понедељак, 6. јул 2015.

Nedeljni horoskop za period od od 6.Jula do 13.Jula...

Leto je....vrućine....kažu one iznad proseka za ovo doba godine....Jupiter je u Lavu....Lav je toplo, vruće.....Jupiter sve širi....pa je možda i prevruće....Mada vrućina ne ide samo iz prirode....Dugo toplo leto je pred nama....i što se vremenske prognoze tiče ali i što se tiče vremena u kome živimo....Duvaju neki vreli vetrovi kažu iz Afrike.....ali duvaju i neki drugačiji vetrovi iz nekih velikih centara moći....
Sunce je u Raku.....potreba za bezbednošću i sigurnošću je velika. Potreba da se zaštiti prag, ognjište, dom, domovina, narod.....ali i porodica i pojedinac u toj porodici....Međutim tačno nasuprot Suncu našao se retrogradni Pluton u Jarcu...."Nekome" nije stalo do bezbednosti....neko manipuliše i kontroliše sve oko nas....i nas same. Bar pokušava....Uran u Ovnu maše zastavom slobode....nudi da pokidamo "lance", "okove".....ali to nas tek čeka, sledeće nedelje....sada je nešto kao zagrejavanje....
I pričaće se, pisati, komunicirati na ovu temu....posebno kada Merkur uđe u znak Raka...Progovoriće svi...svi oni kojima je stalo da zaštite ono što zaštititi treba.... Na kraju nedelje Mars u Raku, biće u lepoj energiji (trigon) sa retrogradnim Neptunom u Ribama....malo maštovito i kreativno opuštanje pred oluju....jer sledeće nedelje i Mars će biti u opoziciji sa retrogradnim Plutonom, a Uran u Ovnu će tražiti svoje....slobodu!!!

_____________________________________
OVAN:

Ove nedelje u prvom planu je vaš porodični život, dom, porodica, porodični odnosi (Sunce u Raku) nasuprot vašeg poslovnog života, karijera, društveni status i položaj (Pluton u Jarcu). Moguća neka tenzija, nemir. Porodica ili profesija, porodica ili vaš ego i ambicije. Možda i neki sukob sa nekim autoritetom, roditelji, šef, direktor, država. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni doma, porodice u narednom periodu doneće vam priliku da bolje komunicirate u okviru porodice, da saslušate šta porodica govori ili da vi nekome nešto kažete. Ovo je i prilika za uspomene i sećanja. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi neku vrstu rešenja, neki kreativan i maštoviti izlaz za neku porodičnu situaciju. Možda i neku porodičnu tajnu, neko razotkrivanje, nešto što će vam napuniti baterije i olakšati ulazak u sledeću nedelju.

_____________________________________
BIK:
Ove nedelje u prvom planu su vaša razmišljanja, komunikacija, tkz. niži um (Sunce u Raku) nasuprot višem umu, daljinama, životnoj filozofiji, vidicima, moralu, zakonu, pravdi, istini (Pluton u Jarcu). Misliti o svakodnevnim stvarima, komunicirati sa najbližom okolinom ili otisnuti se široko, proširiti i izmeniti neka mišljenja i shvatanja. Na kraći ili duži put? Problemi sa braćom, sestrama, komunikacijom na daljinu. Menjanje nekih životnih stavova. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni misli, komunikacije doneće neke nove informacije vezane za vašu porodicu. Komunikacija osetljiva, nežna, brižna. Tu su i sećanja, uspomene, nekome možda i kraći put. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi neku vrstu rešenja, intuitivnost, razotkrivanje. Nove kreativne ideje, veru i nadu u bolje sutra, bolji odnos sa nekim prijateljima.

_____________________________________
BLIZANCI:
Ove nedelje u prvom planu vaša finansijska situacija, briga o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti (Sunce u Raku) nasuprot tuđeg novca i podrške, intime, strasti, promena (Pluton u Jarcu). Kako uskladiti lične i "tuđe" finasije (partnerov novac, pozajmice, krediti...), kako uspostaviti ravnotežu u finansijama ali i u emocijama. Da li trpe emocije zbog finasija, da li se osećate emotivnu (ne)sigurnost, kakav vam je odnos prema vrednostima i prema onome što vredi ili ne vredi više u vašim životima. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni finasija, finasijske i emotivne bezbednosti doneće neke nove informacije, bolju komunikaciju u porodici a u vezi materijalnih prilika. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi neku vrstu rešenja u finansijskoj priči, nešto povezano sa karijerom. Možda su to neki novi poslovi, nešto kreativno, maštovito.

_____________________________________
RAK:
Ove nedelje u prvom planu ste vi lično (Sunce u vašem znaku) nasuprot svih onih preko puta vas, partneri i emotivni i svi drugi (Pluton u Jarcu). Na klackalici su vaši odnosi koje imate sa drugim ljudima, sa partnerom pre svega ali i sa svima ostalim, porodicom, prijateljima, poslovnim partnerima, javnošću. Kako uspostaviti mir i ravnotežu u tim odnosima, sprečiti nemir i nervozu i napetost. Nametanje kontrole, opsesivnost i sl. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u vašem znaku u vašoj zoni ličnosti, ličnih stvari doneće vam potrebu za komunikacijom sa porodicom pre svega. Tu su možda i neke uspomene i sećanja. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam intuitivnost, maštu i kreativnost, neku vrstu rešenja. Možda neki dalji put, ili neko razotkrivanje, dolaženje do neke istine.

_____________________________________
LAV:
Ove nedelje u prvom planu vaša podsvest, skriveno, tajne neke (Sunce u Raku) nasuprot svakodnevnog života i rutine, posla, zdravlja i zdravstvenih navika (Pluton u Jarcu). Možda vas neka tajna "guši", možda ne želi više da bude tajna, možda je vreme da se pobrinete za ono što ste potisnuli, ili da se pobrinete o svom zdravlju. Da li bi se radije negde povukli na neko vreme, a posao zove i sve ga ima više. Da li ste preosetljivi, ranjivi, ali opet i nemirni, nervozni, uznemireni. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni skrivenog, tajnog, potisnutog doneće vam energiju komuniciranja najpre sami sa sobom o nekim skrivenim i potisnutim stvarima, ali onda i sa nekim iz vaše porodice. Tu negde su i porodične uspomene i sećanja, tajne neke. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam mogućnost trasformacije i regeneracije, moć izlečenja kroz neki vid kreativnosti i mašte. Možda je vreme za punjenje baterija ili za neke suštinske promene kroz neko razotkrivanje.

_____________________________________
DEVICA:
Ove nedelje u prvom planu vaša društvenost, prijateljstvo, iznenadni događaji (Sunce u Raku) nasuprot emotivne situacije, ljubavi, uživanja, zabave, dece (Pluton u Jarcu). Možda će proraditi energija uzimanja - davanja ili priča ko daje više ili manje. A ljubav se ne meri. Možda su emotivni odnosi ili odnosi sa decom napeti, nervozni. Ili su to odnosi sa prijateljima. Mogući su i neki iznenadni događaji, nešto što bi vas moglo uznemiriti. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja nudi bolju komunikaciju pre svega sa rodbinom ali i sa prijateljima koje vidite kao rodbinu. Tu su i neki iznenadni porodični događaji, uspomene i sećanja. Ali i neke nove ideje, želje, nadanja. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam mogućnost izlaza i rešenja za neku porodičnu situaciju. Zajedno sa partnerom ako ste u dužoj vezi ili braku možete doći do kreativnog i maštovitog rešanja. Možda je u vidu i neki iznenadni put.

_____________________________________
VAGA:
Ove nedelje u prvom planu vaša karijera, društveni položaj i status, ego (Sunce u Raku) nasuprot domu, domovini, porodici, porodičnim odnosima (Pluton u Jarcu). Neka nervoza na relaciji posao, karijera, status i dom, porodica, posebno ako izaberete samo jednu stranu ili jednu stranu na uštrb one druge. Nervoza i u domu i u poslovnom okruženju u kontaktima sa autoritetima. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni profesije, karijere, društvenog položaja i statusa doneće vam neke nove informacije, možda i bolju komunikaciju posebno ako se bavite porodičnim biznisom. Možda su ovo razmišljanja o privatnom, porodičnom poslu. Neka lepa vest o nekom iz porodice, o njegovom uspehu, ili promeni statusa. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam neko kreativno i maštovito rešenje za poslovnu situaciju, neku vrstu izlaza ali i razotkrivanja nečeg vama bitnog. Dobra je ovo energija i za zdravlje.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Ove nedelje u prvom planu vaše misli pre svega filozofski obojene, vaša životna filozofija i vidici, moral, zakon, pravda, istina (Sunce u Raku) nasuprot svakodnevnom mišljenu, komunikaciji (Pluton u Jarcu). Možda nešto nervoznija komunikacija i sa bližom okolinom ali i sa onima koji su negde daleko. Želja za putovanjem, nervoza ako je to nemoguće, problemi sa papirima, dokumentima. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni daljina, životne filozofije, zakona, morala, pravde, istine, doneće vam mogućnost bolje komunikacije u okviru porodice, mogućnost nekog porodičnog puta. Neka lepa vest iz daljina a nešto u vezi porodice. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam neko kreativno i maštovito rešenje u vezi vaše porodice, emocija, dece. Mogućnost nekog puta radi uživanja i opuštanja, nešto zajedno sa porodicom, emotivnim partnerom ili samo sa decom.
 
_____________________________________
STRELAC:
Ove nedelje u prvom planu mogućnost nekih suštinskih promena, zatim vaša intima, strast, ali i tuđ novac i podrška (Sunce u Raku) nasuprot vašoj finasijskoj situaciji, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti (Pluton u Jarcu). Moguća nervoza uzrokovana finasijskim poteškoćama, posebno ako su u igri neki krediti, pozajmice i sl. Nervoza oko zajedničkog novca, onog porodičnog, partnerskog. Veća potreba za sigurnošću i u emotivnom i u materijalnom smislu. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni tuđeg novca i podrške, promena, krize doneće neke nove informacije, bolju komunikaciju u okviru porodice vezano za materijalne prilike. Možda neka vest o promeni u okviru porodice. Tu su i uspomene i sećanja. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam neko kreativno i maštovito rešenje i izlaz za vašu porodičnu situaciju, posebno kada su finasije u pitanju.

_____________________________________
JARAC:
Ove nedelje u prvom planu vaš partnerski život, vaši odnosi sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu bilo emotivnom bilo kom drugom, porodičnom, prijateljskom, poslovnom (Sunce u Raku) nasuprot vama lično (Pluton u vašem znaku). Nervoza u odnosima, neka napetost i tenzija posebno ako su u igri neki autoriteti: otac, šef, partner i sl. Moguća je neka promena odnosa, negde neki prekid odnosa ili raskid. Budite oprezni. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni partnerstva i partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću doneće vam neke nove informacije i mogućnost bolje komunikacije posebno ako ste u nekoj dužoj vezi, dobra i porodična komunikacija, neka sećanja i uspomene takođe. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam mnogo bolju intuitivniju, maštovitiju i kreativniju komunikaciju i generalno i sa partnerom. Možda i neki kraći put.
 
_____________________________________
VODOLIJA:
Ove nedelje u prvom planu su vaš svakodnevni život i rutina, posao, poslovni odnosi, zdravlje, zdravstvene navike (Sunce u Raku) nasuprot nečeg skrivenog, zatvorenog, tajnog, podsvesnog (Pluton u Jarcu). Možda neka nervoza zbog posla ili na poslu, neke tajne, nečeg skrivenog i potisnutog. Ili je to nervoza zbog zdravlja. Možda neka tajna neće više da bude tajna, nemir i nervoza zbog nečijeg zdravlja, nekog u porodici. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja doneće neke nove informacije, nešto u vezi porodice. Bolju komunikaciju na poslu, bolji odnos prema zdravlju možda neke nove ideje, nov način ishrane, vežbanje i sl. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u Ribama nudi vam neka nova kreativna rešenja za finasijsku situaciju, neke nove poslovne ideje, ali i nešto novo u vezi zdravstvenih navika.

_____________________________________
RIBE:
Ove nedelje u prvom planu vaš emotivni i ljubavni život, vaša način zabave i uživanja, deca, odmor (Sunce u Raku) nasuprot vašeg društvenog života, prijateljskih odnosa, iznenadnih dešavanja (Pluton u Jarcu). Moguća nervoza na relaciji primanje davanje, nešto u vezi toga ko daje više ili manje. Ljubav se ne meri, ali kada dođe do toga kao u vreme ove opozicije moguć je nemir i nervoza, možda i neko razdvajanje. Ne treba birati strane, već pronaći ravnotežu i mir i ovu jaku energiju iskoristiti kao pokretačku snagu, snagu transformacije. Merkur u Raku u vašoj zoni ljubavi, uživanja, zabave, dece doneće neke nove informacije, bolju i emotivniju komunikaciju u okviru porodice ali i sa emotivnim partnerom. Moguća su i neka sećanja i uspomene. Krajem nedelje Mars u Raku u istoj zoni u lepom aspektu sa retrogradnim Neptunom u vašem znaku nudi vam neko kreativno rešenje za vaš emotivni život pre svega, malo mašte, romantizma ako ste u vezi ili ako ste sami mogućnost neke nove emotivne priče nešto što će ličiti na bajku.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 6.Jula do 13.Jula...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.


  I Have A Dream 

 

Нема коментара:

Постави коментар