субота, 3. август 2024.

U susret Mladom Mesecu u Lavu....

 

Moto dana:
"Sve ima svoje, početak i kraj
Tame postoje da bi prizvale sjaj"



Zvezdani(n) zapis 4137
Subota. Dan Saturna. Saturn je u Ribama na 18°28’

Dugo je bio "zaglavljen" na ovom stepenu....sada se već lagano kreće istim putem kojim je već prolazio i kojim će još jednom prolaziti!

Od juče imamo aktuelni kvadrat Venere i Urana...nadam se da se snalazite :)
Juče je "eksplodirala" čitanost bloga! Hvala! Meni to znači jer znam da radim pravu stvar.
Na FB mali broj lajkova, na instagramu veći...ali blog kaže drugačije! I za mene je to zakon!

Danas imamo i egzaktni (19:16) sekstil Marsa u Blizancima SMČ u Ovnu na 09°27'
Sve o ovom sekstilu pročitajte ovde - Mars na raskrsnici




Dnevni aspekti uz kafu


Mesec je danas u Raku do 13:09 CET

Od jutros je u sekstilu sa Uranom u Biku i trigonu sa RNeptunom u Ribama...
Lepe energije za subotu za sve vas koji odmarate u svojoj kući ili bilo gde da ste...
Uran će pomoći da se malo prodrmate, promenite rutinu...možda i nešto uradite po prvi put. 
Kada smo kod toga: Kada ste poslednji put učinili nešto po prvi put
RNeptun je tu da uživate u mašti, bojama, snovima na javi...da odlutate negde i stvarno i u mašti, da se opustite, meditirate, slušate muziku....

Od 12:31 do 13:09 jedan kratak Prazan Mesečev hod....
I onda fanfari...u 13:09 Mesec prelazi u Lava
(P.S. U Guči je već uveliko sabor trubača traje do sutra:)

Tu "peko puta" Mesec u Lavu čeka RPluton u Vodoliji...da malo ili više prodrma....
Bolje malo :)....bar se potrudite...manite se opsesija, ljubomore.....manipulacije....manite se i onih koji to rade ili pokušavaju da rade vama!



04.avgust 13:12 Mlad Mesec u Lavu 
Sunce i Mesec u Lavu na 12°33’

Novi Mesečev ciklus koji u fokus stavlja našu kreativnost, samoizražavanje...potrebu biti viđen, biti u centru nečeg, u centru zbivanja! Probudite svoju hrabrost, samopouzdanje, samoizražavanje, svoje unutrašnje dete...

Ovaj Mlad Mesec je podržan od strane Jupitera i Marsa u Blizancima.
Ovo obećava da će Novi početak biti dinamičan i ispunjen prilikama za rast, širenje, učenje...
Ovo je mogućnost za više samopouzdanja, odlučnosti...

Lav je astrološki povezan sa srcem...pratite svoje srce 

Vratićete se glavi i razumu koliko od ponedeljka...zapravo glava će susreti srce :)
Od ponedeljka kao što znate imamo najavljen Merkurov retrogradni ciklus!

U vreme ovog Mladog Meseca otvorite srce, budite razigrani, pronađite u sebi ono vaše "unutrašnje dete", budite i detinjasti, budite mlađa verzija sebe...i setite se svojih želja, onog čuvenog "Šta želiš da budeš kada porasteš"...(Lav).Sijajte, radujte se...budite pozitivni (Jupiter), budite hrabri (Mars)...radoznali, svestrani, inventivni, komunikativni...(Blizanci)

To što je Merkur već usporio i što će 05.avgusta biti retrogradno stacioniran treba uzeti u obzir.
Merkur će u vreme Mladog Meseca biti na 04°05' Device, on će se na ovu poziciju vratiti 12.septembra. Istog dana 05.septembra Venera će preći u Devicu...i na neki način imamo prelaz između energija Lava i Device...ali Sunce je naravno i dalje u Lavu!

Svi negde u natalnoj ličnoj karti imate Lava!

Mlad Mesec ili Mesec i Sunce konjukcija na 12°34' nalaze se u nekoj vašoj kući u Lavu!

Prva kuća: Novi početak u svakom smislu...ali pre svega onaj lični. Neće vam faliti samopouzdanja i hrabrosti da ostvarite neke svoje lične poduhvate i ciljeve. Bićete na neki način u centru pažnje i zbivanja! Stavite sebe u prvi plan. Zakoračite na binu (života) sijajte punim sjajem, kraljevskim sjajem! Generalno ovo je vaše vreme i vi na neki način najviše dobijate od ovog Mladog Meseca. 
(Lav znak/podznak)

Druga kuća: Novi početak u vezi finasija, ličnih vrednosti, samopoštovanja. Možda je vreme za povišicu i priznanja za vaš rad i trud ili je vreme za novi posao. Vreme je da imate "kraljevski tretman" da pre svega vi cenite i vrdnujete sebe onda će i drugi da cene vas. Ovo je i više emotine i materijalne sigurnosti. (Rak znak/podznak)

Treća kuća: Novi početak povezan sa mislima, rečima (izgovorene i napisane), komunikacijom, razmišljanjem, donošenjem odluka. Vreme je za neka nova učenja, kraća putovanja, druženja...Vaše misli i reči biće moćne ("kraljevske") posebno ako se bavite rečima i informacijama zgrabite ovu energiju. Budite radoznali, razigrani, negujte dobre odnose sa bliskim ljudima, braćim, sestrama. 
Ova kuća se slaže sa energijom Lava (sekstil) i zaista vas čeka lep novi početak.
(Blizanci znak/podznak)

Četvrta kuća: Novi početak za vaš dom, porodicu, privatne stvari. Možda je vreme za novo poglavlje. Neko će da se preseli negde u neki centar. Neko će krenuti u renoviranje. Šta god da je u pitanju vreme je za kraljevski novi početak, a vaš dom, porodica i privatni život u prvom planu! Povežite se sa svojom porodicom, osvrnite se i na prošlost i tradiciju...neka u domu vlada ljubav! Ova kuća se ne slaže najbolje sa energijom Lava (kvadrat) pa budite i oprezni, izbegavajte svađe!
(Bik znak/ podznak)

Peta kuća: Novi početak u domu Lava, Lav je vladar ove kuće. Ovo je prilika za novi početak vašeg postojećeg ljubavnog života, neki novi viši nivo, možda zajednički život, planiranje porodice (deca). Ako ste sami vreme je za novu ljubav. Svakako ovo je prilika za kreativnost, uživanje, odmor....ne bilo koji već onaj kraljevski!  Ova kuća se lepo slaže sa energijom Lava (trigon) čeka vas lep novi početak.
(Ovan znak/podznak)

Šesta kuća: Novi početak, nove navike, rutine, nove obaveze, nešto novo sa poslom kojim se bavite, odnosom sa kolegama...Ali pre svega nov pristup zdravlju, zdravije navike, vežbanje, ishrana...i male promene se računaju jer ovo je kuća detalja i sitnica koje život znače. Izbacite loše navike. Obezebedite sebi neki "kraljevski tretman" u nekom SPA ili negde gde ćete se osećati kao kralj, kraljica! 
(Ribe znak/podznak)

Sedma kuća: Novi početak na relaciji vi i oni preko puta vas, sve veze "jedan na jedan". Nova energija u vezama, odnosima, partnerstvima, ugovorima (i brak je ugovor). Nova energija u odnosima sa javnošću. I ovo je neki vid pozornice....budite kraljevi/kraljice u svojoj sredini ili tražite ili pružite kraljevski tretman svom partneru/partnerki. Ova kuća je suprotno od energije Lava, budite oprezni, zapravo pronađite sredinu, uravnotežite strane.
(Vodolija znak/podznak)

Osma kuća: Novi početak u kući zajedničkih resursa, zajedničkog novca ili tkz tuđeg novca (banka, sponzorstva, stipendije, alimentacija). Novi početak za pitanja imovine i investicija. Nešto novo i u vezi nekretnina, nasledstva. Intimnost, strasti, trasformacija na nov način, neki vid "kraljevske" trasformacije i regeneracije nešto kao staviti sebe u prvi plan, promeniti šta treba promeniti. Ovo je i kuća kriznih momenata ova energija će tu pomoći posebno ako su neke promene (neki kraj) potrebne.
(Jarac znak/podznak)

Deveta kuća: Novi početak uzbudljiv, avanturistički...Prilika za nova putovanja, nešto novo oko obrazovanja, svega u vezi inostrastva na direktan i indirektan način. U osnovi su nove perspektive, pogled na svet i okolinu, ili kako to zovemo širenje vidika. I nešto kao Što dalje to bolje i u mentalnom i u fizičkom smislu. Možda je vreme i za neko "kraljevsko" putovanje! Ova kuća se lepo slaže sa energijom Lava (trigon), čeka vas lep novi početak.
(Strelac znak/podznak)

Deseta kuća: Novi početak u društvenom statusu, profesiji, karijeri, možda neka nova lestvica na putu uspeha. Više priznanja u okviru postojeće karijere ili prilika za nešto novo. Ovo je nešto kao vaša profesija vaše kraljevstvo :). Ova kuća se ne slaže najbolje sa energijom Lava (kvadrat) pa budite oprezni, izbegavajte sukobe, svađe...čuvajte svoje kraljevstvo ali "smanjite doživljaj".
(Škorpija znak/podznak)

Jedanesta kuća: Novi početak u društvenim odnosima, prijateljstvu, grupama kojima pripadate ali ovo su i nove ideje, želje, ciljevi. Možda je vreme za novu grupu, nova prijateljstva....nova "kraljevstva" :) Ovo su nova umrežavanja, povezivanja. Ovo je i novi početak na vrlo iznenađujuć način...i kada najmanje očekujete i tamo gde najmanje očekujete. Ova kuća se lepo slaže sa energijom Lava (sekstil) i zaista možete očekivati lep novi početak!
(Vaga znak/podznak)

Dvanesta kuća: Novi početak u kući snova, u kući intuicije ali i povlačenja, zatvaranja, samoće. Kraljevska energija u senci, pozadini iza kulisa. Ovo je prilika za tkz rad na sebi, za moćno "punjenje baterija". Prilika da budete u skladu sa sobom. Prilika da uradite nešto za svoje mentalno (psihološko) zdravlje. Vreme za konstruktivno povlačenje i neki vid samoće. Razgovarajte sami sa sobom, sa nekim u koga imate poverenja a možda i sa nekom stručnom osobom. Ovo su i neke tajne, nove tajne! (Devica znak/podznak)

Kada pronađete kuću i značenje to je vaša priča!
Ona može i da se razlikuje od opisanog a sve zbog aspekata koje će Mesec i Sunce u Lavu na 12° praviti sa vašim natalnim planetama (Suncem, Merkurom....itd). Aspekti će objasniti više. Aspekti mogu biti harmonični (konjukcije, sekstili, trigoni) mogu biti i neharonični (konjukcije, kvadrati, opozicije). Dakle, nije jednostavno ali nije ni teško ako imate malo predznanja!

Za svaki slučaj navela sam i znak/podznak za one koji ne znaju kuću ili više vole ovakve prognoze. Prognoze za znak i podnak su uvek rađene prema prirodnom horoskopu. I da mi nebi pisali razjasniću...najtačnija prognoza je ako znate kuću. Prognoza za znak i podznak je uopštena prognoza i ja sam o tome više puta pisala! Pronađite odgovore na blogu! Ukucajte Prirodni horoskop i pronaćićete više tekstova evo ja ovde izdvajam ovaj - Obožavam horoskop u njemu imam i posao i ljubav :))

Ono generalno što važi za sve je da je ovaj Mlad Mesec tu da vas podrži u vašim ciljevima ali i u osećanju autoriteta...ono postaviti sebe u centar zbivanja! 
Ovaj Mlad Mesec je jedan od najkreativnijih, najljubavnijih i najzabavnijih u ovoj godini!


☆☆☆

Neka vam zvezde budu naklonjene...

Pesma dana:

 

Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар