среда, 20. мај 2015.

Pronađite svoje svetlo.....pronađite svoj svetionik!!!

Naslov je mogao da bude i ....Beauty never lies....

Mesec je u Blizancima
U 3:55pm CET prelazi u Raka....
Trenutno Mesec nema aspekte....
Juče Merkur u Blizancima krenuo unazad, nezvanični Marfijev zakon stupio je na snagu :))
Konfiguracija Jod i dalje prisutna....

Venera u Raku na 13*, sve bliža egzaktnoj opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu na 15*
Ovih dana porodica (Rak) u prvom planu....bruje svi mediji, svi pričaju o porodičnom nasilju, svi su pametni posle događaja, svi imaju teorije.... a nekih ljudi pre svega žena nama više. Nije imao ko da čuje poziv u pomoć.... 

Naravno da radije pišem o lepšim temama, ali prosto ne mogu da zažmurim kada se dešava ovako nešto. Ne mogu i ne želim....Od početka ove godine stradalo je 25 žena....nečije ćerke, sestre, majke....na žalost i žene nasilnika.... Gde je država u svemu ovome??? Kao da je gluva, slepa, nema...Ima li svetla na kraju tunela...
Ja ga uvek tražim....i uvek ću ga tražiti....

Sutra Sunce prelazi u Blizance....
Energija izbora....energija dva ili više :-)).
Energija komunikacije, razmene ideja, informacija....svestranosti, raznolikosti....

Jupiter u Lavu sve bliži egzaktnom trigonu sa Uranom u Ovnu...
Jako lepa energija....
Oba događaja zaslužuju posebne tekstove....


Jedan lep događaj juče... Bojana Stamenov naša predstavnica na Evrosongu izborila se za ulazak u finale.... Kraljica srca :-))) ....sa Venero u Lavu!!!
Nema nekih naših komšija na ovom Evrosongu.... Na žalost Makedonija, Danijel Kajmakovski nije ušao u finale...ostao je Knez predstavnik Crne Gore....navijamo za njega da i on prođe.....:-)). Nadam se da će sledeće godine i ostale komšije ponovo da se takmiče....lepše je i interesantnije :))
U Subotu je Mesec u Lavu....dobra pozicija inače za zabavu, uživanje....svetla pozornice.... U vreme nastupa Mesec u konjukciji sa Jupiterom u Lavu....baš lepo :)). RxMerkur u Blizancima u sekstilu sa Mesecom u Lavu....lepe vesti.. Merkur je retro, možda se dogodi nešto što je već bilo!!! Ko zna, čuda su moguća i iznenađenja. Bili smo prvi....bili smo i skoro prvi....nadajmo se najboljem :-)))


Pronađite svoje svetlo.....pronađite svoj svetionik!!!

 Beauty Never Lies


Нема коментара:

Постави коментар