понедељак, 3. новембар 2014.

Nedeljni horoskop (3.Novembar - 10.Novembar)

Ovu nedelju će obeležiti Pun Mesec u Biku 6.Novembra. Osetićemo i Venerin kvadrat sa Jupiterom, ali Sunce u sekstilu sa Plutonom doneće dovoljno energije da krenemo u neke suštinske promene...
U poslednjih nekoliko nedelja bilo je i uspona i padova, mnogi se nadaju mirnijim danima. Pre toga i dalje ćemo biti na iskušenju šta je to što treba promeniti, pustiti ili završiti da bi mogli da mislimo o smirivanju ali i da bi mogli da krenemo napred. U ovim dilemama pomoćiće nam snažna energija Sunca i Plutona. Kulminacija dolazi sa Punim Mesecom u Biku, kulminacija nečeg što je započeto sa Mladim Mesecom u Škorpiji i Pomračenjem Sunca. Mada su efekti tog pomračenja i do šest meseci. Ovaj Pun Mesec će osvetleti potrebu za promenama i pomoćiće nam u procesu promena. Krajem nedelje mnogi će biti u iskušenju zbog Venere i Jupitera, iskušenju preterivanja, preteranih očekivanja u odnosu na ljubav, vrednosti, finansije.
Poslušajte šta vam kosmos poručuje preko Punog Meseca i probajte da vežbate mir i staloženost.

Uz "Šta rade zvezde u periodu od 3.Novembra do 10.Novembra"...

____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku u vašoj zoni vrednosti, sigurnosti i emotivne i materijalne bi mogao ove nedelje da osvetli vašu potrebu za sigurnošću i bezbednošću. Jupiter u zoni ljubavi u kvadratu sa Venerom možda vas uvede u priču o prevelikim očekivanjima u odnosu na partnerstvo.
POSAO: Pun Mesec u zoni vaših ličnih finansija doneće mogućnost preispitivanja, kulminacije i potrebu da nešto tu promenite na bolje. Kada je vaša karijera u pitanju imaćete mogućnost da uzmete sudbinu u svoje ruke i krenete novim putem. Vaša snaga i energija je ovde jer Sunce i Pluton upravo ovde donose šansu da nešto suštinski promenite.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali pripezite zbog mogućnosti preterivanja posebno kada su hrana i piće u pitanju.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Pun Mesec u vašem znaku ove nedelje će simbolično osvetleti potrebu da nešto menjate. Promene se pre svega odnose na partnerstvo, veze koje imate i emotivne i sve druge, na odnose sa javnošću takođe. Venera i Jupiter bi neke od vas mogli da uvedu u neku vrstu emotivnog preterivanja, preteranih očekivanja i slično. Sunce i Pluton doneće vam ogromnu energiju i podršku da ovde nešto suštinski promenite.
POSAO: Promene u ovoj oblasti vašeg života dolaze krajem nedelje kada Merkur ponovo uđe u Škorpiju i u vašu zonu partnerstva, saradnje, pregovora, javnog života. I finansije će pretrpeti promene u isto vreme, imaćete vremena da dobro razmislite kako ćete dalje kada su lična primanja u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, krajem nedelje moguće su promene ali više nešto kao preventiva, redovni pregledi i slično.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku u vašoj zoni tajni, skrivenog, podsvesti osvetleće simbolično vašu potrebu da nešto promenite, posebno ako ste neko vreme nešto gurnuli "pod tepih" ili sakrili u neki zamišljeni orman. Sve što ste neko vreme potiskvali, ignorisali sada bi moglo da doživi neku vrstu kulminacije. Jupiter i Venera bi mogli da vas odvedu putem preteranosti posebno u komunikaciji, tu su i preterana očekvanja, kada su emocije u pitanju. Neke veze bi mogle da se završe ili da dođe do privremenog razdvajanja. Sunce i Pluton su tu da vam pruže i energiju i podršku da menjate ono što se menjati mora i treba.
POSAO: Možda je za vas izlaz u poslu, energija je svakako tu u ovoj zoni i oblasti vašeg života. Imaćete energiju da napravite neke suštinske promene u vezi vaših poslova i poslovnih odnosa. Lične finansije takođe bi mogle da pretrpe neke bitne promene.
ZDRAVLJE: Zdravlje ove nedelje u vreme nekih vaših bitnih životnih promena takođe bi moglo da bude predmet pažnje. Promene u načinu ishrane, odnosa prema zdravlju. Čuvajte se preterivanja.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva ali i zoni iznenađenja osvetleće simbolično potrebu da se nešto menja. Pun Mesec je na osi davanja i primanja pre svega emotivnog. Potreba da se tu nešto menja posebno se odnosi na način na koji dobijate emociju. Venera u zoni ljubavi zajedno sa Jupiterom bi mogla da vas uvede u neka preterivanja emotivne ali i finansijske prirode. Tu su i neka preterana očekivanja. Sunce i Pluton zajedno daće vam potrebu energiju da nešto suštinski promenite kada su ljubav i partnerstvo u pitanju. Za mnoge od vas neki kraj ali i novi početak.
POSAO: Ove nedelje mnogi od vas bi mogli da se pozabave ličnim finansijama, posebno jer su ovde moguća neka preterivanja. Budite oprezni neko vreme, čuvajte se nepotrebnih troškova.
ZDRAVLJE: Zdravlje ove nedelje bi moglo da bude vaša preokupacija, ali samo ako se prepustite preteranim uživanjima u hrani i piću. Pripazite neko vreme.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku u vašoj zoni karijere, ega, statusa, položaja u društvu ove nedelje osvetleće simbolično vašu potrebu da nešto menjate. Neka vrsta kulminacije u ovoj zoni vašeg života. Jupiter u vašem znaku i Venera bi mogli da vas uvedu u neku vrstu preterivanja i preteranih očekivanja kada su porodica i porodični odnosi u pitanju. Budite oprezni neko vreme posebno ako su i finansije deo ove priče. Sunce i Pluton će vam dati i energiju i mogućnost da nešto suštinski promenite na relaciji dom porodica i karijera. Ne treba birati stranu već pronaći ravnotežu između te dve "sukobljene" strane i sukobljenih interesa.
POSAO: Posao je oblast života koji će vam dati preko potrebnu energiju, tu je negde izlaz i tu su najbitnije promene koje će vam doneti snagu da krenete napred. Ako dobro uklopite priču posla i porodičnog života mnoge stvari će "leći" na svoje mesto.
ZDRAVLJE: Zdravlje mnogo bolje nego ranije, više energije i više potrebe da tu nešto promenite na bolje. Bolja ishrana, više vežbanja i silično.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku u vašoj zoni daljina, višeg uma, životne filzofije i vidika osvetleće simbolično potrebu da tu nešto menjate. Kulminacija je u sferi misli i komunikacija. Neke važne odluke su možda na vidiku. Jupiter iz zone tajni i Venera iz zone emocija možda vas na neki način uvedu u neku tajnu, neku vrstu emotivnog preterivanja, preteranih očekivanja. Međutim Sunce i Pluton su tu da pomognu svojom energijom i mogućnošću da nešto suštinski promenite posebno kada su vaše emocije u pitanju i vaš ljubavni život.
POSAO: Ove nedelje pre svega obratite pažnju na komunikaciju bilo koje vrste jer je energija Punog Meseca na osi nižeg i višeg uma. Ovo je vreme kulminacije, vreme za donošenje nekih bitnih odluka, posebno krajem nedelje kada vaš vladar Merkur pređe u zonu komunikacija. Sve ovo će imati uticaja i na vaš poslovni život, kao i na profesiju i karijeru.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo. Budite neko vreme oprezni jer dolazi vreme povećanog stresa.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj zoni kriza, promena, trasformacija i regeneracije osvetleće simbolično neku potrebu za promenama. Promene su ovde suštinske i negde više nego neophodne. U ljubavnom životu ove promene su na intimnom planu, u zoni strasti i intime. Ljubavni i partnerski odnosi već neko vreme u fazi promena i sada je vreme da se promene i dogode. Jupiter i Venera bi mogli da vas uvedu u neka iznenadna emotivna dešavanja, neke preteranosti i preterana očekivanja. Negde su moguća i razdvajanja. Vaša snaga i energija zahvaljujući Suncu i Plutonu su u zoni porodice, iz nje bi mogli da crpite energiju za neophodne promene koje slede.
POSAO: I u ovoj oblasti života promene su i potreba i neophodnost. Promene se odnose pre svega na vaše lične finansije ali i sve druge, one tkz. zajedničke (partnerske, pozajmice, krediti...).
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro i za sada pod kontrolom.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku energiji suprotnoj od vaše u zoni partnerstva, dužih veza i odnosa sa ljudima, osvetleće simbolično potrebu da se tu nešto menja i promeni. Sunce u vašem znaku i Pluton u zoni komunikacija doneće vam potrebnu energiju i snagu da neke promene i ostvarite i tako otvorite put novoj energiji, posebno u partnerskom životu. Kod nekih će to biti kraj i novi početak ili veze ili kvaliteta postojeće veze. Nešto je potrebno da se zavši da bi nešto novo i drugačije moglo da počne, imajte to na umu.
POSAO: Jupiter u zoni vaše karijere i profesionalnog života, statusa, položaja i Venera u vašem znaku bi mogli da vas uvedu u neku vrstu preterivanja i preteranih očekivanja. Budite oprezni neko vreme, posebno kada su finansije u pitanju i čuvajte se nepotrebnih troškova i ulaganja. Dobra energija i povoljne mogućnosti idu iz zone komunikacija, Sunce u vašem znaku i Pluton donose mogućnost dobre poslovne komunikacije, pregovre i sl., kao i mogućnost suštinskih promena.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo i neko vreme nestabilno, posebno ako se prepustite stresu i nervozi koji su povezani sa vašim poslovnim životom.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku ove nedelje u vašoj zoni posla i poslovnih odnosa ali i svakodnevnog života i rutine, osvetleće simbolično potrebu da tu nešto menjate. Venera iz zone tajni i Jupiter iz zone daljina, životne filozofije i vidika, možda vas uvedu u neku tajnu emotivne prirode, u neko emotivno preterivanje i preterana očekivanja. Sunce takođe u zoni tajni zajedno sa Plutonom daće vam energiju i snagu da nešto suštinski promenite ali pre toga bi trebalo da zaronite u svoju podsvest i vidite šta je to što ste potisnuli a što treba promeniti.
POSAO: Kako je Pun Mesec ove nedelje baš u ovoj oblasti vašeg života imaćete priliku i šansu da nešto ovde suštinski promenite. Tu je neka kulminacija ali i mogućnost novog početka. Rezultati rada iz predhodnog perioda su pred vama. Finansije mnogo bolje, neka tajna podrška ili tajni izvori prihoda.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Punog Meseca, ako ste unazad bili pažljivi prema svom zdravlju nemate šta da brinete.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku ove nedelje u zoni emocija, ljubavnog života osvetleće simbolično vašu potrebu da ovde nešto menjate. Venera i Jupiter neće puno pomoći, moguća su i neka iznenadna dešavanja u emotivnom smislu, neka emotivna preterivanja ali i preterana očekivanja posebno kada je u pitanju ono što dobijate u emotivnom smislu. Moguće je neka dilema oko davanja i primanja. Međutim Pluton u vašem znaku zajedno sa Suncem daće vam ogromu energiju da nešto suštinski promenite. Mogućnost nekog završetka ali i mogućnost novih veza.
POSAO: Nešto mirnija nedelja kada su u pitanju vaši poslovi i poslovni odnosi. Krajem nedelje prelaskom Merkura u Škorpiju moguće su neke promene i ovde, promene bi mogle da vas u prvi mah iznenade. Nešto nestabilnija finansijska situacija.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno jer će ova nedelja biti u znaku dobre energije Plutona u vašem znaku i Sunca koji će vam doneti snažnu energiju ali i vitalnost. Mogućnost regeneracije tamo gde je to potrebno.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku u vašoj zoni doma, porodice, privatnog i porodičnih odnosa, osvetleće simbolično potrebu da tu nešto menjate. Jupiter u zoni partnerstva i dužih veza zajedno sa Venerom bi mogao da vas uvedu u neka emotivna preterivanja, kao i preterana očekivanja. Negde je to kraj neke veze, statusa ali i mogućnost novog početka. Sunce i Pluton će vam doneti energiju i snagu za neke suštinske promene, energija koja vam nudi da napunite baterije i pozabavite se onim što ste neko vreme potisnuli i sakrili pod neki "tepih". Vreme je da zavirite u skriveno i osvestite potrebu za promenama.
POSAO: Neke bitne promene su neophodne baš u ovoj oblasti vašeg života. Promene vas očekuju generalno kada je vaša karijera u pitanju, ali tu je i neophodna snaga i energija i mogućnost regeneracije i trasformacije (kroz posao i karijeru).
ZDRAVLJE: Zdravlje je indirektno pod uticajem Punog Meseca, tu je neka vrsta kulminacije i mogućnost suštinskih promena. Vreme je da nešto učinite za svoje zdravlje.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Pun Mesec u Biku u zoni misli, uma, komunikacija osvetleće simbolično potrebu da tu nešto menjate. Ovde možete očekivati neku vrstu kulminacije i novog početka. Možda je vreme za donošenje nekih bitnih odluka. Posebno kada je vaš emotivni život u pitanju, vreme je za neke razgovore. Jupiter i Venera neće puno pomoći jer bi mogli da uđete u zamku emotivnog preterivanja i preteranih očekivanja. Ipak Sunce i Pluton su tu da vam daju potrebnu energiju i snagu da nešto suštinski promenite u vašem životu, posebno kada je vaša životna filozofija u pitanju, moral, etika, životni vidici. Vreme je za neka iznenađenja, iznendana putovanja, nove ideje i nove životne šanse i prilike.
POSAO: Ova nedelja nije baš najpovoljnija kada je vaš posao u pitanju i poslvni odnosi. Budite oprezni posebno kada su finansije u pitanju, čuvajte se i preterivanja svake vrste pa i one u finansijama. Ako se bavite poslovima vezanim za inostrastvo, izdavaštvo, obrazovanje ovo je ipak vaša nedelja. Ako to nije slučaj okrenite se novim idejama i novim poslovnim prilikama.
ZDRAVLJE: Ove nedelje posebno obratite pažnju da ne preterate u hrani i piću. Čuvjte se i bilo kog preterivanja jer bi to moglo da utiče na vaše zdravstveno stanje.

..........

***Copy-paste: "Kada pročitam šta ovde piše :-))) za Lava (moj znak) ja sebe tu mogu da pronađem, međutim i kada pročitam za Vagu (moj podzak) i to ima smisla... I tako negde i jeste....mada zaista prilično uopšteno... Međutim kada pogledam ono što zaista jeste kada sve tranzite uklopim u svoj horoskop dobijem mnogo konkretniju sliku"....

***Mala primedba: Nedeljni horoskop se radi prema prirodnom horoskopu...
Za nedeljni horoskop (dnevni, mesečni, godišnji) koristi se prirodan horoskop koji počinje od Ovna i završava se Ribama. 
Primer:
Ljubav za Ovna je kuća Lava ili - 5.kuća, posao Devica ili  - 6.kuća, i zdravlje je Devica.
Za Vagu ljubav je kuća Vodolije - 5.kuća, posao su Ribe i zdravlje takođe.... i tako u krug. Zato vam se može učiniti da se nešto ponavlja. Nedeljni tranziti su svima isti i samo se vrte u krug - u krugu prirodnog horoskopa. 
Neko će sebe pronaći u znaku, neko možda više u podznaku i to ima svoje objašnjenje ali možda više o svemu ovome neki drugi put. 
Ovde imate sliku prirodnog horoskopa.
Tačna prognoza je ipak vezana za svaki horoskop pojedinačno. Kada tranzite (dnevne, nedeljne, mesečne...) uklopite u vaš horoskop. Za to je potrebno neko predznanje. Ko to ne može ili više ima poverenja u stručnu analizu može se obratiti i meni, kako to možete videti OVDE!


  Dobro jutro

 

Нема коментара:

Постави коментар