понедељак, 13. јул 2015.

Nedeljni horoskop za period od 13.Jula do 20.Jula...




U centru svih zbivanja ove nedelje je Mlad Mesec u Raku ali i energija Raka...
U Raku ove nedelje: Merkur, Mars i Sunce, ali i Mesec (od 8:13am 14.Jula do 4:14pm CET 16.Jula)...Jaka energija doma, porodice, porodičnih odnosa, naroda, mase.....Ovo je i energija žene, majke, svih žena u našim životima... Rakom vlada Mesec.... tako da je Mlad Mesec u Raku 16.Jula zapravo jedan od najvažnijih zvezdanih događaja ove nedelje.... Energija novog početka....pojedinačnog ali i kolektivnog....Eenergija Raka - energija vode, osećanja, promenjivosti, osetljivosti....Energija vode i kroz retrogradnog Saturna u Škorpiji (voda) i kroz retrogradnog Neptuna u Ribama (voda)...Izvadite "opremu za plivanje i ronjenje"....za Škorpijine brzake (rafting :-), za Ribine morske dubine (ronjenje)....
Preko puta (180*) vode Raka je retrogradni Pluton u energiji zemlje Jarca (opozicija), pod uglom od 90* (kvadrat) je energija Urana u Ovnu - vatra!!! Retrogradni Saturn u Škorpiji (voda) nadvio se senkom na vatru Venere u Lavu....Ove nedelje se najviše slažu energije Merkura u Raku sa energijom retrogradnog Neptuna u Ribama (trigon)!!!! Pripazite na jaku energiju konjukcije Merkura i Marsa u Raku....I ne mislite da vatra (kvadrat sa Uranom u Ovnu) ne može da gori na vodi (konjukcija Merkura i Marsa u Raku)....
Još jedan važan događaj je Venerin ulazak na kratko u Devicu....sa crvenog tepiha (iz Lava) u polje poljskog cveća...( u Devicu:-)))
I to je to....sve je u energijama....
One ove nedelje vrše ovakav uticaj na vaše znakove (i podznakove):

_____________________________________
OVAN:

Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, tu možete očekivati energiju novog početka. Nešto nervozniji početak zbog Urana u vašem znaku, kao da će vam se porodica "popeti na glavu". Tu je i Pluton i dilema porodica i karijera i kako ih spojiti i uravnotežiti. Venera i Saturn vaš emotivni život iskušavaju sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaš poslovni život ali i zdravstvene navike staviti u prvi plan bar na kratko. Čuvjate živce, savet je za ovu nedelju.



_____________________________________
BIK:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru uma, misli, komunikacije, tu možete očekivati energiju novog početka. Početak bi mogao da bude obeležen nekom tajnom, nervoza zbog nje ili zbog nečeg potisnutog (Uran). Možda će neka porodična tajna izaći na videlo. Tu je i Pluton i dilema proširiti vidike, otisnuti se negde, ili ostati i donositi neke važne porodične odluke. Venera i Saturn iskušavaju vaš porodični i partnerski život sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaš emotivni, ljubavni život staviti u prvi plan bar na kratko. Tu su i vaša uživanja, zabave, deca vaša. Budite otvoreni za ljubav, uživanje, kreativnost, odmor, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
BLIZANCI:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru vrednosti, novca, materijalne i emotivne sigurnosti, tu možete očekivati energiju novog početka. Početak je moguć u svetlu nekog iznenađenja, možda i nervoze zbog Urana, koji vam može pokvariti planove ali i neke prijateljske odnose. Tu je i Pluton i dilema šta sa novcem, finasijama, ličnim nasuprot onim tkz. tuđim (partnerov novac, ali i krediti, pozajmice....kamate). Venera i Saturn iskušavaju vaše misli, komunikaciju, vaš svakodnevni život ali i poslovni. Kod nekih od vas pod lupu dolaze i vaše zdravstvene navike, sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaš dom i porodicu staviti u prvi plan bar na kratko. Budite spremni za energiju davanja i primanja, pretvorite dom u oazu ljubavi, savet je za ovu nedelju.


_____________________________________
RAK:
Mlad Mesec u vašem znaku ove nedelje u vašem sektoru ličnosti, ličnih dešavanja, tu možete očekivati energiju novog početka. Zbog Urana moguć je nešto nervozniji početak, a vetrovi duvaju iz pravca karijere. Možda je to i vaš ego i neki sukob sa autoritetima (šef, otac ili neko drugi). Tu je i Pluton nasuprot vašeg znaka i dilema vi ili oni preko puta vas, vaši odnosi i emotivni i partnerski (bilo koji) mogu biti na iskušenju. Venera i Saturn vas takođe iskušavaju na relaciji vaše finasije i vaše emocije. Vaš odnos prema vrednostima svake vrste, kao i vaša emotivna i materijalna sigurnost su deo ove energije, sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaš sektor misli i komunikacije staviti u prvi plan bar na kratko. Otvorite svoj um za emocije i ljubav, za one sitne male radosti i pažnje, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
LAV:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, tu možete očekivati energiju novog početka. Zahvaljujući Uranu početak bi mogao da bude nešto nervozniji, zbog nekog uverenja, ideala, istine neke, životne filozofije. Negde nervoza zbog nekog daljeg puta ili obrazovanja. Tu je i Pluton i dilema povući se i puniti baterije ili navaliti na poslove. Mogući su i neki poslovni i zdravstveni problemi, ali i neka nervoza oko neke tajne. Venera i Saturn vas iskušavaju, u porodičnim odnosima. Porodica i porodični odnosi bi mogli biti vaša emotivna kočnica, ili vaša odluka da se na neko vreme povučete, sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaš odnos prema vrednostima, novcu, materijalnoj i emotivnoj sigurnosti staviti u prvi plan bar na kratko. Razmislite o tome šta je vredno u vašem životu i da li ste i koliko emotivno i materijalno sigurni, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
DEVICA:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, novih ideja, želja, nadanja iznenadnih dešavanja, tu možete očekivati energiju novog početka. Nešto nervozniji početak zbog Urana koji šalje potrebu za nekim suštinskim promenama, što će doneti stres ako za promene niste spremni. Tu je i Pluton i dilema ko daje više a ko manje u nekim i emotivnim ali i drugim odnosima. Venera i Saaturn vas iskušavaju na emotivnom planu, u vezi neke tajne vaše, nečeg potisnutog, sve do trenutka kada će Venera preći u vaš znak i vas lično i vaše potrebe staviti u prvi plan bar na kratko. Budite otvoreni za ljubav, za lične promene i one koje se odnose na vaš fizički izgled ali i za promene u u vašem emotivnom i ljubavnom životu, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
VAGA:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru karijere, društvenog položaja, statusa, ega, tu možete očekivati energiju novog početka. Uran bi mogao da unese nervozu u ovaj početak, nervoza ide iz pravca vaših odnosa sa ljudima, partnerskog odnosa (i emotivnog i svakog drugog), odnosa sa javnošću. Tu je i Pluton i dilema karijera, položaj, ego ili dom, porodica, porodični odnosi. Venera i Saturn vas iskušavaju u finansijskom smislu, u vidu nekog iznenađenja, možda i nekih komplikovanih odnosa sa prijateljima, sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaše skrivene misli, tajne i ono što ste potisnuli staviti u prvi plan bar na kratko. Možda je vreme za meditaciju i punjenje baterija, za neku tajnu, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru daljina, inostranstva, životne filozofije, vidika, morala, zakona, obrazovanja, istine, tu možete očekivati energiju novog početka. Ovaj početak bi mogao da bude nešto nervozniji zbog Urana iz sektora svkodnevnog života, posla, zdravlja. Čuvajte se stresa i stresnih situacija zbog zdravlja pre svega. Tu je i Pluton i dilema zbog vaših misli, komunikacije, pregovora, ugovora, nekih odluka. Otići na put ili ostati, suziti ili proširiti sliku, shvatanja, životnu filozofiju. Venera i Saturn vas iskušavaju, na ličnom planu, na poslovnom planu, sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaš društveni život, prijateljstva, vaše želje i nadanja staviti u prvi plan bar na kratko. Opustite se i uživajte u društvu i priredite nekome neko lepo iznenađenje, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
STRELAC:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru kriza, promena intime, strasti, tuđeg novca i podrške, tu možete očekivati energiju novog početka. Početak sa energijom nervoze i nemira koji dolaze iz pravca emocija, ljubavi, zabave, dece (Uran). Možda ova energija nekima od vas donese neki kraj i novi početak, emotivne veze, prijateljske. Tu je i Pluton i dilema na relaciji porodični novac, tuđ novac i podrška i vaše lične finasije. Negde je to i dilema koja otvara vaše pitanje emotivne i materijalne sigurnosti. Venera i Saturn vas iskušavaju po pitanjima nekih daljina, nekih vaših shvatanja u vezi sa emocijama, neke istine, kao i nečega što ste potisnuli ili što je neka vaša emotivna tajna, sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaš profesionalni život, vašu karijeru i položaj, ego vaš staviti u prvi plan bar na kratko. Otvorite vaše srce, budite otvoreni za neka lepa emotivna dešavanja, možda i neke nove poslovne prilike, savet je za ovu nedelju.
 
_____________________________________
JARAC:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru partnerstva partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću, tu možete očekivati energiju novog početka. Novi početak bi mogao da krene sa nervozom zbog Urana iz vašeg sektora doma, porodice, porodičnih odnosa. Negde je ovo energija kraja i novog početka. Tu je i Pluton u vašem znaku i dilema vi ili oni preko puta vas, vi ili vaša porodica, partner. Potreba da se nešto menja velika, budite oprezni zbog svih ostalih energija i njihovih uticaja. Venera i Saturn vas takođe iskušavaju, donose neku energiju iz prošlosti, nešto kao iznenađenje neko, budite oprezni sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vašu životnu filozofiju, vidike, daljine, inostranstvo, nadu i veru i neku istinu staviti u prvi plan bar neko vreme. Možda je vreme za neki put u dvoje, ili za neke romantične trenutke, ili samo širenje vidika, optimizam i bolje raspoloženje, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
VODOLIJA:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru svakodnevnog života, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika, tu možete očekivati energiju novog početka. Uran bi u ovaj novi početak mogao da unese nervozu i nemir, posebno kada su vaše misli u pitanju, vaša komunikacija, odluke. Budite oprezni prilikom donošenja odluka, u pregovorima, u poslovnoj komunikaciji. Tu  je i Pluton i dilema posao ili nešto skriveno, možda i neka tajna ne želi više da bude tajna. Negde su ovo i mogući zdravstveni problemi. Venera i Saturn vas iskušavaju na planu emocija, posebno ako su emocije i karijera pomešani, sve do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vašu intimu, strast, tuđ novac i podršku staviti u prvi plan bar na kratko. Budite otvoreni za intimnost, strast, podršku i emotivnu i materijalnu, savet je za ovu nedelju.

_____________________________________
RIBE:
Mlad Mesec u Raku ove nedelje u vašem sektoru semocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, tu možete očekivati energiju novog početka. Uran bi mogao u ovaj novi početak uneti energiju nervoze i nemira, i doneti vam pitanje da li ste emotivno i materijalno sigurni. Tu je i Pluton i dilema ko daje više a ko manje i u emotivnim i u porodičnim i prijateljskim vezama. Venera i Saturn vas takođe iskušavaju u svakodnevnom životu i rutinskim starima, u poslu i poslovnim odnosima, zdravlju, sve kroz vašu životnu filozofiju i vidike, morala, pravde, istine, do trenutka kada će Venera preći u Devicu i vaše odnose sa drugim ljudima, posebno one partnerske emotivne ali i sve druge staviti u prvi plan bar na kratko. Budite otvoreni za ljubav, romantiku bilo da ste u vezi ili ste sami, savet je za ovu nedelju.


Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 13.Jula do 20.Jula... 
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

 


♫♥ Dancing with The Muse♥♫ 

 


Нема коментара:

Постави коментар