петак, 12. новембар 2021.

Danas budite otvoreni za Čuda...pomognite mu...možda se dosađuje...Sunce trigon Neptun...


Moto dana:
"Ko u čuda veruje, taj čuda stvar"

Zvezdani(n) zapis 3343

Petak. Dan Venere.
Venera je u Jarcu na 6°20’

Venera još uvek razgovara sa Merkurom u Škorpiji i kaže - Napiši mi jednu ljubavnu... 
razgovaraće oni još koji dan...Venera ide dalje ide ka kvadratu sa RKironom u Ovnu (15.novembar) i opet će nas podsetiti da Ljubav nije ljubav ako boli...Ide Venera i ka jednom od najavljenih Čuda u ovom mesecu (ostala Čuda su zahvaljujući Neptunu)...ide ona ka trigonu sa RUranom u Biku (19.novembra) - Čuda su moguća!!!


Ovog meseca Neptun je zadužen između ostalog i za Čuda...ovako sam napisala u Zvezdama u novembru...i stigli smo do prvog Čuda....a Čuda se događaju...posebno onima koji u Čuda veruju!!!

Kome je ovih dana svega preko glave...tu su Sunce i Neptun udruženi da pomognu.
Da vas "odvedu" odavde negde gde je sve po vašem...Birajte sami gde...

Neka životna (Sunce) magija (Neptun) počne!
Sutra ćete opet brinuti sve brige ovog sveta, danas predahnite!
Iskoristite ovu snažnu energiju trigona između naše životne snage, našeg svetla, našeg centra postojanja (Sunce) i naše inspiracije, naših snova, najuzvišenih osećanja (Neptun) - Živite svoj san...
Sanjajte budni danas...i setite se da ni jedan san ne traje večno...Probudićete se iz ovog sna u nekom trenutku a onda sutra idemo Jovo nanovo...

Kako "radi" ovaj aspekt/tranzit: 
Sunce je ličnost... identitet, volja, fizička vitalnost, samoizražavanje... vlada 5. kućom, Lavom... Neptun je...duhovno iskustvo, inspiracija, mašta, spajanje granica.... vlada 12. kućom, Ribama.
Ovako zajedno u energiji trigona doneće: inspiraciju, snove, jednu posebnu vitalnost, podsvest, talenat za muziku, umetnost, ili samo potrebu za muzikom, kreativnošću, intuiciju...reagovanje na socijalne probleme, humanost....jake emocije jer Neptun je viša oktava Venere... saosećajnost i razumevanje za potrebe drugih. Ovaj aspekt vam može pomoći da se "lečite" tako što ćete ili pomagati bolesnima i starima, ili uz muziku, kreativne aktivnosti pomognete sami sebi. Sa ovom energijom možete videti ono najbolje u svakom...Lepo zar ne!
Sunce je u Škorpiji pa je sve začinjeno strašću...intimom, dubokim osećanjima...Neptun je svoj na svome u Ribama...vodeni intezivan aspekt!

Poznati sa ovim aspektom: Diana Princess of Wales, Elvis Presley, Tom Cruise, Juliette Binoche, Marlon Brando, Friedrich Nietzsche, Nikola Tesla, Janis Joplin, Jon Bon Jovi, Michelangelo, Anaïs Nin, Leo Tolstoy, Hugh Hefner, Alexander McQueen, Henry Ford, Alice Cooper, Doris Day, Joe Cocker
Linda Goodman (astrolog), Bernard Tapie, Barbara Hutton (bila je jedna od najbogatijih žena na svetu), Luchino Visconti (italijanski režiser)....itd.







Mesec je u Ribama 

Mesec je uplovio u vode Riba u 08:53, oko podneva Mesec će biti u kvadratu sa SMČ u Blizancima - Duša na raskrsnici...i ponovo isto pitanje...Kojim putem treba ići. Ako niste sigurni poslušajte srce!
Pred kraj dana, Mesec će biti u sekstilu sa Venerom u Jarcu...lep, harmoničan, ugodan aspekt (energija) za početak vikenda...Uživajte!




Нема коментара:

Постави коментар