уторак, 18. новембар 2014.

Nedeljni horoskop (17.Novembar - 24.Novembar)Ova nedelja počinje nekom vrstom ograničenja jer će se Sunce i Saturn sresti na istom stepenu u Škorpiji i nagovestiti kraj vladavine energije Škorpije. Polako ali sigurno plovimo ka energiji Strelca. Susret Sunca i Saturna nas samo upozorava da usporimo. Sve nagoveštava smenu energija koja će se dogoditi krajem nedelje kada Sunce bude prešlo u Strelca.  
Venera je već u toj energiji ali pomalo zbunjena Neptunom koji samo što je krenuo napred. Najvažniji događaj na zvezdanom nebu je ipak Mlad Mesec u Strelcu koji će se dogoditi nekoliko sati posle ulaska Sunca u Strelca. Dobićemo još jednu priliku za novi početak. Mesec dana posle Mladog Meseca u Škorpiji i pomračenja Sunca sa ovim Mladim Mesecom možemo krenuti u novu avanturu, sa više entuzijazma, više optimizma sa pogledom na širu sliku sveta oko nas, pogledom uprtim ka horizontu.
Uz Šta rade zvezde u periodu od 17.Novembra do 24.Novembra...


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Susret Sunca i Saturna u Škorpiji u zoni intime, strasti, promena mogao bi da vam donese neki zastoj, nešto kao malo zatišje pred buru. Sa Venerom i Neptunom mogli bi da budete usred neke emotivne tajne, nečeg što će vas zbuniti. Sačekajte da se magla Neptuna digne, ne donosite emotivne odluke. Kraj nedelje će vam doneti novu i svežu energiju u vidu Mladog Meseca u Strelcu. Imaćete mogućnost da širite vidike, možda negde otputujete, bacite se na nauku ili samo krenete u potragu za nekom istinom koja je povezana sa vašim ljubavnim životom.
POSAO: Kada je posao u pitanju promenljiva situacija, na početku nedelje jako dobra komunikacija, konkretna i direktna, vreme za akciju, poslovne pregovore. Krajem nedelje čuvajte se prevelikog zalogaja, preteranog optimizma i bilo kog preterivanja posebno se ovo odnosi na finansije.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo, uglavnom dobro posebno ako pripazite i šta i koliko jedete. Čuvajte se preterivanja.  


_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Manji zastoj ili prepreke na početku nedelje u vašim vezama, odnosima i emotivnim i svim drugim zbog susreta Sunca i Saturna u Škorpiji. Venera i Neptun će vas zbunjivati kada su intima i strast u pitanju. Mogli bi i da se zapitate treba li nešto menjati ili ne. Ne donosite odluke dok traje magla Neptuna. Krajem nedelje stići će nova i sveža energija sa Mladim Mesecom u Strelcu i vi ćete dobiti šansu da nešto promenite i da krenete u neki sasvim novi početak. Budite oprezni jer postoji mogućnost da u nečemu preterate na samom kraju nedelje.
POSAO: Što se tiče svakodnevice i posla kojim se bavite budite još malo strpljivi, već krajem nedelje sa energijom Mladog Meseca u Strelcu mogli bi da krenete u neku novu priču kada je vaš posao u pitanju. Promene su na vidiku i kada su posao i poslovni odnosi u pitanju ali i finansije.
ZDRAVLJE: Ne preterujte u bilo čemu ove nedelje i zdravlje će biti pod kontrolom.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Predstoji vam neka vrsta emotivne nesigurnosti, zbunjenosti, obmane jer će Venera biti pod uticajem Neptuna. Budite oprezni sa tajnama posebno onim ljubavnim. Kraj nedelje će doneti neku vrstu olakšanja i mogućnost novog početka jer će se Mlad Mesec u Strelcu dogoditi u vašoj zoni partnerstva. Možda će neki od vas krenuti u potragu za nekom emotivnom istinom. Za neke od vas novi početak u vezu u kojoj ste, nekome ipak sasvim novi početak i nova veza. Na samom kraju nedelje budite oprezni u komunikaciji.
POSAO: Susret Sunca i Saturna u Škorpiji u ovoj oblasti vašeg života bi mogao da vam donese neki manji zastoj, manjak energije za posao i poslovne odnose, negde i neko neraspoloženje. Neptun u zoni karijere dodaje na sve ovo zbunjenost i neku vrstu magle, nejasnoće. Krajem nedelje pokrenuće vas vaš vladar Merkur da krenete u neke bitne promene i akcije. Energija Mladog Meseca u Strelcu će pomoći da krenete u novi početak.
ZDRAVLJE: Na samom početku nedelje manji zastoj u energiji, već krajem nedelje osetićete mnogo više energije i mnogo bolje ćete se osećati.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Sunce i Saturn u Škorpiji početkom nedelje u ovoj oblasti vašeg života mogli bi da donesu neki zastoj, neku vrstu tuge i melanholije. Venera i Neptun sve to bi mogli da začine nekom vrstom magle i zabune oko toga šta je istina u vašem ljubavnom životu. Sačekajte da se magla Neptuna raziđe i tek onda krenite u potragu za istinom. Tokom nedelje imaćete mogućnost za vrlo direktnu komunikaciju kada je u pitanju vaš ljubavni život i partnerstvo. Otvorenim razgovorom mogli bi da razjasnite neke partnerske odnose.
POSAO: Mlad Mesec u Strelcu u ovoj oblasti vašeg života doneće vam mogućnost nekog novog početka. Da li je to novi posao ili nešto novo u vezi starog ostaje vam da saznate. Oni koji su nezaposleni mogli bi da se nadaju zaposlenju. Obratite pažnju na finansije posebno krajem nedelje. Sigurno nećete moći da uštedite ali bar pripazite da ne uđete u nepotrebne minuse. Nije vreme ni za povišicu i sl.Doći će i to na red kasnije.
ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera i ne preterujte u ishrani. Imaćete i mogućnost da nešto novo uradite za svoje zdravlje.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Na početku nedelje neka zbunjenost, emotivna nesigurnost, pogled na ljubav kroz ružičaste naočari. Zbunjenost povezana sa intimom, strastima, potrebom da se nešto menja ali i bez jasne slike šta je to što treba promeniti. Sve zbog Venere i Neptuna. Mlad Mesec u Strelcu u ovoj zoni vašeg života će doneti mogućnost nekog novog početka. Nekome nova ljubav, nekome novi početak u dosadašnjoj ljubavi. Negde je vreme za bebe. Kretivnost bi mogla da bude u usponu, tu je i više zabave, uživanja. Sunce i Saturn u Škorpiji u zoni porodici i porodičnim odnosima donosi ili neku vrstu blokade ili manje energije ili neku vrstu melanholije.
POSAO: Tokom nedelje više mentalne energije za poslove i poslovne odnose. Dobra energija za komunikaciju, pregovore, nove akcije i projekte.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, krajem nedelje možda i neka rutinska kontrola.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Sa Suncem i Saturnom u Škorpiji u zoni komunikacije možda neki zastoj i negde neka vrsta melanholije. Porodica i porodični odnosi i partnerstvo u nekoj magli, neka nejasnoća, negde možda i neko razočarenje. Međutim krajem nedelje sa energijom Mladog Meseca u Strelcu mogućnost novog početka vezano za porodične odnose. Negde je to neko renoviranje, negde selidba, nagde nešto vezano za privatne stvari, privatne poslove. Tokom nedelje kada su emocije i ljubav u pitanju nova energija za mnogo bolju, direktniju i jasniju komunikaciju. Možda je vreme za neki razgovor.
POSAO: Već neko vreme ovde imate potrebu da nešto menjate. Možda se još uvek nisu stekli uslovi za neku važniju promenu pa je moguć i stres i nervoza. Probajte da ne preterujete posebno kada su lične finansije u pitanju. Tokom nedelje mnogo bolja energija za komunikaciju, pregovore čak i neke nove poslove i  projekte.
ZDRAVLJE: Zdravlje će biti dobro onoliko koliko uspete da stres i nervozu držite pod kontrolom. Negde i problemi sa cirkulacijom.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Uznemireni ste već neko vreme. Na početku nedelje na sve to još i neka vrsta emotivne nesigurnosti, neka magla i nejasnoća posebno kada su vaše misli u pitanju ali i komunikacija. Tu su i pitanja na koja nemate odgovore. Sve zbog Venere vašeg vladara koji je pod uticajem Neptuna. Međutim sa energijom Mladog Meseca u Strelcu krajem nedelje dobićete mogućnost nekog novog početka, priliku za iskren i jasan razgovor. Neko će krenuti u potragu za nekom istinom. Na kraju nedelje mnogo bolji odnosi u porodici i prilika za jasniju i direktniju komunikaciju sa članovima porodice, posebno oko nekih materijalnih stvari i prilika. Posle nekog možda većeg troška ili preterivanja u finansijskom smislu vreme je da se vidi šta se može uraditi po tom pitanju.
POSAO: Sa Suncem i Saturnom u zoni finansija moguć neki zastoj i možda neki problemi. Tu je i energija koja vas može uvesti u neka preterivanja vezana za novac i materijalne prilike. Neke nejasnoće u poslovima i posebno u poslovnim odnosima. Krajem nedelje bi sve ovo oko finansijskog stanja moglo da dobije nov i drugačiji tok, bolji po vas.
ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju moguće je nešto nejasno, proverite sve dijagnoze ako do njih dođe. Smanjite unos ugljenih hidrata.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Sa Suncem i Saturnom u vašem znaku ili ćete osetiti neki zastoj u energiji ili samo manjak energije, nešto kao zatišje pred buru. Prosto osećate skorašnju promenu energija. Više ćete ove nedelje biti okupirani finansijama i finansijskim stanjem nego nekim drugim stvarima. U emotivnom životu zbunjenost i neka emotivna nesigurnost a sve povezano sa vrednostima i novcem. Kao da ćete imati utisak da će sve krenuti na bolje kada se reše neka pitanja materijalne sigurnosti. Kraj nedelje može biti u znaku neke jasne i direktne komunikacije, imaćete jaku mentalnu energiju da obavite neke bitne razgovore u nekim oblastima vašeg života.
POSAO: Ovo je nedelja u kojoj ćete više energije trošiti na pitanje zarade i materijalnih prilika. Suzdržite se od nepotrebnih troškova i u kupovinu krenite bez novčanika bar na početku nedelje. Novi početak i nova energija kada su finansije u pitanju stići će krajem nedelje sa energijom Mladog Meseca u Strelcu.
ZDRAVLJE: Zdravlje vrlo promenljivo i povezano sa nivoom stresa. Ako uspete da kontrolišete stres i nervozu problema sa zdravljem i neće biti.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Uskoro će vladavina vašeg znaka. Još samo da pregurate energiju Sunca i Saturna u vašoj zoni tajni podsvesti i da vidite zašto i odakle neka vrsta blokade, zastoja i manjka energije. I neke tajne bi mogle da vas opterete. Venera u vašem znaku i Neptun mogli bi da vas zbune i kada je ljubav u pitanju ali i kada su porodični odnosi u pitanju. Tu su i neka pitanja koja traže odgovore. Krajem nedelje Mlad Mesec u vašem znaku doneće vam energiju novog početka i mogućnost da krenete napred. Možda krenete i u potragu za nekom istinom. Imaćete priliku za lični razvoj i prosperitet, što se kasnije može preneti i na sve bitne stvari u vašem životu pa i one ljubavne prirode.
POSAO: Promenljiva situacija tokom nedelje kada je posao u pitanju. Nešto nejasno i zbunjujuće, tu je i mogućnost finansijskih neprilika posebno ako preterujete u bilo kom smislu. Međutim krajem nedelje dobićete priliku za jasnu i direktnu komunikaciju vezanu pre svega za posao i poslovne odnose a onda i za one finansijske.
ZDRAVLJE: Uskoro vam sledi više vitalnosti i energije, dotle pripazite na imunitet, kao i na to šta i koliko jedete.
 _____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ova nedelja bi mogla da krene sa nekom tajnom, nekom tajnom emotivne prirode. Nešto što će vas zbuniti i vaš emotivni život učiniti nejasnim a vas možda emotivno nesigurnim. Nejasna i komunikacija posebno ona emotivna. Međutim krajem nedelje sa energijom Mladog Meseca čeka vas nek novi početak. Negde je to nešto vezano za neku vašu tajnu, neko će možda tek ući u tajnu vezu ili nešto slično. Neko će baš suprotno dobiti energiju da neku tajnu dovrši, raskrsti sa njom i krene napred u potragu za nekom istinom. Vreme je da shvatite da kraj znači uvek neki novi početak.
POSAO: Na početku nedelje mnogi od vas bi mogli da budu okupirani finansijskim neprilikama a sve zbog neke vrste preteranosti. Probajte da se suzdržite od nepotrebnih troškova. Krajem nedelje mnogo bolja situacija kada su finansije u pitanju. Tu je i pojačana mentalna energija mnogo više prilika za bolju komuniaciju, direktniju i jasniju, ali i za neke nove poslove, pregovore.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo, ali krajem nedelje mnogo više energije. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Ovo možda neće biti nedelja u kojoj emocije i ljubav imaju primat. Mnogi od vas bi mogli da budu okupirani poslom, svakodnevnim životom, karijerom pre svega i finansijama naravno koje uvek idu uz to. Međutim kada su emocije i ljubavni život u pitanju moguća su neka iznenađenja. Dokle se vi bavite karijerom možda vas u nekom trenutku sustigne neko emotivno pitanje na koje nećete imati odgovor, nešto zbunjujuće i nejasno. Oni koji su u vezi možda posumnjaju u svog partnera u odnosu na to koliko dobijaju u emotivnom smislu od njega. Slobodni predstavnici ovog znaka mogli bi da budu pogođeni amorovom strelom, mada ko zna da li ćete znati odakle strela dolazi. Sačekajte da se magla Neptuna digne i sve će vam biti jasnije. Mlad Mesec u Strelcu će vam svakako doneti mogućnost novog početka, nešto što će vas sigurno iznenaditi.
POSAO: Sunce i Saturn u Škorpiji u zoni karijere bar na početku nedelje mogu doneti neku vrstu zastoja i blokade. Čuvajte se i preterivanja kada je karijera ali i kada su finansije u pitanju. Krajem nedelje sve bi moglo da krene drugim boljim tokom. Više energije za komunikaciju, nove poslove i pregovore. Međutim neke od njih treba obaviti što diskretnije.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo, ali bolji dani krajem nedelje.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Kao da ćete se radije baviti karijerom i poslom nego emotivnim stvarima. Sunce i Saturn u Škorpiji mogu doneti neku vrstu mentalne blokade. Vi koji ste u dužim vezama možda bi mogli da krenete u neko preterivanje međutim tu je i energija sa kojom možete ući u direktniju i jasniju komunikaciju i sa emotivnim partnerom i sa prijateljima ili bilo sa kim gde je potrebno nešto da se razjasni i objasni. Neptun u vašem znaku i Venera će vas zbunjivati i možda učiniti emotivno nesigurnim tako da je rešenje iskren i odlučan razgovor.
POSAO: Ovo je ipak nedelja u kojoj ćete najviše energije trošiti kada su vaši poslovi i karijera u pitanju. Na početku nedelje zbunjeni, krajem nedelje sa energijom Mladog Meseca u Strelcu mogućnost sasvim novog početka. Ako prevaziđete neke neprijatne momente sa početka nedelje mnogi od vas se mogu nadati novom poslu ili nekoj vrsti napredovanja, boljeg statusa i položaja.
ZDRAVLJE: Zdravlje će biti dobro ako se suzdržite od bilo kog preterivanja a posebno u jelu i piću.  All Of The Stars 

 

Нема коментара:

Постави коментар