четвртак, 21. јун 2012.

Sunce ušlo u znak Raka

Da napišem i ono što već znate...POČELO LETO!!! u 1:09am.
Sunce je ušlo u znak Raka....i kreće vladavina ovog znaka i samim tim i naša potreba za onim ličnim oblastima života.....dom, porodica, deca, roditelji, rođaci, privatno.....u prvom planu je naša porodica, i pažnja prema onim najbližima...Kada pomislim na ovaj znak uvek imam pred očima sliku raka koji svoju kuću nosi na leđima...Ima smisla ova priča o domu, porodici....jer ako ta baza funkcioniše i sve ostalo naša društvenost i socijalnost će funkcionisati bolje....družićemo se lakše, brinuti o svojim poslovima i profesiji lakše...Dakle u narednih mesec dana možete puniti baterije u toplini doma svog, provoditi kvalitetno vreme sa vama bliskim ljudima.....a sve drugo će doći na svoje mesto....sve u skladu sa ostalim planetama i njihovim ciklusima i aspektima....
Ovde sa Suncem u Raku naše emocije postaju jače i dublje, ali i promenljive kao i sam znak Raka.... Ovo je vreme sentimentalnosti, romantike....Fraza za Rakove je : Ja osećam, a ključna reč: posvećenost.
A Rakom vlada Mesec, Rak je vodeni, kardinalni, ženski znak. Rak je intuitivan i senzibilan znak, koga odlikuje promena raspooženja pre svega. Naglašena potreba za domom, porodicom i pre svega emotivnom stabilnošću i sigurnošću...Ovaj znak je vrlo odan, sa zaštitničkim odnosom prema onima koje vole...., patriotizam i dobro pamćenje, spremnost da pomogne drugima,  su dobre osobine ovog znaka. Ali zna on da bude i nesiguran, preosetljiv, stidljiv....neodlučan...dva koraka napred tri nazad...., posesivan....i ludo romantičan.
Pripazite na vaš stomak, grudi.....dušu!!!
Poznati Rakovi: Luis Armstrong, Ingmar Bergman, Franc Kafka, Đina Lolobriđida, Tanja Bošković, Nikola Tesla!!!....

Rakovi Srećan vam rođendan!!! 


Riblja čorba - Zelena trava doma mog


Moj rodni grad je tamo dole
A tamo dole svi me vole


Нема коментара:

Постави коментар