понедељак, 27. јул 2015.

Nedeljni horoskop za period od 27.Jula do 3.Avgusta....

Kraj Jula svakako donosi intezitet....sve sa energijom kulminacije (Pun Mesec u Vodoliji), energijom osvetljavanja i stvarnog (Mesečeva svetlost) i onog u prenosnom smislu... Mesec se završava i retrogradnom energijom Venere koja menja znak....iz zemljane praktične, uredne, analitične Device prelazi u vatrenog, strastvenog, kreativnog, emotivnog Lava...Da li će ulaskom Venere u Lava prevagnuti teg na stranu Lava u odnosu na Mesec na drugoj strani u Vodoliji, ostaje vam da saznate....
Početak Avgusta obeležiće jedan za sve nas bitan zvezdani događaj, događaj koji su mnogi isčekivali i potajno ili javno mu se radovali.....Saturn u Škorpiji će konačno krenuti napred...Mada istini za volju mnogi od nas čekaju i Saturnov konačni i definitivni ulazak u Strelca....ali pričekaćemo još....jer to će se dogoditi tek 18.Septembra.....Početak Avgusta obeležiće i jedan interesaantan tranzit Merkur u Lavu biće u trigonu sa od nedavno retrogradnim Uranom u Ovnu, ako vas "zasvrbe tabani" onda ćete znati i zašto :))).

_____________________________________
OVAN:

Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Ova energija se nalazi na osi primanja i davanja, moguće prekretnice u emotivnom ali i u prijateljskom životu. Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece... Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru intime, strasti, tuđeg novca i podrške, regeneracije... Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija putovanja ili energija uraditi nešto drugačije je pred vama. Uran u vašem znaku zajedno sa Merkurom u Lavu pobrinuće se za to.

_____________________________________
BIK:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru profesije, karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja. Ova energija se nalazi na osi karijera i dom, porodica, porodični odnosi. Moguće su prekretnice i u profesionalnom i u porodičnom životu. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor doma, porodice, privatnog, sećanja, porodičnih odnosa. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru odnosa sa ljudima, odnosa sa javnošću, partnerstva i emotivnih i svih drugih odnosa: porodični, prijateljski, poslovni... Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu pokrenuće vas ili na neko stvarno putovanje ili na duhovno putovanje. Možda dobijete i iznenadne goste.

_____________________________________
BLIZANCI:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, obrazovanja, istine. Ova energija se nalazi na osi "višeg i nižeg" uma. Moguće su prekretnice u vašim mislima i komunikaciji i onim "užim" svakodnevnim i onim "širim" gde vidite širu sliku sveta oko vas. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor misli, komunikacija, kretanja, braće, sestara, komšiluka, saobraćaja. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru svakodnevnog života i rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu pokrenuće vas i možda odvesti na neki put ili će ova energija doneti neke nove ideje, želje, nadanja, odnose sa prijateljima.

_____________________________________
RAK:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru intime, strasti, tuđeg novca i podrške (pozajmice, krediti...), regeneracije, transformacije, kriza. Ova energija se nalazi na osi "tuđ" novac i vaše lične finasije, emotivne i materijalne sigurnosti. Moguće su prekretnice u vašem odnosu prema novcu, materijalnim stvarima i onim vašim ličnim i onim koji pripadaju nekome iz vaše okoline. Možda je vreme za drugačiji odnos prema vrednostima, i vaš i vašeg partnera, ili je to odnos prema novcu koji je tkz. tuđ (banka, krediti, pozajmice, stipendije, porezi, osuguranje...). Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru emocija, uživanja, zabave, dece. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu pokrenuće neke nove situacije, nove ideje u vezi vaše karijere ali i novca. Moguć neki novi finansijski priliv, možda i neki poslovni put ili novi posao.

_____________________________________
LAV:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru odnosa sa drugim ljudima, i emotivnih, partnerskih i svih drugih odnosa: porodičnih, prijateljskih, poslovnih. I odnosi sa javnošću u nekoj kulminaciji. Ova energija se nalazi na osi partneri, oni dugi preko puta vas i vas lično. Moguće su neke prekretnice u odnosima sa ljudima i onim bliskim i svim drugim, mada su to uglavnom odnosi "jedan na jedan". Neki partnerski odnosi možda u krizi, ili je ovo kraj krize. Vreme je da osvestite problem ako ga ima i da ga rešite. Retrogradna Venera će ponovo ući u vaš znak i u vaš lični sektor, sve ono što zovemo JA.  Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru doma, domovine, porodice, privatnog, sećanja, porodičnih odnosa. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u vašem znaku i Urana u Ovnu pokrenuće vas ili na razmišljanje o putovanju ili će neko od vas stvarno krenuti na neki dalji put. Neki od vas će u ovo vreme bar isplanirati budući put. Ko na put ne može, proširiće vidike na drugačij način.
 
_____________________________________
DEVICA:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru svakodnevnog života i rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika. Ova energija se nalazi na osi posla i zdravlja i sa druge strane nečeg skrivenog, tajnovitog, nečeg potisnutog u vašoj podsvesti. Moguće su neke prekretnice u poslovnom svetu, ili je to možda vaše zdavlje, možda i neke tajne neće više da budu tajne, nešto potisnuto, skriveno može isplivati na površinu. Vreme je da osvestite problem ako ga ima i da ga rešite. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, duhovnosti. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru misli, komunikacija, kretanja, saobraćaja, braće, sestara, komšiluka. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu pokrenuće neka tajna dešavanja, neko će na neki tajni put u dvoje, ili bilo koji tajni put. Neko će na put duhovnosti, put obnavljanja energije i punjenja baterija. Nekome sledi neka tajna strastvena veza.

_____________________________________
VAGA:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, odmora, hobije, dece. Ova energija se nalazi na osi davanja i primanja. Moguće su prekretnice u emotivnom životu, negde kraj negde početak krize. Negde su emocije pomešane sa prijateljstvom, negde su na prekretnici prijateljski odnosi. Moguća su i iznenadna dešavanja nešto što ne zavisi od vas i vaše volje. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, želja, nadanja. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru ličnih finasija, odnosa prema vrednostima, emotivne i materijalne sigurnosti. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu može doneti neka lepa emotivna iznenađenja. Iznenadni put u dvoje, ili će vam ova energija "doneti" neku novu emotivnu vezu ili neko partnerstvo druge vrste, novog prijatelja isl.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, sećanja, prošlosti. Ova energija se nalazi na osi doma i karijere. Moguće su prekretnice na relaciji vaš dom i vaša karijera. Možda je vreme za rešavanje neke krize ili kriza tek počinje. Bitno je ne birati strane koje su ovde suprostavljene, već pronaći ravnotežu. Negde je ovo selidba, negde promena posla, negde neki odnos sa roditeljima u prvom planu ili odnos sa nekim članom porodice. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jednog roditelja. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u vašem znaku kreće direktno u vašem ličnom sektoru u sektoru koji zovem JA. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu pokrenuće vas na nove poslove, poslovne prilike, nešto novo i drugačije u karijeri, novi projekti i sl. Negde je to i neki poslovni put. Negde su to nove navike kada je zdravlje u pitanju, dijeta, vežbanje i sl.
 
_____________________________________
STRELAC:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru misli, komunikacije, kretanja, saobraćaja, uže rodbine (braće, sestre), komšiluka. Ova energija se nalazi na osi "nižeg" i "višeg" uma. Moguće su prekretnice u vašem razmišljanju i komunikaciji i onoj svakodnevnoj i onoj široj, gde proširujete filozofiju i vidike. Moguća je neka kriza oko ili zbog nekog puta, obrazovanja, ili samo vaše životne filozofije ili neke istine. Pronađite ravnotežu. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru zatvorenog, skrivenog, tajni, podsvesti. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu mogu vam doneti iznenadnu emotivnu vezu, iznenadna putovanja u dvoje, ili ljubav na putu. Možda je ovo energija koja će vam doneti posetu iz inostranstva. Nekima od vas sledi otkrivanje neke istine.

_____________________________________
JARAC:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru ličnih finasija, odnosa prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Ova energija se nalazi na osi vaše i tuđe finasije, vaš odnos prema vrednostima u odnosu na tuđu podršku. Moguće su prekretnice u odnosu prema svim vrednostima i onim vašim i onim tuđim, kao i prekretnica u vašem stavu i odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor intime, strasti, kriza, tuđeg novca i podrške, regeneracije. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu mogu pokrenuti energiju iznenadnih dešavanja u vašem domu, porodici, kao i u vezi nekih materijalnih prilika. Neko će možda da se seli, neko da uređuje dom, neko će imati iznenadnu strasnu emotivnu priču.

_____________________________________
VODOLIJA:

Pun Mesec u vašem znaku i neka vrsta kulminacije dogodiće se najpre vama lično ali u igri će biti i neki vaši odnosi sa ljudima. Jer ova energija se nalazi na osi vi lično i oni drugi preko puta vas: emotivni partneri, ali i svi drugi partneri, porodica, prijatelji, poslovni partneri. Moguće su lične prekretnice i krize, ali i prekretnice u odnosima koje imate. Neke odnose ćete možda okončati, neke možda pokrenuti. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor partnerstva, odnosa sa ljudima, odnosa sa javnošću. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru profesije, karijere, društvenog položaja i statusa, ega, jdenog roditelja. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu doneće mogućnost nekog iznenadnog puta u dvoje, ili je to neka iznenadna komunikacija sa emotivnim partnerom, negde je ovo mogućnost nove emotivne veze.

_____________________________________
RIBE:
Pun Mesec u Vodoliji i neka vrsta kulminacije u vašem sektoru skrivenog, zatvorenog, tajni, podsvesti. Ova energija se nalazi na osi skrivenog i potisnutog gde je sa druge strane vaš svakodnevni život, posao, zdravlje. Moguće su neke krize u vezi nečeg što ste sakrili, zbog neke tajne, ili je kriza u vezi posla ili zdravlja. Vreme je da osvestite problem ako ga ima i da ga rešite. Retrogradna Venera će ponovo ući u Lava i u vaš sektor svakodnevnog života i rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja i zdravstvenih navika. Druga šansa ili preispitivanje saznaćete uskoro. Saturn u Škorpiji kreće direktno u vašem sektoru daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine. Ako ste dobro savladali Saturnove lekcije sada sledi olakšanje. I za kraj nedelje a početak meseca energija Merkura u Lavu i Urana u Ovnu doneće neka iznenadna dešavanja u vezi vašeg posla, ali i ličnih finasija. Nekome povećanje plate ili prihoda, nekome novi posao ili posao onima koji već neko vreme traže posao. Nekima od vas sledi poslovni put, ili je to put radi oporavka i boljeg zdravlja, banja, SPA i slično.

Uz tekst:

Šta rade zvezde u periodu od 27.Jula do 3.Avgusta....

  Asteri mou (Zvezdo moja)

 

Нема коментара:

Постави коментар