понедељак, 15. април 2013.

Mesec u Blizancima..i dalje, Venera ušla u Bika..."Jos ti bolje stoje POLJUPCI moji"...

***Mesec ceo dan u Blizancima... Kasnije popodne dva lepa SEKSTILA sa Suncem iz Ovna i Marsom iz Ovna... Ljubav ima prednost!!! Mesec (duša) i Sunce (volja) u ravnoteži...Burna emotivna reagovanja (Mars)...Mesec polako odlazi od Jupitera ali još uvek možemo osetiti blagodeti te konjukcije... lepo i pozitivno raspoloženje!!!
***VENERA JE UŠLA U BIKA!!!... u vazduhu ovih dana potreba za SIGURNOŠĆU, bezbednošću, i VREDNOSTIMA koje traju!!! Potreba da se zadovolje SVA ČULA!!! Predvidljivost i pouzdanost će biti na ceni ovih dana!!! Posebno u EMOTIVNIM ODNOSIMA... Venera - LJUBAV Bik - pouzdanost, trajnost... :-).
***HEDONIZAM ovih dana biće prioritet. Ko više od OVE Venere razmišlja o AFRODIZIJACIMA :-). Razmišlja ona i o POLJUPCIMA... "usne vrele višnje"...poljupci svakodnevna potreba :-*. Ali razmišlja ona i o HRANI. Ovih dana restorani puni... Ova Venera zavodi preko hrane... ili ćete biti pozvani na večeru ili ćete je vi spremiti.... Buketi CVEĆA tek da se zagolica mašta, možda i neki PARFEM... Muškarci će davati prednost OBLINAMA... Žene će želeti sigurnost, UDOBNOST, ceniće luksuz i lepe stvari... I kod jednih i kod drugih HRANA će igrati veliku ulogu...
***Dok traje ova energija... zaljubljivanje preko ČULA DODIRA, mirisa, ukusa... Već sam napisala samo da podsetim... sa ovakvom Venerom postoje dva puta jedan ide u spavaću sobu drugi vodi ka dobrom restoranu... negde su oba u igri :-))).
***I muškarci i žene zainteresovani za FIZIČKU manifestaciju ljubavi. Dobri ljubavnici na ceni : -). Ljubav se neće izjavljivati poklonima... ali će se njima POKAZIVATI... Žene će se ovih dana DOTERIVATI... mnoge će istaknuti USNE i oči... i OBLINE naravno!!! 
***Pričaće se o umetnosti, muzici ili o EKONOMIJI... Ko ume lepo da PEVA blago njemu... još ako dobro KUVA (i muškarci i žene), mesi, zna neka bakina jela... Lepo je vreme, ova energija voli kontakt sa PRIRODOM, uzmite neko ćebe, korpu hrane i uživajte ZAJEDNO!!! Usput pomirišite neko cveće, naberite ga i poklonite... Miris dobrog parfema neće smetati :-).
***Oni koji bolje "ljube nego što kuvaju"...neće biti na gubitku :-). Poznavanje veštine MASAŽE dobro će doći...ali i maženje i umiljatost... :-))).
***STRPLJENJE je ovde ključna stvar...ova energija i daje strpljenje... STABILNOST takođe!!! Ljubavne priče teku polako... međutim kako se razvijaju sve ide do usijanja i potpune predaje...
Venera vlada hormonima...oni ovde bujaju...

***Veneru u Biku najviše će osetiti zemljani (Bik, Jarac, Devica) i vodeni (Rak, Škorpija, Ribe)... svi sa natalnom Venerom u Biku, i naravno svi ostali tamo gde im se trenutno Venera nalazi...u nekoj od kuća kojom vlada Bik!!!

  Volim osmijeh tvoj 

 


Нема коментара:

Постави коментар