понедељак, 20. октобар 2014.

Nedeljni horoskop (20.Oktobar - 27.Oktobar)

Burna nedelja je pred nama.  Zvezde su više nego aktivne. Venera i Mars će nam u ponedeljak doneti mogućnost da se pripremimo za ono što dolazi. A dolazi nam nešto čime nas obično plaše - Pomračenje Sunca. RxMerkur i Jupiter istog dana u ponedeljak su tu da nam pomognu svojom energijom optimizma, lepih misli i lepšom komunikacijom. I onda dolazi taj četvrtak kada će i Sunce i Venera preću u Škorpiju i kada će se dogoditi - Mlad Mesec u Škorpiji sa delimičnim Pomračenjem Sunca. Nema mesta za paniku. Zvezde nam zapravo nude mogućnost novog početka koji ima veze sa emocijama, ljubavlju, vrednostima, novcem. Sve jer će Venera biti u konjukciji (pored) Sunca i Meseca. Krenuće vladavina energije Škorpije. Trigon sve tri planete (Sunce, Mesec i Venera) sa RxNeptunom u Ribama učiniće da sve bude još emotivnije i dublje. Ulazimo u period u kome treba da razmislimo šta je to što je potrebno da promenimo.
Merkur će u subotu konačno krenuti napred, krenuće i naše misli i komunikacija. Mars će preći u Jarca u nedelju, i motivisaće nas za naporan rad i za ostvarivanje nekih važnih ciljeva u našim životima.
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2014/10/sta-rade-zvezde-u-periodu-od-20oktobra.html

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ova nedelja za vas počinje što se emocija tiče vrlo interesantno. Mnogi će krenuti u flert i osvajanje. Negde će to biti nova ljubav, negde oživljavanje već postojeće. Moguće su i lepe vesti, ljubavne poruke, ljubavni optimizam. Prelaskom Sunca i Venere u Škorpiju i Mladim Mesecom u Škorpiji sa Pomračenjem Sunca, sve se prenosi na teren strasti, intimnosti, inteziteta i dubine. Tu je moguća neka promena i mogućnost novog početka. U kombinaciji sa Neptunom sve ovo bi moglo da ima dozu tajni, skrivenog ili skrivanja. Kada Merkur krene napred možda ćete dobiti i neke odgovore posebno kada su vaše emotivne veze u pitanju.
POSAO: Mars ulaskom u Jarca i u vašu zonu karijere motivisaće vas za naporan rad ali i za ostvarivanje nekih vaših profesionalnih ciljeva. Neko će da napreduje, neko će da promeni posao. Ako nemate posao mogućnost zaposlenja.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Ipak pripazite sve dokle traje jaka energija Škorpije na hormone, bešiku, genitalije, grlo...
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Ulaskom Sunca i Venere u Škorpiju i u vašu zonu dužih veza, brakova, partnerstva bilo koje vrste, krenuće i jedna intezivnija i dublja energija kada su emocije u pitanju. Tu je i Mlad Mesec u Škorpiji sa Pomračenjem Sunca, što će kod nekih od vas možda doneti novu vezu ako ste sami, ako ste u vezi ova energija može doneti neko novo poglavlje, neku bitnu promenu, mogućnost novog početka. Trigon ovih planeta sa Neptunom iz zone društvenosti, prijateljstva i iznenađenja, ove moguće promene će učiniti transparentnijim, javnijim. Neke promene mogu biti povezane ili da idu preko prijatelja.
POSAO: Već na početku ove nedelje interesantna uglavnom pozitivna dešavanja kada je vaš posao u pitanju. Kretanjem Merkura napred, mnogima od vas će krenuti napred poslovi i poslovni odnosi. Tu je i mogućnost nekih novih poslova. Dobićete i neke odgovore koje očekujete neko vreme. Ulaskom Marsa u Jarca neko će na neki poslovni put, mnogi neće morati da se maknu nigde ali bi mogli da imaju nekih poslovnih veza sa inostrastvom. Ostali više energije i novih momenata ako se bave obrazovanjem, reklamom, izdavaštvom, zakonom.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Kretanjem Merkura napred možda krenete u nešto intezivniju brigu o zdravlju više preventive radi.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Ova nedelja kada ste vi u pitanju i vaš ljubavni život počeće jako lepo, flertovanjem, zavođenjem, negde novom vezom, negde oživljavanjem stare. Tu su i optimizam i lepša komunikacija.  Krajem nedelje mnogo toga će krenuti napred što se tiče vaših emocija jer će i vaš vladar Merkur krenuti napred. Međutim između ovih dešavanja dogodiće se nekoliko vrlo bitnih promena. Sunce i Venera će ući u Škorpiju i u vašu zonu rutine, svakodnevice, ali i posla i zdravlja. Tu će se dogoditi i Mlad Mesec i Pomračenje Sunca. Tu je i neka moguća promena tu je i neki novi početak.
POSAO: Sa Mladim Mesecom u Škorpiji i Pomračenjem Sunca u ovoj oblasti moguće su i neke bitnije promene kao i mogućnost novog početka. Da li će to imati veze i sa nekim emocijama ostaje vam da saznate. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama iz zone karijere priču o poslu ali i nekom statusu (koji ne mora biti samo poslovni) staviće u prvi plan. Promene mogu biti krupnije nego što u prvi mah možete da zamislite ili očekujete. Mars će ulaskom u Jarca doneti energiju za napredovanje kada su finansije u pitanju.
ZDRAVLJE: Mlad Mesec u Škorpiji i Pomračenje Sunca vam ovde nešto poručuju, možda traže neku promenu, neki novi početak, nude mogućnost regeneracije i trasformacije.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Nedelja će krenuti lepim događajima u okviru porodice i porodičnih odnosa. Negde će ljubav da procveta, negde će optimizam da se vrati ili samo oživi vaš dom i porodicu. Kada Merkur krene napred dobićete i neke odgovore unutar porodice. Međutim ono najvažnije što će se dogoditi kada je ljubav u pitanju je ulazak Sunca i Venere u Škorpiju u vašu zonu ljubavnog i emotivnog života. Tu će se dogoditi i Mlad Mesec i Pomračenje Sunca. Vaš ljubavni život će dobiti intezitet i dubinu. Ova energija će kod mnogih od vas tražiti neku promenu ali doneće i mogućnost novog početka. Negde će to biti nova ljubav, negde će stara ljubav dobiti nove okvire. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama doneće energiju daljina, inostrastva, širenja vidika, drugačije životne filozofije. Zapravo možda vam neke daljine postanu sada bliže. Mars ulaskom u Jarca i u vašu zonu partnerstva doneće energiju odgovornosti, ali i želju da se krene napred ili zajedno ako ste u vezi ili ako ste sami da odlučnije krenete u potragu partnera.
POSAO: Početak ove nedelje nešto interesantniji što se tiče poslova i poslovnih odnosa. Nešto bolja i finansijska situacija. Ako se bavite privatnim poslom ili radite za privatnika nešto bolja situacija kod vas, mada i svi ostali mogu bar na početku nedelje da odahnu kada je posao u pitanju. Krajem nedelje vi ćete se nešto više baviti emocijama.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Optimizam sa početka nedelje pozitivno će se odraziti i na vaše fizičko i mentalno zdravlje.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Početak nedelje zanimljiv, lepa emotivna komunikacija, flert, zavođenje, više optimizma, lepše i pozitivnije misli. Moguće su i neke lepe vesti, poruke, pisma i sl. Ulaskom Sunca i Venere u Škorpiju kao i Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa krenuće i neka potreba ili želja da se nešto promeni a tu je negde i neki vaš novi početak. Neko će da se preseli, neko će proširiti porodicu, neko će nešto renovirati, neko će započeti zajednički život. A neko će možda samo promeniti neke porodične navike. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama iz zone zajedničkih finasija svemu ovome će dodati ili neku finansijsku pomoć i podršku ili će neke promene vas uvesti u neku trasformaciju i regeneraciju. Dom i porodica su negde vaša priča o novom početku. Merkur će krenuti napred krenuće i vaše misli i komunikacija, možda ćete dobiti i neke odgovore.
POSAO: Ulaskom Marsa u Jarca i u vašu zonu svakodnevnog života ali i posla i poslovnih odnosa dobićete motivaciju za naporan rad kao i za ostvarivanje nekih poslovnih ciljeva. Neko će dobiti novi posao, a neko će se popeti na neku poslovnu stepenicu više, mnogi od vas će samo raditi više.
ZDRAVLJE: Ulaskom Marsa u Jarca dobićete nešto više energije i želje da nešto uradite kada je vaše zdravlje u pitanju. Sigurno nešto odgovorniji pristup zdravlju.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Ulaskom Sunca i Venere u Škorpiju, energijom Mladog Meseca i Pomračenja Sunca dobićete šansu i mogućnost da nešto promenite kada su vaše misli i komunikacija u pitanju. I ona generalna i ona ljubavna i emotivna. Tu negde je i vaš novi početak. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama iz zone partnerstva proširiće vaše mogućnosti kada je novi početak u pitanju. Kretanje Merkura napred omogućiće vam jasniju komunikaciju i doneti neke odgovore. Ulaskom Marsa u Jarca i u vašu zonu ljubavi, kreativnosti, uživanja, dece krenuće jedna sasvim nova energija, praktična i odgovorna a vama to inače prija. Dobićete motiv da ostvarite neke želje i neki emotivni cilj. Negde je to nova ljubav. Negde je to više odgovornosti u postojećoj ljubavi.
POSAO: Ove nedelje ovde nešto mirnija situacija. Međutim pozitivna dešaavanja su u zoni ličnih finansija. Mogući su ili neki tajni prilivi ili će nešto što ste ranije sklonili sada da bude od koristi. Kretanjem Merkura napred krenuće bolji protok energije novca, ali i neke nove poslovne prilike. Dobićete i neke odgovore u vezi novca i karijere.
ZDRAVLJE: Zdravlje još uvek pod uticajem nekih energija od ranije, pa pripazite još neko vreme.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Početak nedelje emotivno vrlo zanimljiv. Lepa emotivna dešavanja, flert, udvaranja, mogućnost nove veze ako ste sami ili oživljavanje stare ako ste u vezi. Tu je i dodatna energija optimizma, lepe i pozitivne komunikacije. Moguće su neke lepe vesti, pisma, poruke emotivne prirode ali i one prijateljske. Vi se već neko duže vreme uslovno rečeno borite sa snažnom energijom planeta u vašem znaku. Uskoro će se to promeniti i vi i Škorpije ćete to negde i najviše osetiti. Prelaskom Sunca i Venere iz vašeg znaka u Škorpiju, energijom Mladog Meseca i Pomračenja Sunca vi ćete u nekom narednom periodu imati mogućnost da nešto menjate u vezi sa vrednostima, sa onim šta je vredno za vas i šta više nije, negde je to i pitanje emotivne ali i svake druge sigurnosti. Tu je negde i vaš novi početak. Kada Merkur u vašem znaku krene napred, dobićete i neke važne odgovore, možda i donesete neku bitnu odluku. Ulaskom Marsa u Jarca i u vašu zonu porodice i porodičnih odnosa dobićete jednu novu energiju, energiju sigurnosti i motiv za ostvarivanje nekih bitnih ciljeva.
POSAO: Uskoro će vaš znak napustiti Sunce i Venera i preći u Škorpiju i u vašu zonu ličnih finansija i materijalnih prilika. Tu će se dogoditi i Mlad Mesec i Pomračenje Sunca. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama iz zone posla i poslovnih odnosa doneće vam priliku da tu nešto menjate, tu je i neki novi početak.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem Neptuna u Ribama i njegovog dobrog odnosa sa planetama u Škorpiji.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Nedelja će krenuti zanimljivo, možda sa nekom emotivnom tajnom ili je samo reč o punjenju baterija. Uskoro kreće vaše vreme i period u kome ćete i zasijati i dobiti jednu jaku energiju, onu koju inače odlično poznajete. Sunce i Venera će preći u vaš znak, odmah posle toga i Mlad Mesec i Pomračenje Sunca će se dogoditi u vašem znaku i vi ćete imati šansu i priliku da nešto suštinski menjate, kao i da krenete putem novog početka. Osetićete jaku energiju planeta u vašem znaku, energiju inteziteta, jake volje, magnetizma. Trigon planeta u vašem znaku sa Neptunom u Ribama iz zone emocija, ljubavi, krativnosti, uživanja, dece pojačaće vaše mogućnosti ili da uđete u novu vezu ili da staru vezu osnažite i na neki način oživite. Merkur će krenuti napred u vašoj zoni tajni i tu ćete doći do nekih saznanja ili do nekih bitnih odgovora. Mars ulaskom u Jarca i u vašu zonu misli i komunikacija osnažiće svaku vašu komunikaciju, želju. Imaćete snažan motiv da krenete u ostvarivanje nekih ciljeva.
POSAO: Ulaskom Marsa u Jarca krenuće jedna nova energija, energija odgovornosti, snažnije komunikacije, novih poslova, novih ugovora, pregovora i boljih poslovnih odnosa.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Mada jaka i skoncentrisana energija planeta u vašem znaku možda probudi i neke osetljive tačke, nešto u vezi reproduktivnih organa, hormona, bešike, grla.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Početkom ove nedelje interesantna emotivna dešavanja, druženja i emotivna i prijateljska. Pre nego što Mars napusti vaš znak bićete i emotivno i društveno aktivni. Ulaskom Sunca i Venere u Škorpiju, sa Mladim Mesecom i Pomračenjem Sunca sve u vašoj zoni tajni, skrivenog, podsvesti, snova, duhovnosti imaćete priliku da nešto menjate, kao i priliku za neki novi početak. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama iz zone porodice, porodičnih odnosa i privatnog promene će zahvatiti i tu oblast. Neko će u neku privatnu misiju, neko u neku tajnu vezu a neko će da radi na sebi. Merkur će krenuti napred u zoni društvenosti i prijateljstva i krenuće i protok informacija, a možda ćete dobiti i neke odgovore. Mars ulaskom u Jarca boraviće u vašoj zoni emotivne i materijalne sigurnosti. Bićete motivisani jakom energijom za postizanje određenih ciljeva.
POSAO: Ove nedelje što se tiče ove oblasti vašeg života sve će se nekako vrteti oko zarade, ličnih finansija i vaše sigurnosti. Mogući su neki poslovi koji bi mogli da imaju dozu tajnovitosti ili je to neki rad u nekoj pozadini. Kretanjem Merkura napred krenuće i protok poslovnih informacija, mogući su i neki novi poslovi, ideje i planovi. Ulaskom Marsa u Jarca i u vašu zonu ličnih finasija dobićete priliku da ozbiljnije i odgovornije priđete toj problematici. Nekome možda i neka povišica.
ZDRAVLJE: Zdravlje uglavnom dobro, mada je ono povezano sa jakom energijom Škorpije i moguća su neka iznenađenja. Pripazite na hormone, grlo, genitalije.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ova nedelja će početi sa interesantnim emotivnim dešavanjima. Druženja, flert, udvaranja, neke emotivne tajne. Ulaskom Sunca i Venere u Škorpiju, Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u vašoj zonu društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja dobićete priliku da nešto menjate. Imaćete priliku i za neki novi početak. Moguće su iznenadne nove ljubavne priče. Moguća su i intezivna druženja, grupna dešavanja. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama iz zone komunikacija proširiće mogućnosti kada su u pitanju neke promene, posebno kada je reč o vašim mislima ali i vašoj komunikaciji i generalnoj i onoj emotivnoj. Prelaskom Marsa u vaš znak dobićete jednu posebnu energiju, želju za uspehom, veću motivisanost za naporan rad ali i za ostvarivanje nekih važnih životnih ciljeva.
POSAO: Kretanjem Merkura napred krenuće i protok informacija. Krenuće nove ideje i poslovni planovi. Dobićete i neke odgovore koji se tiču vaše profesije i karijere.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, kretanjem Merkura napred krenuće i vaša briga o zdravlju pre svega kao preventiva.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Početkom nedelje generalno bi mogli da budete više optimista nego do sada. Moguće su neke lepe misli, vesti, poruke, i emotivne i druge prirode. Nekome neka nova veza nešto povezano sa nekim daljinama, nekome lepši dani u starim vezama. Neko će na neki put, neko će nešto da uči, polaže neki ispit, a neko će samo da proširi svoje vidike i emotivne i životne. Kretanjem Merkura napred krenuće i protok informacija, bolja komunikacija a dobićete i neke odgovore vezane za daljine, inostrastvo, obrazovanje, izdavaštvo, putovanja, zakon. Ulaskom Marsa u Jarca i u vašu zonu tajni, skrivenog, podsvesti imaćete jaku energiju za sve što je potrebno sakriti, za sve tajne, za sve one aktivnosti i želje koje nisu za javnost.
POSAO: Ulaskom Sunca i Venere u Škorpiju, Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u vašu zonu karijere, statusa, položaja, ega, dobićete priliku da tu nešto menjate. Dobićete i priliku i šansu za neki novi početak. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u Ribama iz zone ličnih finasija i vrednosti promene će zahvatiti i ovu oblast vašeg života i ovde ćete imati priliku za neki novi početak.
ZDRAVLJE: Mlad Mesec u Škorpiji i Pomračenje Sunca imaće indirektan uticaj na vaše zdravlje. Pripazite neko vreme na hormone, genitalije, grlo, bešiku, jer će to biti tkz. slabe tačke.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Ova nedelja će početi interesantno kada je u pitanju vaš emotivni život. Pre svega onaj intimni i vezan za strasti i seksualnost. Moguće su nove veze iz strasti ili obnavljanje strasti u starim vezama. Ulaskom Sunca i Venere, sa Mladim Mesecom i Pomračenjem Sunca u vašu zonu daljina, inostranstva, životne filozofije, obrazovanja, duhovnosti, dobićete priliku da tu nešto menjate. Tu je i vaša šansa za neki novi početak. Trigon planeta u Škorpiji sa Neptunom u vašem znaku daće vam dodatnu snagu za promene i novi početak. Merkur će krenuti napred u zoni intime, strasti, regeneracije i transformacije i tu će krenuti i protok informacija, dobićete i neke odgovore koji će vam pomoći u procesu nekih bitnih promena. Ulaskom Marsa u Jarca u vašu zonu društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja, pokrenuće vas i motivisati za nove ideje i planove, pre svega u okviru nekih grupa.
POSAO: Ove nedelje više optimizma u ovoj oblasti. Tu su i neke nove poslovne ideje, novi poslovi i nove poslvne mogućnosti i šanse. Finansijska situacija i lična i ona koja se zove tuđa pomoć i podrška ove nedelje mnogo bolja. Nekome neka povišica, nekome neka pozajmica ili odobren kredit.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Misli mnogo bolje i optimističnije što će se odraziti i na vaše zdravlje i fizičko i psihičko.

***Pročitajte šta piše za vaš znak, ali pročitajte i za znak u kome je vaš podznak.
Recimo ako ste Bik podznak Strelac, pročitajte šta piše za Bika ali i za Strelca!!!Onaj ko je sposoban da oseća, zna da je moguće uživati
čak i pre nego što dotakne drugu osobu.
Reči, pogledi, sve to sadrži tajnu plesa.
Najveće zadovoljstvo nije u seksu, već u strasti.
Kada je strast velika, seks dolazi da bi dovršio ples,
ali on nikad nije bitan.
Onaj ko je zaljubljen vodi ljubav čak i kada to ne radi.
Kada se tela susretnu, to je samo prelivanje čaše!  Querer 

 1 коментар:

  1. Hey, horoskop :) Navikla sam da citam "Zvezde u ...", nisam do sada obratila paznju i na horoskop :)

    ОдговориИзбриши