уторак, 28. октобар 2014.

Nedeljni horoskop (27.Oktobar - 3.Novembar)

Ova nedelja će početi lepim aspektima (trigoni) Venere i Sunca sa Neptunom. Vreme je za romantiku, bajkovitu ljubav i kreativnost...Energija sa kojom možete da se povežete sa podsvešću, sa psihom...i snovima. Otvara se kreativni kanal na vama je da ga prepoznate... Kraj nedelje i početak novog meseca sa čak tri sekstila...Ljuba, vera, nada.... Uživajte u nedelji u kojoj nema Pomračenja, ni jedan planeta ne menja znak i pravac.... I sve nekako izgleda previše dobro da bi bilo istinito.
Uz tekst: Šta rade zvezde od 27.Oktobra do 3.Novembra...


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Venera i Sunce su u vašoj zoni strasti, intime i mogućih promena, na početku nedelje u dobrom aspektu sa Neptunom iz zone tajni doneće vam ili tajnu ljubav ili neko povlačenje i "punjenje baterija". Otvoreniji pristup, lepša komunikacija i više optimizma u ljubavi posebno za one koji su u dužim vezama od 1.Novembra. Vreme je za prave reči.
POSAO: Ove nedelje vreme je za profesionalni uspeh, za pokazivanje tog uspeha. Vreme je možda za stepenicu više u karijeri.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.

 
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Ove nedelje vaš vladar Venera kao i Sunce u vašoj zoni partnerstva, lepo aspektovani sa Neptunom doneće energiju ljubavi, vere, nade u postojećim vezama. Za one koji su sami moguća je nova ljubav, nešto što se zove sudbinski susret, nešto iznenada ili preko prijatelja. Lepši i optimističniji odnosi u porodici. Nekma od vas predstoji neki put.
POSAO: Ove nedelje više optimizma u poslu kojim se bavite, bolji poslovni odnosi i neke nove poslovne mogućnosti. Nešto bolja i optimističnija energija i kada su lična primanja u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Ako ste bili u potrazi za nekim odgovorima u vezi vašeg zdravlja uskoro ćete ih dobiti.

_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Vama početkom ove nedelje svakako više optimizma, lepih reči, jasnija emotivna situacija. Više strasti, romantike i mašte. Međutim neki od vas će više energije trošiti na svakodnevni život, posao, neko na zdravlje posebno krajem ove nedelje. Oni kojima su emocije i posao u nekoj vezi energiju će trošiti na obe stvari.
POSAO: Ove nedelje sa Suncem i Venerom u ovom sektoru vaše želje i potrebe su usmerene više na svakodnevni i poslovni život. Dobri aspekti sa Neptunom iz zone karijere doneće vam novu energiju, energiju kreativnosti i mašte. Krajem nedelje bolja finasijska situacija ali više kroz partnerski odnos, tkz. tuđ novac (pozajmice, krediti...).
ZDRAVLJE:  Više energije ćete trošiti na vaš odnos prema zdravlju u smislu preventive.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Lepo će krenuti ova nedelja, jer Sunce i Venera borave u vašoj zoni ljubavi. Oni su u dobrim aspektima sa Neptunom iz zone daljina, vere i nade. Više romantike, mašte novih mogućnosti u postojećim vezama. Ako ste sami mogućnost nove veze. U porodici bolji odnosi i više optimizma.
POSAO: Ove nedelje mnogo bolja finansijska situacija, više izvora prihoda, bolji izbor kada je zarada u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pričuvajte se samo od preterivanja bilo koje vrste.
 
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Ova nedelja za vas krenuće ispunjena optimizmom, verom i nadom u bolju budućnost. Sunce i Venera su u vašoj zoni doma i porodice, lepo aspektovani sa Neptunom iz zone promena, strasti i intime, i vi ćete imati priliku da nešto menjate i u ljubavnom i u porodičnom životu.
POSAO: Kada je posao u pitanju imaćete mnogo više energije, kao i želju da napredujete a ovo je i jeste vreme za tako nešto. Finansijska situacija mnogo bolja, sa više mogućnosti i više izbora kada je zarada u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje mnogo bolje nego ranije, posebno od ulaska Marsa u Jarca, kao da ćete imati više energije nego do sada.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Sa Suncem i Venerom u zoni misli i komunikacija sve je nekako usmereno na emocije, ljubav. Oni će biti lepo aspektovani sa Neptunom iz zone partnerstva i vaše postojeće veze mogu biti romantičnije, maštovitije. Za one koji su sami mogućnost nove veze
POSAO: Ove nedelje svakako bolja finasijska situacija, više mogućnosti za zaradu i bolje poslovne prilike. Za neke od vas i neki tajni izvori prihoda.
ZDRAVLJE: Zdravlje bez većih promena.

 
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Ove nedelje više optimizma generalno, više druženja, prijateljskog okupljanja. Venera i Sunce ove nedelje u vašoj zoni sigurnosti, kako je tu Venera možda i veća potreba za emotivnom sigurnošću. Sve jer već neko vreme zapravo i vlada neka vrsta nesigurnosti, tu su i neka iznenadna dešavanja i vi kao da radije "bežite" u posao. Dobri odnosi u prodici.
POSAO: Ova nedelja zahvaljujući Veneri i Suncu u zoni ličnih finansija nagoveštava bolje dane kada je novac u pitanju. Lepi aspekti Venere i Sunca sa Neptunom iz zone posla i poslovnih odnosa daju vam mogućnost bolje zarade ili bar da se stvore uslovi za bolju zaradu.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Ovo je nedelja u kojoj emocije i ljubav dolaze u prvi plan. Sa Suncem i Venerom u vašem znaku to je više nego izvesno. Lepi aspekti koje oni prave sa Neptunom iz zone ljubavi sve ovo još i više gura u prvi plan. Više ljubavi, strasti, mašte u postojećim ljubavima, vi koji ste sami smeši vam se nova ljubav.
POSAO: I ako su emocije i ljubav u prvom planu, kada je vaša profesija u pitanju tu su neki novi momenti od kraja nedelje, više optimizma i više poslovnih prilika. Možda i neke tajne kombinacije. I finansije mnogo bolje nego ranije.
ZDRAVLJE: Zdravlje kao i do sada, još neko vreme budite oprezni.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Venera i Sunce ove nedelje u vašoj zoni tajnog, skrivenog, podsvesti. Nekome nova tajna ljubav, nekome samo skrivanje postojeće ljubavi od tuđih pogleda. Lepi aspekti sa Neptunom iz zone doma porodice idu u prilog tome da je ljubav negde u domu. U svakom slučaju više kreativnosti, mašte u postojećim ljubavima.
POSAO: Energiju ćete ove nedelje najviše trošiti na finansije, na materijalne prilike. I ovde će energija tajnog i skrivenog imati svoj uticaj. Više poslovnih prilika, novih ideja i više optimizma krajem nedelje.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali ipak bez opuštanja i preterivanja.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Od kako je Mars ušao u vaš znak sigurno osećate da imate nešto više energije. Sunce i Venera u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja mogu vam doneti novu ljubav ako ste sami. Lepi aspekti sa Neptunom iz zone komunikacije mogu oživeti postojeće ljubavi, uneti u njih više strasti, mašte, kreativnosti.
POSAO: Kada su vaša profesija i karijera u pitanju ove nedelje više optimizma, novih ideja i poslovnih šansi. Kada su finansije u pitanju tu je i neka podrška ali preko tkz. tuđeg novca (partnerov novac, pozajmice, krediti...)
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Za one koji su u vezi ove nedelje više optimizma, lepša komunikacija, možda je vreme za lepe reči. Oni koji nisu u vezi možda je vreme da to više ne budu. Sunce i Venera ove nedelje će vas učiniti zanimljivijim bićete primećeni. U dobrim aspektima sa Neptunom neće vam faliti ni mašte, kreativnosti. Za neke od vas moguća je neka tajna ljubav.
POSAO: Sa Suncem i Venerom u sektoru profesije, karijere, statusa sve je moguće, možda i neki manji uspeh. U dobrim aspektima sa Neptunom iz zone finansija i ta priča će imati više šanse i više mogućnosti, sa malo mašte i kreativnosti sve je moguće.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Sa Suncem i Venerom u vašoj oblasti daljina, životne filozofije i vidika ove nedelje je sve moguće kada je ljubav u pitanju. U dobrim aspektima sa Neptunom iz vašeg znaka uz pomoć mašte, kreativnosti neka nova energija za one koji su u nekoj ljubavi. Oni koji su sami mogu upoznati nekog ko ili nije odavde ili je na vašoj talasnoj dužini. Iznenadne ljubavi su više nego moguće ili ljubav u krugu prijatelja. Sve bi moglo da izgleda previše dobro da bi bilo istinito.
POSAO: Kada je posao u pitanju ove nedelje više optimizma, nove ideje i nove poslovne mogućnosti, bolji poslovni odnosi. Finasije i dalje nestabilne, mada kada se radi o tkz. tuđem novcu (partnerov novac, pozajmice, krediti) neka vrsta pomoći i podrške, bar neko vreme.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.

Danas sam na zidu FB pisala o Čarobnom jutru.... i bilo je čarobno.....bio je i dan čaroban....ali eto ja kasnim sa ovonedeljnim horoskopom...
Kada pročitam šta ovde piše :-))) za Lava ja sebe tu mogu da pronađem, međutim i kada pročitam za Vagu (moj podzak) i to ima smisla... I tako negde i jeste....mada zaista prilično uopšteno...
Međutim kada pogledam ono što zaista jeste kada sve tranzite uklopim u svoj horoskop dobijem mnogo konkretniju sliku....
Evo kako to izgleda: Sunce i Venera su u Škorpiji prema prirodnom horoskopu oni su u zoni (kući) dom, porodica, privatno, porodični odnosi jer je Škorpija četvrta od Lava.....Međutim ako pogledam Vagu (moj podznak) onda su Sunce i Venera u zoni ličnih vrednosti i finansija....
Oni su realno ipak u mojoj 1.kući....jako blizu mog Nat Neptuna i za mene su jutro i dan bili i jesu čarobni :-)))
Nihov (Sunca i Venere) trigon sa Neptunom ako gledam horoskop za Lava je na relaciji 4/8 (kuće, zone), ako gledam za podznak (Vaga) onda je to na relaciji 2/6 (kuće, zone).... i na kraju oni zaista jesu u mom horoskopu na relaciji 1/5 kuća.....Aspekti nose neku energiju.....kuće će pokazati gde se ona ispoljava....Ja najviše ove energije (i konjukciju Sunca i Venere i nihove trigone sa Neptunom) ipak prepoznajem u ličnom horoskopu.....mada i ove dve druge varijante mogu da prepoznam i one imaju smisla....
Zbunjujuće zar ne? I jeste i nije.....ali da ne pametujem više.....





"To čarobno jutro u očima mojim"...♪ ♫ ♪ ♫.

  Čarobno jutro

 




Нема коментара:

Постави коментар