понедељак, 10. новембар 2014.

Nedeljni horoskop (10.Novembar - 17.Novembar)

Ove nedelje dogodiće se dva susreta planeta na istom stepenu u istom znaku. Prvo će se sresti Mars i Pluton na 11* u Jarcu, tri dana kasnije srešće se Venera i Saturn na 25* Škorpije... Dve prilično različite konjukcije u istoj nedelji... Da sve bude zanimljivije ili napetije konjukciju Marsa i Plutona začiniće kvadrat sa Uranom. Venera će krajem nedelje preći u Strelca, Neptun će krenuti napred...
Ako ne ostanete mirni i staloženi posle nešto uzbudljivijeg početka nedelje, možda pomogne Venerin i Saturnov susret i zagrljaj sredinom nedelje... Iz uzavrele atmosfere koju će doneti Mars i Pluton kvadrat Uran, mnogi će preći u nešto hladniju koju će doneti Saturn i Venera... Nekome hladni tuš, nekome olakšanje...
Na samom kraju nedelje ulaskom Venere u Strelca možda vas pogodi neka strelica.... možda Kupidonova ili neka druga, tek avantura može da počne.... Neptun je tu da neke snove pretvori u stvarnost....
Uz Šta rade zvezde u periodu od 10.Novembra do 17.Novembra...

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Nedelja bi za neke od vas mogla da počne vrlo burno, sve zavisi koliki fitilj imate. Susret Saturna i Venere navešće vas da ozbiljnije razmotrite ljubavni odnos posebno sve vezano za intimu i strast. Sa Venerom u Strelcu ili ćete na neki romantični odmor i put ili ćete se "uhvatiti" knjige i znanja. U ljubavi više vere i optimizma. Neptun kreće napred u vašoj zoni tajni, podsvesti, snova i neki snovi bi mogli i da se ostvare.
POSAO: Susret Marsa i Plutona u zoni profesije i karijere doneće vam ogromnu snagu u volju da nešto promenite. Pripazite se jer u isto vreme Uran iz vašeg znaka može zapaliti poslovnu atmosferu, očekujte neočekivano.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Venera vaš vladar srešće se sa Saturnom u vašoj zoni odnosa, veza, brakova. Saturn će dodati nešto forme, negde će ojačati neku vezu (ljubavnu, bračnu, poslovnu...) negde će doneti razdvajanje ili raskid. Mars i Pluton će se sresti u vašoj zoni tajni, podsvesti, neke tajne možda izađu na svetlost dana. Venera će preći u Strelca krajem nedelje i u vašu zonu strasti, više vatre, više strasti. Neptun kreće napred u zoni društvenosti, prijateljstva, nade, želja, neki zajednički snovi mogli bi da postanu stvarnost.
POSAO: I ovde će susret Venere i Saturna uraditi svoje, neke poslovne odnose će učvrstiti i doneti više realizma, ali neki odnosi bi mogli pod uticajem ove energije da se raskinu.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, možda je potrebna neka rutinska kontrola.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Susret Marsa i Plutona u vašoj zoni intime, strasti, promena doneće vam ogromnu energiju za promene i transformaciju. Međutim zbog kvadrata sa Uranom očekujte neočekivano. Krajem nedelje ulaskom Venere u Strelca i u vašu zonu veza, odnosa, brakova više optimizma, entuzijazma u postojećim vezama. Ako ste sami možda vas pogodi Kupidonova strelica.
POSAO: Susret Venere i Saturna u ovoj oblasti vašeg života, uozbiljiće vaše poslovne odnose, doneti više realnosti, discipline. Negde će odnosi dobiti novu dimenziju negde će doći do razdvajanja. Neptun će krenuti napred u vašoj zoni karijere, možda je vreme da neke snove pretvorite u stvarnost.
ZDRAVLJE: Mnogo ozbiljniji pristup zdravlju, ishrani...
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Sa Marsom i Plutonom u zoni odnosa, veza, brakova, partnerstva više energije koja se može iskoristiti za više strasti i neku vrstu promene i regeneracije. Susret Venere i Saturna u zoni ljubavi, kreativnosti, zabave doneće vam mogućnost da vezu u kojoj ste uozbiljite, preuzmete odgovornost i krenete napred. Negde će ovaj susret možda doneti otrežnjenje. Neptun će krenuti napred u vašoj zoni daljina, životne filozofije i vidika, možda je vreme za neki duži put ili za ostvarenje nekog vašeg sna.
POSAO: Ulaskom Venere u Strelca i u vašu zonu svakodnevnog života, posla i poslovnih odnosa možda više optimizma i entuzijazma nego do sada. Nekome možda nova ljubav negde kroz posao.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro posebno od ulaska Venere u Strelca.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Tek kada Venera krajem nedelje uđe u Strelca možete očekivati više energije, optimizma, entuzijazma, više ljubavi, kreativnosti, zabave. Nekoga bi mogla da pogodi Kupidonova strelica. Pre toga Venerin i Saturnov susret u zoni porodice i porodičnih odnosa može doneti više stabilnosti i odgovornosti ali negde i neku vrstu otrežnjenja. Neko će popraviti porodične odnose, neko će možda renovirati dom. Neptun će krenuti napred u zoni strasti, intime i možda je vreme za ostvarivanje nekih vaših snova.
POSAO: Sa energijom Marsa i Plutona u ovoj oblasti vašeg života sigurno je da ćete imati energiju za neke promene. Trudite se samo da ovu energiju pravilno i kanališete i iskoristite.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Mars i Pluton svojom energijom regeneracije mogu pomoći tamo gde je to potrebno.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Susret Marsa i Plutona u ovoj oblasti vašeg života doneće vam ogromnu energiju sa kojom treba pažljivo rukovati. Doneće ova energija mogućnost promene i transformacije tamo gde je to potrebno. Venera i Saturn će se sresti u vašoj zoni misli, reči, komunikacije. Negde je to ozbiljna komunikacija, donošenje važnih odluka, negde bi to mogao da bude hladan tuš. Negde će kvalitet odnosa biti popravljen, negde je moguć raskid. Neptun će krenuti napred u vašoj zoni odnosa, veza, brakova, možda je vreme za ostvarivanje nekih vaših snova. Venera će ulaskom u Strelca neko vreme boraviti u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa i naravno doneti više optimizma i entuzijazma bar na početku.
POSAO: Na poslu možda neka nervoza i stres. Ove nedelje kvadrat Urana sa Marsom bi mogao da zapali poslovnu atmosferu i odnose, budite pažljivi.
ZDRAVLJE: Zdravlje nestabilno, ako podlegnete stresu i nervozi mogući su neki manji zdravstveni problemi.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Uran u vašem znaku u zoni odnosa, veza, partnerstva ove nedelje će biti u kvadratu sa Marsom koji je u konjukciji sa Plutonom u zoni porodice i porodičnih odnosa. Očekujte neočekivano... Energija se može iskoristiti pametno za neke promene i regeneraciju a mogu se besno zalupiti neka vrata i stvarno i figurativno. Ulaskom Venere u Strelca u zonu misli, reči, komunikacije očeujte više optimizma, entuzijazma, vere u ljubav i ljubavne odnose. Nekome možda neka nova ljubav negde ili na putu ili u komšiluku. Strelice Kupidona bi mogle neke od vas i da pogode pravo u srce.
POSAO: Susret Venere i Saturna u vašoj zoni vrednosti, ličnih finansija mogu vas navesti na priču osim finansijske sigurnosti i na priču o emotivnoj sigurnosti. Novac i emocije na neki način povezani. Neptun će krenuti napred u zoni posla i poslovnih odnosa i vi bi mogli da krenete u ostvarivanje nekih snova.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Glavni događaj ove nedelje je susret Venere i Saturna baš u vašem znaku. Krenuće neka potreba za stabilnošću, odgovornošću i kada su emocije u pitanju ali i materijalne prilike. Za mnoge od vas ova konjukcija bi mogla da znači neko otrežnjenje, neku realnost i stvarnost. Ovo je ili novi kvalitet u vašoj postojećoj vezi ili raskid. Pripazite jer sve ovo ide uz susret Marsa i Plutona u vašoj zoni komunikacija. To je ogromna energija ako se dobro kanališe, ali može biti i izvor stresa i napetosti. Neptun će krenuti napred u vašoj zoni emocija i ljubavi i vi bi mogli da krenete u ostvarivanje nekih snova.
POSAO: Sa Uranom u ovoj oblasti vašeg života mogući su napeti odnosi i stresne situacije. Posebno jer je Uran u kvadratu sa Marsom iz zone komunikacija. Pripazite neko vreme. Ulaskom Venere u Strelca i u vašu zonu finansija mnogo bolja i vedrija situacija kada je novac u pitanju.
ZDRAVLJE: Nervoza i stres bi mogli da utiču na vaše zdravlje, probajte da se kontrolišete.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Pre ulaska Venere u vaš znak kada će i ljubavni život krenuti na bolje, susret Venere i Saturna u vašoj zoni tajni, podsvesti mogao bi neku vašu tajnu da dovede u pitanje. Negde je ovo neka vrsta povlačenja, tuga, negde samo ozbiljniji i odgovorniji pristup nekoj emotivnoj priči. Sa Uranom u zoni emocija i ljubavi ove nedelje možete očekivati neočekivano. U kvadratu sa Marsom višak energije a pogrešno kanalisanje ove energije donosi od besa i ljutnje do mogućih prekida veza. Budite oprezni! Neptun će krenuti napred u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa, možda je vreme za ispunjenje nekih vaših snova.
POSAO: Mars i Pluton će se sresti u vašoj zoni ličnih finansija i doneti energiju za neke bitne promene kada su finansijske prilike u pitanju. Pametno iskoristite ovu energiju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Glavni događaj za vas ove nedelje je susret Marsa i Plutona u vašem znaku. Ova energija nudi mogućnost promene i transformacije naravno ako se prepozna kao takva ako se ova energija pravilno kanališe, u suprotnom ovo je pojačana nervoza i stres. Venera i Saturn će se sresti u vašoj zoni društvenosti i iznenadnih dešavanja, ili ćete neke odnose učiniti ozbiljnijim i odgovornijim ili će se neki odnos završiti. Ulaskom Venere u Strelca i u vašu zonu tajni i podsvesti nekome je to prilika za povlačenje, nekome za neku tajnu vezu. Kretanjem Neptuna napred u vašoj zoni misli, reči, komunikacije imaćete priliku da ostvarite neke vaše snove.
POSAO: Ove nedelje ovde ništa novo. Indirektno će se susret Venere i Saturna osetiti i ovde. Ozbiljniji i odgovorniji pristup poslovima i poslovnim odnosima.
ZDRAVLJE: Zdravlje bez većih promena.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Susret Marsa i Plutona u vašoj zoni tajni, skrivenog, podsvesti u prvi plan bi mogao da stavi neku vašu tajnu. Ova konjukcija nudi mogućnost promene i transformacije naravno ako se prepozna kao takva ako se ova energija pravilno kanališe. U suprotnom ona bi mogla da vas uvede u neki stres i nervozu. Posebno jer je Mars u kvadratu sa Uranom iz zone komunikacija, pripazite šta pričate, posebno kada su tajne u pitanju. Ulaskom Venere u Strelca u vašu zonu društvenosti, prijateljstva, želje, nade i iznenadnih dešavanja za neke od vas moguća je nova ljubav u krugu prijatelja, ali nešto kao grom iz vedrog neba.
POSAO: Susret Venere i Saturna u zoni karijere, statusa, ega doneće vam priliku za više odgovornosti, ozbiljnosti. Negde je to stabilniji odnos i u emotivnom i u profesionalnom smislu a negde je to potreba da se nešto završi. Kretanjem Neptuna napred u zoni ličnih finansija mogao bi da vam omogući da ostvarite neke finansijske snove.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Najvažniji događaj za vas ove nedelje je kretanje Neptuna napred u vašem znaku. Vreme je da krenete u ostvarivanje nekih vaših snova. Susret Venere i Saturna u zoni daljina, životne filozofije i vidika omogućiće vam neku vrstu realnosti i otrežnjenja. Neko će vezu učiniti stabilnijom i odgovornijom, neko će vezu prekinuti. Susret Marsa i Plutona u zoni društvenosti, želja, nade i iznenadnih dešavanja sve ovo bi moglo da začini viškom energije. Negde da donese mogućnost promene i regeneracije, negde dodatnu nervozu i stres.
POSAO: Finansijska situacija ne baš najbolja ove nedelje. Pod uticajem je kvadrata Marsa i Urana što može doneti nervozu i stres. Ulaskom Venere u Strelca u vašu zonu karijere dolaze i bolji dani, više optimizma i entuzijazma u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Zdravlje bez većih promena.


***Copy-paste: "Kada pročitam šta ovde piše :-))) za Lava (moj znak) ja sebe tu mogu da pronađem, međutim i kada pročitam za Vagu (moj podzak) i to ima smisla... I tako negde i jeste....mada zaista prilično uopšteno... Međutim kada pogledam ono što zaista jeste kada sve tranzite uklopim u svoj horoskop dobijem mnogo konkretniju sliku"....

***Mala primedba: Nedeljni horoskop se radi prema prirodnom horoskopu...
Za nedeljni horoskop (dnevni, mesečni, godišnji) koristi se prirodan horoskop koji počinje od Ovna i završava se Ribama. 

Primer:
Ljubav za Ovna je kuća Lava ili - 5.kuća, posao Devica ili  - 6.kuća, i zdravlje je Devica.
Za Vagu ljubav je kuća Vodolije - 5.kuća, posao su Ribe i zdravlje takođe.... i tako u krug. Zato vam se može učiniti da se nešto ponavlja. Nedeljni tranziti su svima isti i samo se vrte u krug - u krugu prirodnog horoskopa. 
Neko će sebe pronaći u znaku, neko možda više u podznaku i to ima svoje objašnjenje ali možda više o svemu ovome neki drugi put. 
Ovde imate sliku prirodnog horoskopa.
Tačna prognoza je ipak vezana za svaki horoskop pojedinačno. Kada tranzite (dnevne, nedeljne, mesečne...) uklopite u vaš horoskop. Za to je potrebno neko predznanje. Ko to ne može ili više ima poverenja u stručnu analizu može se obratiti i meni, kako to možete videti OVDE!


Došla....♪ ♫ ♥ ♪ ♫.

  Kad Odem 

 

Нема коментара:

Постави коментар