u vezi emocija, ličnih ali i "tuđih" finansija.

_____________________________________
DEVICA:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije, zakona, pravde, morala, istine, simbolično osvetljava moguće probleme. Negde je to možda potreba za avanturama, putovanjem. Kraj nekog obrazovanja ili naprotiv početak. Možda potreba da se reklamirate, da nešto objavite. Život ili posao ili obrazovanje u inostranstvu, vratiti se ili otići. Možda je ovde samo pitanje vere i verskih nedoumica. Otići na neki put ili ne. Stvarni put ili misleni put. Otkrivanje neke istine. Napeta komunikacija, nesklad između tkz nižeg i višeg uma. Problemi sa rođacima, strancima. Sa jakom energijom Device u sektoru ličnosti, izgleda, karaktera, temperamenta, zdravlja, početka svih poduhvata, nešto napetijim aspektima moguće su razne lične nedoumice, napetost, nervoza.  Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, posebno vama koji ste u nekim dužim vezama ili brakovima. Bolna sećanja, bolne situacije.

_____________________________________
VAGA:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške. Ovde su tuđ novac i tuđa podrška u prvom planu, novac partnera ali i svi krediti, pozajmice, porezi, investicije, dugovi. Možda je vreme da se rešite dugova ili možda baš da idete u neku pozajmicu, kredit, to najbolje vi znate. Možda je samo vreme za neku krupniju promenu, za neku trasformaciju i regeneraciju, posebno ako neko vreme nije sve kako treba, ako iz bilo kog razloga osećate nedostatak energije, strasti, libida. Sa jakom energijom Device u sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenih energija i prostora, i nešto napetijim aspektima, neke tajne možda ne žele više da budu tajne, nešto skriveno želi da "ispliva" na površinu. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, čuvajte pre svega svoje psihofizičko zdravlje, budite oprezni sa emotivnim tajnama.

_____________________________________

ŠKORPIJA:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru odnosa sa drugima, partnerstva (životni partner) javnosti, veza, poslovnog i bračnog partnerstva. Sve u vezi odnosaveza, partnerstva, ovde je na iskušenju. Ako su veze jake nema ni mesta strahu. Ako nešto škripi, vreme je da se otkrije šta je to i da se tu nešto promeni. I bez panike svaki problem ima rešenje. Ovo se uglavnom odnosi na bračne partnere, poslovne partnere, ortake, ali i protivnike. Da li je vreme za kopromis, diplomatiju, balans. Možda je neka javnost u pitanju, novi klijenti i sl. Možda ste zapostavili sebe ili obrnuto partnera, to najbolje znate vi sami. Sa jakom energijom Device u sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, nadanja, želja, ideja, ljubavi koju primate i nešto napetijim aspektima i ova oblast vašeg života bi mogla da pretrpi neke bitne promene. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, vaše emocije, odnos prema ljubavi, uživanju, deci sve ovo bi moglo da vas na neki način zaboli.

_____________________________________

STRELAC:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, zdravlja, zdravstvenih navika, posla, poslovnih odnosa, Ovde su u nagoveštaju promene u vezi posla ili zdravlja ili i jednog i drugog. Možda treba menjati nešto što je već postalo rutina i na neki način dosadno, jednolično. Da li je potrebno da menjate neke navike. Možda je vreme za novi posao, ili za novi režim ishrane, nešto što će uticati da se bolje osećate. Ili je vreme da nešto uradite oko garderobe. Vreme za kućne ljubimce. Možda samo brinete za nečije zdravlje. Sa jakom energijom Device u sektoru  karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja, i nešto napetijim aspektima, dodatna nervoza, negde i neravnoteža između karijere i doma i porodice. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, nešto povezano sa prošlošću nerešeno a što bi moglo da vas zaboli.

_____________________________________

JARAC:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece.  Emocije, ljubav koju pružate, kreativnost na ispitu ili testu. Ko daje više? Vi jer je u pitanju oblast emocija ili ona druga strana nasuprot i pitanje koliko vam neko pruža, daje u emotivnom smislu, kako i koliko. Ako ljubavi ima nema mesta za brigu, ali ako se nešto pitate, nije vam jasno, eto materijala za sumnju. Ovo je i kuća dece, možda je tu neka promena, možda je vreme da dete ili deca budu u centru pažnje, neka njihova promena. Oni koji dece nemaju možda sada baš o toj temi razmišljaju. Drugi će se baviti zabavom, kreativnošću. Da li je potrebno nešto završiti da bi nešto počeli? Sa jakom energijom Device u sektoru  daljina, inostranstva, obrazovanja, životne filozofije, zakona, pravde, morala, istine, i nešto napetijim aspektima dodatna napetost i nervoza i nesklad u tkz. nižem i višem umu, razmišljanju i komunikaciji. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, neke istine bi mogle da zabole.

_____________________________________

VODOLIJA:
Pun Mesec u Biku i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, jednog roditelja, simbolično osvetljava pitanja domaporodiceprivatnih stvari i poslova. Da li je vreme da se nešto u kući promeni, možda i sam stambeni prostor, mesto stanovanja? Možda je potrebna samo neka popravka u kući ili u odnosima (porodičnim). Možda je vreme da se posvetite ličnim pitanjima, sa druge strane je vaša karijera, vaš status i možda je ovde pitanje: porodica ili karijera?  Ili ravnoteža između tih suprostavljenih strana. Vi najbolje znate gde je prioritet! Jedan roditelj je možda u nekoj priči, i odnos sa njim, možda tu nešto treba da promenite. Sa jakom energijom Device u sektoru  kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške (krediti, pozajmice, porezi, stipendije...) i nešto napetiji aspekti doneće dodatnu napetost i nervozu. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, nešto povezano sa prošlošću, nekim novcem vašim ili nekim tkz. tuđim.

_____________________________________
RIBE:
Pun Mesec u Biku  i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru misli, reči, informacija, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, bliske rodbine (braća, sestre). Ovde se promene odnose na komunikaciju pre svega, ali i način razmišljanja, neka događanja u vezi braće i sestara (ko ih ima), ili vaš odnos sa njima. Ili nešto u vezi komšiluka i komšijskih odnosa, nekog učenja, kraćeg putovanja, oko saobraćajnih sredstava, tu su automobili i sl. Da li je kriza u komunikaciji, i da li tu nešto treba promeniti najbolje ćete znati sami. Sa jakom energijom Device u sektoru odnosa sa drugima, partnerstva (životni partner) javnosti, veza, poslovnog i bračnog partnerstva, i nešto napetijim aspektima moguć je i napetiji odnos sa ljudima koji vam nešto znače. Ovo se pre svega odnosi na duže veze i brakove. Sa Venera opozicija Kiron neke stare rane bi mogle oživeti, nešto povezano sa emotivnom prošlošću bi moglo da vas zaboli.Нема коментара:

Постави коментар