недеља, 14. април 2013.

Danas Mesec u Blizancima....stelijum u Ovnu....

DANAS NA NEBU:
Mesec i danas u promenljivim i radoznalim BLIZANCIMA :-)
***MESEC je sve bliži JUPITERU ...lep će to zagrljaj (KONJKCIJA) biti... što će doneti i već donosi...lepo raspoloženje, osećanje sreće, radosti...manje pogodnosti, posete, pokloni...:-))) Oko 20h ovaj aspekt će biti najjači...ali njegovo delovanje možemo već i sada da osetimo...
***SADA je Mesec u egzaktnom SEKSTILU sa URANOM.... iznenađenja, pojačana emotivna uzbuđenja, neobična iskustva, instiktivne reakcije...:-)
***DANAS NA NEBU zanimljiva "armija" planeta - STELIJUM: MERKUR na 0*, URAN na 9*, SUNCE 24*, MARS 25*, VENERA 29*....OVNA - GORI VATRAAA!!! Još samo danas.

***Sutra već... VENERA prva menja znak...i ulazi u BIKA...za one koji vole precizne podatke to će se dogoditi u 9:24am. 20.Aprila i Sunce i Mars će ući u BIKA...i onda ćemo opet imati STELIJUM ali sada u BIKU! 1.Maja će i Merkur ući u BIKA....i društvo u stabilnom i sigurnom BIKU će imati jednu sasvim drugu energiju od ove DANAS U OVNU!!!
***DANAS ova energija vatrenog Ovna...u kombinaciji sa Mesecom u Blizancima može uneti neki nemir, napetost...uznemirenost. Posebno kada Mars i Sunce budu u egzaktnoj konjukciji... što će se dogoditi oko 21h. Ova konjukcija donosi: prenapregnutost, nemir, svadljivost....jaka je ovo muška energija. Ovo je i pogrešno korišćenje energije, razdražljivost, impulsivne reakcije....I Sunce i Mars su muški znaci...pripazite u odnosima sa muškarcima drage moje...A vi muškarci...gledajte da taj višak energije pametno utrošite :-)))

 MISAO ZA DANAS: Energija planeta u Ovnu, i Meseca u Blizancima...
- Kako si lijepa kad se probudiš ? - I nikad više? Samo kad se probudim? - I nikad više. Samo kad se probudiš. Hoću da te naljutim, zar ne vidiš? - Nećeš uspjeti! - Onda ću reći istinu, za inat. Lijepa si uvijek, i uvijek to znam, ali neću da kažem. Sad moram, osjećam to svakim damarom. - I šta još osjećaš? - Hoću da te mirišem, kao cvijet. Hoću da napunim oči tvojom slikom, da ništa više u njih ne stane! Meša Selimović -Tvrđava


Kiki Lesendric - Kako si lepa 

 

Нема коментара:

Постави коментар