недеља, 10. јун 2012.

Tranzitni Jupiter u Blizancima kroz natalne kuće....

Šta sve donosi sreću po verovanju ljudi: detelina sa četiri lista, bubamara, potkovica, odžačari, u nekim kulturama slonovi, delfini... za nekoga je to zvezda padalica... U astrologiji mala sreća je Venera, a velika sreća Jupiter...

*** O Jupiteru u Blizancima imate predhodni tekst, ovde ću se baviti prolaskom - tranzitom Jupitera kroz kuće u natalnom horoskopu. Kuća kroz koju Jupiter prolazi u narednom periodu (11.Jun 2012. - 26.Jun 2013.), biće aktuelna i pod uticajem Jupitera...tu ćete želeti rast i ekspanziju!!! Tu je i vaša sreća u narednom periodu!!!

*** Da bih vam bliže objasnila ovo o čemu ću pisati zamislite glumca (Jupiter), koji ima ulogu (Blizanci) a sve se dešava na pozornici - kuće.


Tranzit Jupitera kroz:


Prvu kuću...ako ste podznak Blizanac to znači da Jupiter prolazi kroz vašu 1.kuću Jupiter u tom slučaju pre svega donosi u vaš život optimizam..., onda i više vere i samopuzdanja. Širenje vidika, želju za avanturama, putovanjem a lako uz dobre aspekte i zaista neki put. Većina stvari napisanih u tekstu Jupiter u Blizancima odnosi se na vas....ali pre svega ovde je izražen lični razvoj i lična ekspanzija... što duhovna što fizička. Pripazite Jupiter ovde hoće da širi....pa da se ne ugojite sem ako to ne želite :-). Osim što širi telo, "širi" i karakter, ponašanje, vaše sklonosti, i tendencije. Mogli bi malo i da se ulenjite, preterano uživate....pa kako vam drago ;-). Jupiter u ovoj kući osim sreće donosi i neku vrstu zaštite...U svakom slučaju lepo ga je imati ovde.....



Drugu kuću... Jupiter bi ovde mogao da popravi materijalni status pre svega, a novac je uglavnom u simbolici Jupitera u Blizancima...Ako natalno već imate podršku i smisao za materijalne stvari onda je ovo i prilika za neki veći materijalni uspeh da ne kažem bogatstvo (sve prema natalnom). Možda ćete ući i u neki rizik, rizični posao koji donosi novac, rizik se isplati ali ipak budite oprezni jer da bi sve bilo kako treba potrebno je da imate i podršku aspekata. Možda je dobro da investirate u neki posao koji će imati budućnost. A možda dobijete toliko očekivanu povišicu. Novca bi u svakom slučaju trebalo da bude više u ovom periodu, ali u isto vreme javlja se i potreba za trošenjem, kupovinom vrednih stvari, čuvajte se samo preterivanja na koje Jupiter i te kako može da vas natera. Jupiter u Blizancima znači i mogućnost dva izvora zarade...Budite spremni za rizik, za razne mogućnosti da zaradite, ali budite i velikodušni i setite se onih koji nemaju...vratiće vam se kroz nove izvore zarade. Sve su šanse da promenite tekst pesme.....sreća je para puna vreća :-)))


Treću kuću....sve napisano u tekstu o ulasku Jupitera u Blizance i ovde važi....dakle komunikacija i komunikacija .-)), sve vam ide od reči :-)), bićete bolje raspoloženi ali i u mogućnosti da to svoje raspoloženje prenesete na svoju neposrednu okolinu....Malo filozofiranja, moralisanja, učenja..... Reči će biti vaše igračke u ovo vreme...Mesto vas neće držati, potreba za kretanjem biće velika. Neki put kraći gotovo siguran, i neka sreća u vezi njega, ali i više njih ako imate sreće (čitajte para). Ako imate auto super, ako ne možda baš sada poželite jedan, ili novi ako je stari odslužio svoje.....Samo pazite i ovde sve vezano za ovu kuću da vas ne ponese preterivanje:-))) Lepi odnosi sa okolinom i rodbinom, braćom i sestrama ako imate sreću da ih imate (ovo piše jedinica u majke i oca:-). Sestra ili brat imaju šansu da se obogate, ili bar počnu da zarađuju. Pisaćete od najobičnijeg pisma.....do knjige...svako već prema potrebama i mogućnostima (natalni). Odlično vreme za trgovinu, pregovore, ugovaranja...Zaštita u saobraćaju. Sreća u komunikaciji.

Moj dom moja sreća
Četvrtu kuću....sreća i harmonija u domu, porodici. Dobro za odnose sa jednim roditeljem koji predstavlja ova kuća. Dupli je znak možda u ovo vreme imate mogućnost da imate dva doma, stana, dva mesta gde možete živeti. Moguća selidba, ali možda ne daleko već tu negde u komšiluku. Neko širenje vrlo moguće renoviranje, proširenje, ulepšavanje, uvećavanje....možda je u pitanju samo novi nameštaj. Ali najvažnije od svega lep odnos sa porodicom....., vaša energija usmerena ka porodici. Sreća u porodici ili sreća iz porodice. Možda se rešite za privatni posao (biznis:-), ili samo rad u kući. Kako su Blizanci u pitanju onda je sve moguće.....pisanje, istraživanje, sve ono za šta vam je potreban računar (ili i neko drugo sredstvo komunikacije) i dobra volja.....Ima smisla da vam se javi osećanje da je sreća u domu i porodici, ako znamo da je predhodni ciklus Jupitera bio u 3. kući, pa vam je ovo smirenje dobro došlo....Finansijska pomoć porodice ili vi pomažete porodicu opet sve prema natalu. Uspeh u domovini (4.kuća), sada nije vreme za odlazak tamo negde daleko....


Petu kuću...Ljubav, deca, kreativnost, zabava......i Jupiter = sreća!!! Sreća u ljubavi, sreća u igrama na sreću.....sreća sa decom onima koji ih imaju. Želja za decom oni koji dece još nemaju, i lepa mogućnost da se to ostvari. Ljubav cveta, pripazite samo dupli je znak da vas to ne ponese :-))) Ljubav se širi.....Potreba da se o ljubavi priča, piše, razmišlja....Spremni koferi za put zbog ljubavi, ili upoznavanje na nekom putu, ovo sve zbog uticaja i energije Blizanaca. Ljubav u komšiluku, tu negde ulicu dve od vaše....Pokloni, darivanja, neko možda dobije mobilni telefon, neko lap-top, a srećnici i auto :-))..... Deca bilo mala ili velika spremna za školovanje, učenje bilo koje vrste, najbolje neki jezik više, kompjuteri im već idu, potrebna je neka nadogradnja. Veliko dete spremno za veliki put, prvi put treba da pređe granicu....možda samo na eksurziju neku, a možda odlazak na neki strani univerzitet, razmena studenata ili učenika. Dete se zaljubilo...vi srećni zbog njega.....Kreativnost ovde ako ima podršku iz natala cveta, umetnici, ljubitelji umetnosti ovo je vaše vreme. Potreba za zabavom, odmorom, nekim hobijem....sport je jedna od opcija....bilo kao profesija bilo amaterski.....Ipak nekako Ljubav se ovde izdvaja i širi poput vetra koji je simbol Blizanca (vazdušni znak)......a iz ljubavi se rađaju deca, rađa se i kreativnost....I sve se širi onako kako samo Jupiter to može. Ipak pripazite se od prevelikih očekivanja, prevelike euforije...obratite pažnju i na aspekte, oni će vam reći više....Kako su deca ukras sveta, a ova kuća se vezuje za trudnoću, želim vam puno srećnih vesti .....Jupiter u Blizancima.


Šestu kuću....odavno tražite posao, bilo da je prvi ili ste u ovom opštem ludilu ostali bez posla, ovo je velika šansa za vas da posao "nađete"...., imate posao ali bilo je krajnje vreme da se menja i ovo je vreme za tako nešto...., ako vam pre toga ne ponude bolji položaj koji odavno čekate i koji vam pripada.....Malo upozorenje skoro ništa ne pada sa neba, zato je potrebno da se malo angažujete, da tražite, istražujete, oglašavate se, i onda uz malo sreće i novi posao i bolje radno mesto...Ovde je energija Blizanaca i te kako korisna.....Ovu kuću vezuju i za usluge i uslužne delatnosti.....sreća je tu negde....ali i samo davanje (usluga) može da vas usreći....probajte i videćete.....Ista kuća govori i o zdravlju ili bolestima kako se na to već gleda.....Jupiter vas ovde može zaštititi...., ali neki manje dobar aspekt može da aktivira neku hroničnu bolest, ne gledajte to kao nešto negativno, naprotiv iskoristite ovaj period da to sanirate, ulažite u svoje zdravlje....vodite računa šta jedete, koliko jedete i posebno kako jedete....ipak mnogo toga zavisi od vas.....a Jupiter će vas nagraditi ako brinete o sebi. Imate sasvim dovoljno vremena da promenite navike i da usrećite sebe ali i druge....Zadovoljni ste poslom, zdravlje vam je ok, možda ćete poželeti da proširite orman....u prenosnom smislu ove reči......imate sve ali nemate šta da obučete......ovo je idealan period da rešite i taj "problem".....Sreća je ovde u radu!!!


Sedmu kuću....prva kuća je JA, ova kuća je TI ili svi oni preko puta nas.....ovako gledano je sreća preko puta :-)) Šalu na stranu, srećni ste u zajednici, u partnerskom odnosu, nekako u ovom periodu ne bi voleli da budete sami....Sva je prilika i da nećete biti sami.....samo moguća i veća ponuda od potražnje, ne zaboravite da je Jupiter u Blizancima :-))) Ali vi koji niste sami ovo je vreme kada je partner u centru pažnje....da ne kažem izvor sreće :-)) Dakle postoji realna mogućnost da sami više ne budu sami, možda zazvone i svadbena zvona....Drugima će partenri bračni ili neki drugi proširiti vidike.....Ovde Jupiter može da bude i takav da ćete u nekom momentu pomisliti kako vaš partner preteruje, kako se previše raširio, ako još se nađe i neki manje dobar aspekt možda vam se učini i da je pomalo ekstravagantan, nepošten....ali ovde sam rešila da iznosim samo srećne primere pa da u tom duhu nastavim jer vi već i sami znate da svaku priču ovde ili bilo gde može da pokvari neki nezgodan aspekt....Ova kuća je i kuća javnosti.....pa aplauz publike moguć....ako se i ostatak horoskopa slaže....Javnost će vam biti naklonjena posebno ako već natalno imate veze sa ovom pričom.....Ali ovde važi za sve vas kojima Jupiter prolazi kroz ovu kuću, eksponirajte se, oglašavajte se, objavite se....Ako imate posla sa advokatima, sudijama, parnicama....možda konačno završite tu priču u srećan kraj :-))


Osmu kuću.......Jupiter bi ovde trebao da donese neke promene.....bar neku vrstu transformacije, duhovnu i fizičku regenraciju, ako ste bilo čime već neko vreme nezadovoljni sada je vreme da to promenite.....Ovu kuću najčešće vezujemo za strast i sex......Jupiter ovde donosi sreću.....regeneracija kroz sex :-))) nije loše zar ne? Mada ovu kuću još češće vezujemo za životne krize, teškoće, neke bolesti.....Jupiter je ovde svojevrsna zaštita... Možda je vreme za neki kredit, ili stipendiju, možda vam je potreban sponzor da bi uspešno završili neki posao, možda je u pitanju (samo) neka pozjamica...ovo je dobar period za to.....ipak ne bi bilo loše i da imate podršku aspekata.....u svakom slučaju ovde je tuđi novac potreban da bi vi bili srećni(ji). Možda dobijete vest o nekom nasledstvu......možda čak iz nekog inostranstva (ne zaboravite i sve bivše republike sada su za nas inostranstvo:-( Možda to o nasledstvu i nije vest, već odavno se nešto kuva ali tek sada je došlo na dnevni red......Oni koji su u fazi razvoda ovo je "povoljan" period......oni drugi koji su to već "obavili" a nisu zadovoljni alimentacijom eto prilike da se tu nešto popravi.....mada je tužna i sama pomisao da tu nešto mora da se interveniše....Svi drugi u srećnim brakovima biće svedoci partnerovih boljih finansijskih dana i prilika....Šta god da je vaša sudbina ovde, ono što vam ja želim je puno strasti.......životne strasti!!!!


Devetu kuću.....stariji brat treće kuće.....viši um, životna filozofija, religija, moral, nauka, visoko obrazovanje, ideali, vizije.....snovi i inostranstvo. Ovde se Jupiter oseća posebno dobro i ako ima sreća na kvadrat to je onda ovo :-)) I sve što stoji u tekstu Jupiter u Blizancima može da se primeni i ovde....Da dodam još ponešto.....uspeh je ovde negde tamo daleko....ako imate šansu, mogućnost da se otisnete na neki put to je sada u toku ovih godinu dana.....Ipak ako to niste planirali, uspeh je u svim poslovima vezanim za inostranstvo, ali i za politiku, pravo i pravna pravna pitanja, religiju, književnost, izdavaštvo.....Ovo je vreme da se nastavi davno prekinuti fakultet, pre neki dan sam imala klijentkinju koja će upravo to uraditi koliko za mesec dva....., vreme da se dovrši možda i pre vremena fakultet ali i vreme povoljno da se upiše željeni fakultet....Drugima će Jupiter ovde otvoriti širom vrata u daleki svet.....neki će stvarno otići negde i po svoj prilici tamo ostati, da uče stvarno, da rade, da žive....drugi će se otisnuti da bi upoznali druge kulture jer to mogu i dugo su štedeli za tako nešto, ali mnogo više će biti onih koji će samo proširiti svoje horizonte iz svog udobnog doma....svoje horizonte ali i životne stavove i životnu filozofiju....čitati sve što im pod ruku dođe a ima veze sa filozofijom, psihologijom.....I tako neko će se otisnuti fizički a neko samo duhovno.....I svi će biti srećni na svoj način....

Desetu kuću.....koliko je vas koji godinama čekaju neki svoj vrhunac u životu, u karijeri....eto prilike za to....ako je ikada bilo vreme za napredovanje to je sada!!! Neće svi ipak imati tu sreću.....ali to nije razlog za pesimizam, naprotiv ovo je vreme da obavite sve pripreme da do toga dođe kada vas budu podržavali i drugi aspekti i tranziti.....Možda je potreban još jedan korak do toga....kako je Jupiter u Blizancima možda vam treba još neko učenje, doškolovavanje, neki kurs.....uradite sve što je potrebno da vas u ovom periodu primete i da budete visoko na listi za napredovanje jednog dana. Ima i onih koji su zadovoljni položajem, ali imaju veliku šansu i mogućnost za neki novi posao, neki novi projekat, za neki važan posao vezan za inostranstvo.....Možda zbog Blizanaca koji je dupli znak promenite karijeru i to vas usreći.....Ako su aspekti izazovni možda neki napredak ali mnogo manji od očekivanog. Ono što je takođe izvesno je da će vas ljudi videti drugačije, videće neku promenu a ta promena će nositi energiju Jupitera u Blizancima. Moguća dakle promena statusa profesionalnog ili bračnog, promena ugleda na bolje pod utucajem Jupitera i ako tako nešto ne pokvare aspekti pa sve ode u suprotnost....što vam naravno ne želim.....možda doživite neki uspon, steknete neku vrstu moći, počasti i reputacije.......Mladi ljudi bi mogli da razmisle o izboru buduće karijere, da urade sve što je potrebno da se na tom planu dogodi ono što žele kada za to dođe vreme. Možda je za njih i ovo vreme za bolji odnos sa roditeljem koga ova kuća predstavlja....


Jedanestu kuću.... druženje, društvenost, socijalizacija to je sreća za sve vas kojima će Jupiter boraviti ovde....sreća kroz prijatelje i prijateljske veze, znate ono protekcije i sl. :-)) Tu su i moćni prijatelji.....Ova kuća je kuća naših ideja, želja, nadanja.....sada je vreme da se neki od njih i ostvare, još ako imate podršku aspekata gde će vam biti kraj ;-))  Ako ste u fazi penzionisanja ovo je vreme da konačno u penziju i odete. Za one koji još ni posao nisu našli možda će poželeti da rade volonterski u nekim humanitarnim organizacijama...a nagrada će stići jenog dana....Možda vam se najbolji prijatelj ili prijateljica odluče da stanu na ludi kamen.... Možda vam se ostvari davno zacrtan cilj ili ono što odavno želite.....Međutim ovo je i kuća okolnosti nad kojima mi nemamo kontrole.....kuća iznenadnih dešavanja......nadam se da će biti dobra posebno ako su aspekti takvi da će to i potvrditi...Ova kuća je suprotna od pete kuće i ovde možemo da vidimo ljubav koju primate....sa Jupiterom ovde mislim da ćete tu imati sreće....

Dvanestu kuću...i na kraju ali ne manje važno kuća koja bi da nas zatvori, usami, sakrije.....tu stanuju i naše tajne, tu smo kada želimo da skupimo energiju.....Jupiter ovde budi našu duhovnost......razvija je i širi....Uz pomoć ove blagonaklone planete možemo da se suočimo sa skrivenim i potisnutim emocijama, strahovima..... Ovo je period u kome ćemo ih najpre otkriti a tek onda i raditi na njima.....I da bude jasno mnogi to neće moći sami, biće im potrebna stručna pomoć u vidu psihologa, ali i duhovnog lica.....ili bilo kog drugog u koga imamo poverenja.....možda je to najbolji prijatelj ili kum ili kuma jer ova kuća predstavlja njih.....Možda sam ja otišla predaleko a vi nemate takvih problema, onda Jupiter ovde znači jednu vrstu zaštite svojevrsnog "anđela ćuvara".....divno zar ne? Nemate takvih problema, ali možda je ovo prilika da radite i zaradite u nekim zatvorenim ustanovama, ili ćete možda biti u poslu koji zahteva da budete daleko od očiju javnosti.....vi radite nešto što će kasnije javnost imati priliku da vidi....Neko od vas će se otisnuti na daleki put.....ali zaista daleki....Mnogi će se samo usamiti i pritajiti jer će osetiti potrebu za tim. Ovo je veme da obiđete manastire, crkve, hramove, bolje to nego bolnice ili nedaj Bože zatvore.....
__________________________________________________________

***Ako imate dobro pamćenje setite se šta se događalo pre 12 godina kada je Jupiter poslednji put boravio u Blizancima.....mada imajte na umu da ste bili mlađi, da su neke druge planete imale drugačije položaje i aspekte, ali u osnovi možete se podsetiti šta je Jupiter "uradio" prolazeći tada kroz kuću kojom vladaju Blizanci....

***Jedno malo upozorenje, ja sam ovaj tekst pisala u optimističkom duhu, a sve u skladu sa mojom natalnom pričom.....moja kuća komunikacija počinje u Strelcu, vladaoc je naravno Jupiter i nalazi se u Ribama u 5. kući.....u trigonu sa Neptunom ja ne mogu drugačije.....širim optimizam:-))

Ipak još jedno upozorenje........najbolje ću vam objasniti na šta mislim kroz primer pokušaću da vam prenesem situaciju u kojoj je......Jupiter prolazio 3. kućom i bio je odlično aspektovan, ali u isto vreme u 4. kući se nalazio Uran koji je pravio direktnu opoziciju sa Suncem.....i doneo razdvajanje  prvo a nešto kasnije i razvod...Sreća u nesreći?.... Putovala (Jupiter u 3.kući) je te godine ova osoba toliko da su koferi stajali u predsoblju...Imala je običaj da sedne u auto i da se vozi.....pa kuda stigne. Kada se zvanično razvela posle dve godine Jupiter je bio u 5. kući u kvadratu sa Mesecom.....Ali velika sreća u to vreme bio je (i ostao naravno) njen sin.....Dakle opet sreća u nesreći......Ovo je samo bio primer da ako vam se učini na prvi pogled kao nemoguća misija da vam Jupiter donese nešto dobro... jer su neke druge planete u teškim pozicijama i aspektima...razmislite još jednom.....možda shvatite da grešite....jer sreća je uvek tu negde samo morate i da je prepoznate.......a sve se svodi na onu narodnu "ko zna zašto je to dobro".....

Train -Drops Of Jupiter

Now that she's back in the atmosphere
With drops of Jupiter in her hair, hey

 

 

8 коментара:

  1. Pokusavam da se setim sta je bilo pre 12 godina kada je Ju bio u Blizancima...Trenutno mi je skoro pa egzaktna konjukcija Sa i Mo...poslednji prelaz...tako da, ne znam sta Jupiter moze da mi donese tranzitm kroz 11 polje..

    ОдговориИзбриши
  2. Konjukcija Saturna i Meseca (namerno nikada ne skraćujem imena planeta jer ne znaju svi skraćenice), zna da bude teška....ono što najpre asocira na ovaj položaj je POVUČENOST....donosi i promenjljivo raspoloženje, psihološke kočnice, melanholiju, manjak samopuzdanja....sve opet zavisi od kuće ali i kojim kućama oni vladaju. Ako je 11. kuća u Blizancima onda je ova konjukcija u 3. ili 4. kući....Da ne širim priču bez konkretnih podataka, ali ono što je ovde glavno pitanje šta u ovoj situaciji može da donese tranzit Jupitera kroz 11. kuću.....Ako sa jedne strane postoji neka vrsta ili neki oblik povučenosti....onda je svaka pomoć bitna ....ovde je pomoć prijatelja bitna posebno ako to još aspekti potvđuju, sem toga ti pitaš šta može da donese...može da donese neočekivano.....ali i u ovom slučaju pre svega društvenost, druženje ali i sve ono to predstavlja 11. kuća....možda neki put sa prijateljima, možda učlanjenje u neku veću organizacij, klub...Mogućnosti su velike samo ih treba prepoznati...
    Iskreno se nadam da ćeš osetiti pozitivan uticaj Jupitera, a da će ova konjukcija proći što bezbolnije može

    ОдговориИзбриши
  3. Snezana,hvala Vam puno na odgovoru...Do sada je sve proslo ok,mislim prva dva prelaza..Saturna na Mesec..dosvrsila sam adaptaciju i sredjivanje porodicne kuce koju sam zapocela sa tranzitom Saturna na Pluton..Sada cekam poslednji prelaz...da..i 4 kuca mi je u Vagi i dugo ce Saturn da se zadrzi na mom Mesecu u poslednjem ptrelazu...Posto mi je Mesec na 22.49 stepenu...
    A sto se tice Jupitera.. njegov tranizt kroz 11 kucu je doneo drustvenost,zabavu,maturu (15 godina)...Meni je 11 kuca delom u biku,delom u blizance...a u 12 polju mi je Jupitr u Blizancima..i to retro...i vlada 6 poljem...i osetila sam njegove tranzite i srecu...Situacije Srece u Nesreci...
    Meni je leto bas u kvadrataima..Saturn kvadrat ASC,Saturn kvadrat Merkur,i plus ova konjukcija sa Mesecom..odahnucu tek krajem leta...
    Mozda ovaj Jupiter donese lepa iznenadjenja..i olaksanja...

    Veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  4. Prelaz Saturna preko Meseca je astrološk konjukcija (za one koji tek uče:-)....nisu sve konjukcije loše i teške.....Ova donosi vrednoću, pronicljivost ali sklonost ka seti i usamljenosti....i neku dozu povučenosti....ovde jer je kuća u pitanju u toplinu doma svog....ovaj poslednji prelaz će ti reći šta je Saturn od tebe hteo.....koju lekciju si savladala....Kada već spominješ stepen 22. je stepen Jarca i Mesec nosi I ovu energiju....neka prošlost je ovde bitna...
    Nije loš taj tranzit Jupitera kroz 11. kuću....nikada ne znamo kako će nas iznenaditi....a sve opet zavisi od aspekata....a kada pređe u 12. malo suočavanja neće škoditi naprotiv.....i ne zaboravi Jupiter u 12. kući donosi zaštitu...
    To to je Jupiter vladaoc 6.kuće samo znači da celu priču o tranitu Jupitera kroz Blizance treba da povežeš sa poslom (ako radiš), sa zdravljem, načinom ishrane....i dr.
    Kažeš leto sa kvadratima........TO JE ENERGIJA KOJA DONOSI AKCIJU...., današnji tekst o životu sa neharmoničnim aspektima možda ti pomogne.
    Pozdrav, hvala što čitaš ove redove i što komentarišeš:-))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod mene konjukcija Saturna na Mesec u 4 polju je donela lepe sitacije po pitanju doma,porodicne kuce...Nisam depresivna,nisam povucena...verovatno ima uticaj ovaj tranzit Jupitera kroz moje 11 polje...
      Kada rekoste znacenje tog stepena...Jarac..znaci vladalac Saturn...Saturn mi je vladar 7 polja..pre par nedelja pojavio se jedan Jarac...isto tako,sta mislim..da ce naredni period da iskristalise odnose sa jjednom osobom,vezom,ili ce opstati i uozbijiti se ili ce se prekinuti...
      A po pitanju Jupitera...da,verujem da se odnosi na posao..a isto tako i na sud..obzirom da mi je suvladar 9 polja...9 polje mi je u ribama...ovih dana,kada je Merkur stao na moj Jupiter,ja sam imala poziv kod prekrsajnog sudije...pa pauk mi digao kola,pa utuzenje za neki racun..Merkur mi vlada 3 poljem a vecim delom dolazi iz 7 polja...tako da eto..
      Svasta nesto...Jupiter je pravio kvadrat na Saturn..pa se sve odnosi na sudstvo i partnere...
      Sve mi je u kvadratima...ali mi je jako odvratan period bio kada je Mars bio retro...feb i mart ove godine toliko blokirane energije..ajme...ni partnera ni desavanja na poslu...
      Mars mi vlada 10 i 5 poljem...pa to kod mene kada krene ide zajedno...
      Nadam se da ce ovaj Jupiter tranzitni da donese neku paricu???sta mislite???

      Избриши
  5. Da, nije svaka konjukcija loša...Mesec u Vagi rafiniranost...ovaj mesec ne voli da bude sam...tako da depresija nije uvek opcija...na drugom postu si napisala da ima kvadrat sa Merkurom to je energija koja tera na akciju...ili te neko tera na akciju, pa nema vremena za depresiju, naprotiv ti si energiju usmerila na promene u kući...
    Naravno da je i tranzit Jupitera kroz 11. kuću umešao svoje prste u celu priču....on će još i više pojačati potrebu za druženjem koju Mesec u vagi ima....

    Da, Jupiter nije uvek blagonaklon prema nama....imam i ja ovih dana posla sa prekršajnim sudom :-)), ali sa Jupiterom uvek se pronađe neki izlaz....ja upravo radim na tome :-))))

    Da, Mars zna da bude zlotvor....pisala sam na ovim stranam dosta o njemu.....kada je energija blokirana izlaz tražimo na drugoj strani...kako si podznak Rak, preko Meseca energiju prenosiš na dom...a koliko se sećam ti si to i uradila....

    Jupiter uvek donese neku paricu....kako je on sada u 11. kući a ona je druga od 11. to je novac od karijere....sa malo dobrih aspekata eto parica...ako se sve to još uklopi u priču o Blizancima....sve je moguće
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  6. Da sa Jupiterom se pronadje resenje...
    Sto se tice mojih situacij, sa sudom,placanje na rate..xeexex...

    ОдговориИзбриши