понедељак, 5. октобар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 5.Oktobra do 12.Oktobra....

Ova nedelja počinje izazovom u vidu kvadrata Sunca i Plutona, ali i šansom da budemo mudri i organizovani zahvaljujući sekstilu retrogradnog Merkura i Saturna...Ipak nedelja bi mogla da bude obeležena opozicijom Marsa i retrogradnog Neptuna....manjak energije, konfuzija, bežanje od stvarnosti... Još dva bitna zvezdana događaja krajem nedelje, najpre Merkur kreće napred, zatim Venera prelazi u Devicu i ubrzo posle toga Venera pravi kvadrat sa Saturnom....Uzbudljiva nedelja....nedelja koja nam ne dozvoljava da se previše opustimo...u igri su bitne planete Sunce (volja, ego...), Merkur (mislii, komunikacija) i Mars i Venera muško ženski odnosi, želje, potrebe, emocije, novac....Bez panike....spremno dočekajte sve nebeske promene i vežbajte mir i suzdržavanje.... I radujte se....već sledeće nedelje imaćemo egzaktni trigon Jupitera i Plutona... što svakao spada u dobre vesti....

Uz tekst: 

Šta rade zvezde u periodu od 5.Oktobra do 12.Oktobra....


Ove nedelje za vaš znak ili podznak:
_____________________________________
OVAN:

Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor posla, zdravlja i svakodnevnog života dobiti još energije. Možda je vreme da razmislite o zdravlju, zdravstvenim navikama, šta jedete, da li je vreme za dijetu, vežbanje. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava moguće romantično upoznavanje na poslu ili vezano za posao, tamo gde vežbate ili negde u svakodnevnoj životnoj rutini. Nagoveštava i bolje odnose sa kolegama, poslovne odnose, bolje finansije. Međutim budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun, koji može doneti manjak energije, bezvoljnost, nejasne situacije. Čuvajte zdravlje pre svega, izbegavajte preterivanja u hrani, piću, sa cigaretama, lekovima. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn bi mogao da unese neku hladnoću ili potrebu da se nešto promeni u vašem emotivnom životu. Problem u poslovim odnosima, problem sa novcem. Sunce u Vagi u sektoru partnerstva zajedno sa Plutonom doneće razne izazove, budite oprezni. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće mogućnost donošenja mudrih i dobrih odluka, možda i dopiranja do neke istine.

_____________________________________
BIK:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Vaše emocije, način na koji volite, uživate, želite nešto. Venera nagoveštava mogućnost novih veza, ili analiziranje postojeće. U svakom slučaju inteziviranje emocija bez obzira da li ste u vezi ili niste. Budite ipak oprezni zbog Mars opozicija Neptun, mogućih iluzija, obmana, samoobmana, razočarenja. Najbolje je da ovu energiju iskoristite u kreativne svrhe i momente. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn mogao bi da donese potrebu za nekom emotivnom promenom i ako ste sami ili u vezi. Moguća je melanholija, tuga ili neka hladnoća. Više analiziranja emocija, odnosa davanja i primanja. Sunce u Vagi u sektoru svakodnevnog života, posla, zdravlja, zajedno sa Plutonom doneće razne izazove, nemir, stres u poslovnom životu pre svega. Budite oprezni u kontaktima sa ljudima koji su inače nešto kraćeg fitilja, kao i sa autoritetima. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka i energiju da promenite nešto pre svega u poslovnom svetu i poslovnim odnosima.

_____________________________________
BLIZANCI:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, prošlosti, dobiti novu energiju. Energiju mirnijih odnosa, lepših odnosa u okviru porodice, ili možda krenete u uređenje životnog prostora. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života.  Venera nagoveštava više emocija, više analize, pokazivanje pažnje, onih malih sitnica koje život znače. Vi koji ste sami mogućnost upoznavanja nekog preko porodice. Budite ipak oprezni zbog Mars opozicija Neptun, mogućih nejasnih porodičnih odnosa, obmana, samoobmana i razočarenja, posebno ako budete u prilici da birate između porodice i karijere. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn mogao bi da donese hladnije odnose sa partnerom posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Potrebu da nešto menjate. Pre svega kod onih koji imaju osećanje nevoljenosti.  Sunce u Vagi u sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece, zajedno sa Plutonom doneće izazove u vašem emotivnom životu pre svega. Probleme u intimnom životu, oko zajedničkih finansija, probleme sa decom. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka pre svega u emotivnom ali i u partnerskom odnosu. Mogućnost da smirite situaciju i trezveno razmislite o svemu što vam se događa.

_____________________________________
RAK:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor misli, komunikacije, saobraćaja, komšiluka, kretanja, bliske rodbine, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života.  Venera nagoveštava generalno bolju komunikaciju, bolju emotivniju komunikaciju, sa nešto više analiziranja i kritičnosti. Mogućnost nove veze tu negde u bliskim krugovima, možda na nekom kraćem putu, preko bliskih ljudi. Ako ste u vezi više razgovora, više analize odnosa. Budite oprezni jer Mars opozicija Neptun mogu uneti konfuziju u vaše misli pre svega a onda i u komunikaciju. Moguće su neistine, obmane, razočarenja, neprijatne vesti iz daljina. Zamagljena istina. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn mogao bi da donese nešto težu komunikaciju u svakodnevnom životu, u poslovnim odnosima, ali i mogućnost problema sa zdravljem. Poremećene emotivne odnose, hladniju ili nikakvu komunikaciju, kritičnost. Osećanje tuge i melanholije.  Sunce u Vagi u sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, zajedno sa Plutonom doneće razne izazove u vaš porodični i partnerski život i odnose. Problem sa autoritetima, roditeljima i sl. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka kada je vaša porodica u pitanju ali i svakodnevni život, posao, kao i kada je vaše zdravlje u pitanju.

_____________________________________
LAV:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava bolji protok energije novca, više emotivne i materijalne sigurnosti, bolji odnos prema životnim vrednostima u smislu šta je vredno a šta više nije u vašem životu. Možda je vreme da razmislite, analizirate o svom i emotivnom i materijalnom životu. Međutim budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun i moguće konfuzije kada su vaše emocije u pitanju, vaš materijalni status i sve ono što je vredno u vašem životu. Obratite pažnju na dugove, pozajmice, zapravo na sve ono što predstavlja tkz. tuđ novac i podršku i emotivnu i materijalnu. Moguće su konfuzije, obmane, razočarenja. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn mogao bi da donese neki problem sa novcem, nešto povezano sa vašim emocijama, decom, uživanjem, zabavom. Mogući su nepredviđeni troškovi, strahovi, nesigurnost u emotivnom i materijalnom smislu. Sunce u Vagi u sektoru misli, komunikacije, kretanja, saobraćaja, zajedno sa Plutonom doneće izazove pre svega u vašoj komunikaciji u svim odnosima koje imate sa ljudima i onim bliskim ali i onim u poslovnoj sferi i odnosima. Pripazite i na zdravlje zbog mogućeg stresa. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka posebno u vašem emotivnom životu, emotivnim odnosima, odnosima sa decom.

_____________________________________
DEVICA:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u vašem znaku tako da će vaš sektor ličnosti, svega onog što vas lično predstavlja i određuje, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku, u vašem znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava mogućnost da nešto uradite za sebe, svoj izgled, osećanja... Ovo je vaše vreme, vreme za uživanje, zabavu, emocije. Ako ste sami za nove emotivne veze, ako ste u vezi za više analize odnosa, za sitnice i detalje koje život i ljubav znače. Međutim budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun i moguće konfuzije u partnerskom životu ako ste u dužoj vezi ili braku, ali i u svakom drugom odnosu, porodičnom, prijateljskom, poslovnom. Moguće su obmane, iluzije, neistine, razočarenja. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn mogao bi da donese nešto hladnije porodične odnose, osećanje nevoljenosti, tuge, melanholije. Porodične finansijske probleme.  Sunce u Vagi u sektoru ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, zajedno sa Plutonom doneće izazove u vašem emotivnom životu povezano sa nekim finansijama i materijalnim prilikama. Emotivna i materijalna nesigurnost. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka posebno kada su novac i finansije u pitanju i vaš lični i onaj porodični.

_____________________________________
VAGA:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti, zatvorenosti, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava mogućnost neke tajne, možda povlačenje neko, neku analizu odnosa ili samoanalizu. Moguće su tajne ljubavne veze. Ili ako ste u vezi neka vrsta povlačenja, zatvaranja. Budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun, gde bi neke tajne mogle da budu u opasnosti u smislu da više ne mogu biti tajne. Moguće su i razne iluzije, obmane, prevare, neistine. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn mogao bi da donese nešto hladnije emotivne odnose, posebno hladniju komunikaciju, negde i prekid komunikacije. Osećanje nevoljenosti, tuge, melanholije, povlačenje u neki samo vaš svet. Sunce u vašem znaku u vašem ličnom sektoru zajedno sa Plutonom doneće izazove u vaš dom, porodične odnose, privatne stvari, nešto vezano za prošlost. Problem sa autoritetima, roditeljima, više nervoze, test za vaš ego. Merkur u vašem znaku kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka, mudrije komunikacije, bolje odnose, možda neki kraći put, neko učenje.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor društvenosti, prijateljstva, ideja, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava mogućnost novih iznenadnih emotivnih veza. Moguća su i nova prijatejstva, više druženja, grupna dešavanja. Budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun, moguće su razne konfuzije, obmane, samoobmane i u prijateljskom i u emotivnom životu. Neko razočarenje u ljubavnom životu, sa decom. Najbolje bi bilo da ovu energiju iskoristite u kreativne svrhe. Ne pribegavajte nekim nedozvoljenim sredstvima, ako bežite od stvarnosti onda to neka bude nešto kreativno, jer ova energija može da vas gurne tamo gde ne treba. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn mogao bi da donese probleme sa finansijama nešto povezano sa prijateljima. Moguća je i hladnoća i osećanje da ne dobijate ono što vam pripada kada su emocije u pitanju. Osećanje nevoljenosti, tuga, melanholija. Sunce u Vagi u sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, zajedno sa Plutonom vašim vladarem, doneće izazove u vašu komunikaciju sa ljudima generalno, ali i sa vama bliskim ljudima. Neka tajna više neće moći da bude tajna ili će doći u opasnost da bude otkrivena. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka, u vezi nekih vaših finasija, ali i u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti.

_____________________________________
STRELAC:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava mogućnost lepših momenata u vašoj karijeri, novi posao, napredovanje, bolji položaj i sl. Nekome možda nova veza u okviru karijere. Većina će u očima drugih izgledati lepše, nešto u vezi imidža. Budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun, moguće su konfuzije, obmane, iluzije, razočarenja u karijeri ali i u domu i porodičnim odnosima. Najbolje bi bilo da ne birate stranu, već da nađete ravnotežu između vaše karijere i vašeg porodičnog života. Sve drugo bi moglo da vas razočara ili nekog povredi. Najpre budite iskreni prema sebi a onda i prema drugima. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn u vašem znaku mogao bi da vam donese neki problem u vezi karijere ili neki emotivni problem, hladnoću, osećanje nevoljenosti, manjak samopouzdanja, neku vrstu kočnice.  Sunce u Vagi u sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, zajedno sa Plutonom, doneće izazove vezane za vaše lične finansije, emotivnu i materijalnu sigurnost a sve povezano sa prijateljskim odnosima. Moguća su razna neprijatna iznenađenja. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka, da nešto "presečete" i da krenete dalje.

_____________________________________
JARAC:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor daljina, životne filozofije, pravde, zakona, obrazovanja, istine, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava mogućnost boljeg raspoloženja, putovanja zbog ljubavi, put u dvoje, nečiji dolazak i sl. Moguća je nova ljubav iz nekih daljina, ljubav povezana sa obrazovanjem, ili samo nova, lepša životna filozofija. Neko će na put radi uživanja. Budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun, moguće su konfuzije, neistine, obmane, razočarenja, neke loše vesti. Budite oprezni u komunikaciji, saobraćaju, na putovanjima u traženju istine. Krajem nedelje Venera kvadrat Saturn (vaš vladar) mogao bi da donese neke probleme u vezi nečega što skrivate, neke tajne. Moguće je nezadovoljstvo, hladnoća, ograničenja. Sunce u Vagi u sektoru karijere, društvenog položaja i statusa, ega, zajedno sa Plutonom u vašem znaku, doneće izazove, zbog potrebe da nešto menjate. Mogće je da ćete se odupreti nekome ko vam je autoritet. Posebno ako neko nezadovoljstvo tinja već neko vreme. Budite oprezni. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka.

_____________________________________
VODOLIJA:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor kriza, promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava mogućnost promena, regeneracije i transformacije, novih veza zasnovanih na strastima. Bolju energiju kada su u pitanju tuđ novac i podrška (krediti, pozajmice, sponzorstvo, stipendije....). Međutim budite oprezni zbog Mars opozicija Neptun, generalno sa novcem i ličnim i tkz. tuđim. Mogući su razni nesporazumi, neistine, konfuzije, obmane. Posebno obratite pažnju na nepotrebne troškove ili preterivanje sa novcem. Sunce u Vagi u sektoru daljina, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine, zajedno sa Plutonom doneće izazove posebno oko onog što želite da sakrijete ili već krijete, u vezi vaših tajni ili nečeg što ste potisnuli. Budite oprezni. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka, mogućnost završetka nečega i početka nečeg novog.

_____________________________________
RIBE:
Venera će se ove nedelje pridružiti Marsu u Devici tako da će vaš sektor odnosa, partnerstva, dužih veza i brakova, odnosa sa javnošću, dobiti novu energiju. Mars i Venera u istom znaku pokrenuće ovu oblast vašeg života. Venera nagoveštava mogućnost boljih odnosa ako ste u dužoj vezi ili braku, mada sa nešto više analize i kritičnosti. Obraćanje više pažnje na partnera i svih sitnica koje čine jednu vezu. Moguće su i nove emotivne veze. Budite ipak oprezni zbog Mars opozicija Neptun u vašem znaku, moguće su konfuzije, iluzije, neistine, obmane, razočarenja u neki partnerski odnos. Sunce u Vagi u sektoru kriza, promena, tkz. tuđeg nova i podrške, zajedno sa Plutonom doneće izazove i iznenadna dešavanja koja vas mogu uvesti u stresne situacije. Sukob sa autoritetima ili prijateljima u vezi nekog novca. Merkur u Vagi kreće napred već dobro aspektovan sa Saturnom doneće vam mogućnost donošenja mudrih odluka, posebno u vezi vaše karijere ili nekog položaja, mogućnost regeneracije i transformacije.

Нема коментара:

Постави коментар