понедељак, 6. октобар 2014.

Nedeljni horoskop (6.Oktobar - 13.Oktobar)

Da li ste spremni za vožnju kosmosom... Na put krećemo (sa kartom ili bez) u sredu 8.Oktobra, sve sa Punim Mesecom u Ovnu i Pomračenjem. Kuda ide kosmički voz nije baš predvidljivo jer će ovaj Pun Mesec biti u konjukciji sa iznenađenjima sklonom Uranu. Put vodi ka nekom oslobađanju... Istog dana boginja ljubavi Venera ali i vrednosti i novca, u kvadratu sa Plutonom bi mogla da vas odvede putem nekih promena (suštinskih)... Međutim tu je Mars u Strelcu optimista u najavi kao deo Velikog vatrenog trigona, koji vas može navesti na put vatre, vatrenih osećanja i  akcije... Tu je i Merkur da zbuni, zamaja, vrati unazad. I na kraju opet Venera i opet Uran i opet pitanje neke slobode..Uzbudljivo zar ne? Probajte da mudro iskoristite sve ove energije...
Uz tekst:  Šta rade zvezde u periodu od 6.Oktobra do 13.Oktobra...

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ovnovi vi i vaši drugari od preko puta Vage ove nedelje ste u centru svih kosmičkih zbivanja. Pun Mesec i Pomračenje u vašem znaku uvodi vas u priču neke prekretnice i kulminacije. Zdušno će pomoći Uran takođe u vašem znaku. Sve će zavisiti od toga koliko ste spremni za iznenađenja koja će doneti Uran. Nasuprot vas u energiji Vage je Venera koja bi mogla zajedno sa Plutonom da unese nemir u vaše veze i odnose posebno one emotivne, ljubavne prirode. I na kraju nedelje ta ista Venera nasuprot Urana u vašem znaku da vas još jednom zbuni stavljajući pred vas neki izazov i izbor. Sloboda i oslobađanje su za vas bitne teme. Merkur će neke od vas dodatno da zbuni povratkom u sektor dugih veza i brakova, sve sa nekim nejasnoćama, zabunama, iluzijama. Da li će Mars u Strelcu u vašoj zoni daljina i životne filozofije pomoći tako što će vas odvesti na neki stvarni put ili na put prosvetljenja, ostaje vam da saznate.
POSAO: Ova oblast će biti pod uticajem retrogradnog Merkura nekoliko nedelja, pa pripazite. Ne počinjite nove poslove, bolje je da energiju iskoristite da završite neke stare, nekada započete.
ZDRAVLJE: I zdravlje pod uticajem retrogradnog Merkura, možda je vreme da se pozabavite nekim pitanjima koje ste nekada ostavili za kasnije.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje ove nedelje u vašem sektoru tajni, skrivenog i podsvesti. Koje iznenađenje sprema Uran u saradnji sa Punim Mesecom, saznaćete od ove srede pa nadalje. Retrogradni Merkur povratkom u Vagu vratiće i neka nedovršena pitanja iz vašeg emotivnog života sve začinjeno zbunjenošću, maglom, nejasnoćama. Venera vaš vladar u kvadratu sa Plutonom zajedno sa Punim Mesecom bi mogli da vas podsete da nešto treba da menjate, suštinski da menjate. Na kraju nedelje opozicija vašeg vladara Venere i Urana bi mogao da oslobodi neku tajnu ili da je učini neizvesnom. Da li će pomoći Mars u Strelcu vatrenom energijom, i energijom akcije u zoni intime i strasti, ostaje vam da saznate. Imajte na umu da je to moćna energija koja regeneriše i transformiše.
POSAO: Ova oblast vašeg života biće pod uticajem vašeg vladara Venere i retrogradnog Merkura. Potreba da se razreše neki odnosi, i oni svakodnevni i posebno oni poslovni. Međutim sve začinjeno maglom, zabunama, kašnjenjima. Ne počinjite nove poslove, bolje dovršavajte stare.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Venere vašeg vladara, a ona tako aspektovana da bi možda mogli da razmislite o odnosu prema svom zdravlju. Tu je i Merkur koji bi mogao da vas zbuni oko dijagnoza.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje u vašoj zoni društvenosti, iznenadnih dešavanja i primanja emocija. Tu je više nego moguće neko iznenađenje pod uticajem Urana. Preko puta u u energiji Vage u sektoru ljubavi, emocija Venera ali dodatno zbunjena Plutonom iz zone intime i strasti i Uranom iz zone iznenađenja i primanja emocija. Ko daje više ili manje bi moglo da se nađe na kosmičkoj klackalici ili vagi. Ne žurite sa zaključcima. Posebno jer će i Merkur da se vrati u vašu zonu ljubavi i doneti još zabuna, nejsnoća, kašnjenja, pitanja iz emotivne prošlosti. I opet sačekajte sa donošenjem bitnih odluka. Da li će pomoći Mars u Strelcu u vašoj zoni dužih veza i brakova svojim vatrenim optimizmom, dobrom komunikacijom i iznenadnim rešenjima, ostaje vam da saznate.
POSAO: Ovde u ovoj oblasti vašeg života ništa novo. U najavi su neka dešavanja koja će se zakuvati u planetarnoj kuhinji, ali za sada mirnija nedelja.
ZDRAVLJE: I zdravlje isto kao i do sada.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Sa planetarnom energijom ove nedelje možda ćete biti više okupirani nekim drugim stvarima a ne toliko emocijama i ljubavnim dešavanjima. Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje će se nalaziti u vašoj zoni statusa, uspeha, položaja. Bićete okupirani nekim iznenadnim dešavanima zahvaljujući Uranu. Nekome promena statusa (i emotivnog) nekome položaja. Na kosmičkoj klackalici ili vagi naćiće se sa jedne strane porodica i porodični odnosi sa druge karijera. Sa Venerom u oblasti porodice dodatna uzbuđenja, jer će ona ove nedelje biti u kvadratu sa Plutonom iz zone dužih veza i brakova. Oni bi mogli da vas podsete da je vreme da se nešto menja. Na kraju nedelje Venera u opoziciji sa Uranom bi mogla da unese nervozu oko izbora emocije ili karijera. Merkur će se vratiti u zonu doma i porodice i uneti dodatne zabune i nejasnoće.
POSAO: Da li će Mars u Strelcu koji će boraviti u ovoj oblasti vašeg života svojim vatrenim optimizmom pomoći da izaberete, da krenete u neke nove akcije koje bi neko vreme skrenule vaše misli sa emotivne situacije, ostaje vam da saznate.
ZDRAVLJE: Sa Marsom u Strelcu u ovoj oblasti neće vam faliti energije, naprotiv.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje u vašoj zoni daljina, životne filozofije i vidika, zajedno sa Uranom bi mogli da vam donesu razna iznenađenja. Neki vetrovi iznenađenja mogu duvati iz pravca inostranstva, negde iz pravca zakona i pravde, negde obrazovanja. Na kosmičkoj klackalici ili vagi su svi vaši odnosi, posebno kroz komunikaciju. Viši um nasuprot nižeg. U zoni komunikacija Venera ove nedelje prilično napeto aspektovana. Sa Plutonom emotivni i poslovni život u sukobu, sa Uranom potreba da se nečega oslobodite, ili kroz komunikaciju ili kroz odlazak. U zonu komunikacija vratiće se Merkur i dodatno začiniti vašu emotivnu ali i svaku drugu komunikaciju nejasnoćama, zabunama, maglom. Da li će Mars u Strelcu u zoni emocija, ljubavi doneti nešto novo svojim vatrenim optimizmom i energijom ostaje vam da saznate. Jer Mars i Jupiter u vašem znaku spremaju vam novu energiju za nove emotivne akcije.
POSAO: Pluton u zoni posla i poslovnih odnosa ove nedelje u kvadratu sa Venerom iz zone komunikacija bi ovu oblast mogao da dodatno optereti. Da li su na vidiku neki komplikovani poslvni odnosi ili komplikovana finansijska situacija ili i jedno i drugo. Pripazite u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Zdravlje je pod uticajem energije Plutona i možda je pravo vreme da krenete u neke promene.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Ove nedelje glavni kosmički događaj Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje će se nalaziti u vašoj zoni strasti i intime i nekih promena. Zajedno sa Uranom promene i jesu izvesne ali kroz neko iznenađenje.Venera će boraviti u vašoj zoni vrednosti, svih vrednosti ne samo novca. U kvadratu sa Plutonom iz zone emocija i ljubavi mogli bi da se nađete u situaciji da nešto emotivno menjate. Krajem nedelje Venera u opoziciji sa Uranom bi moga da vam donese razna iznenađenja i želju da se nečega ili nekog oslobodite, da nešto drastično promenite i krenete na put regeneracije i trasformacije. Merkur vaš vladar će se vratiti u vašu zonu vrednosti i dodatno vas zbunjivati po pitanju šta je vredno a šta više nije u vašem životu. Da li će pomoći Mars u Strelcu u zoni doma i porodice i svojom vatrenom energijom vas podsetiti koje su životne vrednosti najbitnije za vas, ostaje vam da saznate.
POSAO: Ove nedelje preko Punog Meseca i Pomračenja, Venere i Merkura vašeg vladara vi bi mogli da budete okupirani finansijskim pitanjima i onim ličnim i onim tkz. tuđim (pozajmice, krediti, partnerov novac...). Ne donosite neke bitne odluke bar dokle je vaš vladar Merkur retrogradan.
ZDRAVLJE: Uran vladar ove oblasti vašeg života bi mogao da vam donese razna iznenađenja kada je vaše zdravlje u pitanju. Stres i nervoza pod uticajem Urana u najavi, pa pripazite malo.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Kao i Ovnovi i vi ove nedelje kao da ste u centru kosmičkih zbivanja a sve zbog Punog Meseca i Pomračenja koje će se dogoditi nasuprot vaše energije u energiji Ovna. Na iskušenju su svi vaši odnosi pa i oni emotivni i ljubavni. Moguća su neka iznenađenja svima vama koji ste u dužim vezama ili brakovima zahvaljujući Uranu. Venera u vašem znaku ove nedelje će dodatno doneti uzbuđenje kroz kvadrat sa Plutonom, mnogi će od vas biti u situaciji da nešto menjaju. Krajem nedelje opozicija sa Uranom doneće još napetosti i negde potrebu za emotivnom slobodom i oslobađanjem. Merkur će se u vaš znak vratiti da vas neko vreme dodatno zbuni, da u vaše odnose unese maglu, nejasnoće, kašnjenja ali i neku priču iz prošlosti. Da li će pomoći Mars u Strelcu u zoni misli i komunikacija svojim vatrenim optimizmom i željom i potrebom da se preduzmu neke akcije, ostaje vam da saznate.
POSAO: U ovoj oblasti na prvi pogled sve po starom bar neko vreme. Mada uticaj Punog Meseca i Pomračenja generalno pa i ovde vrši uticaj na vaše odnose. Ovde i na vaše poslovne odnose, odnose u profesionalnom životu i karijeri. Kod nekih su u najavi neke promene.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Ove nedelje ova oblast vašeg života bez većih promena. Bitni planetarni događaji će vas više okrenuti ka nekim svakodnevnim pitanjima, pitanjima posla i zdravlja. Jer ove nedelje Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje će se dešavati u vašoj zoni svakodnevice, posla i zdravlja. Tu je neka vrsta kulminacije ali i nekih iznenađenja zahvaljujući Uranu. Venera će boraviti u vašoj zoni tajni i skrivenog, tako da je priča o ljubavi ili tajna ili joj još nije vreme. Venera ove nedelje u kvadratu sa Plutonom iz zone komunikacija bi vašu emotivnu komunikaciju mogli da opterete nekom potrebom da se nešto suštinski menja. Na kraju nedelje opozicija Venere iz zone tajni i Urana bi neku tajnu mogla da stavi u prvi plan. Neka tajna možda neće više da bude tajna. Merkur će se ove nedelje vratiti u zonu tajni i dodatno vas zbuniti kada su tajne, skriveno i nešto vezano za podsvest u pitanju.
POSAO: Glavni planetarni događaj Pun Mesec i Pomračenje ove nedelje u zoni posla i poslovnih odnosa. Tu možete da očekujete neku vrstu kulminacije. Da li će Mars u Strelcu koji boravi u vašem sektoru ličnih finansija pomoći svojom vatrenom energijom i energijom akcije, ostaje vam da saznate.
ZDRAVLJE: Ova oblast će biti pod jakim uticajem Punog Meseca i Pomračenja. I ovde je moguća neka vrsta kulminacije. Svakako neka promena.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Ove nedelje Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje u vašoj zoni emocija, ljubavi, krativnosti, dece. Neka vrsta kulminacije je izvesna. Ovde su pod uticajem Urana moguća i razna emotivna iznenađenja. Preko puta u zoni društvenosti, prijateljstva, primanja emocija, iznenađenja nalazi se Venera. Na kosmičkoj klackalici ili vagi biće odnos davanja i primanja. Ko daje više a ko manje. Venera u kvadratu sa Plutonom nagovestiće neku potrebu da se nešto suštinski menja. Opozicija sa Uranom bi mogla da donese još emotivnih iznenađenja ali i potrebu za slobodom i oslobađanjem. Merkur će se vratiti u zonu društvenosti i prijateljskih odnosa i tu priču začiniti zabunama, nejasnoćama, maglom. Da li će u svemu ovome pomoći Mars u vašem znaku svojim vatrenim optimizmom i potrebom da se krene u akciju, ostaj vam da saznate.
POSAO: Ove nedelje Pluton u zoni novca i ličnih finansija u kvadratu sa Venerom bi mogao da vas uvede u neku priču finasijskog iznenadnog troška pa pripazite malo.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali potrebno je da pripazite ove nedelje ne toliko koliko jedete već šta jedete. Uzdržavajte se od slatkog i slatkiša.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ove nedelje Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje dogodiće se u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa u konjukciji sa Uranom moguća su razna iznenađenja. Preko puta u energiji Vage nalazi se Venera i možda neko pitanje i dilema: porodica ili ljubav, ili porodica ili karijera.Venera inače vladar vaše zone ljubavi ove nedelje dodatno opterećena kvadratom sa Plutonom u vašem znaku i možda potreba da nešto menjate, suštinski menjate. Venera krajem nedelje i u opoziciji sa Uranom može da donese potrebu za slobodom i oslobađanjem. Da li će Mars u Strelcu u zoni tajni, skrivenog, podsvesti pomoći svojom vatrenom energijom i nekom tajnom akcijom ili radom na sebi i podsvesti ostaje vam da saznate.
POSAO: Merkur će se ove nedelje vratiti u vašu zonu profesije i karijere i vi bi mogli da budete zauzeti sređivanjem nekih odnosa pre svega poslovnih. Međutim retrogradni uticaj Merkura je takav da bi mogao i da vas ovde zbuni, donese vam razne nejasnoće, kašnjenja i sl. Ova energija je bolja za dovršavanje nekih poslva nego za započinjanje novih.
ZDRAVLJE: I zdravlje je pod indirektnim uticajem retrogradnog Merkura. Moguće su neke nejasne situacije u ovoj oblasti.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje ove nedelje u vašoj zoni komunikacija. Tu je moguća neka vrsta kulminacije. Tu je i Uran i moguća su razna iznenađenja po pitanjima komunikacije i odnosa sa ljudima. I generalno ali i kada su emocije i ljubav u pitanju. Venera se nalazi preko puta u energiji Vage i biće u kvadratu sa Plutonom iz zone tajni, neke tajne možda neće više da budu tajne. Krajem nedelje Venera će biti u opoziciji sa Uranom i možda neka potreba za slobodom i oslobađanjem. Merkur će se vratiti u vašu zonu daljina, inostranstva, životne filozofije, obrazovanja, zakona i doneti vam neke nejasne situacije, zabune, kašnjenja, sumnje... Da li će Mars u Strelcu u zoni društvenosti, prijateljstva, ideja, želja i iznenadnih dešavanja, svojom vatrenom energijom i energijom akcije pomoći, ostaje vam da saznate.
POSAO: Ova oblast vašeg života je pod indirektnim uticajem Punog Meseca i Pomračenja. Neka vrsta kulminacije i iznenađenja ovde su vrlo mogući.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo i pod uticajem Punog Meseca i Pomračenja.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Ove nedelje Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje u vašoj zoni pre svega životnih vrednosti a onda novca kao jedne od vrednosti bez koje se ne može. Kulminaciju i neko iznenađenje zbog uticaja Punog Meseca ali i Urana možete očekivati kada su vrednosti u pitanju. Preko puta u energiji Vage nalazi se Venera pa i ona ove nedelje okrenuta nekim vrednostima i rešavanju svih odnosa koje imate ali i onih emotivnih i ljubavnih ali kroz neke elemente finasija i materijalnog. Venera u kvadratu sa Plutonom može doneti i neku potrebu da se nešto suštinski menja kada je vaš ljubavni život u pitanju. Krajem nedelje i opozicija sa Uranom i neka želja i potreba za slobodom i oslobađanjem.
POSAO: Ove nedelje u prvom planu su finansije i vaše lične i one tkz. tuđe (pozajmice, krediti, partnerov novac...). Tu je moguća neka vrsta kulminacije. Merkur će se vratiti u vašu zonu tuđih finansija i tu doneti neke zabune, nejasnoće, kašnjenja. Da li će Mars u Strelcu u zoni karijere pomoći svojom vatrenom energijom i energijom akcije, ostaje vam da saznate.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem vatrenog trigona.


Osecam nešto čudno u vazduhu
ceo svet na jednom jastuku
na postelji od punog meseca
nikom se ovde ne spava

  Dodirni me 

 


Нема коментара:

Постави коментар