понедељак, 13. октобар 2014.

Nedeljni horoskop (13.Oktobar - 20.Oktobar)


Posle bure malo mira... Ili "Posle kiše Sunce uvek dođe". Ova nedelja je nedelja između dva Pomračenja. Preživeli smo Pomračenje Meseca, ostalo je Pomračenje Sunca. Ali i priča o novom početku....
Ove nedelje Venera, Sunce i Merkur su u glavnoj ulozi, svi u energiji Vage. I dalje ćemo biti okupirani odnosima, vezama, javnošću i svime što donosi energija Vage. Aspekti su takvi da nam planete nude jednu mirniju i stabilniju nedelju... Na nama je da mudro iskoristimo ponuđenu energiju.
Venera će na početku nedelje zajedno sa Jupiterom podići raspoloženje, doneti neke lepe trenutke ali i mogućnosti. Kao i saznanje da "Život je lep". Iskoristite svaki naredni dan!!!
Na kraju nedelje Venera zajedno sa retrogradnim Merkurom pričaće razne ljubavne priče. Sunce zajedno sa Marsom dodaće taman potrebnu energiju da sve ovo oko energije Vage bude još uspešnije, sa njima ćemo lakše do nekog cilja. I Sunce će se na sredini nedelje sresti sa retrogradnim Merkurom i priči nikada kraja. Mada ne treba zaboraviti da je Merkur sklon da nas zbuni dokle ide unazad, da je majstor zabune ali i da bude "začin u svakoj čorbi", negde i da život okrene naglavačke. Naoružajte se osmehom i humorom :-).
I Merkur će biti osnažen Marsom i učiniti komunikaciju u najmanju ruku zanimljivom, energičnijom, oštrijom. I ovde manji oprez jer Merkur može ako ne pazimo da sve okrene naglavačke...
Uz tekst Šta rade zvezde u periodu od 13.Oktobra do 20.Oktobra...
*Ako se ne pronalazite u nekom znaku, pročitajte za znak koji je vaš podznak.
_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Sunce uvek dođe posle kiše. Iskoristite ovu nedelju da se opustite unesete energiju i radost u vaš ljubavni život. Aspekti su takvi da možete da pričate o ljubavi ali i da se ne zadržite samo na priči. Možda i negde otputujete ili proširite ljubavne vidike. Možda upoznate ljubav svog života. Ako je već imate i ako je bilo malo "čupavo" vreme je da obnovite strast. Vreme je da se izgovore neke reči od izvini do volim te. Merkur taj majstor zabune možda "donese" neku ljubavnu prošlost u vaše veze, negde "samo začini neku ljubavnu čorbu" a negde sve okrene naglavačke. Energije su takve da vam poručuju da Život je lep i da iskoristite svaki naredni dan. Uživajte dokle god je energija Vage preko puta vas, jer ona je poziv da dobro pogledate ko je sve preko puta vas.
POSAO: Ova radna nedelja je pod uticajem retrogradnog Merkura. On je takav da u vaš poslovni život i svet može doneti razna interesantna dešavanja. Lepo je aspektovan mada sa njim se nikada ne zna, pa se vi ne opuštajte ili se naoružajte osmehom i humorom.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Merkur vladar ove oblasti sada takav da ili će biti majstor da vas zbuni ili će samo da vas podseti na neke priče o zdravlju od ranije.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Eh taj Merkur navešće vas da mislite, pričate, zapišete neke ljubavne reči. Hoće li prošlost da umeša prste, da "začini čorbu", možda se javi onaj ili ona neko usred nekog vašeg posla ili dnevne rutine. Ili ćete na poslu pričati o ljubavi, pisati o ljubavi ili samo svoj posao raditi sa više ljubavi. Ovo je ona nedelja kada ili birate između posla ili ljubavi ili ljubav "dovedete" na posao. A možda i neka ljubav "vreba" na poslu ili preko posla. Sunce je tu da vas podseti da uvek dolazi posle kiše, da je vreme da krenete ka nekom cilju. Ovo je vreme kada se pripremate za neke važne događaje koji slede drugim Pomračenjem ili Mladim Mesecom, spreamte se za neki novi početak. Dotle pokušajte da više uživate, bar vi znate i kako. I iskoristite svaki naredni dan.
POSAO: Još neko vreme će posao i poslovni odnosi biti vaša bitna priča. Zbog posla možda neko vreme trpi i vaš emotivni život. Možda je to a možda su ljubav i posao nekako pomešani. Uskoro sledi nova energija i posao neće biti ovoliko u žiži dešavanja.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mada kao i posao i svakodnevni život i zdravlje na neki način u centru zbivanja. Asekti su takvi da ne bi trebalo da bude većih problema.

_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Posle nekog vremena ljubav se vraća u vaš život. Možda nikada nije ni otišla samo je neko vreme bila zbunjena i opterećena raznim energijama. Vreme je za razgovor, vreme je za "pričaj mi o ljubavi". Vreme je da se ljubav kaže. Izgovori ili izvini ili volim te. Merkur "Marfi" možda nešto okrene naglavačke, donese neku emotivnu prošlost i nerešene situacije, ali tu je Sunce koje uvek posle kiše dođe i koji može doneti preko potreban optimizam u vaš ljubavni život, veze vaše, kreativnost, zabavu. Vreme je za stav Život je lep. Vreme je da do nekog cilja lakše stignete. Vreme je i da iskoristite svaki dan. Uskoro sledi priča o novom početku, dotle osim što je potrebno da se doboro ispričate, možda i rešite neku tajnu emociju naravno tamo gde ona postoji. Ako nje nema, onda je možda vreme da posebno za one koji su sami da u vaš život "ušeta" neko nov.
POSAO: Ovde ove nedelje ništa novo. Međutim energije planeta vas pripremaju za nešto novo kada je ova oblast vašeg života u pitanju, a to će imati veze sa drugim Pomračenjem u ovom mesecu. Vreme je za nove početke. Ljubav je bitna ali ponekad je bitno i ono "od čega se živi".
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, snažna energija i vitalnost. Međutim neke energije su tu da nagoveštavaju neke moguće probleme, zato ne rasipajte energiju uzalud.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Vi Rakovi imate generalno poseban odnos prema domu i porodici a ona će ove nedelje da vam pruža ljubav i podršku. Ljubav ćete ili zadržati u domu ili je vratiti u svoj dom. Sunce ponovo sija donosi i energiju i optimizam. O ljubavi se misli, priča, ali energije su takve da ljubav treba i da se izgovori. Negde jedno izvini a negde volim te može čuda da napravi. I Merkur je tu negde da "začini ljubavnu ili porodičnu čorbu" i možda okrene naglavačke neku priču, negde i neku prošlost da uvede na mala vrata. Ma, Život je lep, tu su da na to podsete neke energije, kao i da svaki dan treba iskoristiti, mislite o tome.
POSAO: Ove nedelje vam neće faliti energije ni fizičke ni one radne. Sa nekim od ovih energija možete hrabro zakoračiti do nekog važnog poslovnog cilja. I finansije ove nedelje sasvim zadovoljavajuće.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, jaka fizička energija i vitalnost u narednim danima.  _____________________________________
LAV:


LJUBAV: Ova nedelje je nedelja za "Pričaj mi o ljubavi". Energja takva da imate šansu da izgovorite ili izvini ili volim te ili i jedno i drugo. Sunce se vratilo posle kiše i doneće lepu energiju i pozitivan stav i optimizam u vaš ljubavni život. Biće i strasti taman koliko treba da neke uspavane ljubavi probudi. Možda ćete ili zajedno vi koji partnera imate ili ako ste sami do nekog emotivnog cilja. Neki od vas bi mogli da upoznaju nekog vrlo zanimljivog u nekoj šetnji, nekom druženju, nekom ponovnom okupljanju. Tu je Merkur "Marfi" ili da donese neku prošlost, ljubav neku prošlu možda ili samo da "začini ljubavnu čorbu", okrne nešto naglavačke. Svejedno vaše misli i reči su ljubavne, energije ima i iskoristite svaki dan ove nedelje.
POSAO: Posao neko vreme i nije baš ono čemu ste se nadali ili čemu stremite. Možda su za to kriva vaša osećanja, možda samo još nije vreme i vi to negde i predosećate. Međutim misli čine čuda, ove nedelje imate energiju da misli i mogu da naprave čuda, zato mislite pozitivno i setite se šta zračite to i privlačite.
ZDRAVLJE: Ni ovde već neko vreme ne cvetaju ruže. Vreme je da prvo promenite misli i stav i generalno ali i prema zdravlju. Mislite o tome.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Merkur vaš vladar ove nedelje kreće u razmišljanje o vrednostima i o ljubavi. Da li je ljubav vrednost i da li novac ima neke veze sa emocijama o tome bi mogli ove nedelje da razmišljate ali i da razgovarate. Ako je bilo nekih nesporazuma unazad na ovu temu vreme je da se izgovori ono izvini, ali i volim te. Vreme je da izvučete neki tajni adut, da obradujete nekog. Možda lepim rečima, možda nekim poklonom. Novac je da se troši, onda će i pronaći put do vas i on i ljubav. Kakve veze imaju ljubav i novac to znate samo vi. Merkur je osim da vas natra da pričate tu i da "začini neku čorbu", okrene nešto naglavačke, donese neku priču iz prošlosti nešto opet pomešano, o vrednostima, novcu i ljubavi. Sunce je tu da vas podseti da uvek dolazi posle kiše i da je Život lep, da je porodica bitna, da je energija i ljubav u domu i da svaki sledeći dan treba iskoristiti.
POSAO: Posao je možda neko vreme unazad izvor stresa za vas, posebno u vreme nedavnog Pomračenja Meseca. Ipak ove nedelje energija planeta u Vagi vrše dobar uticaj na vaše lične finansije.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo posebno neko vreme unazad. I dalje budite oprezni i posebno se čuvajte stresnih situacija koje mogu da naruše zdravlje.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Vage vi ćete ove nedelje osetiti planetarno okupljanje u vašem znaku. Svi su tu da pomognu, da o ljubavi razmišljate, da o ljubavi pričate, da ljubav izgovorite. Od izvini do volim te. Sunce je posle kiše došlo kao što se to i kaže. Doneće vam i energiju i potreban optimizam. I sve što imate da kažete sada je vreme. Tu je i Merkur "Marfi" u vašem znaku od skoro, negde da "začini ljubavnu čorbu", negde da okrene sve naglavačke, negde da vam na mala vrata donese ljubavnu prošlost. Energije su takve da možete doći do nekog cilja, da možete shvatiti koliko je Život lep i da je vreme da iskoristite svaki naredni dan. Ovo je vaše vreme, ovo je vreme za vašu energiju, ovo je vreme za Vage.
POSAO: Ove nedelje bez većih promena. Međutim vi ste sada negde između dva Pomračenja, jedno koje je bilo i koje je za vas možda značilo neku kulminaciju i drugog koje će tek da bude i koje će za vas značiti neki novi početak.
ZDRAVLJE: Zdravlje bez većih promena.  
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Polako ali sigurno vi Škorpije koračate ka vremenu u kome će vaša energija da vlada. Dotle vi bi mogli da budete okupirani nekim tajnama. Emotivnim tajnama. Možda je to samo neka vrsta povlačenja da bi nešto kasnije zasijali punim sjajem. U najavi je Mlad Mesec u vašem znaku ipak dotle ima još vremena. Da se posvetite nekoj ljubavnoj tajni ili razmišljanju u samoći. Da li razmišljate o nekoj ljubavi u kojoj ste ili o nekoj koju željno isčekujete? Možda smišljate kako nekome reći izvini ili volim te. Tu je i Merkur taj majstor zabune, negde da začini ljubavnu tajnu, negde da nešto okrene naglavačke, a negde da donese ljubavnu prošlost opet ili tajnu ili "zakopanu" u vašoj podsvesti. Tu je i Sunce da zasija posle kiše, da vas pokrene donese radost i optimizam koji ćete ili sa nekim podeliti tajno ili baš naprotiv podeliti ga u nekom društvu, grupi nekoj. Kako god ovo je nedelja u kojoj se pripremate za vašu "vladavinu" koja sledi uskoro.
POSAO: Bilo je nekih stresnih situacija neko vreme unazad. Ove nedelje imate jaku energiju koja će se najviše odraziti na vaše finansije. Mogući su i neki novi projekti ili poslovi za koje je dobar finansijski ishod izvestan. Možda je u "igri" neka tajna, neka "kombinacija" ili samo dobro osmišljen posao u "pozadini" koji će se kasnije isplatiti.
ZDRAVLJE: Ako uspešno izbegnete neki potencijalni stres zdravlje će biti pod kontrolom. _____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Kako je Život lep, posebno ako tu lepotu podelite ili sa prijateljima ili sa onima koje volite. Sunce uvek dođe posle kiše i vi ćete toga biti posebno svesni. Mars je u vašem znaku i vi to sigurno osećate. Sva energija Vage slila se u vaš društveni život i socijalnost. Tu je i ljubav vaša. Ili međ' prijateljima ili je vaša ljubav prožeta i prijateljstvom. Kako god, ovo je vreme za ljubavne misli i razgovore. Vreme je da se izgovori ili izvini ili volim te ili i jedno i drugo. I ljubavi svojoj i prijateljima. Možda je ipak vreme za iznenadnu ljubav. Međutim tu je i Merkur majstor da "začini ljubavnu čorbu" ali i onu prijateljsku, da okrene nešto naglavačke ili da vam "donese" iznenada ljubav neku ali prošlu. Rekoh već ovo je energija gde možete shvatiti koliko je Život lep, da krenete u ostvarenje nekog cilja ali i da iskoristite svaki naredni dan.
POSAO: Ove nedelje na dnevnom redu su poslovni odnosi, odnosi sa kolegama, predpostavljenima. Vreme je za lepu priču, za lepe razgovore. Međutim tu je i Merkur "Marfi" da zbuni, zakasni, odloži. Možda neku priču okrene naglavačke ili u vaš poslovni život donese neku prošlost. Moguća su razna iznenađenja.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mada su moguća i neka iznenađenja. Odolite slatkišima ako je to moguće.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ljubav ili karijera ili jedno i drugo, to će ove nedelje biti vaša priča. Sva energija planeta slila se u vaš profesionali život. Da li ćete razmišljati o ljubavi ili o karijeri ili o jednom i drugom. Negde je to razmišljanje i priča o nekom statusu, ili kao na facebooku ljubavnom statusu ili o profesionalnom statusu. Ako je ljubav u pitanju vreme je da se izgovore neke reči od izvini do volim te. Neko će svoj status iz slobodan promeniti u "vezi sam". Neko će se "samo" zadovoljiti boljim profesionalnim statusom. Sunce je tu da vas podseti da je uvek tu posle kiše. Neke jake energije dolaze iz vaše zone tajni, možda ćete negde napuniti baterije i lakše stići do nekog cilja. Svakako ćete shvatiti možda putem neke tajne ili meditacijom da je Život lep i da svaki naredni dan treba iskoristiti.
POSAO: Merkur vladar ove oblasti vašeg života je tu da vas uvede u razne poslovne sitacije. Živa aktivnost ove nedelje. I karijera pod uticajem jakih energija ove nedelje u žiži vašeg interesovanja. Merkur međutim u sve može da unese malo zabune, da neke priče okrene naopačke ali i da vam donese neku nerešenu prošlost.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Merkura, pa su neke zabune sasvim moguće. Ništa što bi trebalo da vas plaši, samo sve dobro proverite.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Filozofija, životni vidici, razmišljanje ali ne ono svakodnevno već ono više i dublje imaće energiju Vage a vi sa njom potrebu da svoja razmišljanja o ljubavi i kažete. Možda je vreme da nekome kažete izvini ili volim te ili i jedno i drugo. Negde je vreme za neku novu izenadnu ljubav. Međutim tu je i Merkur taj majstor zabune i možda negde "začini ljubavnu čorbu", negde nešto okrene naglavačke ili možda vas iznenadi nekom ljubavnom prošlošću. Ima ovde energije da se postojeće ljubavi osnaže, budu radosnije i optimističnije ali za one koji su sami da im donese ono što se zove životna ljubav. Neko bi mogao na neki ljubavni put, samo ako Merkur ne umeša prste pa dođe do nekog kašnjenja ili odlaganja. Kako god, tek Život je lep neće biti samo fraza i životna filozofija već i realnost. Iskoristite svaki naredni dan.
POSAO: Ovde se nalazite između dva Pomračenja. Predhodni Pun Mesec i Pomračenje su mogli da donesu neku vrstu kulminacije, sledeće Pomračenje i Mlad Mesec bi mogli da vam donesu neki sasvim nov poslovni početak. Sada ste negde između.
ZDRAVLJE:  Zdravlje promenljivo, mada bolje nego do sada.
 _____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Ovih dana strast, intima, potreba za promenama je ono što bi moglo da vas okupra. Međutim sve ovo je pomešano i sa osećanjima a ko bolje barata sa njima od vas Riba. Energije su takve da se razmišlja, priča o ljubavi i strasti skoro podjednako. Tu je i potreba da se nešto u ljubavi menja. Vreme je i da se ljubav izgovori, od izvini do volim te. Tu je i Merkur "Marfi" da ljubavnu i čorbu strasti začini, da možda nešto okrene naglavačke ili da u vaš ljubavni i intimni život vrati neku prošlost. Sunce je tu da podseti da ono uvek dolazi posle kiše, da vas podseti da krenete ka nekom cilju, da je Život lep i da bi bilo dobro da iskoristite svaki naredni dan. Šta čekate. Neke promene su tu da bi vam bilo lepše, ma šta to za vas značilo a saznaćete uskoro.
POSAO: Ova oblast vašeg života ove nedelje ima snažnu energiju koju treba da iskoristite posebno ako već imate zacrtan neki cilj. Energije su dobre i kada su u pitanju tkz. tuđe finansije i tuđa pomoć. Možda je vreme da uđete u neke nove poslove za koje vam bar u prvo vreme treba neka finansijska potpora.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Vitalnost i energija koja trasformiše i obnavlja.


You are my Sunshine,
My only Sunshine.
You make me happy...

  You are my sunshine 

 

Нема коментара:

Постави коментар