понедељак, 12. март 2012.

Retrogradni Merkur od 12.Marta do 4.Aprila

Merkur krece unazad...danas 12.Marta. Retrogradan ce biti sve do 4.Aprila. 
Komunikacija ce postati zamrsena a mi uglavnom zbunjeni...Moguca su *kasnjenja, ali i promene planova...Nikada nista nije crno ni belo....tako da ne moramo uvek ovu pojavu da vidimo kao neprijatnost...vec kao vreme koje treba da iskoristimo za neka sredjivanja, doradjivanja, revidiranja i planova i namera i nekih poslova. Preispitati neke vec zapocete stvari a odluke doneti kada Merkur krene napred!!! Ne treba zuriti sa zavrsavanjem nekih vec zapocetih stvari, niti bez preke potrebe zapocinjati nesto novo...


Obratiti paznju na usmene i pismene dogovore, *ugovore (posebno na sadrzaj) i obavezno citati sve sto je sitnim slovima zapisano...tu se obicno kriju zamke! Ne kupujte vazne stvari tokom ovog perioda, posebno ako pre toga niste dobro istrazili to sto nameravate da kupite....Ovo se vise od svega odnosi na kupovinu elektronske opreme, automobile i sve sto Merkur predstavlja a ima veze sa komunikacijom....Iz mnogo razloga ili ce nesto faliti ili jednostavno cena moze da bude mnogo manja kada Merkur krene napred...Istrazite, pripremite sve i onda kupite kada Merkur krene napred a cene "padnu"...cekanje ce vam ustedeti i zivce i novac i moguce reklamacije!!! *Proverite najmanje dva puta sve sto radite, proverite svaki detalj, greske se u ovom periodu tako lako potkradu, posebno u papirologiji, nesto se previdi, zaturi, izgubi. Ovde pomaze verovali ili ne vas smisao za humor :-)

Sve ovo se desava u Ovnu jer je Merkur  u Ovnu na 6* ... 23.Marta vracajuci se unazad precice u Ribe i mozda bude jos malo vise konfuzije, gubljenja stvari...I bez ovog vracanja unazad komunikacija je nesto komplikovanija i napetija dok Merkur boravi u Ovnu, zato probajte da se *OPUSTITE i imajte ***rezervni PLAN u slucaju da nesto krene naopako ili onako kako niste zeleli a sto sobom moze doneti retrogradni Merkur. Ljudi ce vas mozda pitati ili traziti da promenite neki svoj plan, ili ce traziti neko dodatno razjasnjenje, zato budite strpljivi koliko je to moguce i obavezno se setite Marfija i njegovog zakona :-)) 
"Sef je neko ko dolazi ranije kad vi kasnite i dolazi kasnije kad vi poranite".

Vec sam o retrogradnom Merkuru pisala na ovom Blogu, ako zelite mozete pronaci te tekstove ovde kao vama najzanimljiviji po broju pregleda izdvajam ovaj:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2011/03/retrogradni-merkur-od-30marta-do.html


MVP Celu noc i celi dan 

(Official Music Video)


P.S. Pisite o vasim iskustvima u vreme retrogradnog Merkura

2 коментара:

  1. Анониман12. март 2012. 12:53

    Poštovana,

    Sa zadovoljstvom čitam Vaš blog, ali želim da vam uputim kritiku sa željom da budete još bolji jer svaka moja kafa je lepša uz čitanje vaših objava :)

    Naime, u vašim tekstovima ne obraćate pažnju na pravopis što je za svaku osudu jer jedan tako dobar astrolog treba da vodi računa o znacima interpunkcije, o redu reči u rečenici o konstrukciji istih itd. Jako mi smeta što nema Č, Ć, Dž, Đ, Š, pa mi sve deluje ružno i nepismeno uz dužno poštovanja prema vama i vašem znanju. Ajde malo poradite na svemu navedenom pa da svaki sledeći dan sa radošću čitam vaše odlične astrološke tekstove! Verujem da ste ovo shvatili na pravi način, jer dobra kritika je zlata vredna, posebno kada stiže od nekoga ko je profesionalan u svom poslu! Puno sreće!!!

    Redovni čitalac

    ОдговориИзбриши
  2. Тетка, мислим да ми је он дошао главе, ономад.

    ОдговориИзбриши