петак, 1. мај 2015.

Nedeljni horoskop za period od 27.Aprila do 4.Maja....

Pred nama je nedelja u kojoj se zavšava jedan mesec  i počinje drugi ....
Nedelja koja će početi lepo, još pod utiskom i trajanjem nekih lepih aspekata sa kraja prošle nedelje. 
Međutim Venera i Mars u prvi plan će staviti muško ženske odnose, naš emotivni život i osećanja. Venera će nas zajedno sa Kironom podsetiti na neku prošlost, što možda može i da zaboli. Tu je Mars da pomogne, da pronađemo ključ ili lek koji zapravo i jeste Kiron. 
Kraj Aprila dočekujemo u lepoj energiji, mašte, kreativnosti....moćićemo da vizualizujemo neke snove i život "obojimo" bojama...(Sunce sekstil Neptun).
Već prvog dana Maja, jedna značajna zvezdana promena (Merkur prelazi u Blizance)...Bićemo komunikativniji, radoznaliji, spremni za razmenu misli i ideja....
U isto vreme mogući su  manji zastoji, blokade, negde melanholija (Merkur opozicija Saturn), i to sve samo dan pre Punog Meseca u Škorpiji.....sa kojim ulazimo u narednu nedelju....

 
Ovan nedeljni horoskop
Ovo je nedelja u kojoj će mnogi od vas imati inspiraciju kada su vrednosti u pitanju. Lične finansije su pod pozitivnim uticajem zvezda, malo mašte i intuicije obojiće ovu oblast. Ako se bavite kreativnim poslovima ili umetnošću ovo je dobar period za vas. Ali i ako se ne bavite takvim poslovima i za vas je ovo povoljan period (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 3.kuću, kuću komunikacije i vi ćete živnuti i kada su vaše misli u pitanju i komunikacija generalno. Međutim krajem nedelje moguć je i neki zastoj i blokada u toj oblasti. Ovo je privremeno pa probajte da vas previše ne omete (Merkur opozicija Saturn). Osećanja ove nedelje, emocije osetljivije nego obično. Neke tajne ljubavi ili nešto skriveno moglo bi da vas na neki način poremeti. Prošlost se javlja na neki način direktno ili indirektno (Venera kvadrat Kiron). Ključ je skriven baš negde u prošlosti ili u podsvesti, pomoćiće vam energije da ga pronađete a ključ je negde na relaciji vrednosti - tajne (Mars sekstil Kiron).

Bik nedeljni horoskop
Ne morate da budete umetnik da bi osetili energiju sa početka ove nedelje. Mašta, intuicija, kreativnost je ono što će vas na početku nedelje pokrenuti, sinuće vam neke nove ideje, novi projekti. Prijatelji mogu biti deo ove priče ili neke grupe kojima pripadate (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 2.kuću, kuću vrednosti i ličnih finasija. Više mogućnosti, više ideja, bolja komunikacija u ovoj sferi života. Međutim vrlo brzo bi mogli da osetite i neku blokadu i zastoj, limite, neraspoloženje. Ovo je privremenog karaktera pa ne brinite puno, ne donosite odluke neko vreme i čekajte bolje vreme, ne traje dugo ova energija (Merkur opozicija Saturn). I emocije su ove nedelje možda potisnute ili usmerene na praktične stvari. Neka prošlost bi mogla da vas podseti na neke finansijske momente, nešto što bi moglo da bude bolno (Venera kvadrat Kiron). Ključ i rešenje iz te situacije imate vi. Energije će vam pomoći da problem ako ga bude bilo rešite, možda pomogne i neki prijatelj (Mars sekstil Kiron).

Blizanci nedeljni horoskop
Mašta, inspiracija, kreativnost na samom početku nedelje će vas pokrenuti da oživite i "oslikate" vaš profesionalni svet i karijeru. Drugi bi mogli da vas vide kao vrlo maštovite i rešene da svoj položaj i status postavite na jedan viši nivo. Vreme je za vizuelizaciju nekih vaših snova (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vaš znak. I to je energija koja će vam na duže staze prijati. Misli, komunikacija, razmena ideja sve to je nešto što inače vi dobro poznajete i osećate. Bićete komunikativniji u svakom slučaju. Međutim ubrzo sledi i neki zastoj, blokade, mogućnost povlačenja i neraspoloženja. Ovo ne traje dugo, ne donosite bitne odluke i budite strpljivi kada je partner u pitanju ili bilo ko, ko vam je blizak ili ste u nekom odnosu (Merkur opozicija Saturn). Emocije su u prvom planu ove nedelje, mogućnost da ispliva neka potisnuta, skrivena emocija, ljubav. Možda i neki bolni momenti sa emotivnim partnerom (Venera kvadrat Kiron). Ključ je skriven, negde je u vašoj podsvesti, tu negde je rešenje u nekoj tajni, ali ne previše skriven da ga ne bi pronašli (Mars sesktil Kiron). 

Rak nedeljni horoskop
Ove nedelje karijera, vaš društveni status, položaj, ego dobiće jednu lepu energiju i podstreh. Više mašte, kreativnosti, mogućnost da "oslikate" svoj poslovni svet bojama i unesete pozitivnu energiju u taj deo života. Više vere i optimizma u svakom slučaju, bolji životn vidici, a možda i neki povoljan uticaj iz pravca daljina, putovanja, obrazovanja (Sunce sekstil Neputn). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 12.kuću, kuću skrivenog, podsvesti, tajni i vaše misli i komunikacija će biti pod uticajem ove energije. Istraživanje, analiza, "kopanje" po skrivenim i tajnim delovima podsvesti. Moguć je i neki zastoj, blokada ovde vrlo brzo posle ulaska Merkura. Možda vas opterete i neke tajne i nešto što ne želite da se otkrije. Negde su mogući i manji zdravstveni problemi (Merkur opozicija Saturn). I emocije su ove nedelje obojene tajnama ili vašom potrebom da se povučete. Neka prošlost, nešto tajno i skriveno bi moglo da ispliva na površinu, negde i da zaboli (Venera kvadrat Kiron). Međutim postoji ključ i izlaz, on je ili u praštanju ili u veri da će biti bolje. Možda je ključ i kod nekog prijatelja (Mars sekstil Kiron).

Lav nedeljni horoskop
Možda ćete ove nedelje imati utisak da su oči javnosti uprte u vas. Ljudi bi mogli da vide promene na vama, nešto što je rezultat mašte i kreativnosti. Karijera i društveni status su nešto što će obeležiti ovu nedelju u pozitivnom smislu. Na vama je da vizuelizujete vaše snove i "oslikate" svoj život, posebno onaj koji svi vide. Neće vam biti teško jer je u pitanju i ego (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 11.kući, kuću društvenosti, prijateljstva, ideja, iznenadnih dešavanja. Kreće jedan duži period druženja, društvenosti, intezivne komunikacije, razmene ideja. Međutim na samom početku moguć je manji zastoj, neki problem sa prijateljima ali i sa emotivnm partnerom. Moguća je neka vrsta melanholije u emotivnom životu. Ne donosite nagle odluke, sačekajte ova energija neće trajati dugo (Merkur opozicija Saturn). I koliko god drugi neće moći da primete šta vam se dešava, emocije ove nedelje ipak takve da bi iznenada mogli da osetite neku bol, nešto povezano sa prošlošću, nešto nedovršeno i ne završeno (Venera kvadrat Kiron). Ključ postoji, on je negde u radu, karijeri, akciji. Sve samo da se ne vidi, da drugi ne vide. Lek postoji, on je u odluci da nešto suštinski promenite, završite, dovršite (Mars sekstil Kiron).

Devica nedeljni horoskop
Ove nedelje osetićete energiju kreativnosti, mašte, romantike, romantizma. Vaš emotivni život će biti "obojen" lepim bojama. Više optimizma, sreće i srećnih momenata, uživanja u dvoje, neki snovi mogu biti vizualizovani (Sunce sekstil Nepun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 10.kuću, kuću karijere, društvenog statusa i položaja. Razmena ideja, misli, bolja komunikacija, više poslovnih mogućnosti. Međutim ubrzo dolazi i energija kočenja, zastoja. Negde i neki problem na relaciji karijera - dom, porodica. Ne birati stranu je ovde rešenje (Merkur opozicija Saturn). Krajem nedelje i emotivni život bi mogao da trpi zbog profesionalnog. Moguće je da se jave neki stari i nerešeni problemi na relaciji partner i vaša potreba da budete viđeni i zapaženi u društvenim i profesionalnim krugovima, što bi moglo da zaboli vas ili vašeg partnera (Venera kvadrat Kiron). Ključ je negde u ravnoteži, u razumevanju potreba partnera ili obrnuto u partnerovo razumevanje vaših potreba (Mars sekstil Kiron).

Vage nedeljni horoskop
Ove nedelje će vas pokrenuti energija mašte, intuicije, neke magije i čarolije. Pokrenuće vas na pozitivne i suštinske promene i na vizualizaciju nekih snova. Najveći uticaj ove energije je na vaš svakodnevni život i rutinu, posao, zdravlje. Moćićete svoj život da "obojite" lepim bojama (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 9.kuću, kuću daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja, morala, zakona, pravde. Misli svakako veselije, optimističnije, bolja razmena ideja, bolja energija za učenje, istraživanje, putovanja. Međutim neko vreme na početku doći će do manjeg zastoja, blokada. Ovo ne traje dugo i pokušajte da vas sve ovo ne dotakne previše, posebno da ne uđete u neku vrstu melanholije i tuge (Merkur opozicija Saturn). Emotivna situacija ove nedelje može da bude takva da vas energije podsete na neku prošlost, nešto povezano sa nekim daljinama, inostranstvom, ili nešto u vezi vaše životne filozofije i vidika a u vezi ljubavi. Ovo bi moglo da zaboli, posebno ako nije završeno ili ste mislili da je završeno (Venera kvadrat Kiron). Ključ je u poslu, radu, akciji u želji da nešto suštinski promenite i završite. U radu je spas (Mars sekstil Kiron).

Škorpija nedeljni horoskop
Ove nedelje mnogo bolji odnosi sa partnerom ali i sa svim onima sa kojima ste u nekom bliskom odnosu. Bolji odnosi i sa javnošću. Sve ovo zbog energije mašte, kreativnosti, intuicije koju ćete osetiti na početku ove nedelje. Više romantike, romantizma, uživanja. Moguće je i da vizualizujete neke vaše romantične snove (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 8.kuću, kuću suštinskih promena, intime, strasti, zajedničkog novca, tuđeg novca i podrške. Više ideja, bolja razmena ideja, pregovori, ugovori kada je novac u pitanju ali i bolja intimna komunikacija Međutim na samom početku javiće se i neki zastoj, neka vrsta blokade, neki nedostatak u novcu, limiti i sl. Ovo neće trajati dugo, ne donosite važne odluke i budite strpljivi (Merkur opozicija Saturn). Krajem nedelje emotivna situacija u nekoj vrsti iskušenja. Potreba da se nešto menja je jaka ali i prisustvo prošlosti takođe. Neka emotivna prošlost, nešto ne razjašnjeno i ne završeno moglo bi da vas na neki način zaboli (Venera kvadrat Kiron). Ključ i rešenje je negde kod emotivnog partnera, ili dece (ako ih imate). Lek za vaše "rane" je ljubav (Mars sekstil Kiron).

Strelac nedeljni horoskop
Ova nedelja kreće sa jednom lepom energijom, energijom mašte, intuicije, kreativnosti. Ova energija je negde na relaciji dom, porodica, vaš posao, zdravstvene navike. Mogli bi i da vizualizujete neke vaše snove, uredite možda vaš dom, ili samo "oslikate" vaš životni i radni prostor. Više energije u svakom slučaju i u zdravstvenom smislu (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 7.kuću, kuću partnerstva, odnosa i emotivnih i svih drugih. Bolja energija za razmenu reči, ideja, bolja komunikacija i sa partnerom i sa svima koji predstavljaju vaš javni život. Međutim na samom početku ove energije moguć je i neki zastoj, blokada, distanciranje. Ovo ne traje dugo pa ne dozvolite da vam pokvari odnose. Mnogo toga zavisi će od vas, ne vraćajte se previše u prošlost (Merkur opozicija Saturn). Emotivna situacija takva da prošlost ipak može da zakuca ili na vrata vašeg srca ili na vrata ona prava, vašeg doma. Neke bolne situacije iz prošlosti i emotivne i porodične mogle bi da se jave krajem ove nedelje (Venera kvadrat Kiron). Ključ i rešenje su u radu, u svakodnevnoj akciji, možda i kod nekog člana porodice. Lek za sve postoji, nema neizlečivih bolesti, samo pacijenata. Ranjeno srce ćete izlečiti kroz svakodnevno angažovanje i rad (Mars sekstil Kiron).

Jarac nedeljni horoskop
Ove nedelje energija mašte, kreativnosti, intuicije, romantike na relaciji emocije i komunikacija. Budite maštoviti i pokrenite svoju emotivnu priču. Vizualizijte vaše emotivne snove. "Obojte" svoj ljubavni život, uživajte više, zabavljajte se. Ako ste sami možda sudbina ima više mašte od vas samih (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 6.kuću, kuću svakodnevnog života i navika, posla, zdravlja i zdravstvenih navika. Življa komunikacija, razmena reči, ideja, novih i poslovnih i svih drugih prilika. Bolji odnos prema zdrvalju. Međutim na samom početku ove energije moguć je i neki zastoj, blokada. Posebno ako imate neku tajnu, nešto skriveno i potisnuto u podsvesti. Obratite pažnju i na poslovni život ali i na vaše zdravlje. Ne traje ovo dugo, ne donosite bitne odluke, i sačekajte da prođe. Moguć i zastoj energije i blaži umor  (Merkur opozicija Saturn). Emotivna situacija takva da bi neka prošlost mogla da bude aktuelna, nešto u vezi vaših misli, komunikacije ali i možda sve to povezano sa vašim poslom u smislu da su vam emocije i posao povezani ili su bili povezani. Moguća neka bolna situacija (Venera kvadrat Kiron). Ključ i rešenje su negde u emocijama, ili kod partnera ako ste u vezi ili u novoj emociji ako ste sami (Mars sekstil Kiron).

Vodolije nedeljni horoskop
Ova nedelje počinje sa jednom lepom energijom koju ćete osetiti iz pravca vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa i nekih vrednosti i životnih i materijalnih. Ona sa sobom donosi maštu, kreativnost, intuiciju. Bolje odnose u porodici ali i neke dobre finansijske momente. Za neke od vas ova energija može značiti više romantike u domu (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 5.kuću, kuću emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Bolja razmena ideja, reči, lepša i intezivnija komunikacija. Više društvenosti, uživanja, kretanja, putovanja onih kraćih. Međutim na samom početku ove energije moguća je i neka vrsta blokade, zastoja, teških misli i osećanja. Neke ideje i želje mogu doći pod znak pitanja, kao i neki društveni odnosi i prijateljstva (Merkur opozicija Saturn). Emotivna situacija ove nedelje pod uticajem energije koja bi mogla da vam vrati neku emotivnu prošlost. Nešto što može da zaboli. Posebno ako je sve to povezano i sa nekim vrednostima i životnim i materijalnim (Venera kvadrat Kiron). Rešenje i ključ su negde u okviru doma, porodice i porodičnih odnosa. Možda je to neki član porodice kod koga je "lek". Ovo može da bude i emotivna pomoć ali i finansijska (Mars sekstil Kiron).

Ribe nedeljni horoskop
Ove nedelje već na samom početku možete osetiti energiju koju inače volite, energiju mašte, intuicije, kreativnosti, magije, čarolije, romantizma. Komunikacija će biti obojena ovom energijom, ali i vaše misli, reči generalno mogu dobiti lepše "boje" (Sunce sekstil Neptun). Merkur će ove nedelje preći u Blizance u vašu 4.kuću, kuću doma, porodice, porodičnih odnosa. Bolja i intezivnija komunikacija sa članovima porodice, više ideja, razmena ideja, i za pitanja doma, porodice ali i za neka vaša privatna pitanja i poslove. Međutim na samom početku ove energije moguć je i neki zastoj, blokada i u mislima i u komunikaciji. Možda i neka melanholija i tuga. Moguće je i da ćete biti u situaciji da birate dom, porodica ili karijera, društveni status. Ovde je poenta u tome i da ne birate već da sve uskladite (Merkur opozicija Saturn). Emotivna priča ove nedelje takva da bi možda u vaš život mogla da zakuca neka prošlost i u prenosnom i u pravom smislu ove reči. Nešto nedovršeno i nerešeno od ranije što bi sada moglo na neki način da zaboli (Venera kvadrat Kiron). Ključ i rešnje su vaše misli pre svega, jer kažu Kakave su vam misli takav vam je život. Ono što zračite to i privlačite. Pokušajte da razmislite o svemu, ako je potreban razgovor da ga obavite, ali vaš izlaz jeste iskren i otvoren razgovor (Mars sekstil Kiron).

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 27.Aprila do 4.Maja....
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

  Zar se nismo shvatili