уторак, 13. март 2012.

Veliki trigon (14.Mart)

Danas i sutra i nekoliko sledecih dana smesi nam se mogucnost velike srece i pozitivne energije. Naravno, ne treba zaboraviti  da smo u retrogradnom ciklusu Merkura koji je poceo 12.Marta. Ova planeta glasnik ce do 4.Aprila raditi svoje, a ja vam sada necu pisati o preprekama, kasnjenjima i drugim stvarima na tu temu. Pripremicu vas na jedno pozitivno uzbudjenje koje ce sutra biti u svom punom sjaju. 
Sve krece jos danas jer su Jupiter i Pluton (u trigonu) a on nam moze doneti radosnu vest o novcu ili nekom poslu (sve dokle ovaj aspekt traje). I ne brinite previse, ako sreca ne dodje sama mozete i vi nesto uraditi za sebe, tako sto cete pokrenuti stvari. Ovaj aspekt smo vec imali u julu i oktobru 2011. - treca sreca :-) On pre svega ima jak uticaj na finansijske i materijalne aspekte u nasim zivotima. Ovo je i aspekt bogastva (naravno sve prema natalnom horoskopu), negde cete procitati i velikog novca, a novac je velik onoliko koliko nam to omogucava natalni-zivotni horoskop. Ipak vrlo je vazno da verujete u sebe i da se zajedno sa ovim aspektom vinete u visine :-)
Uzbudjenje ce i dalje da raste, jer vec koliko sutra, imacemo konjukciju Venere i Jupitera, zatim i trigon Venere i Plutona. U isto vreme ce i Venera i Jupiter praviti trigon sa Marsom, i Pluton sa Marsom, a svi zajedno ce praviti jedan VELIKI TRIGON na nebu!!! Nivo energije ce biti takav da mozete ocekivati neka lepa desavanja, naravno sve prema vasim natalnim kartama. 

Sta se zapravo ovde dogadja? 
Venera i Jupiter prave konjukciju u Biku na 9* - ovaj aspekt nam donosi drustvenost, iskrenost, topla osecanja, radost, srecu u ljubavi, dogadjaje ispunjene zadovoljstvom, manje poklone...srecu i ekspanziju, novac kroz lepe stvari ili na lep nacin, ovde je izrazen spoj lepog (Venera) i korisnog (Jupiter) - sve u svemu jedan jako lep aspekt, pod cijim uticajem postajemo ljubazniji, velikodusniji, optimisticki nastrojeni. U svakom slucaju zelecemo da podelimo srecu sa drugima :-)
Venera u Biku trigon Pluton u Jarcu na 9* - aspekt strasti i uzbudjenja, osecanja su nam intezivnija i strastvenija pod ovim uticajem, dobro je i za neka finansijska pitanja. Odnosi su intezivni i duboki, magnetska privlacnost izmedju suprotnih polova.
Venera u Biku trigon Mars u Devici na 9* - Romanticna aktivnost....Venera - romantika, Mars - akcija, seksualna privlacnost, zdrava seksualnost, jaka fizicka zadovoljstva, plodnost, dobro vreme za zapocinjanje nekog odnosa ako ste sami. 
Mars u Devici trigon Jupiter u Biku na 9* - ovaj aspekt nam donosi snagu, volju, energiju koju mozemo usmeriti ka nasim ciljevima i ka ostvarivanju istih, uspeh u pregovorima, lakse do posla-poslova, optimizam i entuzijazam, avanturisticki duh, pozitivni stavovi vode nas do pobede, za neke od vas rad sa inostranstvom ili u inostranstvu...
Mars u Devici trigon Pluton u Jarcu na 9* - ovo je vrlo mocan aspekt koji nam pomaze da se fokusiramo na nase ciljeve, aspekt ogromne energije uz ciju pomoc mozemo prevazici sve prepreke koje nam trenutno stoje na putu ostvarenja nekih ciljeva...

Ovde su mala sreca - Venera i velika sreca - Jupiter u trigonu sa Marsom - energija, akcija i Plutonom - jaka volja, moc, trasformacija...Sreca i Energija zajedno!!! Venera - ljubav, lepota, plodnost i Mars i Pluton strast i magnetska privlacnost....Ljubav i Enrgija. Venera/Jupiter - novac, materijalno i Mars i Pluton - energija....Novac i Energija!!! I ne treba zaboraviti da se sve desava u zemljanim znakovima (Bik,  Devica, Jarac). Na jednoj strani trougla su ljubav, uzivanje, radost (Venera/Jupiter), na drugoj strani je energija, akcija (Mars) i na trecoj strast, regeneracija, energija na kvadrat (Pluton)...prilicno mocan trigon!!! 



Gde ste vi ovde? Pogledajte gde vam se ovaj VELIKI TRIGON nalazu u natalnoj karti i tada cete znati jos nesto vise. Ne brinite ako neke od ovih planeta koje prave ovaj trigon imaju kvadrate ili opozicije sa ostalim planetama, to i nije tako lose, naprotiv bicete podstaknuti na akciju...jer sreca ponekad dodje sama ali cesce joj je potrebno malo pomoci!
Ja vam zelim i Srecu i Energiju i Ljubav i Novac.....i Zdravlje pre svega!!!












1 коментар:

  1. Znaci sve nesto lepo .... a posto se sve vrti oko Device i Bika ( moj znak i podznak) mozda me i nesto iznenadno lepo pogodi ;-) .Hvala Zvezdana na ovim objasnjenjima <3

    ОдговориИзбриши